91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #83445 -
Solt #83444 Leon... de rég láttunk! :) -
pontijonny #83443 Dehogy lesz:) Hogy iszom harc közben? Na ugye.Ez a kritérium már alapból lehetetlenné teszi a dolgot.:)
Meg eleve évek mire azok elérhetőek lesznek a közönségnek,bár Solt az nagyon állítja,hogy nem de ugye úgyis nekem lesz megint igazam:) -
Fürtös #83442 Lesz ebből még búvárszemüveg -
#83441 -
pontijonny #83440 Na erre most büszke vagyok.
Teljes mértékben restauráltam ,nincs benne semmi új,minden eredeti a nyél amit helyreállítottam,a szegecseket magam gyártottam le az eredeti alapján,,csináltam egy kiütő formát és rézlemezből legyártottam .Úgy nézzétek ez egy 1870 körüli kés. Még a hátsó ék is eredeti.
A nyélen a díszítést vaddisznó agyarból azaz egy kis részéből csináltam.
-
pontijonny #83439 Az igaz. Bemész lelősz minden útba esőt ,oszt valóban uncsi egy idő után. De látod itt van ez a Repesz srác is ,elég elhivatott,meg még vannak újak mások is akikkel még nem repkedtünk.Kéne csinálni egy jó kis online képzést nekik,oszt lehet ütőképes társaság lenne belőlük is az öregekkel kiegészülve. Azért Pogiék,Saviék ,Dumbó ,Tomcsi,tőletek is Nate meg te is .Egy 20 fő már de jó lenne:) -
#83438 A warhoz olyan csapatok is kellenek, olyan repszázadok, akik elsődlegesen ott repülnek. És ebből van kevesebb. Legalábbis azok közül akiket én ismerek. A dogfight szervereket nagyon hamar meg lehet unni. -
pontijonny #83437 Természetesen csak azért akarom majd kipróbálni,hogy utána jóóóóóóóóóóóóóól odamondjam Sakkay nak meg Solt nak a tutit:)
Eleve amíg a netes részt nem csinálják meg addig az csak lelkes amatőröknek való, most 50 -60 fővel nem is lehet rendes Wart csinálni,főleg annak tükrében,hogy megszokta az ember a 100+ os dolgokat. -
#83436 CloD-on sok változás nincs, 4.312 óta nincs újabb patch. Ami készül, az még odébb van.
A BoS accountot odaadom, nézd meg mennyit haladtak vele. Én még föl sem tettem win reinstall óta. -
pontijonny #83435 Dehogy nehéz:)
Amúgy annyira még nem hiányzik ,de már alakul:)
Majd jóóóól megnézem ezt a Bost (elkérem tőled egy picit) ,de a Clod ra vagyok kivi milyen is lett.
Na meg had ismerjék meg az új játékosok is hol lakik az úristen:)) -
#83434 Én eleve azt nem értem, minek mindent azonnal elpasszolni, ha kicsit megunod? Mintha az ilyen hobbikból ki ehetne gyógyulni egyik napról a másikra (azt csak az asszony szeretné) :) . Vannak persze szakaszok, amikor kicsit hanyagolja az ember, mert más jobban érdekel, na de azért joyt, trackirt el nem adnám, mert ha mégis kell, utána sokkal nehezebb mindent összeszedni a nulláról. -
feca1229 #83433 ja meg 22.000.-ft -ért, hát buzik ezek?! Azért látom még a régi szerénység van! -
feca1229 #83432 valhogy én is így vagyok ezzel, megvárom mit mondanak azok akiknek megvan, bár egy ideig még nem nem lehet röppeni vele. -
Lysandus #83431 Annak idején én is ekéztem a ratyion 7970-et, de ez részben az én hibám volt. Amióta az asszony beállította a monitor színeit, azóta minden kontaktot látok a legnagyobb felbontásban a CloD-ban. Tény, hogy a távoli fehér csík az megmaradt, de nem érdekel, mert gyönyörű a játék (természetesen minden beállítás maxon van). Ma is minden játék elfut rajta max felbontáson, és anno a hasonló NV kártya kétharmadába került.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.03.31. 16:11:11 -
pontijonny #83430 kb 1 hétig. Aztán kimutatta a foga fehérjét a ratyion:)
De te csak vegyél :))
Viszont én már maradnék a kaptafánál :) Az a biztos. -
#83429 ez is igaz ! :P
-
Solt #83428 Laca AMD fóbiájával ne foglalkozz... dicsérte ő anno a 7970-t.. ;)
Egyébként kik azok a mások, akik emelnének? :)))) -
#83427 hát ezek már tényleg nem tudják, hogy mit kérjenek el érte .A legnagyobb baj, hogy ezt látva majd mások is emelik az áraikat. -
#83426 Én biztos egyből nem csapok le rá! Ha megveszem csak akcióban! És mondhatnak bármit én nem hiszem el nekik csak ha kipróbáltam, vagy valaki aki kipróbálta ismerős azt mondja! Nem akarok negatív lenni, de elszarták nálam a kalapácsnyelet. Még akkor is, ha ahogy mondtam később összekalapálják a bos-t vagy ők vagy a modderek. -
feca1229 #83425 Kijött a BOM "Battle of Moscow" 80,00 dollárért! szerintem még várok vele... :-D Battle of Moscow
Azért azt hittem kicsit olcsóbban inditanak, de biztos lesz akció még! -
#83424 rendeben , nem akarok én senkit sem rábeszélni semmire,csak, gondoltam, ha nem olvasná valaki az ezzel kapcsolatos hireket .
