IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemcso
Ja ne tévesszen meg a P-82 - F-82 néveltérés.
A típus keresésnél P-82 a típus megnevezése.

Nemcso
VLala !

Amit Te leírtál az a P-82 -es : North American F-82 "Twin Mustang"

Sziasztok, hallottam, hogy volt egy dual Mustang is (asszem P81-nek hívták) +Ez távolsági vadász volt, összeépítettek két Mustangot egy közös szárnydarabbal. Errõl lehet tudni valami közelebbit? (még egy régi Kolibri zsebkönyben láttam)

Hmm a Mustang nem túl jó gép? Ez azért így egy kicsit erõs volt... Szerintem fordulózásban sokkal jobb, mint a német gépek, B&Z-ben pedig legalább olyan jó, mint a Messzer. Ráadásul egyformán teljesít földközelben és 8000 méteren is. Az egyik legjobb "általános célú" vadászgép a játékban.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

milyen gepen nezted?

May the force serve you well!

hmm, nekem harc kozben mindig 2500 felett van ha auton hagyom akkor is. Felszallashoz meg felesleges alligatni,anelkul is fel lehet szalni.

koppim
propeler pitchet alligattam de nem vettem nagyon eszre semmi kulonbseget.

Szerintem nagyonis észrevenni, sokkal gyorsabban felgyorsul a gép felszállásnál. 2500-felett kel tartani a fordulatot, akkor húz legjobban a motor.
Korábban énis auto-n hagytam, de rájöttem, hogy így jobb.
A teljesítményt csak 100 %ig nyomom fel max, de csak ha nagy sebesség kell, amúgy elég a 75 % is.

Mostmar rajottem az engine fighting lenyegere. Tenyleg van eselye a bf-eknek is. De az fw-ket meg minig nem ertem miert ilyen lassuak, lassabbak mint a bf, la5 siman lenyomja oket engin fightban is. Egyetlen pozitov dolog, hogy nagy sebessegnel jobban fordul, mint a bf , persze ilyenkor meg kimegy az ember fejebol a ver.

propeler pitchet alligattam de nem vettem nagyon eszre semmi kulonbseget, ha nagyon leveszen akkor negativan hat a sebbessegre. Alapbol 100% van minden gepen ahol nem automata, fw-knel siman lehet 100% tettni semmi nem valtozik. Egyegyedul a bfnel lehet tonretenni a motort vele de ott nagyon gyorsan. Jelentos teljesitmeny novekedes meg biztos nem lehet kicsikarni az allitgatasbol, szerintem meg minimalisat sem.

van mustang nem tul jo gep, se nem gyors, se nem fordulekony, de a 6 .50 caliberu geppuskak szep nagy teruletet beszornak, ezert konnyu vele celozni

505thZajcev[PT]
Online-ban a szimulacio merteke a servertol fugg, akkor te azt nem tudod allitani ,csak akkor ha te vagy a server, vagy AI-val jatszol.

Kata
Az jó!! 😄 Majd az online játékban is lesz ilyen kapcsoló? Töltényhüvelyekkel szeretném bevetni a földet. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

cifuatwork
Ez esetben javasolhatom a "Dificulty" menü "Unlimited Ammonution" kapcsolóját 😊))

Kata
Mustang van benne? Jó gép a játékban?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem, én le akarok lõni majd mindenkit.

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
lövöldözõs.... amíg el nem fogy a skuló, ami elég hamar beszok következni, szóval csínján kell vele bánni 😊

de ha nem szeretsz lõni, repülhetsz bombázóval is, azt csak vezetni kell 😊

Riszpekk

Senki nem születik pikótának (csak a keksz) elõször a Neked megfelelõ szinten kóstolgasd a gépet, aztán fokozatosan emeld a tétet. Egykettõre úgy bele fogsz jönni, hogy sorra nyered a multis légicsatákat :-)
Az AEPet én Losoncon vettem meg, kaptam is hozzá szlovák nyelvû kézikönyvet gratis... a képek szépek benne, de a szövegbõl egy szót sem értek.

505thZajcev[PT]
Igen itt legiharc megy, de ha nagyon nem megy, lehet visszavenni a szimulaciobol, ugy szinte meg konnyu is.

ebben nincs nagyon rádiózás meg navigáció, vagyis nem kötelezõ 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kata
az még ment, meg fordulózgattam óvatosan, de az ilyen szél, meg navigáció, meg rádiózás, meg a többi nyalánkság már kifogott rajtam 😊 De azért lehet, kipróbálnám, bár ezek a lövöldözõs játékok nem mennek nekem annyira. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

pedig az alap repülési dolgok abban sem nehezek, padlógáz azt kész 😊 tényleszálás már rázos meg iylenek de idõvel bele lehet jönni 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kata
köszönöm, már próbáltatták velem, igaz csak a 2002-t, de felülmúlta képességeimet a program. 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

amugy ha már veszel joy-t szerezd meg flight simulator 2004et is, szerintem téged az is érdekelne (polgári repülõgép szimulátor)

nagyon élethû de mégsem az
magához a repüléshez elég anyi hogy gázt maxra és probálod ugy rángatni a botot hogy ne meny stallba 😊

Kata
Majd veszek egyet. De azon felül. Úgy értem, ha nagyon élethû a gépek repülési fizikája, akkor elég nehéz lehet irányítani. Nem?

