IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fõleg ha igen gyorsan huzigálod a gázkart a He-nél, mert szépen kigyullad a hajtómû 😊

War. War never changes.

USAAF: P-51D
RAF: Spitfire MkVLF CW
VVS: Yak-3
Luftwaffe/MkirLégierõ: Bf-109G2
Finn: Hurricane MkI
Román: IAR-80
Olasz: Fiat Cr.42
Japán: Ki-84

Amit utálok: Fw-190, MiG-3, I-153

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Nemcso
A sugárhajtásu gépeknél az tetszik, hogy milyen klasszul lemodellezték a korabeli technikai szintet. Repülj teljes gázzal 1 percet, és elrepülsz !

Külön müsor a gázkarral való játék. De nekem teccik !

PLackó
Igen.Próbáld ki te is!

PLackó
JAAAAA akkor jó!

PLackó
Oké ,THX ,nem tudtam hogy lehet ilyenné alakítani.

PLackó
Na hellósztok.

enmekm egyértelmûen bf-109 és fw régebbi tipusok 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nemcso
Magyar oldal : Bf-109G-6, Fw-190A-8, a német dettó.
Orosz oldal: Mig-3, P-40
Finn oldal : ott nem repkedtem

Angol : HurricaneMk-IIc
Amcsi : P-38J és L
Japán : A6M5

Jó akkor egy kérdés: Kinek melyik vadászgép jön be leginkább a német-magyar/orosz/finn oldalon?
Nemcso
Igen, mint gép ez a legjobb, de én általában magyar felségjel alatt repkedek, ott pedíg tudtommal nem repült senki sem ezzel a frankó típussal.

Nem, asszem normálon voltak..
Persze a végére má csak egy hajtómûvem volt, de akkoris... :-)))
cifuatwork
Ta-152 😊
Márha a reális bombázókötelék repmagasságról van szó (olyan 10.000 méter körül).

Nemcso
Próbálkozzál párban repülõ B-17 -vel, ász kategóriában.
Tuti, hogy az elején elszidod a programozókat !

Nemcso
Gyors és strapabíró gépnek ott van a Fw-190A-8, két szárnyba szerelt gépágyuval !
B-17 ellen nincs párja a propelleresek között !

cifuatwork
Fogadjunk hogy valami rokiee szintû AI-val rendelkeztek a bombázók 😊)
Rakd csak fel az AI szintjét, és örülhetsz ha az elsõ rácsapás után még lesz géped 😊)

cifuatwork
Akkor nézd meg a korai Bf-109-eseket, azok is csak cseresznyemagokat köpködtek, a kései Bf-109-esek (Bf-109G) kezdtek megjelenni a 20 és 30 milis gépágyúk. Akkor meg már a szovjet gépeken is jobbára ilyesmik vannak (La-5FN - 3db 20 milis), és akkor még nem is beszéltünk a tankelhárító Jak vadászokról - bombázók ellen a Jak-9P messze a leglátványosabb (jó, a Ju-87G után, csak az utolérni nem tudja õket 😊).

:-))
Nekem a P39 essel volt még az Il2 demóval olyanom, hogy a 37mm-sbõl egyetlen !!! lövés kettészelt egy FW 189-et.. :-)
Meg most kiprópáltam a Me 262-t 4 db B17 ellen.. Hát, nemmondom. 2 rácsapásból mindet sikerült leszednem..
na látod ezaz.., most egy bf-109es gépágyújával emg ha jól céloztam volt olyan hogy b-17es szárnya egy az egyben letört..., de volt oylan is hogy egy jól elkapott sorozat után az egész gép felrobbant és csak a darabjai potyogtak az égbõl 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ebben igazad van.. :-)
Persze hogy nem mindegy, mennyi idõt kell lõhelyzetben tölteni ahhoz hogy eredményt érj el.. Meg az sem, hogy baj esetén meg tudsz-e lépni. Az orosz vadászokkal voltak olyan tapasztalataim, hogy hiába jól manõverezett, meg gyors volt, a harmatgyenge fegyverzet "kárpótolt" érte, a küldetések zöme azzal végzõdött, hogy üres géppuskákkal menekültem a közben megérkezõ messzerek elõl.. (Mig3, Yak1, stb...)
A megsorozott bombázók meg füstölve ugyan, de haladtak tovább.. :-((
az meg hogy nem lehet dugohúzóba vinni nekem nem problem mert már kezdem megszokni a fókákat is, szóval szerintem a stabilitás cask addig lényeges amig az ember nem jön bele a dolgokba rendesen 😛

jó jó értem én hogy azért használható de nekem akkor sem jön be annyira 😊
és mondom nekem az i-16 a le-le fulladó motorjával is sokkal jobban bejött... 😊
az meg hogy mire célozz ha nem jó az ellenséges pilota már nem következik be mert nem lesz rá idõd, mig gépágyúbol egy jol megeresztet sorozat és máris számottevõen csökennek a gép aerodinamikai képességei 😊
azt meg hogy beparkolsz enemy mögé és azzal szorakozol hogy most a motort találd el vagy a szárnycsonkot vagy etc arra egy valamire való pilotával szemben nem nagyon van idõd 😊

Azt nem mondtam hogy gyors....:-)))
Az I-16, I-152, Hurricane MkI, Cr42, G.50 és a Gladiator nem rendelkezett befecskendezõvel, így negatív túlterhelés esetén nem jutott üzemanyag a motorba ezért az lefulladhatott.

