91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Siraly72 #21404 mellesleg 16 éve repülök külömböző repülős játékokkal ezeknek 90%-a megvolt vagy van eredetibe és majdnem ugyanenyi ideje azaz 20 éve a valóságban is repülök -
Siraly72 #21403 anno az 1.TG.ricsi kiképzőszázad alapitó bandájában bennevoltam aztán kiléptem repültem GT előtaggal késöbb VO101 és ujra GT
lehet több fogalmam van a rep szimekről mint az elöbb sértegető kolégának
ezekkel nem szeretem mikor viccelnek
mutassa be ő a játékainak az eredetijét és aztán ossza itt az észt -
Siraly72 #21402 azok közé tartozom akik azokat a szimeket megvették amikkel repülnek
tehát ill2 összes variácioban megvan lockon a kiegészitő cd-vel black shark ,condor
mind legális -
Ember,lazítsál már-))!Csak viccelt a kollega,senki nem vádolt semmivel,két szmájli is ott virít a mondat végén,én szimplán röhögtem egy jót a beszóláson. -
Siraly72 #21400 Szevasz kiskomám!
nemtudom ki vagy és ismeretség nélkül itt vádolgatsz engemet,de lehet régebb óta repülöm az ill2 változatait mint te
és anno szerintem az országban nekem volt meg elöször legálisan a forgotten batles 3 cd-s verzioja ,mert amerikábol rendeltem
és az 1946 is megvan csak költözéskor valahováelpakoltam
fényképeket mellékelek majd ha megtaláltam
megkérlek rá vegyél vissza a stilusodbol
ha nemtudod az igazságot akkor légyszi a véleményedet tartsd meg magadnak -
Engem nem zavarna,csak vicceltem,szerintem. -
Glo #21398 Ezen a képen egészen olyan vagy mint Ali G
-
Glo #21397 MEggondoltam magam Galiba, mégse jó a 17.-e 

-
Glo #21396 Ha nem nyílt szervert akarsz létrehozni (mint pl a dedicated szerók) hanem csak dogolni vagy egyszerű coop missiont akarsz repülni pár emberrel akkor ülj be a General room-ban a legfelső slotba, várd meg míg összegűlik a kívánt számú nép, aztán az "info" gombra klikkelj és "Start game" gomb. -
Lacusch69 #21395 Szerintem nem kéne Sirályt baxtatni. Kizártnak tartom, hogy kalózkodna. -
Jó reggelt! A Hyperlobby-n hogyan lehet szervert, vagy játékot létrehozni? -
Szepy2884 #21393 LOL most már ország világ láthatja, hogy nem vagytok 100-asok
-
Szepy2884 #21392 Ezen tényleg belehet
Hangja is majdnem mint az igazié!
-
be sza,be hu -
Nem nem:) Csak magas a homloka! Okos emberek ismérve:D Már nekem is elkopott,úgy látszik megjött nekem is az eszem. -
Nem kell ahhoz semmiféle crack. Nem értem . -
Ezt a dumát majd a szoftver-kommandónak add elő,miután rád rúgtát az ajtódat és a fejeden térdelve próbálnak megbilincselni... 
-
Siraly72 #21387 szevasztok!
nemtalálom az eredeti 1946 dvd-met tudnátök segíteni van -e valami crack a 4.9m-hez?
az albibol való költözködéskor nemtudom melyik dobozba tettem -
Jó képek lettek!
Kb olyan sok hajad van, mint nekem
-
Személyes kedvence a lányomnak....[IMG] [/IMG]
-
Még ezt a lányomról és rólam......[IMG] [/IMG]
-
Ők oktatják gyermekeinket
-
[IMG] [/IMG]
-
[IMG] [/IMG]
-
[IMG] [/IMG]
-
m-m. Nem ezt a gond, a játék eredeti, lemez a helyén, minden baba, kivéve azt, hogy nem indul el. Nem értem. Mod nincs fent.
