91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Miért elképzelhetetlen? a 250000 le-s elméleti teljesítményt,meg a 34-35 csomós elméleti max sebességet nem használták ki soha,ez csak a turbinák rövid távú túlterhelésével lett volna elérhető. Jó volt az Iowa, nyilván minden téren a legjobb,de a szélesség/hosszúság aránya nem adott akkora stabilitást,mint pl a Bismarcknak volt.
  • croatianus
    Itt van a tuti.
    Éppenséggel ebben a cipőben járok én is a nemrég vásárolt G27-emmel (kizárásos alapon neked is az kell legyen), de az a "GlovePIE" egy kicsit megriasztott a CO2 kibocsájtásos hadovájával, meg amúgy is kissé túl körülményesnek tűnik. Úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy inkább visszadugom repüléshez a régi megfáradt TM kormányom pedálját, ami enélkül is a kuplungot meg a gázt használja, ha a control panelen egytengelyesre állítom.
    Azért, ha kipróbálod, kíváncsi lennék, működik-e.
  • VO101Tom
    Amikor az ATAG-ra felkerült a link, akkor nem volt az nvidia oldalán a beta driverek közt sem. A link sem a normál nvidia oldalra mutat (ahova egyébként mai keltezéssel felkerült egy 350.12 WHQL driver is)
  • 77pxdumbo
    Valóban spéci driver
  • majonur
    bocs ha off. Nem vagyok mernok beallitotsagu(inkabb grafikus vonalon vagyok otthon), de itt olyan szamok kovetkeznek amik igazabol elkepzelhetlenek szamomra:
    IOWA Class csatahajok

"A gépek normális maximum teljesítménye 212000 lóerő volt a tengelyen mérve (33,5 csomóhoz), de 20% ráhagyás volt a rendszerben, azaz elvileg 254000 lóerőt is kifejthettek"
    "A túlhevítés maximális hőmérséklete kb. 450°C lehetett, ekkor 45 bar (4,5 MPa) túlnyomás uralkodott a kazánban"
    nem igazan szaroztak az iowa osztalyu csatahajok tervezese kozben.

• PhantomAss
    na akkor valszeg tényleg az volt a baj
    akkor fel is rakom a hotfixet én is
  • VO101Tom
    Offline semmilyen esetben nem akadt (senkinek sem), ha online hosztolok és csak páran vagyunk bent, akkor sem, de ATAG nagy szerveren, vagy a SoW online war szerveren tegnap pl olyan 15 perc repülés után (75 játékossal) rákezdett. 2-3 másodpercenként egy jó fél másodperces akadás. Kötelékezni alig lehetett úgy. Videokártya kihasználtsághoz, típushoz, PC-hez nem volt köze. High End gépeken is csinálta. Tegnap este pl. rajtam kívül egy srácnak volt még W8.1 (MKHL-ből), mindkettőnknek szaggatni kezdett, meg is kellett szakítani a küldetésünket, idő előtt hazaindultunk. Ami furcsa volt, hogy nem sokkal leszállás előtt kitaszkoltam windowsba valami miatt, visszaléptem, és akkor megint simán futott. Valami olyasmit írtak ATAG-on, hogy a win 8 lekapcsolhatatlan AERO felülethez lehet köze, de senki nem tudott biztosat.

A hotfixről is az ATAG fórumon írtak, más steames játékoknál is gond volt vele, máshonnan jött a link is. Egyébként nekem is a 348.88-at ajánlotta fel az nvidia weblap, ez valami spéci hotfix lehet.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.13. 14:20:59
  • majonur
    hello! az lenne a kerdesem, ha van estleg mas is itt, aki most eppen kormanyhoz valo ( ez 3 tengely) pedalt hasznal repuleshez.
    esetleg nem lehet valahogy beallitani hogy a gaz-fek helyett, a gaz-kuplung szerepeljen a pedalon combined single axis atallitas utan.
    Valahogy jobban labra esne es a gaz-kuplung rugok is kozelebb allnak egymashoz ellenallasban, a fekpedal rugajahoz merve,
    A CLOD (ezt valoszinuleg a logitech dontotte el) nem hajlando a kuplungot szamitasba venni, csak egyeduli tengelykent. hatha valaki talat valami megoldast ra. koszi.
  • PhantomAss
    hmm ez érdekes, nálam nem akad 8.1-en, nekem is 560ti-m van.
    És nincs fent a hotfix.
    Bár nem repültem mostanában nagyobb szervereken, lehet csak ott jön elő.
  • DrBrown5
    Érdekes, hogy a GeForce Experience automatikus frissítése csak a 347.88-at ajánlja legfrissebb illesztőprogramnak. Persze a 350.05-öt simán felteszi a letöltés alapján és fel is ismeri, de még mindig a 347-et ajánlja. Mindegy végül is, csak érdekesség. Köszi a tippet, már fent is van! :)
    Utoljára szerkesztette: DrBrown5, 2015.04.13. 13:24:37
  • VO101Tom
    CloD-nál a Win 8.1 használatakor 2-3 másodpercenként akadt a játék, főleg az újabb kártyákon (bár nekem az 560Ti-n is játszhatatlan volt nagy szervereken). Sok ötletelés volt, különböző settings beállításokkal, de úgy tűnik, hogy a legújabb nVidia 350.05 hotfix megoldotta a hibát. Aki Win 8.1-et használ nVidiával, mindenképp tegye fel. Sokan írták a fórumon, hogy hosszú idő óta először futott akadás mentesen a játék, úgy tűnik, hogy ez tényleg nem csak placebo.

