IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ügyes.. :-))
Nemtom, nekem nagyon bejön a Buffalo, elég strapabíró egy jószág..
És a tûzereje is elég jó, mámint a korabeli gépek ellen..
Bucser
NA ma egy Buffaloval miután leszedtem egy orosz ászt egy yakban és miután szarrá lõttem egy Rata szárnyát de az istenért nem akart leesni elrepültem elõtte knyutott futóval (elfogyott a lõszerem)... Futó beleronygolt a piloótafülkébe. Rata leesett megkaptam a killt😊 Fél futóra pedig letetem a gépet😊)) Úgyhogy a futón kívül semmi más baja nem lett😊)) Ép géppel bazzeg még leszálni sem tudko de ami majd szétesik azzal lemegy.... Ilyet még nem éltem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csináltam róla szkrínsotot, holnap ha el nem felejtem fölteszem... :-))
Szégyellem bevallani, de tegnap úgy zuhantam le, hogy a támadó il2 kötelékre rácsaptam, alattuk húztam át, és az egyik LEBOMBÁZOTT...... :-))
Lekaptam egy "szép" pillanatot 😊

War. War never changes.

De az pl. hihetetlen jó volt, hogy az egyik finn küldetésben bazinagy szélvihar van, és alig lehet irányban tartani a gépet, és mikor följebb emelkedem, akkor elcsendesedik....
Én azt vettem észre, hogy az alapjátékhoz képest mintha itt kicsit nehezebb lenne felszállni.. Legalábbis messzerrel alig bírok, mindig kitör vleyik oldalra, meg billeg meg mittomén, ehhez képest tegnap próbaképpen elkezdtem egy IL2 hadjáratot, és mintha sínen mentem volna úgy sikerült felreppennem. És emlékszem, hogy az alapban az IL2-t, fõleg ha meg volt pakolva, baromi nehezen lehetett emelkedésre bírni felszállás után, most meg nagyon egyszerûen ment.
Monnyuk kicsit vicces volt, hogy 6 db IL2-t küldtek egy mindenféle földi és légi védelem nélküli vonat kilövéséhez....
Még véletlenül sem találtam magamnak egyéb célpontot.. :-(
Én most kezdtem el egy IL-2-es hadjáratot Sztálingrádnál. A német légvédelem minden küldetésben szétlyuggattja a gépemet, volt hogy a hidraulika annyira tropa lett, hogy a kereket kézzel kellett kitekerni... ja és nincs is jobb, mint 5 méteren menekülni a német messzerek elõl 😊)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Az EVM (Ezt vedd meg) játékok általában ilyenek, hozzá lehet szokni...

Hú, de letettem tegnap egy TB3-ast!
2 motor kiégve/eloltva, a harmadik köhög, csak 1 volt ép. A szárnyon 1-2 pici lyuk, szerencsére a kormányoknak semmi baja, így eljutott még a határig...

Sikerült a vízérintés a híd alatt, egyelõre még csak stabil futós JU-87-tel, de behúzható kerekes géppel is próbálom!

Hmm, nem akartam nagyon photoshoppal nekiállni, mert nem értek hozzá. :-(
A programotskát meg megpróbálom a neten megnézni vhol, hátha..
I.C.ram
Ne izgulj mindegyik játék ilyen. Diablo 2 GOLD-ot vettem meg. 4 cd egyetlen dVD tokban. 3 cd papírtokban, kézikönyv nuku, csak cetli.
Valami program tényleg van (volt), de az is csak rárajzolja a szkinre a gyõzelmi jelvényeket.
Ezt megteheted Photoshoppal is, és azzal még jobban is néz ki ha ügyes vagy.

Adi
Amúgy meg a lejebb olvastál volna, már tudtadhad volna, hogy mi van... Ugyanezt leírtam..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Pff.. ne háborogj hanem nyisd meg a readme-t...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bucser
NA megkaptam a Il-2 FB-t a CD Galaxisból.... Hát dögöljön meg az N-tec..... 2 papírtokos cd egy egyetlen tartóval rendelkezõ DVD tokban!!!!!! Valamint egy 2 oldalas cetli, hogy hogyan kell feltelepíteni a programot.... Bocs nem is 2 oldalas a cetli, hanem 1... Elég felháborító..... MAnual-t honnan szerzek magyart??? Ha már magyar a program.....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem tudja valaki, hogy a légigyõzelmeket jelzõ izéket hogyan lehetne megjeleníte a játékban a gépen?
Mintha létezne vmi ilyen program...
nem hanem a klánosdit nem csipem csak, 1etlen klán van amit elviselek, gondolom tudod melyiket 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bucser
Te alapból nem szeretsz semmit ahol megmondjak mennyit löhetsz mercenként😊)) ÕÕÕ percenként😊)

most nem arról van szó..., én nem birom az ilyen klánosdikat SEMMILYEN formában, il2bõl nekem elég anyi amenyit klán nélkül meg tok csinálni 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

az fps klánokkal szemben, repülés közben tényleg sokat jelent a csapatmunka. sokkal jobb érzés úgy repülni egy coop küldetést mondjuk egy il-2-vel, ha tudod hogy fentrõl fedeznek a haverok a yak-okkal, és közben teamspeaken tudtok kommunikálni. ha jó a csapat, össze sem lehet hasonlítani egy jól vezetett köteléket egy össze-vissza rohangáló fps klánnal...

