IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Please note that the 2.2 patch currently available on certain sites is not the official version...."
Tehat akkor AEP2.0 => patch1=> 2.01 => patch2 => 2.2 ??? Nem lesz ez kisse nagy verzioszambeli ugras, ahhoz kepest hogy meg csak egy uj gep sem lesz benne???
En azert meg mindig a 2.02-t ereznem a realis megnevezesnek!
(gyak eddig IS errol volt szo!)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kedvem támadt elõkeresni.. :-))))
Most is vannak ugye mar mappok benne az adott tersegbol, de szo szerint rosszul vagyok, ha turkisz kek viz felett kell repulnom! (Rohadt M$..az emberbe beleoltjak(tottak belem) a gyuloletet
)
<i>"Viszont a BoB...hmm..igen az tetszik! Ott nincs az embernek kedve a hideg jeges tengerbe esni, a szelfutta(Dover) partoknak nekicsapodni, fogsagba esni a csigazabalok foldjen...nem eleg hogy osellensegek! Meg a fritzeket is hagytak besetalni! Hat mitmondjak erre kerdem en!?.......... Arthuur!! Hol a TEAAAAAM! 10 perc mulva felszallaaas!!!! ...es en meg nem ittam meg a delutani TEAAAAM!!! Arthuuuuuuuur!!!!!!!!"</i>

Bar lehet, hogy csak en spekulalok rosszul

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
SPB-vel híd alatt -> szegény I-16-os pilótáim... Az IL2-es faroklövészem sem szokta szeretni a híd alatti kiruccanásaimat :-) Egyszer átváltok már lövész módba, és hídelhagyás után gyorsan szétlövöm :-D
Pacific Fighters 2004 október
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

kettõ: kurvára nincsen sok pénzem és nekem is alig van meg valami eredetibe és azokat is ajándékba kaptam, de legalább nem ezzel akarok nagyfiu lenni hogy "húdejó a törött bazz"
három: pancser meg te vagy hogy ellentmondásba kerülsz saját magadal, és csak közhelyeket ismételgetsz..., erre mongyák azt hogy LOOSER ...
errõl enyit és legyen már vége az offtopicnak...
errõl enyit..., erre mondják hogy ne csinálj segget a szádból 😊
"becsületes ember még nem jutott sajnos ebben a világban semmire" ez meg csak a szokásos közhely, amit állandoan emlegetni nem sok értelme van... 😊
Ezeket a tellejesitmeny novelo ezkozoket nagymagassagra terveztek.
(Kis tipus ismeret, pl konyvekbol es maris tisztabb a kep!)
Komolyra fordítva, szvsz ki van csukva, hogy kövessenek.
"Nincs pénzem, de akarok"
Három lehetõséged van:
1. Írsz egyet,
2. lopsz egyet. Netrõl, CD-rõl, image-bõl, satöbbirõl, tökmindegy, szoftverlopásnak nevezik.
3. Vársz. A játékok ára 3-4 hónap után már az eredeti ár felét sem éri el. Nekem sincs sok pénzem, nem kell egybõl hurrogni... Legtöbbször EVM játékokat veszek, de ha már van, akkor legyen EREEDETI! A sok programmer nem azért dolgozik (és nem kevés munka van egy ilyen játékkal) hogy egy 80Ft-os CD-re lemásoljuk a játékot, leszedünk hozzá egy cracket, és dicsekedünk vele, hogy milyen jó játékaink vannak, hovatovább PÉNZÉRT átmásoljuk ismerõseinknek.
Akiben egy kis érzés van, eredeti játékokat használ. Akiben nincs, az úgysem olvassa el az offomat...
---> End of off...
Azon ügyelek, hogy hogy lehetne átvinni egy komplett köteléket a híd alatt. Szerintetek van erre lehetõség? (Meg lehet valahogy értetni a wingmannal, hogy mindenhová kövesssen? Pl. tighten formation - átrepülök akkor jön utánam?
Szép látvány lenne...
ui.:
a wingmanek wingtip smokeját nem lehet valahogy bekapcsolni? Tök jól nézne ki egy légibemutató :-)))
vááá ember unalmában ir valami hülyeséget éjjel erre mindenki beléköt 😛
nem én irtam hogy AS hanem valaki más és arra reagáltam..., én töredelmesen bevalom hogy gõzöm nem votl miaza as 😛
Az AS tkp a az 605A motor speciális változatát (németül sonder) jelöli. Hasonló nagy kompresszor van a G-6/ASon kívûl a G-10be és a K-4ben is, de ezek a továbbfejlesztett DB 605D motort használják, nagyobb teljesítménnyel.
Az MW 50 az tényleg vizbefecskendezés, ahogy írtad, gyakorlatilag a kompresszor szívótorokba fecskendezték be, ott szépen hütötte a levegõt, és az égéstérben is hasznos, javítja a benzin kopogástûrõ képességét. A gyakorlatban azt jelentette, hogy magasabb szívótérnyomást lehetett elérni, tehát több volt a lóerõ. Ez gyakorlatilag 1475-rõl 1800-2000LE-re fokozta a teljesítményt. A hátránya, a megnövekedett motorkopáson/korrozión kívûl sak az, hogy a kompresszor teljesítménye behatárolja, azaz csak alacsony és közepes magasságon volt hatása, efölött a kompresszor nem tudott elég oxigént biztosítani az égéshez. Ez gyakorlatilag 4-5000métert jelent a G-14-nél, és 6000-7500métert a többi methanolos messzeren.
GM-1 az nitrogén-oxigén befecskendezés, tkp. a 'nitro' itt úgyanúgy félrevezetõ mint a metanol az MW-50nél, hisz itt sem a nitrogén a lényeg, hanem az oxigén. Ez a rendszer gyakorlatilag a géppel magával szállított oxigénnel látta el a motort, olyan magassában ahol a kompresszor már nem volt képes megbírkóni a feladattal (kb. 7000m felett). Az elv elég egyszerû, ha a kompi nem tud elég levegõt adni, majhd viszünk magunkkal, a nitrogén adalék pedig gondoskodott róla hogy az oxigén önmagában ne kezdjen el durván berobbantani mindent maga körül (semlegesgáz). NAGYON DURVA teljesítménynövekést okozott nagyobb magasságon, viszont mivel ezalatt csak túlterhelte és szétvitte a motort, a gyakorlatban csak speciális, kisszériás magassági vadászok használták, hiszen 8000 fölött elég ritkán volt légiharc ami indokolhatta volna a szélesebb használatot, arról nem is beszélve hogy a hõszigetelt stb. tartály a GM-1-ez meglehetõsen körülményes bánásmódot igényelt.