A problémáddal kapcsolódóan: Tölts le videokártya drivert az ati.com-ról, működnie kell.
Nem sikerült, amit a szavazzással akartam, most jön a "b" terv. -
Szepy2884 #21378 http://tinypic.com/
aztán linkeld be őket ide is :) -
Szepy2884 #21377 OFF
A legutóbbi csapatépítőt én is nagyon élveztem. különösen a levezető buli volt nagy, amikor volt karaoki és az egyik kollégám dülöngélve felrohant a színpadra, majd kicsavarta a mikrofont az épp éneklő csajok kezéből és beleordította, hogy "jó a buli csak sok a köcsög!!!"

-
Az én taktikám:
Felszállok (eddig fasza), emelkedek, tájékozódom (már ha sikerül), elérem a repülési magasságot, kontakt keresés (néha kontaktlencse is kellene hozzá, mert a szemem kigúvad), +látom az ellent, lecsapok, lelövöm, örülök mint állat, eddigre már mögöttem van a következő (de én annyira örülök, hogy észre sem veszem), ezután lelőnek, ha esetleg mégsem, akkor biztos kifogy az üzemanyag, mielőtt visszaérnék a bázisra.
-
Nem tud valaki egy tuti oldalt, ahova gyorsan és egyszerűen felrakhatnám a képeket? -
Már töltögetem töltögetem. Amit előre elárulhatok, hogy messze nekem van a legkevesebb eszem ránézésre. -
lássuk! lássuk!
Retro party! király!
-
majonur #21372 nem, hanem csinaltam 1 uj telepitest egy 10. il 2 konyvtarba.
tehat akkor
1. telepit
2. patch
3. crack (ez esetben fairlight)
koszi, probalom
-
Végre túl vagyok a céges, "csapatépítő" tréningen. Ez egy retro party volt aminek én voltam a házigazdája és még számomra is hozott meglepő fordulatokat.
A kolléganőim egytől-egyig elragadóak voltak és igen-igen belevaló módon adták magukat.
Hogy értsétek a dolgot megosztok pár képet a buliról. -
Glo #21370 Ez valamilyen videókártya driver probléma lesz. Próbáld meg az il2setup-ban átállítani a videó drivert DirectX-re. -
lala42 #21369 Ja és a 4.09-et mod-os változatra raktad e?
Valaki nem tudja, hogy az atioglxx.dll hibával miért dob ki a játék? Eredeti a game. -
lala42 #21368 Az egy olyan exe fájl, amit ha használsz, akkor nem kéri a lemezt. -
majonur #21367 szia!
Sajna nekem se megy a 4.09 patch utan.
Mi az a fix.exe?
en nem talalom. -
Tudod mit csinál jól? Ahogy Sepy mondta annó ,nem túrja a levegőt.
Megtartja a sebességét ,nem csinál túlhúzott manővereket. Míg az ellenfelek igen. -
Igen:) Mondtam hogy jól repül,de továbbra is fent tartom a véleményem.
A fóka nem dogra való,egy az egyben nagyon sok géppel szemben hátrányba van.Egyszerűen az irányítása ilyen ,ha elkopik a sebessége nagyon nehéz vele. 3-4 száznál még jól is manőverezhető,flaps használata kötelező,és ami jó nehezen ragad be. Csapatban tökéletes egy gép,mi több a kedvencem. Tegnap egy felszállással leabáltam egy négyfős összerádiózott századot a BOB on. De fent tartom,hogy ha beül mögé egy jó pilóta akkor sanyi.
Palásttal csak a gyakorlatlan arcokat lehet lerázni, a tapasztaltabbak vagy lekövetik,vagy egyszerűen felhúzzák megtartva a sebességét és újra lecsapnak. A videóbol is látszik ,hogy az ellenfelek rendre mellé lőnek ,ez mutatja,hogy még nincsenek a helyzet magaslatán.
Az egész játékban a legfontosabbnak tartom a pontos gyors célzást ,lövést. Az első lövésed találjon és akkor már nem lehet nagy baj.