91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • rabbiddgog

bombázók kísérése tankpusztító útra
  • rabbiddgog
    egy nehéz nap után a keleti fronton

• acidrain
    A németekkel semmi. A szövetségesek UFO -k.
  • mustangdc3
    TF update
  • VO101Tom
    TF patchekkel sokkal stabilabb lett a játék, és fps-ben is sokat javult. Felhők, részecske rendszerek, textúrák nagyon át lettek dolgozva, ahogy a shaderek, környezeti beállítások is. Sokkal szebb, gyorsabb és stabilabb vele a játék, a külön átdolgozott FM és DM-ről, meg a beletett újabb alváltozatokról nem is beszélve. Mindenképp tedd fel, kb egy új játékot kapsz vele...
  • VO101Tom
    Nem is tudsz mást rátenni, a CloD nem moddolható. A TF-es cheat védelem része, hogy a maddox.dll és a core.dll-t sem engedi módosítani, viszont ezek tárolják a 3d modelleket, a textúrákat és a különböző paraméterek, FM, DM, CEM -hez tartozó fáljokat.

Lehetőség van használni a kegety féle mod-ot, az kaidás után két héttel már létezett, TF is abból indult el. De az csak az alapjátékra téve működik, és nem kompatibilis a későbbi TF patchekkel. A Heinkill féle Afrika kampány még egy külön csomag, ami afrikai skint ad a gépeknek és a csatorna térképnek, de az csak oflfine kampánynak készült online az sem kompatibilis a többi verzióval. (Ha jól tudom az is csak alapjátékra telepíthető, de a TF-től megkapott sok javítást, ezért nem fapados ugyan, de mégsem a legújabb). Hasonlóan mint ez pl, ez az afrika kieg, de ez is csak a kegety mod-on keresztül működik (ergo régi, és online nem kompatibilis). http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=3323&p=31523&viewfull=1#post31523
  • majonur
    valoszinuleg utana szep lesz mint egy festmeny, de azert a TF patch en kivul meg vannak olyan dolgok amik talan befolyasoljak dolgokat. viszont cserebe tutira jol fog kinezni.
  • rabbiddgog
    amd core 2 quad q6660
    gtx 650 ti 2gb
    4gb ram

az epilepszia szűrőt kikapcsolom majd meg a patcheket is letöltöm!
    köszönöm a segítséget!
    végre beszereztem a clodot 4 év után...
  • GPx8
    Amatőr kérdésem:
    Ha az összes TF patch-et (3,15 GB) felrakom egy szűz CloD-ra, akkor más dolgom nincs, jól fog kinézni?
  • majonur
    ja az antropomorphic control bekapcsolva hagyasa miatt neha telesirtam a parnamat, mig ra nem jottem, (ahogy nemreg, te is mondtad), a HOTAS fals jelei miatt, gyakorlatilag ugy tunt, hogy beszart a vezerlon nehany potmeter, vagy talan a az egesz, pedig szerintem az egy jo otlet lett volna, de igy hatalamas bughalmaz
  • VO101Tom
    Ja. Bugos is, főleg az alap verzióban. Azt az Ubisoft erőltette bele nem sokkal a kiadás előtt, mondván, hogy ez szabály. Aztán kiderült, hogy mégsem kötelező. Az alapelv egyébként az, hogy a nagyon vibráló részeket kiszűri, ilyen pl a forgó légcsavar, de ilyen neon színű szarokat máshova is rátett.
    Érdekes egyébként, hogy amikor volt ez az akadásos bug 8.1-en (amit a legutóbbi nvidia patch teljesen megjavított szerencsére), ott az egyik gyors megoldás pont az epilepszia szűrő bekapcsolása volt. Itt egész jól végezte a dolgát, az apróbb akadásokat szépen kiszűrte, és itt nem volt ez a neon színű pixelezés sem.

@rabbiddgog.
    Ha már itt tartunk, a nehézségi beállításoknál az "antropomorphic control"-t is kapcsold ki, az is egy bugos feature, senki nem használja, még a "full real" szervereken sem.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.27. 15:51:37
  • majonur
    na, az epilaszia szurot meg eddig nem probaltam, de ha szerintuk ez garfikai katasztrofa segit szegenyeken, akkor inkabb nem ajanlom senkinek, aki hajlamos ra. ez az opcio igy eleg bugosak tunik.
  • VO101Tom
    Hali

Ez a bekapcsolt epilepszia szűrő miatt néz ki így, a video settings alatt kikapcsolhatod. Akkor eltűnnek ezek a neon színű szarok.
    Ettől függetlenül nagyon erősen ajánlott, hogy a TF patcheket tedd fel, amik letölthetők innen:
    http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/
  • majonur
    elnezest kerek az elobbi hulye "vicc" miatt, ne sertodj meg, de tenyleg fontos lehet, hogy milyen parameterei vannak a pc nek, meg hogy milyen grafikai beallitasaid vannak.
  • majonur
    ?
  • majonur
    bocs, ez a kep milyen konfigon keszult.
  • rabbiddgog
    köszönöm a választ!
  • majonur
    esetleg 15 evesnel fiatalabb videokartya :) ?
  • rabbiddgog
    üdv!
    így néz ki nálam a frissen telepített clod,mi tévő legyek?

Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.04.27. 14:38:24
  • lala42
    Savasnak.
    2 csak lesett a mai este. :-)
  • lala42

Savasnak. Szóval mi volt a baj a német gépekkel? ( ugyan ez Fóka, de akkor is.)
  • Fürtös
    Most komolyan, ki érti a buzikat?
    A videó végén van egy 10 órás meditációs felvétel, kötelező mindenkinek megnézni és közben az élet értelmén töprengeni!
    Ha esetleg valakinek nem hozná fel:
    Meditációs videó
    Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.04.26. 10:16:41
  • Frenky
    Sziasztok! Mindenkit várunk a DCS World MAGYAR Felhasználók csoportjába a FaceBook_ON
    Online repülések, infók, leírások, minden, ami a DCS Wolrd_el kapcsolatos!
    Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Csoportja a Google+ ON is! DCS World MAGYAROK YouTube Csatornája!
    Üdv, HUNter
  • artivizsla #83902
    Jó reggelt !

• artivizsla #83901
    Kávé mellé.

Ráadás.
  • Frenky
    Jó reggelt!

További képek: DCS World MAGYAR Felhasználók
    by HUNter
  • Fürtös
    Nyákkal nem szivesen dolgozom, én vezetékkötegekre vagyok specializálódva.
    Meg tudom csinálni ha muszáj, de legyártatni itt (Anglia) drága lenne.
  • repvez
    Mennyire vagy a nyáktervezésben otthon ? küldhetek egy leirást, hogy mire lenne szügség?
  • Fürtös
    A vezetékelést megtervezem/megcsinálom hozzá, tudok örökélet garanciásat is csinálni de az drága lenne.
    De mondjuk egy 10-15 évet tudok garantálni olcsóbban is :D

Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.04.25. 14:41:41
  • artivizsla #83896
    Újraélesztés :

• sakkay
  • repvez
    reméljük sikerül megjavitani :(
  • Valka78
    Most egy heidenhain vezérlős gépen vagyok és technológus írja a progit. Amúgy szeretek programot írni, de itt nem lehet. De nem baj, amúgy se ismerem túlzottan ezt a vezérlőt, meg így nem az enyém a felelősség, ha valami törik
  • repvez
    Szegények ,együtt érzek velük. :) NEm egyszerü azért egyik sem azt tudom.
    Egyébként milyen forrásból tudsz dolgozni ? Gépi G-kóddal vagy valamelyik CAD-es fájlból (DWG,DXF stb..) vagy papirból?
  • Valka78
    "Szóval én gépésztechnikus és műszaki rajzóló is volnék, igaz a müszaki rajzot csak hobbyból üzöm..."

Én meg CNC forgácsoló vagyok és az a hobbym, hogy műszaki rajzolókat űzök.

Na jó, csak szeretnék néha...
  • Solt
    A bot kitérítésén lehetne a hosszával is variálni... na mindegy, egy ilyen opció érdekelne, más nem nagyon! :)
  • artivizsla #83889
    Minden egyes gyerek után a férj egyet lép hátrafelé a fontossági sorban... Ha lány az új gyermek, akkor kettőt ! :))
  • repvez
    Az elektronikai résszel nem is foglalkoznák, lévén nem értek hozzá, meg amire gondoltam az csak az X Y potmétereket helyettesitené a mechanikában amit ugyan ugy rá lehet kötni bármelyik gyári elektronika helyére .ÉS a markolatot is mindenki áttehetné a sajátjáról .
    Ez tényleg csak a talapzatban elhelyezett mechanikára vonatkozna.
    Az ilyen nagy kitéritésű botok , márha fixen ekkorák akkor csak a WW2es vagy heli gépekhez használhatók Jetes szimekhez nem olyan jók.
  • Solt
    Egyediben olyat érdemes csinálni szerintem, ami tényleg egyedi... abban a méretben gondolkozni, aminek van bőven alternatívája, ráadásul kiforrott szoftveres támogatással...

Egy olyan bot amit linkeltem, akár FFB nélkül is érdekes lehet... a nagy kitérítés miatt jó elektronikával nagyon precízre meg lehetne csinálni, és emiatt előrelépés is lenne a mostaniakhoz képest.
  • repvez
    Én nem szeretném tulbonyolitani,mert az a gyárthatóság és az ár rovására menne. Az FFB meg szerintem házilag nem kivitelezhető.
    Akinek meg ilyen padós megoldás kellene arra az extension tube megfelelő alternativa lenne.
    A méretet illetőleg én a warthog stilusúra gondoltam, és az alkatrészeket az egyszerüség kedvéért forgástestekből,mert talán ugy a legkönynebb legyártani, egy eszterga elég hozá és furó, minden máshoz már marógép vagy CNC kéne ami egyrészt megint bonyolult másrészt drágább is. Kivéve ha valakinél nincs elfekvőben egy ilyen.