A W7 júzereknél ilyen akadás nem volt, de nekik is érdemes feltenni, mert kisebb nagyobb sebességnövekedést ők is tapasztaltak. Volt, akinél 25 fps-el lett gyorsabb, de itt már sokat számít, hogy egyébként milyen vas van a gépben.

http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3647/~/geforce-hotfix-driver-350.05
  • mustangdc3
    ezt még végignézni is hosszú de mester munka
  • VO101Tom
    Igen.
    Kijelölöd a sort, majd alul klikkelsz a new-ra. Akkor betesz ugyanazzal a funkcióra egy új sort is. Gyakorlatilag bármelyik funkcióra bármennyi gomb beállítható.
  • 77pxdumbo
    Érdemes megnézni
  • rabbiddgog
    üdv!
    a clodban rá lehet tenni a billentyűzetre funkciókat ugyebár, de az il2-ben volt olyan hogy ctrl+bill gombra is lehetett funkciót tenni, így gyakorlatilag duplázni lehetett a gombok számát.
    A clod-ban is van ilyen ugye?
  • artivizsla #83750
    Ötletes bútorok :

• artivizsla #83749
    Kávé mellé.

Snipers.

• 77pxdumbo
    Hát ide ezt is kár volt
  • 77pxdumbo
    Elek! Küldtem privit
  • rabbiddgog
    emberek, kipróbáltam ezt a warthundert,inkább nem is írok semmit
  • VO101Tom
    Gratulálok!
  • Lysandus
    Gratula!
  • GaBika6

• GaBika6
    grat!
  • Solt
    Gratulálok!!!
  • artivizsla #83740
    Tegnap meg volt a MÜPA 10 éves jubileumára kiírt fotó/videó pályázat.
    Az egyéni fotó kategória I. helyezését és a közönségszavazat kategóriát is megnyerte a fiam a szolárgráfos fotójával.
    Érdekesség, hogy az egyéni videó kategóriát megnyert videó egyben a közönségszavazat kategóriát is megnyerte szintén.

Volt egy kis csavar a dologban, mert az eredményhirdetés után a többi fotós kérdezgette a fiam, hogy "Milyen fényképezőt / objektívet használt? "
    Nehezen értették meg, hogy a kép egy ősi módszerrel készült és neki egyébként meg amúgy nincs fényképező gépe és mégis így nyerte meg a két fotós kategóriát, holott volt, aki még drónt is igénybe vett a képe elkészüléséhez.

Mindamellett amire én ez ügyben büszke vagyok az az, hogy ezt teljesen egyedül találta ki és valósította meg a fiam, ezáltal megtapasztalta időben, hogy eredményt úgy is el lehet érni, hogy nem csak evésre használja a fejét, amit én már kis kora óta sulykolok belé.

Fiam nevében köszönöm mindenkinek a rá adott szavazatokat !

• RepeszElek
    nekem csak egy pedál kéne...:(

Azért köszi! :)
  • Lysandus
    Már elkelt... (A joy is!)
  • RepeszElek
    Te sem tudsz véletlenül egy eladó pedált? :)
  • repvez
    olvasnivaló

Méghogy a stressz miatt elöbb halnak az emberek , gyanitom abban az időben volt benne részük nem kevés.
  • Lysandus
    A fényképtartó az 30-as lőszerekből készült, ugye? :-)
  • RepeszElek
    köszi majd megnézem. Egyébként rémlik valami adjust level stabilizer nekem is de az Fw-190re írja zárójelben.
  • RepeszElek
    Jó kis vidi Spitfire!
    Milyen szépek voltak a szoros kötelékben!:)
  • GaBika6
  • Indi69
    Ja, én is erre gondoltam, hogy jó volt a marketing. Miért nem lehet ezeket reklámozni? :(
    Utoljára szerkesztette: Indi69, 2015.04.09. 20:30:17
  • PhantomAss
    na bakker, nem is tudtam hogy van ilyen kiállítás. Ha ezt tudom akkor bemegyek és megnézem valamelyik nap.
    Sajna már nem látogatható ahogy látom.
  • Papa01 #83729
    Jó cikk.
  • Lysandus
    Jó, de 17 közvetlen bomba- és 19 torpedótalálatot kapott be.
  • Willenbrock
    Megtalálták a Muszasi roncsait is, ezt is szétszakította egy nagy robbanás, pont mint a Jamatót. Úgy látszik ez egy újabb példa az "all or nothing" tervezés hiányosságára. Link
  • Road93
    Csak kiváncsiságból, nem repült valaki erről a fórumról Tomi névvel ma az AX nevű gyors dogfight szerveren?