IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Hát igen... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Fórumbug rulez!

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Hülye fasz...
Seaweed
Kesz...
Latszik hogy semmit sem ertesz az egeszbol (hozza..)

"Feltételeztem a jobb manõverezõképességet egy modernebb sárkánytól, pláne,"

Noi logika mi?... LOL..
Nah huzzal es kicsit olvassal tipusismeretet is...
Nem tudod megkulomboztetni (vagy nem is tudod mirol hebegsz..), a sarkany szerkezet fejlettseget, a profiljatol...vicces..es meg te vagy megsertodve..

"kinyalhatod"....

Kicsit okosodj meg mielott hulyesegeket kezdesz el egy olyan temahoz irni amirol halvany lila gozod sincs..

Majd ha lesz akkor lehetsz megsertodve..

Hulye picsa...
Seaweed
(Amugy a "kulcsszo" a szarnyveg..azaz a torovegekben van..es azok kialakitasaban! Nem lehet olyan nem nyilazott szarnyat csinalni ami jol viselkedik (aramlatok) kissebesegu, illetve csokkeno sebessegu menovernel (pl.:fordulo), es nagysebessegen!(pl.: vizszintes repules, ahol a szarnyvegi aramlatok "nem lassitanak"...)...)
Bucser
Legyenek a rakéták célkövetõke a Ratán😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kata
Jaj, állítsd már le magad basszus! Nem te fingtad a passzátszelet, és lehet, hogy én is olvastam ezekrõl, nem kell ilyen segghülyének kezelni.
Feltételeztem a jobb manõverezõképességet egy modernebb sárkánytól, pláne, hogy a P-51 sárkánya már eléggé hasonlít pl. a mai mûrepülõ gépekére.
A hülyeségeidtõl te is megkímélhetnél... Menj ránts rá a klotyón, ha a hormontúltengés miatt nem bírsz magaddal, aztán ha lehiggadtál, tárgyalunk. Szevasz.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Nem tudom menyit tanultal vagy foglakoztal valaha is aerodinamikaval, es sarkanyszerkezettannal.
De hatalmas elteresek vannak a ket emlitett tipus (P-40, P-51) sarkanyszerkezeti kialakitasaban, es szarnyprofiljaban!
Egyszer ez az ok..masodszor meg: Egy gep orsozo szogsebessege fugg egyszer a sarkanyto,l es a kormanyfeluletek formajatol es meretetol, illetve hogy milyen kialakitasuak (trimmes pl)...

Nagyon osszetett kerdes, es nem veletlen hogy a P-40 jobban fordul es jobban orsozik...

Kicsit nezz utana!

Ha meg arcade kell, akkor ne jatsz vele..mert EZ nem AZ! (MEG szerencse...)...

(Hulyeseg kivansaglistaval meg "kimelj meg"....en is tudnek 1000-nel is tobb kivansagot felsorolni kapasbol ulto helyemben...)
Kata
oks, köszi!

[/cserf][/fülünyúl]

Bucser
ennek nem is kell orsóznia😊 viszont nagy tempónál istenien kezelhetõ😊B&Z-zni qrva jól lehet vele😊 És nagy tempónál átesni vele mûvészet😊 a lényeg, hogy 400 felett tartsd a tempót és ne nagyon állj le fordulózni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kata
teljesen... 😛

Nem mint szeretném, de valóban kicsit úgy fordul mint a bot, és még a P-40-es is jobban orsózik.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem csípem az angol szivart. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Mi az hogy "mint kene" ?????

Honnan veszed ezt?

Mert hogy mint szeretned az telljesen mas..es helytelen..
ezért repülök én inkább spitfire-el 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Kata
Nem olyan fordulékony, mint kéne. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

mi a baj a p-51-el? 😊

Kata
Most már a P-51-esen is javíthatnának kicsikét... ;D

[/cserf][/fülünyúl]

bazza
thx

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Readme
Version 2.04

Warning

The current version (2.04) is not compatible with the previous versions of the game when playing via network. Both the server and client must have appropriate versions of the game (2.04) in order to connect.

Notes on Flickering Airfields

If you experience flickering airfields when viewed from high altitude, try the following to fix the issue.
Open the conf.ini file and add the two following lines into the OpenGL section there (or modify the existing ones):

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

Changes and Additions

1. Tweaked damage modelling for Il-2, Ju-88 and B-17.
2. Tweaked flight model for the Spitfire Mk. IX.
3. Modified DGEN and NGEN.
4. AI will check for friendly fire more thoroughly.
5. Replaced Spitfire ASI with new ASI with new graduations.
6. Moved attachment points for FAB-250s on B-25s.
7. Made throttle lever of Me-163 move smoothly.
8. Added bomb load variants to Hurricane Mk. IIb.

Changes and Fixes

1. Reworked engine overheat for Spitfire Mk. IX.
2. Tuned the maximal RPM for Brewster Buffalo.
3. I-185 won't explode when propeller tips touch the ground.
4. Reduced tail wheel bump for some planes.
5. Fixed a floating tail light on TB-3 4M-34R.
6. Fixed a bug that could make Me-163's wheel cart to drop off the plane twice.
7. Fixed some spelling errors in game texts.
8. Removed fire extinguishers on P-38s.

bazza
Szeretném megkérdezni, hogy mit javít ki a patch?!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

PLackó
Ez milyen?

