IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemcso
A kis rosszmájú

[NST]Cifu
Olyanra is szoktál vadászni, amelyik visszalõ? 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

PLackó
Ennek már csak másodpercei vannak 😊
Négy égõ motorral 😄D

Morane-nem repülhetõ típus, de a Fiat G.50 igen 😊

És ot lehet ja, ahol kiválasztod, hogy mikor akarsz repülni... a legördülõ listában ott vannak a gépek is

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Hmm..
:-))
Nem roszz ötlet..
Azért a Mörko Morane is izgattya a fantáziám.. :-))
Lehet hogy az lesz. De egy ilyen karriert itthagyni... ;-)
Ha jól sejtem, ott lehet beállítani a gépeket, ahol lehet választani is, hogy mikor akarsz a háborúba bekapcsolódni?
kezd ujra a hadjáratot 😊

Mindenesetre most elszomorított, hogy a háboprú végéig buffalóval kell repülnöm.. :-(
Nemtom, ebben a játékban még csak egy quick missionban próbáltam ki, de elég meggyõzõ volt..
A hurricanok tenyleg jók, de 100%-on is túlmelegednek néha a motorjaik...

War. War never changes.

opsz... Ó basszus.. Asszem nekem ott mindenütt a B239 maradt... :-(((((

mielõtt elindítottad a hadjáratot, kiválaszthattad, hogy melyik részben milyen géppel akarsz repülni. Ahogy haladsz elõre azokat adja szépen egymás után...

Kérdés:
Lesz gép váltás a karrierben vmikor?
Ha igen mikor? A 41 nyári finn hadjáratban repülök.. És milyen gépek lesznek tegnap kellett Hurricane okat kísérnem. Azt már anno az EAW-ben is nagyon szerettem...:-)))
Gratula..
Ja én is a legalacsonyabbról indultam. De párhuzamosan viszek egy leningrádi Il2-t (2 küldetés, 13 földi célpont)
egy Finn vadászt, és egy magyar vadászt (ezzel talán egy küldetés 0 gyõzelem..) (egyelõre).. :-)))
Az ikonok nekem is bevannak kapcsolva.. essen ki a szeme annak akinek 2 anyja van.. Meg egymég: külsõ nézet. Oka: Szeretem nézni a füstölve lehulló ellenfeleket, meg néha a gépemben is gyönyörködöm kívülrõl.. :-)) Asszem ezen kívül full real.
Én eddig bírtam menni:

War. War never changes.

[NST]Cifu
Visszavonom, még a 4.5-ös Cat.-al is 8-12 FPS képes nyújtani egy Radeon 9800XT "Perfect"-en...

Nekem full real (csak speedbar), orosz hadjárat, 55 küldetés és 43 gyõzelem, századosi rang, úgy, hogy alhadnagyról kezdtem 😊

[NST]Cifu
Akinek ATi Radeon 9500/9600/9700/9800 videókártyája van, és OpenGL-ben "Perfect" részletességel játszik, az mindenképpen töltse le az új Cataclyst 4.5-öt.

Aha, valahogy úgy, de ez kis magasságban nem mûködik. Most próbálok vízzel oltani... ez úgy néz ki, hogy alacsonyan begyújtom a hajtómûvet (30-100), aztán minél közelebb megyek a vízhez. Még nem sikerült :-)

Bucser
Hát Buffaloval eddig 18 bevetés és 25 gyõzelem😊) Finn oldalon😊) Igaz nem full realistic hanem be van kapcsolva az Iconok kiírása nézet😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tegnap a Buffalommal lõttem magamnak 3 bombázót, meg egy vadászt. Eddig 6 bevetés, 6 gyõzelem, egy elõléptetés, és két kitüntetés. Biztató kezdet.. :-))
Ja igen, az egyik bombázó egy bazinagy Pe 8 volt. Féltem is rácsapni.. :-))
Bucser
Hol találom az FB cd-ken a magyar Manualt??? ugyanis csak egy readme file volt semmi más...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PLackó
Nem is tudtam.Meglepett.Sok köszönet a felvilágosításért!!!!!

cifuatwork
Igen, persze a rövid éllettartamhoz az is hozzátartozott, hogy nem ált rendelkezése ekkor már kellõ mennyiségû jó minõségû nyersanyag, vagyis a hajtómû gyenge minõségû alapanyagokból épült meg. Amúgy a Junkers Jumo 004B-1 élettartama jellemzõen 7-20 óra volt...