ez nekem nem gond mert oda tuti nem fogok menni klánozgatni 😛

Bucser
Soha nem akarok Il-2 vel ligázni Hyperlobbyn játszanék..
Én szeretem a Dgfoght-ot.. Az adja szerintem a repülés savûát borsát😊) Legalább is nekem...

nekem full real, csak speedbar van bekapcsolva.
navigációt meg jobb megszokni ikonok nélkül, mert vef-en és vow-on sincs semmi segítség (még külsõ nézet sem)

Bucser
Nálam is térkép van bekapcsolva meg az iconok, mert baromira nem látom, hogy ki kicsoda 6 kilométerrõl😊) volt hogy Full realisticen repültem egy monitoron lévõ maszat felé órákat.. Aztán közelhajoltam a monitorhoz és letöröltem a z addig hüségesen követett megvédeni szánt gépet😊)

Tikal
vhogy igy én is, repülésssel kapcsolatban minden reál.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PLackó
THX,megnézem....

erre is jó a kivûlnézhet, egy szallozo gép néha kruva jól néz ki zuhanás közben, bármelyik mûrepülõ megirigyelhetné 😊

Bucser
Én meg most hagytam abba.. Most már sehogy nem játszok.. felidegelt.... a 17 finn missionnél meg tudom csinálni de a joy erõsen durván csavar.... Úgy néz ki végleg tönkrement a Twistem rajta.... LÁBKORMÁNYT AKAROK!!!!!!!

Honnan tudok venni?

én meg maxos realisztikán jáccom, csak pár térképpel kapcsolatos segitség van engedélyezve meg néha a külsõnézet hogy gyönyörködhesek a csodás repülésemben 😛

Tikal
ja, pár egy párszor megszoptam hogy ugy belemerultem a fordulokba hogy már csak azon vettem magam észre hogy forog a világ és nincs menekvés 😄DD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
én normal-on játszom, és ha lezuhanok bizony felrobbanok

amugy mégegy tipp gyakorláshoz: hurricanok al jól lehet gyakorolgatni mert szinte lehetetlen õket stall-ba vinni, legalábbis nekem még nem nagyon sikerült 😊 mig egy fókával pl ember kcsiit élesebben kanyarodik és máris csak egy kráter jelképezi a mezõ közepén 😊

valami crash vagy collision vagy valami hasonszõrûnél keresgélj 😊

PLackó
😄

PLackó
Azon van😊))

Tikal
pontosan melyik beállitás nem tudom, de elég arcade modon játszhatsz ha ilyen van nálad, még ilyet nem is láttam 😄DD

Tikal
lol, állitsd realisztikusabbra 😄D

PLackó
Hi. nem tudja valaki azt ,hogy kell beállítani hogy amikor lezuhanok akkor fölrobbanjak és ne pedig pattogjak?

Glpetyus
THX
Erre én is gondoltam csak nem "mertem"...

Bucser
A Legotech Wingmanen-is😊 Csak elég öreg szegény és már igencsak mozgolódik a poti szal inkább venék egy Ruddert mint egy uganolyan árú újabb Joyt😊 Mert Cougar van csak nem lehet rudder nélköl effektiven használni😊))

apropo hyperlobby, hogy lehet normális coop küldiket csinálni multiban? mert egyszer probálgattuk ketten de sehogyse megy, a + progik ami vanak meg 90%ban pont erre használhatatlanok... :/

ezt modnta õ is amugy, és ez nem teccik neki 😊

[NST]Cifu
Hihi...
A Saitek Cyborg joyán simán a kar oldalirányú tekerésére van rakva a rudder. Nem olyan jó mint egy pedál, de még mindig jobb, mint billentyûzetrõl 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Próbáld meg kontakt spray-el, a legtöbb tartalmaz bizonyos mennyiségû kenõolajat is (pl. a Chip nevû).

Bucser
Hyperlobbyn hamarabb lesz fight mint máshol😊

ranGer2
Ha IP alapján akartok csatlakozni akkor tudok néhány embert hívni egy kis DÖGFÁJT ra!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Bucser
Igen Rudder pedalra gondolok😊) A rudder left/right be van állitva Joy twistre csak öreg a Joy viszont ott Pihen a Cougar a sarokban de nem találtam hozzá még Rudder pedalt.... Azt sem tudom mit keressek, mert a Th elite-t már nem gyártanak... Simped Pro-t meg nem akarok 150 Euróért Némethonból rendelni😊.... VAlami alternatív lehetõség????

Glpetyus
Akarom mondani 1.5 éves lassan...

Glpetyus
Sorry a kérdésért,de a joyt nem lehet(kell)valahogy karban tartani??
Mert már egy kicsit nyekereg szegény.
Nem lehet megolajozni v. mittom én?Egyébként 1 éves Logitech Wingman 2 v. mi a szösz.Nem FFB-s...
Amúgy remekül mükszik:már 1.5 éve nyúzom fõképp az IL-2-vel.
THX

[NST]Cifu
Rudder Left/Right-ra gondolsz?