IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Jó. Kezdjük az elején... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

sturmovik + legujabb patch + hyperlobby + keresni ottan sok sok magyarok = online sturmovik 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kata
én is szeretnék online sturmovikozni

[/cserf][/fülünyúl]

Át.. 😊 majd megcsinálom délután ha hazaértem szeritnem

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Nemcso
Szépek lettek ezek a skinek is. Gratula.

Az il2skins.com-on a leírásokat át lehet majd írni a jóra ?

Még az is lehet, hogy hibás a magyar verzió 😞

koppim
>nekem még nem volt ilyen problémám soha, pedig lenyomtam >már pár száz hadjárat küldetést mindkét oldalon. lehet >újra kell installálni a játékot.

Sajnos az sem segített, 1.22-es verzióm van, eredeti magyarosított változat. Ha a többi hadjáratnál jó lesz, akkor nem nagyon zavar a dolog, csak kicsit idegesítõ, hogy ilyen hibát csinál.

Seaweed
Jo "pihenest"
Bucser
Great work😊

Na ellátogatok 10 napra a spanyol polgárháborús hadszíntérre addig is legyetek jók és jó repkedést😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

cifuatwork
Szép munka!

Seaweed

Egy patch-nél sosem lehet tudni.. egy hibát kijavítanak, egy másikat "beleraknak".

Nemcso
Pedíg a hivatalos oldalon éppen arra figyelmeztetnek, hogy csak saját felelõsségre, backup után ajánlott feltenni ezt a nemhivatalos patch-et.

Seaweed
Szamopmra is ismeretlen a problema.. nem tltam BF-el kampanyt..
Oszinten anno IL2-vel vegigtoltam vadasz kampanyt..oszt' ennyi
Bucser
Nem hinném, hogy egy eddig nem létezõ bugot most beletettek volna....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lehet 2.02-es bug is...

Bucser
VAgy Patchelve van a game???

nekem még nem volt ilyen problémám soha, pedig lenyomtam már pár száz hadjárat küldetést mindkét oldalon. lehet újra kell installálni a játékot.

koppim
Jatszott valaki a BF-el kampanyt, mert en a magyar kampany elso hadjaratat jatszottam, es kb a 8. kuldetes teljesitese utan a kovetkezo kuldetes-re kattintas utan, kiakadt a program, hogy a Dgen.exe hibat generalt. A kuldetes leirasanal a terkep sem jelent meg, mikor toltene a palyat, kiirja, hogy a terkepet nem talalja.

Ez azutan a kuldetes utan jelentkezik, amikor azt irjak, hogy Pestet tamadjak az amerikai bombazok, vissza kell mennunk.

Talalkozott mar valaki ezzel a h hibaval?

Seaweed
Nem lehet tarat cserelni sajnos.
(Most mar megnyugodtal?...de igen..neha jo lenne)
Kosz a valaszokat!
Jokat kacagtam rajta!

505thZajcev[PT]
Amennyi idot ennek a bevesesere pazaroltal, azt nyugodtan pazarolhattad volna a valaszra is........

Dogfight szervereken lesz ennek jeletõsége leginkább, ami megy akár napokig is. Sosem lehet majd tudni, hogy mikor éppen csatlakozol, milyen idõjárás vár majd...

Hopsz, ez igaz.. :-)
Seaweed
De legalabb beesteledik, ha sokaig nyomod 😉
A dinamikus(!) azt jelenti, hogy menet közben is változik az idõjárás. FB-ben ha egy órán keresztül repülsz 400 kilométert, akkor ugyan olyan idõ van leszálláskor is, mint amikor elindultál.

Nemcso
B-17 -es személyzetébõl kettõ ernyõnyitás után összeütközött, ernyõjük "összeesett". Majd nem sokkal késõbb közéjük sodrodott egy harmadik is. Õ is ugyanarra a sorsra jutott. Borzasztó lehetett egy ilyen baleset a valóságban, brrr... belegondolni is rossz.

Monnyuk a madarakat-vadakat én is hiányolom..
Meg a gyalogság aprítását.. :-))
Mábocs, de az nem elég, hogy kibanagy ködben és oldalszélben szállok fel, majd amikor a felhõk felé küzdöm magam napsütés és szélcsend?
És az, hogy amint a tenger irányából beérsz a szárazföld felé, érezhetõen megváltoznak a szélviszonyok, dobál a gép, stb.. Mer ezekkel már találkoztam a FB-ben...
Nemcso
A kérésed parancs !

