91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #84085 Magyar vonatkozású kiegészítés IL 2-höz :
http://www.mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=details&id=2139
-
artivizsla #84084 Érdekességek az 1946-ból :
-
sakkay #84083 Töszi -
#84082 IP vége 1-es helyett nulla, minden más ugyanaz. -
sakkay #84081 Mi is lett a pc pilot elérhetőség? -
sulyid #84080 Próbálgattam az éjszakai repülést Bf-110-C4-NJG-vel. Full realiszikussággal tolom, sikerült is elkapnom egy Blenheimet, de leszállni már nagyon nem tudtam. Tudnátok tanácsokat adni az éjszakai repüléshez? Akár magához a repüléshez kapcsolódóan, akár a le- és felszálláshoz akár magához a harchoz kapcsolódóan. -
artivizsla #84079 Érdekes Mod-ok 1946-ra :
-
#84078 Az eltűnő kabin meg az erős bevillanás még lehet(ne) programhiba, driver hiba is, de a teleszemetelt képernyő az sanszos, hogy videokártya lesz. Ettől függetlenül a redist mappából mindent tegyél fel, .net, dx11, satöbbi.
A benchmark programokkal nem vagyok igazán naprakész, de a 3dmark elvileg erre van, hogy csúcsra hajtja a gépet. Esetedben a pontozás lényegtelen, viszont ez megizzaszt minden vasat, amit alá tesznek, tesztelheted leterhelve, hogy csinál-e hibát. -
Neontetra #84077 uh,köszi,sajnos nem garanciás
azért gondolom hogy valami driver/program hiba lehet, mert ha kilépek a játékból , kitörlöm a cahce-t,és újra elindítom, akkor jól működik
de majd feltelepítek valamilyen újabb játékot (csak a clod meg il2 van a gépemen), és megnézem hogy hogyan muzsikálnak a hardverek (nem-e melegednek.....)
szóval próbálkozok még
köszönöm a segítséget
-
#84076 Hello.
A CloD az DX11-es játék, azért is települ fel. XP alatt a DX9 miatt nem támogatott már.
Ami a hibádat illeti, néhány alkalommal volt ilyesmiről szó a hivatalos fórumon, de konkrét megoldást egyszer sem találtak, mert ez nem a játék hibája. Vagy driver (játék mappában lévő redist mappából tegyél fel mindent, és a legújabb nvidia driver is legyen fent), vagy a hardware. Nekem akkor csinált hasonlókat (kabin nem tűnt el, de azok a nagyon erős bevillanások voltak), amikor a videokártyám nagyon melegedett, és hülyeségeket kezdett csinálni. A leggyanúsabb kép a 3., amikor így szemeteli a képet, az már sok jót nem jelent. Garanciális még?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.14. 01:14:10 -
Neontetra #84075 Sziasztok!
Grafikai problémám van a TF patch-el. Tízperc után ilyen, és ehhez hasonló képek,villódzások jelennek meg a játékban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Antiepilepszia ki van kapcsolva, frissen telepített windows, steames játék, tf patchek sorrendben felrakva.
gépem: i5, gtx 560,4 gb ram,high- medium beállítások.
A cache mappát törlöm minden játék índítás előtt,
Amikor előjönnek a hibák, akkor kilépek a játékból, a cache mappában 40 mb-nyi file van, kitörlöm azokat, és utána újra jó a játék.
Viszont ha a játék közben al+enterrel képet váltok, kitörlöm a cache mappát, és visszalépek a játékból akkor leáll a launcher.
Tehát rendesen ki kell lépnem exittel,úgy törölni a cache-t,mindezt negyedóránként.
Nem találkozott ezzel a hibával valahol korábban? Mi lehet rá a megoldás?
A gépemen win 7 64 bit van, amiben alapból feltelepül a drectx 11, amit a játék nem is támogat. Lehet hogy ez a baj?
üdv, és köszönöm a segítséget! -
#84074 Herr Laca is biztos emlékszik rá vele is repültem sokat azon a szerveren
mintha úgy rémlene hogy nem is sima il 2 1946 os térkép lett volna hanem máshonnan volt a textúra berakva
-
#84073 Köszi
hátha megvan még valahol az a zutis csatorna map -
#84072 Ha jól rémlik, akkor az év vége felé fogják leadni. -
sulyid #84071 De legalább vezeklésként felraktam az angolt. :)
Még egyszer bocsánat. :( -
artivizsla #84070 "...a 64-es hsz-ben elírtam, nem magyar hanem angol felirattal láttam..."
