IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saitek
ST90 Stick Jobb- és balkezes kivitel, 4 pozíciójú digitális gázkar led-es kijlzõvel, 2 tûzgomb 3 930 Ft 4 913 Ft
Saitek ST290 16 programozható variáció a váltógomb segítségével 5 890 Ft 7 363 Ft
Saitek Cyborg 3D USB Gold 8 irányú központi gomb, 7 tûzgomb, kioldógomb, 2 funkciógomb, tolóerõ kar, 3D-s vezérlõkar 6 180 Ft 7 725 Ft
Saitek Cyborg evo 8 270 Ft 10 338 Ft
Saitek Cyborg 3D Rumble Stick Touch Sense technológia, gyorstûz kioldó, 8 programozható tûzgomb, kettõs tolóerõ kar, 8 irányú kapcsoló, 3D-s vezérlõkar 8 880 Ft 11 100 Ft
Saitek Cyborg 3D Force Stick 16 970 Ft 21 213 Ft
Saitek X45 Flight Stick 20 450 Ft 25 563 Ft

May the force serve you well!

Seaweed
X45 (ha lehet kapni..lassan jon az utod..bar az igencsak futurisztik lett...)

Jo ar (kb 25K), gazkar+joy, pedal helyetti gombokat szokni kell...ha megvan jol hasznalhato.

X45:

..es az utod, az X52:

ui.: mellesleg en hosszu evekig M$ Precision Pro 2-t hasznaltam. Az nagyon pontos Joy volt tenyleg (mai napig megvan, jolvan, tartalek joy), es hosszu elettartamu..bar mar ha jol tudom nem lehet kapni sem...
Seaweed
Bizony akkor az az ok! 1GB kell neki...
Mikor meg fejlesztesi stadiumban volt FB, mar akkor is jeleztek Oleg-ek hogy 1GB kell neki...
(Ez nem is csoda..hisz van 750MB-os map is!!!!..es ha vegiggondoljuk az betolti...es akkor meg semmi sincs..csak map van betoltve!)
meg nem, tudsz egy magyar arlistat rolluk?

saitek joyokat nézted már? azokat istenitik még nagyon mindenhol 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hmm, es a ms sidewinder forece 2?
az tuti jo nem ? de az vagy 2x annyi mint a locitec force 3D azt 14500 ert lattam, tudtok arat MS-re? Es hogy, hol lehet kapni?

koppim
Nekem is Logitech Wingman extreme Digital 3D joyom van, de nem teljesen vagyok vele megelégedve, van egy kis holtjátéka, és gyakran elállítódik, de elég párszór megmozgatni, aztán helyrejön.

Bucser
Logitech Wingman extreme Digital 3D joyom volt és ha megszokod nagyon jó,, nem tudom gyártják e még.. Azt még 4 évvel ezelõtt vettem.. Akkor jó volt... Mostanában a Legotech eléggé silány😞 Újabban pedált és gázkar+ joy-t használok bár azt még szokni kell a kitérést meg, hogy nem csak egy kézre figyelek hanem 2-re és a lábra is, de a billhez csak nagyon ritkán kell így hozzányúlnom... JA és még erõsen a tanuló fázisban vagyok😊 Szal 3-4 hét kell még minimum amíg rendesen belejövök ebbe a 3 felé orientálódásba😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

milyen joyt erdemes venni?
probatalm logitech force 3D-t, nem volt gephez kapcsolva, de nagyon nyagdanak tunt, a nyagdasaggal meg nagy holtjatek jar nem? Vagy ha be van kapcsolva akkor mar nem nyagda? Pedig errol azt olvastam, hogy egesz preciz. A Logitech® Extreme™ 3D Pro rol meg, hogy nem tul jo, viszont fogasra meg egesz nagy ero kell a kiteriteshez es semmi lotyoges.

fent van a 2.01 patch de, igy is sokkal jobb a tobbi 20mm es, szerinted nem?

koppim
512 MB DDR 266-os CPU AMD 2200+ os Athlon XP

Seaweed
Mennyi a RAM a gepedben?
koppim
Nektek is van, hogy pár másodpercig tölt a vinyó repülés közben?
Lehet, hogy azért van mert csak 5400 as a vinyóm?

Seaweed
Kata
Szánalmas vagy, fiam.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
"SW-nek igaza van, hogy meg kell venni"

Lehet, hogy több jogtiszta szoftverem van, mint nektek összesen.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
dc+++ ra nem oylan jelemzõk a virusok mint a többi filecserélõkre, dc++ról én még nem kaptam virus, ez is kevés erényei közé tartozik...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Vannak eltévedt bárányok ebben a gameban is, én is szívtam már ilyet...
A gépeltûnés csak annyi, hogy ne kelljen az álló gépeket kiszámolni a gépednek (Értelmes Mondatok '04)
"Nem szabad a köpésnek útjába állani", ahogy a mondás is tartja.
Kata, SeaWeed
Ne veszekedjetek már... SW-nek igaza van, hogy meg kell venni, de Katának abban van igaza, hogy ezen a fórumon mindenki errõl a játékról áradozik, és Magyarországon még nem lehet kapni... Nekem meg marha nagy szerencsém volt, hogy megláttam egy losonci (Szlovákia) kirakatban.
a dc++-ot azért nem ajánlanám, mert
1. megosztott wincsi kell hozzá, hogy a többi décés a Te gépeden is randalírozhasson;
2. Több vírust, trójait, férget lehet vele bekapni, mint ahány légy van a szélvédõmön :-)
Kata: designos a logód, mivel készült? Olyan Coreles, de kituggya...

Clidey
Fájlcserélõ progi. Mint az eMule például. Szal' ne próbáld meginni. De megenni se...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Kata
azt nem ösmerem. Eszik vagy isszák?

