IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott voltam a magyar repuloszazadok szuletesenel/epitesenel..tudom milyen az...tobb evet lehuztam a CS sceneben is..es kijelenthetem mind 2 oldalon allva fel lehet mutatni esz erveket amiknek van ertelme es mondanivaloja...
[/cserf][/fülünyúl]
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
szanalmas..
ugy csinalsz mintha ti lennetek az egyetlenek akik valamit is meg tudnak "tanitani" mutatni ebben az orszagban a kezdo jatekosoknak...
Hidd el van itt tobb olyan csoka is aki nelkuletek is igen sokat tudott meg a mikentekrol..es a hogyanokrol..
(mellesleg nem szabadna igy elszallni "magatokrol"...mert en TUDOM ki lehet(ne) ellszalva "magatol" magyaroszagon e temaban..es ki fektette le az egeszet eloszor...)
és a te irományod stilusa nem olyan volt mint amikor valaki "közöl egy két dolgot"...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
UFF
[/cserf][/fülünyúl]
Lehet, hogy még én is jelentkezem hozzájuk az 1.TG mellett, hogy ha épp szövetségi gépet támad kedvem repülni, akkor ott megtehetem. A TG-nél meg repülök továbbra is német gépeket.
[/cserf][/fülünyúl]
mellesleg az én segemet tuti nem nyalja senki mert én nem vagyok semilyen században sem és én nem foglalkozok semijen ujoncal sem... 😛
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::