IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah jó kibékülnék én sima 27-el is!
(uncsitesóm valszeg azzal tolja már jövõre)
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

[/cserf][/fülünyúl]
Hehe combfogás?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ha eleget gyakorolsz offline és online, simán jobb lehetsz bármelyik századpilótától
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
najó ez msot képzavar volt de a lényeg érthetõ 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Csak azért érdeklõdnék, mert az 1.TG-nél elég szervezetlen a dolog: vagy utolsó pillanatban szólnak, vagy belépni sem tudok, és még a TS-re sem kaptam jelszót. Ja, és mindennek fejében még én vagyok kioktatva, hogy hülye vagyok.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Akkor volt ciki, ha a figura tök egyedül volt, mert ha már többen voltak akkor a túlélõk legalább a körzetet meg tudták adni.
meg pl a tengerbõl se könyi kihalászni valakit ha ott zuhan le...
és logikusan ha oylan helyre esett szegény pilota ahol éppen mindenféle harc cselekmények folytak, vagy lakott terület volt ott megtalálták de nem nagyon hiszem hogy ha valahol oroszországban a préri közepén lezuhan ahol 50 kmes körzetben akutya sem jár megtalálnák..., mert ma már adott a technika hogy kiszámolják hova ptyogott de akkor még nem volt és nem hiszem hogy a pilota a térképrõl kibogozná és leadná rádióban a helyzetét miközben éppen 500al zuhan a föld felé 😊
Ez így nem igaz. Ha a gép nem robbant fel a levegõben akkor általában a személyzet "nagyrészét" megtalálták. A Mo.-i légiharcokban elesett pilóták igen nagy százaléka ismert sírba van temetve, mert keresték és meg is találták a holttesteket (pl Molnár Laci esete). Az eltûntek nagyrésze pedig ellenséges területen zuhant le vagy szállt kényszert.