Á, nem tesz semmit, csak egy óra ment rá, hogy a magyar feliratot megkeressem, ami nem is létezik akkor ezek szerint. :)) -
#84069 nem hiszem hogy meg lehetne így találni. Esetleg ha van időd nézd át a Hyperlobby fórumát, hátha ráakadsz valahol..
link -
#84068 Volna egy olyan kérdésem a nagyokhoz.
Biztos emlékeztek még a régi Il2 re hogy volt a hyperlobbin egy full real szerver a BoB.
Akérdés pedig arra vonatkozna hogy azt a map-ot meg lehet szerezni még valahonnan?
mert az egy kicsit spéci volt és szeretnék egy kicsit nosztalgiázni
-
#84067 köszi -
sulyid #84066 De van hozzá angol felírat
http://www.oriaslevel.hu/files/get/4g5D2lgn7n/battle-for-sevastopol-2015-hdrip-xvid-ac3-evo.srt
Mivel nem emlékszem hogy honnan töltöttem le így inkább feltöltöttem. Akinek kell az vigye.
ui: a 64-es hsz-ben elírtam, nem magyar hanem angol felirattal láttam. -
#84065 ncore-on fent van, de még angol felirat sincs hozzá, nemhogy magyar -
sulyid #84064 Én már láttam a filmet, 720p-ben szedtem le + hozzá magyar feliratot. Nem volt rossz. -
#84063 Hol és mikor lehet ezt az alkoztást megtekinteni? Mert erről semmi infót nem találok,csak a trailereket látni.
Amugy a spielberg féle bombázós minisorozattal mi van, már régen el kellett volna készülnie nem? -
artivizsla #84062
-
#84061 Mostanában rajtam van a mazochizmus, szinte csak 110-essel és E3-al repülök. Így is lepotyog a vörös, csak kicsit többet kell gépészkedni. -
#84060 Do 17 a problémás, annak lettek nagyok sniper lövészei, és a történelmi küldetésekben elég sokat kellene használni... -
Lysandus #84059 Nem tudom, azt nem ismerem. -
sulyid #84058 Most elvoltam egy bő 1,5 órát a Me110-essel, élvezem nagyon, tetszik a gép noha tudom hogy kb csak bombázók ellen használható + csatarepülésre. Bombázók ellen egészen jó eredményeket értem el vele, bár az AI lövészek sokszor tényleg vannak olyan jók mint Vaszilij Zajcev. :)
Szépen lassan kezdem megszokni a játékot, az AI-k ellen már kezdek valami eredményességet felmutatni, a 110-essel elkaptam egy hurricanet + spitfirevel 1 messzert. Szerintem végigtolom a mostani 4 kampányt (2 alap + 2 TF) aztán benézek az online szerverekre is. :)
A kampányokról mit kell tudni? Mennyire hosszúak? -
Lysandus #84057 Vannak. A legutóbbi patchben túl durvára sikeredtek az AI lövészek, szóval a küldetésszerkesztők inkább nem tesznek be AI bombázókat, hanem humán pilótákra bízzák a bombavetést is. (Ez egyébként nem miattunk, a kék oldalon repülők miatt van - bár az AI Wellingtonok sniper lövészei is tudnak nagyon kellemetlenek lenni -, hanem az FW-200 Condorok miatt. A pirosak nehezményezték, hogy a 20 milis tornyok kezelői pillanatok alatt ledarálják őket, ha a kényelmes hat órás pozícióból támadnak :-D.)
110-sel egyszer repültem. A lényeg: ki kell trimmelni. Már felszállásnál is, itt megtalálod hozzá a részletes manuált (trimm állások felszállásnál, stb, üzemanyagtankok, -csapok kezelése, robotpilóta, és a többi):
TF-es gépkönyvek -
sulyid #84056 Sziasztok
Lenne pár kérdésem:
A ATAG szerveren csak vadászok repülnek v. vannak bombázó és romboló playerek is?
Illetve tudnátok adni pár tanácsot hogy hogyan repüljem a 110-est, mivel nagyon szeretem, csak még nem teljesen barátkozunk össze újra?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
sulyid #84055 Köszönöm hogy leírtad mindezt, sok dolgot lehet belőle tanulni! Én a saját harcmodoromnál ha lehet próbálom kihasználni a gépem sebességét, tehát ha Typhoonal v. Tempestel repülök mindig arra alapozom a harcmodort hogy a nagyon erős motor és a jó emelkedés miatt én döntöm el hogy mikor és hol csapunk össze a 20mm-ekből pedig elég 1 jól sikerült sorozat az ellenségnek, ha pedig elhibázom az erős motornak hála úgyis meglépek és újra rácsapok majd. Gyakorlatilag hasonló mint a BnZ... De azzal sincsen bajom ha fordulóharcot kell vívni, sőt olyankor érzem igazán a harcot.