Egyébként lehet igy volt vagy van , de talán most ez egy uj korszak lesz .
Nálad azért több és erősebb kártya is megfordult, mint nálam igy több tapasztalatod lehet velük, nálam mig jobban benne voltam a játékokban akkor is csak az éppen aktuális közép kategória legjobb ár/érték arányú kártyáját választottam, soha nem volt problémám játékok alatt egyikkel sem,de nem is használtam soha maximum beállitásokkal . Nem volt meg hozzá egyszerre minden egybe ehhez.
meglátjuk mit hoz a jövő. -
pontijonny #83423 Én most nem akarok ebbe belemenni ,mert se vége se hossza nem lesz:)
Én nem rühelem a vereset csak egy xar de nem rühellem:) Ha másnak jó annak örülök:) Hajrá! Mindenkinek AMD-t !
Amúgy ezeket olyannak jó elmondani akinek nem voltak csúcs radeonjai:)) nekem voltak mint mondtam max 1-1 hónapig:) Örültem ,hogy eladtam.
Amúgy mért van az,hogy amd VGA- t jó olcsón adnak el apróban oszt dunát rekesztesz velük mert annyi van ,viszont NV-t alig találsz? :)))) -
pontijonny #83422 És még egyszer eszemben sem volt bántónak lenni ha úgy tűnne. -
#83421 Poénnak is szántam meg nem is :)
Tudom, hogy rühelled a pirosakat, de tényleg azért irtam ,mert eddig ahány cikket olvastam abban csak az volt, hogy AMD vonalon már most mindent tudnak a kártyák még egy 7850es is a legnagyobb tier3as részt használ a dx12 ből mig NV vonalon meg a felső kategória közeli kártyák se .
Mondjuk egy kicsit sceptikus vagyok én is ,hogy akinek AMD-je van az akár egy belépőszintű VGAval is ellesz, mig az NV-seknek meg cserélni kell ha ki akarják használni a vasat.
DE én ennek örülök, mert olcsobban megkapom . -
pontijonny #83420 Drága barátom.
1. Nem gépet akarok fejleszteni az van.
2. Valszeg nem rég óta ismersz ,vagy ha igen akkor tréfának fogom fel az alant írt javaslatodat.
Ha nem annak szántad akkor egy rövid szösszenet és maradjunk ennyiben is.:)
AMD alkatrészeket használjon bátran aki akar ,én támogatom benne teljes mellszélességgel, de ,hogy a lakásom közelében sem fog egyetlen egy sem megjelenni arra azért nyugodtan vehetsz mérget is:)
Solt ugyanezekkel a dumákkal párszor beültetett aztán a csúcs ratyionok kb max 1 hónapot voltak nálam,pedig azokról is ódákat zengtek.
van ami nem változik és örök.
Proci Intel.VGA NV. UFF -
croatianus #83419 Lehet ilyeneket hajtogatni, de ha valóban érdekel a belénk sulykolt kliséken kívül is a téma annyira, hogy szánsz rá egy kis időt, akkor ezt ajánlanám elolvasni: Pezenhoffer Antal: A magyar nemzet történelme
Már csak a tisztesség kedvéért is, mert amúgy nem hemzseg az ilyen megvilágításban írt tanulmányoktól a magyar történetírás. Bár azért a fősodorba tartozó korrektebb munkákban is nem kevés elgondolkodtató dolgot lehet találni, a kötelező Habsburg-ellenes alapbeállítottság ellenére is. -
#83418 Azért a gépfejlesztésnél az AMD-t se hagyd ki a sorból, mert ami hireket olvasok eddig a DX12-ről abban mind a AMD CPU és VGA oldalről sokkal jobbakat irnak mint intel vonalra.
Lehet, hogy a CLod és egyéb szimek még nem támogatják a DX12-t,de lehet valami jótékony hatása csak lesz igy is ha a win10 és dx12 alatt használja majd az ember. ha jobban fut a játék lehet megéri azt a pár fehér csikot elviselni már ha ezután is megmaradna . -
Yserac #83417 Na ezt először értelmeznem kell de nem hajnalok hajnalán :) -
pontijonny #83416 na ez se mostanában volt.
-
pontijonny #83415 Amúgy is tervbe vettem,hogy nemsokára visszatérek. Nem lehet ezt hosszú időn át nélkülözni:) -
pontijonny #83414 Az a jó,hogy tanulsz közben ,utána nézel ,olvasol a dolgokról,hidd el ez nagyon jó!
És mindezt magadtól! Minden dicséret megillet!
Nehogy azt hidd,hogy akik most lekalapálnak az égről azok 1-2 óra alatt elsajátítottak mindent.