Viszont dinamikus idõjárás tényleg jó lenne. Ha minden igaz, a Pacific FIghters.ben már az lesz. Egy fél órás bevetés alatt elkaphat egy jó kis trópusi monszun, aztán mire visszaérsz a hajóra már meg is száradt a gép 😊

Az FS2004-ben nagyon profi az idõjárás motor, szerintem a legjobb, amit eddig láttam játékban.

De, kihagytam
(valaki lõjön már le, addig úgy látszik, nem hagyom abba)
Éjszaka-nappal változás megjelenítése mindenen, pl. baglyok...
A Battlefield mintájára a repülõbõl kiugrott pilótát a földön is tudnunk kellene irányítani, sõt, Black and White-szinten nevelgetni is...
Ha beérünk egy városba, (GTA) skilltõl függõen le lehessen kötni autókat, ügyes játékosoknak bónusz, ha (Hitman) ellenség pilótájának öltözve akár a levegõbe is visszamehetünk egy elkötött géppel, és banzájt rendezhetünk egy ellenséges kötelékben.
Kampány közben (Jedi Academy) legyen lehetõségünk átállni,
és eddigi bajtársainkat hátbalövöldözni...
Végezetül: nem ártana egy Street Legal-szerû hangár, ahol a gépet festhetjük, matricázhatjuk, szerelhetjük, tuningolhatjuk stb...
Ja, és az egésznek el kellene férnie egy CD-n, hogy new kelljen 2-t vagy többet venni, ha valaki át akarja írni. Különben is drága a dupla tok.

cifuatwork
Az északai égbolton a dátumnak megfelelõ csillagképeket kihagytad... 😊))

És nem ártana, ha az idõjárás igazodna a dátumhoz, pl. májusban több cserebogarat kérünk a propeller által szétszaggatni, decemberben pedig több hóembert és keréknyomot a földre.
Továbbá vadliba-csapatokat, reális fizikával, dátumhû vonulási irányokkal, persze szétlõhetõen... civileket a városba, idõjáráshoz igazodó öltözékben, esõs idõben esernyõvel... Minimum Mafia-szinten élõ városokat, korabeli autókat (mondanom kell még a reális fizikát?)...
A fák ágaira kismadarakat, a tavakba/folyókba halrajokat, az erdõbe vdakat, a mezõre szelídeket :-)
Biztos, hogy nem hagytam ki semmit?

Bucser
Persze és legyen mindenki számáa elérhetõ a szeizmológiai vizsgálatokra/szimulációkra használt szuperszámítógépek játékhoz...

cifuatwork
Sõt, legyenek az UT-ben lévõ taunt-szerûségek is (beintenek egymásnak, nyelvet öltenek, szamárfület mutatnak, egyezményes pilótakézjelekkel kommunikálhatnának, stb.)

Bucser
Nem vagy te egy kicsit túl maximalista??? ÖSzze ne kacsintsanak a pilóták arcai mikor egy síkba kerülnek?????

Masik.
Ha coopba reulunk es cimbi vezeti a gepet, korbenezesnel miert nem forog a pilota feje?

Jaj, pedig az lenne az igazi ha lehetne cserelgetni, mert amugy cserelgettek.

Seaweed
Jol tudod, de ettol meg nem lehet 😉
Mintha valamelyik Stukában újratöltené a cuccost , de azt magától csinálja amit kifogyott . Nem vagyok biztos a dologban , lehet , hogy keverem valamivel ...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Seaweed
Miert lehet? 😉
Ha lovesz vagyok, hogyan lehet tarat cserelni?

Seaweed
Jaaaa

(jol sejtettem)
Seaweed
Talan work in progress akar lenni az ott az elejen?
Mert akkor kapisgalom, hogy most csinalod!(?)

(Hehe a Work In Progress-t anno atirtuk kollegaimmal Working Properly-re ("hulye" szervizesek mi? 😄 )...jah ez utobbi csak ugy eszembe jutott )
Saját készítésû szkin... csak még nincs kész.
Beszoktam ide is linkelni õket, hogy mindenki láthassa milyen király vagyok 😊)

Seaweed
Latom egy felirat: "WIP: Yak-3 Sárga 58 - 157GiAP - 1944"
Meg egy kep.

De hogy miert? mi ez? hogy miva?

(vagy ez sajat munka es most itt kozzeteszed? vagy most miva? )
Seaweed?

Seaweed
Neuro: ?????