[/cserf][/fülünyúl]

505thZajcev[PT]
Van joystickod??? mer azzal nem nehez ,de billel izzadni fogsz!

Kata
ha nem nehéz az irányítás, akkor igen

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
komolyan érdekel a dolog?

Riszpekk

Láttam magamnak il2skinsdotcomon Heinekenes skint a He11-eshez :-)
Már készülnek a karbontörzsû és -szárnyú gépeim, majd felpakolok egyet-kettõt.

Azért nem tettem fel magyarul is a szöveget, mert miután angolul megírtam, nem volt kedvem "lefordítani" magyarra 😊

Tihy
Köszi!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Nemcso
"fenn az IL2Skins.com" értsd "fenn az IL2Skins.com-on"

bocsi

Nemcso
Szép lett a He-111 !

Nagyjából értem az angol szöveget, de ugye csak azért nincsen magyarul is fenn az IL2Skins.com, mert korlátozott a méret ? Ezt csak azért kérdem, mert láttam már pl. orosz nyelvû leírást is ott.

Shift+F1

Tihy
Sziasztok!
Elnézést a hülye kérdésért, de a Bf-109 G6-osban, a reflexüveg el van tova jobbra és így a célkereszt bal felét egyáltalán nem látszik. Nem lehet valahogy "behajolni" a célzókészülék elé a normális célzás miatt?

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Útvonalrepülés közben én nyitott radiátorral, kb 80%-on megyek, 80-as prop pitch-el. Így simán tartja minden gép a 300-as tempót és még kitrimmelni is könyebb, hogy egyenesen repülrjön. Harc közben radiátor zárva (esetleg 2-es, 4-es fokozat), prop pitch 100%.

kinyitott radiator mennyit fog a gepeken? jobb teljes gazzal es nyitott radiatorral menni vagy inkabb csukva es kevesebb gaz?

wow 😄

http://www.il2skins.com/?action=display&skinid=12824

Bocs az angolért 😊

This plane is one of the few Heinkels used by the Royal Hungarian Air Force during 1941-42. In 1940 two He-111 arrived to Hungary, one bomber (B.701) and one recon plane (B.702). They had stationed at Budaors Air Base, where the bomber version had fited with recon cameras as well. From 1941 the hungarian pilots flew support missions for the germans over the front lines, and even top secret mission over the rumanian oil fields and the Black Sea. This particular plane had flown by 1st Lt. vitéz Kelemen Antal. 1st Lt. Kelemen and his crew scored 5 (!) air kills with this plane during 1941-42. --- I made a mission with this plane, in which you can fly a semi historical mission over Prokhorovka. The mission file is in the zip archive. Unzip the He-111 directory to ..\Missions\Single\HU\ In the game select Single Mission Hungary He-111

hehe, a street legal szeru repulogep tunnigra en is befizetnel 😄

Kata
Köszi. És merre ügyeskedjek a hiányzó dolog után? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hmmhmm.. az AEP-et ha ügyes vagy megtudod szerezni... 😉
Az IL-2-t lehet kapni boltban. Ha gondolod vedd meg és kezdj el vele gyakorolni, mert online nem sok esélyed lesz ha elõtte nem készülsz rá.
A régebbi IL-2-nek van demóverziója, amit még le lehet tölteni a hivatalos oldalról - esetleg próbáld ki, nehogy aztán csalódj benne 😊

Hyperlobby-t innen tudsz leszedni: http://hyperfighter.jinak.cz/index.php

Patch-ek és demó:
http://www.il2sturmovik.com/
http://www.il2sturmovik.com/download/demo.php

Teamspeak:
http://teamspeak.org/

Sok hasznos infó:
http://www.pumaszallas.hu

Dinamikus online háború:
http://66.114.65.249/vov/site/main.htm

Kata
akkor mi a teendõ?

[/cserf][/fülünyúl]

Az Aces Expansion Pack-ot nem lehet kapni Magyarországon 😞
A többi ingyenesen letölthetõ a netrõl...

Kata
Az IL-2 Forgotten Battles-t láttam 5000ért. A többi programot honnan lehet megszerezni?

[/cserf][/fülünyúl]

IL2 Forgotten Battles
+ Aces Expansion Pack
+ AEP 2.01 Patch
+ Hyperlobby
+ Teamspeak (opcionális)

Kata
IL-2: Forgotten Battles - ez a játék neve?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
öhmm... A játék is kéne egyelõre. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

pumaszallason aszem van hyperlobby leirás

felrakod il-t felrakod aep-et, felrakod legujabb patchet? (nem tom melyik az 😛) utána leszeded hyperlobby-t és felrakod és már mehet is a móka 😊