És mindig vannak jobbak,azoknál is akik most lelőnek téged.
Gondolj bele,hogy sokan 10-15 éve csináljuk ezt a műfajt ,azért a koszon kívül ennyi idő után csak ragad az emberre valami, majd ha te is pár évet belefeccölsz a dologba meglátod jót mosolyogsz ezeken a mondataidon.
Én biztatlak továbbra is.
-
pontijonny #83413 Hagyjuk már a sógorokat ,meg mindenkit a múltból. Előre kell nézni bakker nem azt ,hogy ki meg mi mit csinált valamikor.
Vagyunk akik vagyunk,én úgy vagyok vele,nem a múltban éltem ,így kb tök mindegy ki mit ,és hogy csinálta,felőlem lehetek finnugor,,vagy skíta ősökkel megáldva ,nekem pont mindegy. De gondolom mások se evvel foglalatoskodnak a nap 24 órájában,hogy most ki ,honnan ,mikor .
A jelent kell nézni meg a jövőnket én aszondom. Jó az ősökre legyünk büszkék ,de azért túlzásba azt se kell vinni.
-
Valka78 #83412 Bezony! Sokan elmondták már - köztük én is - hogy itt nem terem gyorsan babér. Nálam fél évig tartott míg a '46-ban elértem azt a szintet, hogy időnként azért én is leszedek valakit - akárcsak mostanság
-
Lysandus #83411 Szépen haladsz azért, hidd el! Nekem három hónapba telt, mire lelőttem online valakit, és nálunk még volt kiképzés...
Néhány megjegyzés: a légcsavarnak nem dőlés, hanem állásszöge van. A bombázókról meg csak annyit: a háborút mindig ők nyerik meg. :-) -
pontijonny #83410 Menni fog az.De asszem mondtuk,hogy az első hónapok a felszállással,és az ejtőernyő használatának elsajátításával,ne adj isten a kényszerleszállással fog eltelni. Hidd el nagy élmény lesz amikor az első ellenfelet levakarod az égről:)
Csak így tovább. -
Valka78 #83409 Nem hiszem, hogy lett volna még egy olyan tényező a magyarság történetében, amely annyit ártott volna a nemzetnek, mint a habsburgok.
Kezdve a Dunántúli népirtásokkal, a magyar nyelv betiltásán keresztül, az arisztokrácia elnémetesítéséig.
Melyik is volt az az agyas császárszalonna amelyik fennhangon szokta volt hangoztatni, hogy ha egy csepp magyar vér is folyna az ereiben akkor inkább felvágná azokat? A k* anyját, hogy nem vágta fel az a barom, meg az összes többi is. Azért azt el lehet képzelni, ha egy olyan központosított hatalom feje, mint a habsburg birodalom, ilyen kijelentéseket tesz, akkor vajon a talpnyalói, meg az udvar és innentől kezdve az egész birodalom nemessége és polgárai, vajon hogyan viszonyulhattak a magyarokhoz - akár csak azért, hogy bevágódjanak nála. -
RepeszElek #83408 Hát nem tudom lehet...mindenesetre már kezdem unni hogy a legtöbbet akkor töltők a levegőben mikor eltévedek :D
Nem igaz hogy nincs egy béna akit lelőhetek, mindenki profi szinte.
Nem tudom minek gyártunk robotokat ha ilyen emberek léteznek! :D
Azt hiszem kezdek kiégni :)
Viszont repülni már "tudok"! Vettem egy külön vezeték nélküli billentyűzetet kemény 3500 forintért ráhegesztettem egy statívra és felmatricáztam. Most egyfajta műszerfal funkciót tölt be. Mindennek utána olvastam,tudom melyik műszer mire való és folyamatosan ellenőrzöm őket, kinyomtattam sok mindent, arra is rájöttem miért nem tudtam taxizni. Nem a joy. volt a hibás hanem mint megtudtam egy propelleről szóló tanulmány olvasása közben ezeknek lehet változtatni a dőlés szögét a motor maximális kihasználtsága érdekében ami természetesen a fordulatszámra is befolyással van meg a tolóerőre is. Na most taxizáshoz rosszul volt beállítva a dőllésszög és ez térítette ki a gépet olyan erősen, de megtaláltam az erre vonatkozó gombokat is :)
Egyedül a bombázók tanulása van még hátra. Ha nem tanulok bele a vadászatba megtanulom azokat is kezelni és inkább bombázópilóta leszek..
Háborúban sem volt ez máshogy. Bombázókra is szükség volt :) Majd jöttök velem kötelékben és megvédtek! :)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.30. 20:59:13 -
croatianus #83407 Mé'? Há' nem vagyunk mink állatok!
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.03.30. 20:14:45 -
Solt #83406 Én meg pont úgy látom, hogy a habsburgok hivatalosan is jó fiúnak vannak beállítva! :)
Viszont abban egyetértünk, hogy nem értünk egyet... :) Annak pedig kimondottan örülök, hogy normális mederben maradva, kulturált hangnemben zajlott a társalgás annak ellenére, hogy sok közös pont nem volt!