IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
Hogy egyrõl beszéljünk...Én a setup.exe-re gondoltam setup alatt, ami a játék fõkönyvtárában van.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Quick mission, te Fw190-el, a gép meg vmelyik LA-val.
Folyamatosan emelkedjél, 110% os teljesítménnyel, 350-es sebességgel.
Az AI megpróbál majd rád emelkedni, de a magasságfölényed miatt le fog lassulni és lemarad. Átmész szintbe, és gyorítasz. Érdemes manual prop pitch-et használni úgy sokkal gyorsabb vagy (75-80%). Ha úgy gondolod, hogy már eléggé lehagytad, akkor egy gyors forduló (nagy sebességnél hamar megfordulsz a Fókával) jön az ürge szembõl, célzol, és megkínálod egy sorozattal. Ha jól célzol annyi az AI-nak.
De nekem anno az FB-vel volt ilyen problémám (hang volt, kép nem) és azt egy codec-sérülés okozta.
Másik lehetõség, hogy a setup progit futtatva nézd meg, hogy a videobeállításaid nem változtak-e meg.
Fékszárny:takeoff-ba (V gombbal)
100% teljesítmény
az oldalkormányokkal a pályán tartod a gépet
180-200 nál felemeled
futó be a G-vel
fékszárny vissza
leszedtem a demot, indítom, bennvagyok a gépben, megnyomom a C-t és kilövöm a haverokat 😊), felnyomom a Powert 1,2,3...10 valahogy elindul a gép és orrabukik 😞
A setup-pal vedd ki az intro elõl a pipát, és úgy próbáld futtatni.
Egy áramszünet után nem volt hajlandó beindulni az IL2, csak fekete képernyõt látok, a zene viszont megy. Tehát videó, gondoltam. NEM. Más szépen megy. Uninstall -> install IL2 Sturmovik - megy. Install IL2 FB - megy. Install AEP - fekete képernyõ. Install 201 Patch - ugyanaz... mi a sz.. lehet vele???
nagyon jol elmagyaraztad 😄
De ettol fuggetlenul allitom, hogy le tudom loni az Ace AI-t. Bar nem biztos hogy mereven a doktrina szerint az adott tipussal.
Kerj meg track gyartasra valakit aki nemet gepekkel repul.
Talan kerj meg valami Pumas kavedaralot!
Velemenyem szerint nem! Arrol van szo, hogy le lehet loni, es pont azert konnyu mert kiszamithato (igen tudom, foldkozelben parazik
...de tudok mutatni human-t is aki parazott mikor en foldkozelben "fuvet nyirtam"
...persz ez egy taktika..vannak mas taktikak is, amirol pl a nemet gepekkel repulo egyenek jobban tudnak nyilatkozni. De mint mondottam ez AI ellen semmit sem er/nics ertelme/ minek? kiszamithato! ezeknek online van csak igazan ertelme.), es szinte soha sem okoz meglepetest (nagyon ritkan..pl mikor elkezd harc nelkul menekulni...nem is tudom Oleg-ek mit csinaltak az utobbi patch-ekben! Lehet beleporgramoztak felelmet az AI-ba? 😄).
(Hat talan nehezebb leloni egy vizszintesen repulo gepet mogulle, mint egy forduloban vagy epp fordulozasban levo gepet...en jobban szeretem ha a sorozatom tudom "ultetni"..mint amikor sniperkedni kell, es egy zsebkendonyi teruletet kell celbavenni 😉)
http://www.x1software.com/
(Nem mellekesen csal, mivel mindig tudja hogy hol vagy..meg ha holterben tamadsz akkor is)
Mit nem ertesz?
Én az FB 2.01 rõl beszéltem. A sima FB sokban különbözik, de arra már nem emlékszem. Lehet hogy neked van igazad Dns5000. Összehasonlítást nem csináltam, a VEF jelenlegi típusairól beszélek. G2, G6, A5.
Mellesleg megjegyzem, hogy minden gép veszélyes tud lenni, ha megfelelõen használják.
A probléma az, hogy sokan minden gépet ugyanúgy repülnek, holott a játék lényege és nagy elõnye, hogy minden gép más és más harcmodort kíván. Teljesen más hozzállással ülünk be a fókába, mint a messzerbe. Én speciel nem repültem sokat az orosz gépeket, de van köztük sok jó gép. A La5 és La5F speciel egy nagy szar. 😊) Az FN-t is simán megveri a bármelyik metanolos messzer, és az A5 is. Hangsúlyozom, a lényeg a stíluson van, nem a paramétereken. Ha elkezded nézegetni a sebesség, meg emelkedés adatokat, el fogsz bennük veszni. Miért emelkednél egy fókával körbe-körbe, mikor nem tud? Miért ne harcolnál szintben, mikor sokkal gyorsabb? Az energia nem csak magasság! A sebesség ugyanakkora elõny, ha nem nagyobb, mint a magasságfölény.
Csinálok online trekket, megígérem. AI ellen van pár, de azokon te is elmosolyodnál. Bárki le tud lõni G2-vel 13-14 kobrát vagy 66-os Lagg-ot, aki fegyelmezett, és nem unja meg idõ elõtt. Szegények ugyanis iszonyú birkák. Mindegy.
Addig javaslom nézz el a pumaszállásra, sok jó anyagot találsz a harcászat menüben.