Az i-16 motorja nagyon fordulatszám-érzékeny, egy élesebb fordulóban - ha nem figyelsz rá - lefullad. Ilyenkor motor ki, tolóerõ le 0-ig, motor be, tolóerõ lassan fel a helyes eljárás, vagy a fulladás megelõzhetõ a prop pitch babrálásával. A "szállj ki és gyalogolj" nem mindig jön be.
a cseresznyemagok akkor jók igazán, ha elég közelrõl lövöd az ellent. (találó elnevezés) Szerencsére ez a gép annyira fordulékony, hogy könnyedén lépést lehet tartani az ellenséges nagyobb gépekkel, sajna faroklövészes gépeknél nem igazán vethetõ be... max. ha holtteret keresel, abban maradsz, és ádázul lövöd a prédát.

Bucser
Hát nem tudom én a 1941 szeptemberében járok és a 24-es vadászszázadál akik 44-ig a B239-esekkel repültek😊) Eddig szeretem, de kezd kicsit lassú lenni😊)) Viszont egy idõre félre kell tennem a játékot ugyans a Joyomon letört atwist potijáról a távtartó😞(( Úgyhogy sürgõssé vált az a Rudder/pedal😊) De arra egy ideig nem lesz pénzem😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

cifuatwork
A cseresznyemagok sem rosszak, csak a hûtõt ill. a motort kell célozni. A Bf-109 motorja akár egy-két 7,62-estõl is képes beadni a kulcsot...

cifuatwork
Rakétahajtású.

Háát, próbálj meg egy Yak 1 et.. :-)
Ha jól rémlik azon mindössze egy 12,7 es, és egy 20 as géppuska van.. A Buffalon meg 4 db 12.7 es.. Volt olyan küldetésem, ahol egy kötelékbõl 3 db Li 2-õt le tudtam szedni, és még maradt lõszer a gépben. Szóval azért annyira nem rossz.
Na nem mondom hogy amikor a P39 esek megjelennek majd, akkor is szeretni fogom, de ahol most tartok - az Orosz-Finn háború korai szakaszában - elég jól bevált..
Esetleg próbálkozz azzal, hogy a bomba idõzítõjét 3 mp-re állítod és akkor nem lesznek ilyen balesetek 😊

Az a szétégetett gép egy Sturmovik volt 😊

A legjobb az, amikor az legnagyobb, fab1000-es bombát ledobom a TB3-al, és kb. olyan 90 m magasan repülök. Az eredményt maj vmikor belinkelem 😊

War. War never changes.

Bucser
Manualt majd becsomizom és felteszem valahova amint lelkierõt veszek magamon😊) ICQ-n megy majd a Link.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Próbáltad dugóhúzóba vinni??? Egyszerûen nem lehet😊)) Én ezért szeretem😊 És ha a cseresznyemagköpködõvel a szárnycsonkot lövöd gyorsan kiugranak😊))

tényleg, akkor nem dobná fel valaki a netre a magyar manualt nekem? 😊

amugy emiatt nem csipme a P-akárhányakat se...
hiába van rajta 50 cseresznyemagszóró nem ér szartse valahogy
mi pl bf-109eseknél szinte a leggyengébb gépágyúból leadott rövid sorozat is olyan hogyha jó helyre megy esélye nincs ellenfélnek tulélnie a találatot

hát kiprobáltam a buffalot de ez valami hihetetlen nagy szar gép nekem valahogy 😛P
egyszerüen nem birom sajna az olyan gépeket amin csak cseresznyemag köpködõk vanak és a harcmodor ugy müködik hogy beálsz ellenfél mögé és egy másfél órán keresztul nyomod bele a lõszert... :/
nekem ehez képest még i-16 is sokkal jobban lejött, pedig annak amotorja is elég érdekes..., de legalább van rajta valami kbra használható fegyverzet... 😛

Adi
Sugár hajts vagy mi ez?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sehogy, mert õ a másik gépet vezette, a me-262-est 😊

Adi
"És neked mért olyan fajin a km óra stb..?"
F1+ctrl... ja és nyomj egy insert-et ha célzól!!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

PLackó
Nézzétek meg hány méter magasan repülök!!!!!

Már kint vagyok a világûrben!!

PLackó
THX, de azt udom hogy Me 362 -nek hívják de semelyik küldetésben és sehol nem tudok ezzel a géppel repülni.
Braveheart hogy tudott vele repülni???

ja oks 😊 igy már rémlik de ez az elnevezés nagyon nem ugrott be 😊

Bucser
Amaz meg a németek big jumbo-ja😊 Me 362 asszem.. mögötte pedig a lökhajtásos vadász az ME 262 Schwalbe

Bucser
Ez kérlek egy szétégett IL-2 nem?😊))) Bármelyik orosz bombázóküldiben😊))

PLackó
Ezt a gépet milyen küldetésben tudod vezetni??
És neked mért olyan fajin a km óra stb..?

buffalo? az micsoda is? ehh levagyok maradva 😛

Bucser
Lagg meg 10m/seccel legyorsul😊)

Bucser
Bauffalo jo kis gép de mondjuk egy mig3-as pár szétszedi iziben ha egyedül van.. I-16/16 I-16/24 ellen tökéletes mert stabil gép vizsont gányul emelkedik... Viszont zuhanva isteni stabilitása van.. 500 nál mmég nem ráz a célkereszt.. viszont a fegyverzete elég soványka pláne a Rata lõszernyelõ bádija ellen ezért is a amx gyõzelem amit el tudok érni Raták ellenaz 3 egy csatában...

Ugyancsak IL2FB. Ez történik ha belerepülünk a napalmbomba által okozott tûzbe 😊

War. War never changes.