A célpontválasztáshoz úgy állok hozzá, ha 1 pontot látok az jó, ha kettőt akik együtt repülnek az még kezelhető (úgyis kötelékben vagyunk, 2v2-es felállás még nem számít rossznak), viszont ha 2-nél többen vannak akkor mindig a leggyengébbet szoktam először lelőni (tehát azt a típust amiről tudom hogy a legkevesebbet ér) és utána jöhetek a többiek. -
pontijonny #84054 Szerintem.Ezt hangsúlyoznám,hogy szerintem.
A különböző gépek használata gyakorlatot igényel,egy idő után azért az ember bármivel elkaristol.
Ha elég sok időt belefeccöl a játékos egy egy vasba akkor a használatuk rutinszerűvé válik,persze idomulva az adott technika tulajdonságaihoz ami meghatározza,hogy hogyan is használja azt az emberfia.
A légi harc az megint más dolog. Az egy sakkjátszma szerintem,ott fejben dől el minden (persze kell hozzá még sok egyéb is ) de alapvetően egy hosszabb lépéssorozat eredménye a sikeres harc megvívása.Nekem már ott elkezdődik amikor csak egy pöttyöt látok a távolban ,és azt se tudom ki fia borja. Csakis előnyös helyzetből vagyok hajlandó harcba bocsátkozni,ha kell kivárok akár 10-20 percet is .
De ez szerintem így is a normális.
A baj akkor van ha az ellenfél is hasonlóan gondolkodik,na akkor kerülgetjük egymást :)
De a legfontosabb számomra,hogy sose engedjem ,hogy a másik kerüljön előnyösebb helyzetbe,a legfőbb szempont megtartani a saját jó pozíciómat.
Ez kb ilyen egyszerű szerintem. De ez azért egy hosszú folyamat eredménye amíg az ember eljut erre a nem csak felismerésre,hanem,hogy tudatosan így is cselekedjen mindig.
Itt egy videó.
Látható,hogy nem megyek bele rögtön a harcba,pedig megtehetném,de csak akkor lendülök támadásba amikor mindent átláttam,és itt tök mindegy is lenne éppen miben ülök, a lényegen nem változtatna.
-
sulyid #84053 Tudom hogy nem gép kérdése, de én például nyugodtan bevallom hogy pl az olasz gépeket és nem is tudom őket repülni mivel egyszerűen nem érzek rájuk, nem csak a CLOD-ban. Nekem számít a gép amin repülök, számít az hogy mennyire érzem, mennyire régóta repülöm. -
pontijonny #84052
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.05.11. 22:59:34 -
pontijonny #84051 A spiteknek nem kell javítani az esélyin semmit ,lévén ugyan olyan jó gépek mint a messza. Ez nem gép kérdése a Clod ban ,hogy ki kit lő le,ezt halál komolyan mondom. Vagy vagy olyan jó,hogy te győzöl akármiben ,vagy nem. G 50 el is lelöjük a spitet ha úgy esik nem kell ahhoz messza. -
pontijonny #84050 nem tudom miről beszél kollega:) Minden spit le le lett lőve mindig ,így én nem tudom mi lehet az érdekes:)
Ha spitet látunk lelőjük ,az nem érdekes csak szép meg tény :)) Azért vannak ,hogy lelőjük őket ugye:)
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.05.11. 22:44:07 -
sulyid #84049 Szerintem is javítja majd a spitek esélyeit, de attól félek hogy esetleg a + tömeg érzékelhetően rontaná a reptulajdonságait.
Amúgy csak én nem tudok kibékülni az angol irányzékkal? Jobb szeretem a messzer irányzékát (de a mögötte lévő vasat azt nem :P) -
sulyid #84048 Megnéztem mind a 3 videót, számomra egyedül az a kb 2-3 perces spitfire jelenet volt érdekes. :) -
pontijonny #84047 Na meg így:)
Kell a kolleáknak a pszichológiai ráhatás aszondom:)
-
pontijonny #84046 Na bakker megittam 1 lityi bórt:) Szédülök.
Savikám mi így szeressük a spitet!!:))