PLackó
Magasabbra repültél mint én!!!(#1021)

PLackó
Komoly????

cifuatwork
Azért, mert a korai hajtómûvek igen megbízhatattlanok voltak. A Me-262 hajtómûveinek élettartama alig pár óra volt!

ranGer2

há há há! nah ez már magas!!! 😄 amugy ez a max! utánna poén a zuhanás!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

PLackó
Azt nem értem hogy a sugárhajtásúaknál miért gyullad ki csak úgy és robban fel a gépem.

Bucser
HAgyom is most teszem össze a Cougart a meghalt Logitech helyére... Még mndig senki nem tud különálló ruddert szerezni??? Ausztriából tudnék 38-ért egyet de az olyan mintha húznáka fogam meg pénzem sincs rá...

Ha rám hallgatsz hagyd is azt.. Már az indítómenü is egy nagy fülessel ér fel: Uninstall-t Lebontás-nak fordították.. :-(
Bucser
Én megvettem a magyar FB-t de még most is az angol van fennt😊)

Hát az FB magyarítása (nem a hangok, hanem a menük!!)
igen ótvarul sikerült... Jobban örültem volna egy brit verziónak... :-(
Hát valszeg ha a lakásmizérián túl leszünk akkor bnõm erõmûvére kerül a játék, ott meg merem remélni elkaristol majd (dual AMD 2400MP 1,5 Gb ram stb...)
Nemcso
Nekem csak a DVD tokos angol verziók vannak meg, igaz az FB-ben van magyarnyelvû kézikönyv.
Arra felhívom a figyelmedet, hogy RAm legalább 512 legyen. Ekkor már nem szaggat (csak néha). Nem hülyeség az AEP ajánlásában az 1GB RAM említése.

Akkor jó.
Mindenesetre nekem úgy tûnt, mintha az FB jobban menne a gépemen mint a sima IL2. Pedig: 1Ghz AMD Tbird, 768 Mb ram, Ati 9200 64 Mb rammal (jajj milyen menõ gép volt ez 3 éve, mikor megvettem... :-)))
AEP-hez nem kell jobb gép, mint az alap FB-hez

Sejtem, megvan az eredeti Sturmovik (még papírdobozos, kézikönyves), meg az FB (gyík dvd tok, sz** magyarított változat (ez is bóti)) is.
Nemcso
Ugye azt tudod, hogy az AEP-hez az FB is kell, arra települ rá ?!

Ahham.
Rákerestem googleval, de hazai szájtokon nem nagyon foglalkoznak vele. Elég szép képek vannak belõle.
A gépem má kissé öreg :-(, csodálkozom is rajta, hogy ennyire jól megy rajta az FB de lehet h. az AEP már nem menne.. (Mindegy majd a bnõm gépére felhajítom, legfeljebb addig az enyémen dolgozik. Apropó, a duálprocesszoros rencereket kihasználja az FB vajon?)
Engem személy szerint a karrier módok jobban érdekelnek, valahogy ha van története az ügynek, jobban leköt...
Nemcso
1. Boltban, igaz én még nem találkoztam vele ott.
2. Igen, több gép (több repülhetõ), új hadszinterek
3. U.a. mint az FB-nek (gyári leírás szerint több, de nekem nem tünt fel)
4. AEP-vel még nem hadszintereztem, csak gyors misszió realistic/veteran vagy ace szinten
5. Nyugodtan.

Ubisoft oldalán nem sokat írnak róla.. :-(
És olyant hol lehet szerezni?
Érdemes?
Mi a gépigénye?
Milyen új hadszínterek vannak benne?
Kérdezzek még?
:-))
cifuatwork
Konkrétan egy kiegészítõ lemez az IL-2FB-hez.

igen

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Óh.
Az AEP ugye egy fizetõs addon?
Cr42 az AEP-ben van

Télleg a Hurricane-t kipróbáltam, és elég meggyõzõnek tûnt.. :-))
Cr 42 repülhetõ az FBben? Észre sem vettem. Vagy ez már az AEP?
Nemcso
Én csak úgy, hogy gázkar üresbe, zuhanóba le, és a menetszél elnyomta a lángot.

Az is lehet, de akkor én jó nagy baromságot magyaráztam meg...
Nemcso:
én is gázkarfélével játszom, nagyon brutál, ahogy például a ME-262-es gépet 30-40%-ról hirtelen felnyomod százra, begyullad a hajtómû. Oltottatok már el égõ motort fedélzeti oltó nélkül?