IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor máshogy fogalmazok..., nem birom az iylen klánosdit meg hasonlokat , legalábbis itt biztos nem 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Na pont ezért találta ki néhány ember anno az 1. TG-s csapatot ahol kimondottan a kezdõket várják :

http://www.1.tg-ricsi-szd.hu/

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

ezért mondtam hogy egymásközött mert annak én se látom sok értelmét hogy ember felmegy profik közé repül 5 órát amig elér oda enemy-ig, leszedik fél mp alatt és avége 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bucser
Áhh én amig viszem a kampányt megtanulom a gépeket.... Ja és várom a lábkormányt.. bár még nem találtam.. Valakinek ötlet??? CIFU???? Addig nem is álmodok, netre menetelrõl.. Régen játszotam és tanítottak a Pumák Közül Barbarossa Isegrim, meg Sanyo sõt volt egy nagy VO_101T a nevem elõtt😊)) Aztán tönkrement a JOyom és azóta nem repültem csak most vettem elõ újra😊)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

amugy ez a multi ennyire rossz 5let volt? 😊

ez nem igaz! én volt hogy joval megelõztem leadert nem is egyszer, igaz kurvaanyázott közben meg minden de akkoris 😊 (és nem hagytam ki waypontot szal... 😛)

Bucser
Igen van a betûre jön elõ.. Én pl elszoktam menni reggelit vagy kaját csinálni amig a kötelék elrepül a rendeltetési hely felé.. átrepüléseknél külön jól jön... Nem kell 3 órán át repülnöm egy kis légiharcért😊)) JAhh és a Leaderrel csakis az Autopilota képes tartani a lépést😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

vanbenne autopilota is? ezt nem is tudtam 😄

[NST]Cifu
Sérült géppel ne autópilótázz, menetrend szerint vág a földhöz vagy esik dugóhúzóba. Akkor már inkább tedd le hasra, többet érsz vele (pláne ha nem ellenséges területen tetted le 😊).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bucser
Én várom, hogy megérkezzen az eredeti.. röndöltem cd-galaxisból😊)) Bazz leszedtem 2 yakot 1 I16-ot a B236-al motor köhögött erre autopilota, hogy hazavigyen és az a kötsög belepumpált a betonba... Kicsit feldúltnak érzem magam....

PLackó

Tikal
siofokon a csajokat!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

amugy ha már iylen szépen összegyültünk itt kéne szervezni valami kis multit, nem? 😊

PLackó
Van még olyan város ahol érdemes valamit megnézni??

PLackó
Megnéztem Helsinkit és a stadiont.Nem semmi!Láttad ott a vasúti pályaudvart?Az is hatalmas..Csak olyan alacsonyan szálltam hogy belezuhantam a stadionba.😞
Pedig 25 percig repültem mire odaértem!!!

PLackó
😄

hmm ja, nemtom hogy került oda az sg.. 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

PLackó
il2 dynamic campaign generator (il2dcg)- ajánlom mindenkinek...
letöltés innen: www.lowengrin.com

eltünt az f2 küsõ nézet hogy lehet visszaállítani???????
igen de késöbb majd elsz olyan amikor örülnél ha enyi dolgod lenne 😊

Adi
THX!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Én azt nem értem, hogy van ez a karier mód. Na belelépek: magyar hadjárat. Egy óra múlva felszállok, mert én vagyok a legúcsó, felérek mire megláttom és felmérem a helyzetet, hogy mi van kajakra leszeded a gép mindenkit. Mondom, hu de sok dolgom volt. Aztán akármit csinálhatok én csak repülök és semmi kész a küldetés vagy vmi. Nyomok egy escape-t. Ok Mehetünk a következõ küldetésre?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bucser
HA kiirja, hogy mission completed utánna ki is léphetsz leszállás nélkül akár😊)

De egyébként az Ai squadron leader sík hülye... Felderítõ bleinheimet kell védeni a finnekkel... " hullamban 2-2 Yak jön az oroszoktól.. Leszedjük az elsõ kettõt látom, hogy jön a másik kett de a squadron lead nem látja visszafordul az örjáratra és én meg végignézhetem hátratekintgetve, hogy a Bleinheimet leszedik... BLeinheim leesik Squadron lea közli, hogy mission kopleted menjünk haza ott meg repülhetem újra.... Szal néha idegesítõ, hogy nem látnak távolabb a botok 5 Km-nél...

PLackó
Csak azt nem értem hogy megcsinálok egy küldetést (már mindenki ki van nyírva ,leszállok de még akkor sem írja ki hogy Mission Completed.Mikor van vége tehát egy küldetésnek ??Mit kell még csinálni???

PLackó
igazad van.

