IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saitek
ST90 Stick Jobb- és balkezes kivitel, 4 pozíciójú digitális gázkar led-es kijlzõvel, 2 tûzgomb 3 930 Ft 4 913 Ft
Saitek ST290 16 programozható variáció a váltógomb segítségével 5 890 Ft 7 363 Ft
Saitek Cyborg 3D USB Gold 8 irányú központi gomb, 7 tûzgomb, kioldógomb, 2 funkciógomb, tolóerõ kar, 3D-s vezérlõkar 6 180 Ft 7 725 Ft
Saitek Cyborg evo 8 270 Ft 10 338 Ft
Saitek Cyborg 3D Rumble Stick Touch Sense technológia, gyorstûz kioldó, 8 programozható tûzgomb, kettõs tolóerõ kar, 8 irányú kapcsoló, 3D-s vezérlõkar 8 880 Ft 11 100 Ft
Saitek Cyborg 3D Force Stick 16 970 Ft 21 213 Ft
Saitek X45 Flight Stick 20 450 Ft 25 563 Ft
May the force serve you well!
Jo ar (kb 25K), gazkar+joy, pedal helyetti gombokat szokni kell...ha megvan jol hasznalhato.
X45:
..es az utod, az X52:
ui.: mellesleg en hosszu evekig M$ Precision Pro 2-t hasznaltam. Az nagyon pontos Joy volt tenyleg (mai napig megvan, jolvan, tartalek joy), es hosszu elettartamu..bar mar ha jol tudom nem lehet kapni sem...
Mikor meg fejlesztesi stadiumban volt FB, mar akkor is jeleztek Oleg-ek hogy 1GB kell neki...
(Ez nem is csoda..hisz van 750MB-os map is!!!!..es ha vegiggondoljuk az betolti...es akkor meg semmi sincs..csak map van betoltve!)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
az tuti jo nem ? de az vagy 2x annyi mint a locitec force 3D azt 14500 ert lattam, tudtok arat MS-re? Es hogy, hol lehet kapni?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
probatalm logitech force 3D-t, nem volt gephez kapcsolva, de nagyon nyagdanak tunt, a nyagdasaggal meg nagy holtjatek jar nem? Vagy ha be van kapcsolva akkor mar nem nyagda? Pedig errol azt olvastam, hogy egesz preciz. A Logitech® Extreme™ 3D Pro rol meg, hogy nem tul jo, viszont fogasra meg egesz nagy ero kell a kiteriteshez es semmi lotyoges.
Lehet, hogy azért van mert csak 5400 as a vinyóm?
Lehet, hogy több jogtiszta szoftverem van, mint nektek összesen.

[/cserf][/fülünyúl]
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A gépeltûnés csak annyi, hogy ne kelljen az álló gépeket kiszámolni a gépednek (Értelmes Mondatok '04)
"Nem szabad a köpésnek útjába állani", ahogy a mondás is tartja.
Kata, SeaWeed
Ne veszekedjetek már... SW-nek igaza van, hogy meg kell venni, de Katának abban van igaza, hogy ezen a fórumon mindenki errõl a játékról áradozik, és Magyarországon még nem lehet kapni... Nekem meg marha nagy szerencsém volt, hogy megláttam egy losonci (Szlovákia) kirakatban.
a dc++-ot azért nem ajánlanám, mert
1. megosztott wincsi kell hozzá, hogy a többi décés a Te gépeden is randalírozhasson;
2. Több vírust, trójait, férget lehet vele bekapni, mint ahány légy van a szélvédõmön :-)
Kata: designos a logód, mivel készült? Olyan Coreles, de kituggya...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[/cserf][/fülünyúl]

[/cserf][/fülünyúl]
Ha nagyon gonosz akarnek lenni:
Ad1: az illegalis, vedd meg mint mi!
Ad2: az eletben el nem talalnal!
Ha nem:
Ad1: Nem hiszem hogy ezt igy kellene intezni a forumon...
Ad2: Ha "mar" megvan visszaterhetunk ra

[/cserf][/fülünyúl]

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
másik: leszállok gurulok a heelyemre, majd a társaim is megérkeznek de egy perc után eltunnek sorban plusz azok a gépek sincsenek tobé a reptéren akikkkel elméletilge érkeztem 😄
másik: nem lehet beparkolni a sátrakba, bár egy hangárba sikerult 😄
másik: mikor véletlenul tuzvonalba reouloka társam nem hagyja abba a lovést hanem nbyugodtan szétsoroz... grrr majd mikor szétlovom az ellent és fekete csikot huz, már nem is pazarlom rá a loszert, mert látom le fog zuhanni, erre az egyik társam mogé repul és belelõ még párat mire az felrobban és õvé a KILL nem az enyém pfff
😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én kipróbáltam P39-el He-111 ellenében és még 3 találat sem szedte le a 37 mm-es ágyúval...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Na, eddig ment szépen, most 800x600x16-on van csak kép, de csak élsimítás nélkül, azzal együtt már nem bírja, black screen.
Na megyek, és felpofozom a videokártya-driveremet.