[/cserf][/fülünyúl]

probálkozz dc++-al, jobb 5letem nincs

Kata
Ha nem csak vauznál a levegõbe, hanem olvasnád a fórumot is, akkor láthatod, hogy valaki megígérte, ezért vártam.

[/cserf][/fülünyúl]

Nem kell végigrepülnöd. A kampány indulásakor beállíthatod, hogy az egyes hadszíntereken melyik géppel szeretnél repülni (kiválaszthatod egy legördülõ menübõl).
Seaweed
Mellesleg a legkevesbe sem erdekel, hogy megveszed e..de ne vard az ajtot ha egy forumon nem akar senki sem ebben segiteni....
Seaweed
Mindig a kultura bukkan ki eloszor!
Kata
Ad1-hez. Meg fogom venni, emiatt ne legyen epegörcsöd. Csak mondták, hogy kellenek valami programok hozzá. Szóval pofa befog.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Na neee te hiszed, hogy ez igy mukodik?
Ha nagyon gonosz akarnek lenni:
Ad1: az illegalis, vedd meg mint mi!
Ad2: az eletben el nem talalnal!

Ha nem:
Ad1: Nem hiszem hogy ezt igy kellene intezni a forumon...
Ad2: Ha "mar" megvan visszaterhetunk ra

Kata
csak valaki ígérte, hogy megosztja velem a proggit, meg valami sehol-nem-letölthetõ dolgot, hogy online szitává lyuggathassam a szexi férfipopsitokat.

[/cserf][/fülünyúl]

Es nem lehet tarat cserelni ha hatso lovesz vagyok!!

Tikal
egyébként ezek a dynamic campaignok hogyan mukodnek? pl elkezdtem a németet bf109f2-vel, várhato hogy káésõbb jobb tipusra ulok vagy végig kell repulnom az egész háborut ezzel? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
akcio végén leszállok majd gurulok a helyemre mikor a hátamba jon egy bombázo és leszakitja a szárnyam.... ezek nem látnak?

másik: leszállok gurulok a heelyemre, majd a társaim is megérkeznek de egy perc után eltunnek sorban plusz azok a gépek sincsenek tobé a reptéren akikkkel elméletilge érkeztem 😄

másik: nem lehet beparkolni a sátrakba, bár egy hangárba sikerult 😄

másik: mikor véletlenul tuzvonalba reouloka társam nem hagyja abba a lovést hanem nbyugodtan szétsoroz... grrr majd mikor szétlovom az ellent és fekete csikot huz, már nem is pazarlom rá a loszert, mert látom le fog zuhanni, erre az egyik társam mogé repul és belelõ még párat mire az felrobban és õvé a KILL nem az enyém pfff
😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bucser
Istenem..... Játszom a finn kampányt... ÉS 41 Augusztusában kaptam a szakaszomba egy túlbuzgó pilótát.... Az még csak nem is zavaro, hogy a srác ha lát valamit azonnal nekimegy minek a kötelék, de olyan életveszélyeewn viszi azt a gépet, hogy ihaj... Lagg-3-ban ülõ oroszt próbáltam lenyomni az én icipiciédes kis buffalommal szûk fordulóban be is fogtam 10 méter van köztünk lõném ki a pilótát erre az a nyomorék újjónc szembõl pafffffffffffffffffffffffff Belémvágódik...... Persze neki csak a motorja ment tropára de az én pilótámat kinyirta.... kötsög....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

505thZajcev[PT]
akko biztos lerombolta egy stuka

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Ha csak AEP van fenn, akkor ba...tod a MG151-et. egy kalap kaki. Ugyanis Olegék valahogy elkefélték. Rakd fel a peccset, hogy 2.01 legyen a verziószám. Ott már szakít a huszas, ahogy kell.
A tényleges sebesség a magasságtól is függ, ha pl 5000 m-en 300-at mutat a sebességmérõ akkor a tényleges seb 398 !
Nem lõ le, ha magasságfölényben vagy. És kb. 1000 méterrõl nyiss tüzet, meg sem fog nyekkenni.
A fegyverek többsége alulméretezett a játékban.

Én kipróbáltam P39-el He-111 ellenében és még 3 találat sem szedte le a 37 mm-es ágyúval...
he162ben is van, egyik a foldhoz viszonyitott masik meg a valodi sebesseg, ha ez a ketto ugyan az akkor van egy harmadik is 😄. Az az erdekes hogy amit a bal also sarokban szokott mutatni az nem egyezik meg egyik mutatoval sem 😄

koppim
Me 262-ben mért van a sebességmérõnél két mutató?

valaki tudja, hogy miert rosszabba a nemet 20mm es geppuska a tobbinel? minden mas gepben eleg jol szakit a 20mm es de a nemet gepekbeb alig okoz valami serulest. A 13mm es meg csak ilyesztgeni jo.

koppim
Milyen fileokat kell lementeni, hogy megmaradjanak a küldetéseim?

vagy a windows-t úgy ahogy van 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Nemcso
Ha végképp elakadtál, telepítsd újra a Dx9-et, illetve a videodrivert is.

OpenGL-ben és DirectX-ben is ugyan olyan rossz?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bekakálok ezen a játékon.
Na, eddig ment szépen, most 800x600x16-on van csak kép, de csak élsimítás nélkül, azzal együtt már nem bírja, black screen.
Na megyek, és felpofozom a videokártya-driveremet.

azert kuldhetnel errol a taktikarol egy tracket, lehet hogy igy nem teljesen jott at a lenyeg

most neztem, hogy milen durva a spitfire IXe 7500m en, iszonyat siman hagyja le/eri utol a Ta152t