Seaweed
ooo me110 kimaradt..

nah szal minden olyan geppel lehet ami tobb "szemelyes"..
Seaweed
Il2 ben meg Stukaban meg Heinkelben meg Tb-3ban lehet akar tobb is..meg neten is..
(Coop missiont kell csinalni)
Lehet ugy lan on ket emberrel az 1 ik vezet a masik meg hatul ul es lõ? Ha igen hogy?
Seaweed
igen akkor meg fel es le is lehett szallni barhol ahol a pilota tudasa engedte.. (gyak +-20° emelkedon is)
Mindamellett ha lehetne utat vagy sima retet csinalni editorban akkor megint fel lehetne tamasztani a secretbase-t..de igy mai allaspont szerint nem (mint irtan anno max orfutossal lehet leszallni ott)
Bucser
JAhh akkor még fel lehetett szállni normálisan a pusztából???😊

Seaweed
Secretbase az egy regi mission-om volt amit a Redhuntersnek csinaltam...ha sokt visszaolvasol van itt is szo rola ugy 1-2 honappal ezelott...
"foldi uzemmodban sem"...
lamase
ja hocs ace.. kell

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
ha 1.22rol akarok updateolni akkor ez kell nekem?

server201_over122.zip - Win32 dedicated server v1.22 -> v2.01 patch (AEP)

csak azert mert masik kliens fajlt nem lattam ami ezt tenne..

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Secretbase?
"Földi üzemmódban" sem lehet átmenni egy hídon? Vagy egyszerûen nem fér el a szárny?

Seaweed
Seaweed
rgr 😉
Lehet kicsit késõbb érek haza, de majd jelentkezek fórumon (vagy itt vagy bop-on) esetleg lobbin ha bent leszel

Reaper
Ejj-ejj az mekkora királyság volt! MIG-3-al szakadó esõben meg mikor felhõben volt a hegytetõ!
Rég volt igaz se volt...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Seaweed
uppp..
Neuro nem felejettem meg el! "el meg"?

😉
Seaweed
Biztos vagyok benne hogy nem fog sikerulni..
(nem ta talaldat fel a spanyolviaszt 😛...mas is probalkozott am mar evekkel ezelott ilyen dolgokkal...soot ennel extremebb dolgokkal is 😉) (lsd:secretbase 😉)))
PLackó
gyerünk meg bírod csinélni!!!!!!!!!
drukdruk

Huhh. Végigjutottam a 162 (idõközben 180) hozzászóláson, ennyit máskor ne írjatok
Persze csak vicceltem.
Tegnap nem volt idõm kipróbálni a hídraszállást, ma drukkoljatok (megfelelõ hidat kell találnom hozzá)

az még azelött volt nem? bár lehet, mindenesetre msot már csak 5. hely 😞

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Seaweed
tegnap masodikok voltunk a top 10-ben ha jol emlekszem 😉
hol vannak itt tények? ne röhögtess már pls, de tényleg zárjuk le...., bár fáj a szivem mert nem értünk ell magasab besorolást legnépszerübb topicok között :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Seaweed
(kata vs neuro)
Seaweed
hagyjuk mar...ugysincs ertelme
Seaweed
pfffffffffff
téged nem krédés miatt "hülyézett le" seaweed, emlékezz már visza, az hogy jogosan vagy jogtalanul nézõpont kérdése de attol még az nem kérdés volt amiböl kiindult... 😊

Átszervezõdik? Még mindig ott vannak a fehér keresztes, sötétszürke amerikai gépek.
Egyébként pedig "informálódtam" mielõtt elmondatm a saját véleményem elhiheted...

"A század feltehetõen a szövetséges oldal gépeit fogja repülni. A század így fiktív lesz, de lehetõséget ad majd az amerikai, angol, orosz gépek repülésére. Tekinthetjük akár egy szövetségi oldallal szimpatizáló partizán századnak is." - ennyit a történelmi hûségrõl.

Kata
Igen, a lelkembe tiportál. 😛
Amúgy meg informálódj, mielõtt állítasz valamit, mert a Turul átszervezõdni látszik teljesen a szövetségi gépekre... lásd híreik.

[/cserf][/fülünyúl]

3dgamersen fenn van az összes patch, és gyorasan (60k) le is lehet õket tölteni.

3dgamers_il2 peccsek

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Hehe, ezzel nem vagy egyedül, ismerek "pár" embert akik úgyanígy vannak ezzel (puma, dongó századok majd teljes állománya😊). De természetesen mindenkinek szíve joga azzal repülni amivel akar, senkinek semmi köze hozzá.

(mondjuk a fehér keresztes musti nembizti, hogy tetszeni fog amcsi barátainknak 😊)

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

de ugyanúgy fennvan az összes régebbi magyar század honlapján!!!!
lamase
kossz, ezt be se irtam 😉