[NST]Cifu
Tudnillik a repülhetõ gépekkel kicsivel több munka van, meg kell csinálni rendesen a repmodeljét, sérülésmodeljét és a mûszerfalát. De szerintem még így sem panaszkodhatsz a repülhetõ gépek száma miatt... 😊

[NST]Cifu
Hát ha teljesen dinamikusnak szeretnénk nevezni, akkor a sikereinknek/kudarcainknak azért befolyásolnia is kellene valamit 😊)
A magyar hadjáratnál volt olyan, hogy sorozatban teljesítettem túl a feladatokat (átlag 3-4 lelõtt ellenséges gép részemrõl, és a csapat többi tagja is aratott), de mégis menetrendszerint vonultunk vissza 😊)

PLackó
hi.
Kár hogy amikor én szerkeszthetem megy hogy kivel legyek és az ellenség kivel legyen stb. nem repülhetek minden géppel.Az ellenségnek bármit beállíthatok.

nem vélwetlen az, hanem jó kis dinamikus hadjárat

Finneknek van Hurricane, Me-109 és Fiat G.50-esük is. Ha a hadjárat kezdésekor beállítottál más típust, akkor azok jönnek majd, ha elérsz egy szintet (dátumot).

[NST]Cifu
Emlékeim szerint az FB-ben már csak ilyen véletlenszerûen generált küldetéscsomagok vannak, vagyis elõre semmit sem lehet megmondani...

Bucser
nálam 350-400... gépágyú/géppuska

Mellesleg a B236 Buffalloval hiába kezdem el a B&Z-t gyakorolni ha egyedül lefele menetben képes megelõzni bármilyen gépet és csak a manõverezõlégiharc jöhet számításba.... Pl. egy LAgg vagy Mig ízekre szedi.. pláne ha egyedül vagyok.... I-16/24-el könnyedén felveszem a harcot bár jobban emelkedik.... Tényleg mikor kapok valami használható gépet a finn hadjáratban???? Vagy végigszenvedhetem a buffallot????

jah ézért kell lejebb veni... 😛

[NST]Cifu
Szvsz 200-300 méternél messzebb úgyis csak nagy gépekre (bombázók, teherszállítók) nyit tüzet az ember, addig meg nagy eltérés úgy sincs 😊))

😛
én mongyuk mg-t levetem 250re , gépágyút meg 450re , bár ez nem szaámit anyit de nekem akkor is jobb érzés igy 😊

[NST]Cifu
És ezzel is megyek 😊))

az az alap vagy nem?

[NST]Cifu
Géppuska: 500 méter, Gépágyú: 300 méter

A híres Piros 28-as IL-2M Late a szovjet propagandafilmek sztárja, 1944 Augusztusából. Egység: 6. GOShap, pilóta ismeretlen.

Letöltés: http://neuro.agria.hu/base104/

errõl jut eszembe: itt ki menyire szokta állitani a lõtávolságot? 😊

célzásra én még azt javaslom hogy quick missionban beraksz enemynek 3 ace bombázót te meg egyedül, eleinte ha lehet oylat ami nem lõ vissza 😊 ez ad egy alapot és ezután már majd elhet belemeni durvább dolgokba is, forduloharcokba, B&Z -t gyakorolni szorgalmasan (szvsz egyik legfontossab és legahtékonyabb módszer 😄), etc...

arty
a celeron olyan szinten otvar, hogy a leggyorsabb valtozata kb. a leglasabb rendes p4et eri el, s most jatekrol beszelek ...

ha olcsot es gyorsat akarsz akkor AMD a te processzorod 😊 Celeron arban p4 teljesitmeny ...

anandtech olcso CPU tesztje

itt lathatod, a cerka legerosebbike sem eri el a leggagyobb amd duront/p4 1.8at sem !

aki egyebkent nagyon nem ert a temahoz, inkabb ne adjon tanacsot ... 😉

Forza.

Bucser
Jahh és nem 1 km-rõl kell tüzetnyitni hanem 300-ról mikor már betölti a másik gép a célkeresztet... Az ne érdekeljen, hogy a wingmanjeid szórják a lõszert távoli célpontra... õk botok😊

Bucser
Ja és a németeknél érdemes felhúzni a festett célkeresztet... Nem vakít el a nap célzás közben... Nagy elõny.... Másrészt a weapon cofigurationnél be kell állitani, hogy milyen távra legyenek beállitva a fegyverek... Pl 600 méterre állitott MAchinegun hajlamos 100 méteren ellõni a gép törzse mellett😊) de a 100 méterre állitott machiegun pedig a négszáz méterre lévõ célpont mögötttt keresztbelõ... Másrészt célzás gyakorlására érdemes haszálni az idõlassitást.. Normal alá lassitod az idõt
és szép fokozatosan ahogy szokod egy-egy tíopus rángatását elhagyod... Én így tanulok lõni😊

P-51D-20-ban van speckó célzó, ami kiszámítja a lövedék pályáját úgy, mint a modern gépekben...

Nemcso
Jók a linkek, különösen az elsõ !

Nemcso
És nem árt egy joy! Sokkal könnyebb azzal repülni és fõleg tüzelni !

Nemcso
Boltban magyarnyelvû kiadásban most már csak 3990 az Il-2 FB !

a célkereszt használható nem poénbol van 😊
kis gyakorlás utzán megszokod menyivel kell a gép elõ lõni