Milyen magasságban gyorsabb az a BF-109(G6?)? Melyik FW-109 altipussal szemben?
Olyat már kérdezni sem merek, hogy milyen függesztmények mellett (szárnygépágyú konténerek)...
Az, hogy Bf és FW még kegyetlenül nagy nulla...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Szerintem ugyanazzal a játékkal, de nem ugyanazon a nehézségi szinten játszotok. Én próbáltam így is, úgy is, minden fizika kikapcsolásával a rendszer tényleg csak annyit vesz figyelembe, hogy milyen erõs a motor, mennyi a kormányfelület a fordulózáshoz és milyen fegyverek vannak rajta. Az emberke csak húzogatja a joyt, nyomogatja rajta a gombot, és örül, hogy már megint elõléptették, mert lyukas tankkal szétlõtt húsz gépet, és utána hazament. Kezdetnek nem rossz, de nem ettõl IL2 az IL2.
Realistic difficultyn már tényleg minden számÍt,a pilóta fejmozgása miatt mászkál a célkereszt, a fegyverek (fõleg a nagyok) visszarúgnak, az áramlatok megdolgoztatják a pilótát, túl nagy g-effekteknél a pilóta mozgásképtelen lesz, és a sérült gépek tényleg "szárnyaszegett madárként" viselkednek a lewvegõben. És még nem is beszéltem a kamerakezelésrõl (láttam már olyat, aki kívülrõl vezeti a repcsit - szánalmas) és a leszállás körüli mizériákról, nálam majd' két hétig tartott, amíg megtanultam letenni egy masinát.
Az Il2 egy SZIMULÁTOR, amely - hogy ne legyen rétegjáték - tartalmaz egy "rehabos" módot is a kezdõ pilóták részére. De nem kell itt leragadni, könyörgöm!
Bocsi a hosszúságért, de az utolsó két hozzászólást tekintve ez nem is olyan sok...
Hat lehet hogy tenyleg nem ugyan azzal a jatekkal jatszunk, mert nallam a bf109 sokkal jobban nyer magassagot, es meg a segsebessege is jobb de max ugyanakkora. A la5 siman utoleri az fw-t.
Mindennel emelkedve emelkedve szoktam fordulni erre mar rajottem, igy sokkal kissebb a forulo ive, plussz magassagot is nyersz vele. De az fw-nel ilyenkor nagyon visszaesik a sebbesseg, bfel sokkal jobban megy a magassag nyeres. 400-500 nem is lehet fordulni !!! egyenesen 110%+mw50 megy vagy 510-520at szegeny fw.
A radiator becsuk meg minden es ugy ernek utotl az orosz gepek, hogy meg pislogni sem tudok.
Bf-el siman tudok la5-ot gyilkolni, yak3 meg la7 mar elegge izzaszto dolog de lehetseges.
De nagyon megneznek par tracket la5, la7, yak3 ACE AI ellen!!!!
Seaweed kuldott mar la5 ellen amiben turnfightol es meg nyer is , amit nem ertek 😛. De jo kis energy figtot szeretnek latni, ugy hogy 500al fordulsz. Megy hogy lehagyod a la5,yak3 at.
Irtam mar, hogy szivesen mennek multizni, csak szar a netem ezert nem tudok, igy marad a gep ellen valo jatek 😞(.
Te valamit nagyon benéztél! A fóka sokkal gyorsabb, mint a messzer, sõt a korabeli orosz vadászokat is veri sebességben. A te problémád sztem abban áll a fókával, hogy ugyanúgy akarod repülni mint a messzert. Na ez nem fog menni. Ha úgy harcolsz vele, mint a 109-el, akkor meghalsz. A FW sokkal inkább energiaharcra termett, mint a Me109.
-6000 felé ne menj vele.
-Támadás elõtt mindig gyorsíts szintben, ha nincs legalább 1000m magassági fölényed. Inkább legyél gyors szintben, mint laffogjál az ellen felett 500 méterrel.
-Gyorsíts, támadj, és szintben távolodj el, majd kicsit emelkedve fordulj meg és támadj újra. A FW nagyon jól gyorsul. 400 felett a sebesség gyorsabban nõ, mint bármelyik másik gépé.
-Ne hagyd a sebességet 350 alá esni, mikor harcolsz. Efelett ugyanis sokkal dinamikusabb fodulókat lehet csinálni. 400-500 között egyik gép sem tud olyan szûken fordulni, mint a fóka, amellett a sebességét nagyon tartja, ha nem húzod túl.
-Ha szarban vagy, radiátor becsuk, 110%, és enyhén süllyedve húzzál el. Nem fognak utolérni.
Próbáld ki ezeket, és meg fogsz lepõdni.
Ja! Amirõl te beszéltél az nem engine fighting, hanem energy fighting. 😊)
Minden jót!
VO101 Lecsó

Durva egy gép lehetett, mennék vele egy kört! Ahogy fordítom a szöveget, a pilóta és a másodpilóta/navigátor felváltva vezették. Képzeljétek, ha összekap valamin a két pilóta, és az egyik haza akar menni...
LoL!!!!
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Vagy csak szimplán nem játszottál még a játékkal?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Volt egy másik Twin Mustang változat is, aminek a két törzse közé radarkupolát építettek, az éjszakai vadász volt.