IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Mint ahogy en is magamrol..mar nem tegnap....aki ismer az ismer, aki nem ..hat az majd MEGISMER :Ð"
na ez már majdnem szent! 😄 100%osan igaz 😉
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
[/cserf][/fülünyúl]
Bizonyitvanyt te magad alliotttad ki magadrol..
Mint ahogy en is magamrol..mar nem tegnap....aki ismer az ismer, aki nem ..hat az majd MEGISMER :Ð
Azt hittem, itt a fórumon mindenki mindenhova beköhinthet hülyeséget, ahova csak akar. De úgy tûnik, hogy a te szemed csak az én írásaim szúrják. 😊 Semmi gáz, nem haragszom érte. 😄 És tudom az okokat is. Most hogy itt egy kis flém ment idejöttél és birkaszindróma alapon leállsz fikázgatni. Miért nem írod meg nekem, vagy miért nem írod meg akármikor máskor akármelyik fórumban? LOL 😄
[/cserf][/fülünyúl]
Szerintem ha mar itt tartunk akkor neked kellene a lapjaid kiteregetni nem nekem...

[/cserf][/fülünyúl]
Tanulj meg olvasni..
Nem is tudom ki hiszi azt magáról hogy mindenhez ért és mindenhova beköhint valami hülyeséget csak hogy megmutassa hogy õ i sért hozzá pedig.. nemegészen igy van.. láttam amit láttam 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Úgyhogy megokoskodtuk a dolgok. De ha szerinted Seaweed minden írása szentírás, akkor asszem nincs mirõl beszélnünk. 😊 Az okoskodás témakört pedig te is sok helyütt kimerítetted ugyebár... szal bagoly és veréb szitu. 😊
Bár itt nem okoskodtam semmi, mivel nem hivalkodtam hûdenagy szaktudással. Szal...

[/cserf][/fülünyúl]
"Nem hat!" ..vagy meg hat? .. 😄
Szal NEM HAT..csak siman hulyesegeket beszelsz...
Nekem meg az nem tetszik! Jah hogy eny egy hulye vagyok?..Lehet ..szabad orszagban elunk...de ugyanugy mint ahogy te felszolitasz valamire alaptalanul ugyanugy en azt el is utasithatom alapos megfontolasbol!...
Edzel meg ha velem akarsz veszekedni.. 😄
"Érdekes, hogy ilyen nagy visszakozást mutatsz"
Nem tudom mirol beszel kende! En nem viszakodozok! En csak azt allitom hogy te hulyesegeket beszlesz!.. Te vagy meggyozodve arrol hogy nekem BIZONYITANI kene valamit is neked...
Szerintem NEM..ennyi..edzel meg modnom 😄
"Mintha olyan halálosan komoly lett volna a kérésem.."
De felmerult, de engem idegesitett..es ez egy szabad orszag allitolag es ez egy szabad forum allitolag...
Edzel meg mondom.. 😄
"Ha meg idézel, (lásd: jobban kéne fordulnia a P-51-nek), akkor azt pontosan tedd! 😊
Miert is? Ne akard szerintem..mert akkor meg jobban a sarokba szoritalak...
Edzel meg mondom! 😄
Nah es most johet a szemelyeskedes..mert kizart hogy erre barmi epkezlab ellenreakciot ossze tudj kaparni... 😄

Addig is szia!
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Ebbõl a hozzászólásomból leszûrni dolgokat, na ez a szánalmas! 😊 Érdekes, hogy ilyen nagy visszakozást mutatsz akkor, ha valamit bizonyítani is kéne. 😊
Ha meg idézel, (lásd: jobban kéne fordulnia a P-51-nek), akkor azt pontosan tedd! 😊 Mert semmi teóriát nem állítottam fel, ezt te találtad ki aranyapám. 😊 Szal megint csak odajutottunk, hogy pusztába kiáltott szó vagy.
Veled ellentétben sosem vertem magam a tudásomra, semmilyen értelemben - akármekkora is az.
[/cserf][/fülünyúl]
...na ki a szanalmas hehh?....
Ellenben veled aki igen! Engem ez haborit fel, es az hogy ezek utan meg van pofad peldalozni, szamonkerni, es megitelni...
De tudod mit..majd ha lesz energiam hozza akkor megcsinalom neked az hudenagy szakmai ervcsomagot...
Addig is kicsit olvass meg a temaban! Hatha ragad rad a vakolaton kivul mas is...
Az meg mar mar a te szavaiddal /es oly kozkedvelten hasznalt/ "szanalmas", hogy az eredeti "JOBBAN KENE FORDULNIA A P-51-NEK" kijelentsedbol oda jutottunk hogy nekem kellene meg bizonygatni hogy a te kis teoriad, miszerint a "A P-51 szarnya HASONLIT a mai murepulo gepekere"....
HAT NEM SEMMI AZ EGYZSER SZENT!!!

[/cserf][/fülünyúl]
-Nem mi?!
Legycsavarok tipusairol?
-Motorok telljesitmenyerol kulombozo magassagokon?
-Nem mi?!
es meg sorolhatnam.. hogy MIERT is allitom azt hogy te NEM ERTESZ ehhez..es megis hulyesegeket allitas, es varsz el...
Szerintem hagy dondtsek mar el a keszitok hogy hogyan is jo egy gep a szimben...
Azért okosságod bizonyítékául szívesen vennék - gondolom a többi idejáró fórumozó is - ha az általam feltételezett dolgot megcáfolnád egy részletes, pontról pontra haladó szakmai magyarázattal. Nyugodtan írd meg, nézd át, aztán másold be. Bizonyítsd be, hogy valóban okos vagy a témában, nem csak süket duma, ami elterül, mint furulyaszó az alföldön. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
(1x..aztan gondolkozz hogy minden ervet te magad soroltal fel..es megse latod a fatol az erdot)
Amelett te az itt elsutott ketharom hozzaszolasbol kapasbol bizonyitottad hogy semmit sem ertesz hozza...
Mitol ertenel jobban? Mert egy VOLT pasid murepulo volt?!
HAT KESZ::MAR NEZNEK A KORULOTTEM ELOK MIERT ROHOGOK FENHANGON....
Gondolom a olt jancsid a dugason meg az utanfutozason kivul tanitott neked aerodinamikat meg sarkanyszerkezettant ... 😄DDD
LOOOOOOOOOOOOOOL
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Hany kilogrammos egy murepulogep es mekkora telljesitmenyu motor van benne, es milyen legcsavarral? ..Nah es milyen volt/(van) a P-51 mustanon, milyen nehez, es mekkora telljesitmenyu motorok voltak beleszerelve??
Ember...te nagyon gyik vagy ehhez a temehoz! Miert keveredsaz olyan vitaba amirol halovany lila fingod sincs!?

[/cserf][/fülünyúl]
Ezeket megallapitottad ket fenykeprol mi?
Lattal te egyaltalan ezekrol valaha is egy metszeti rajzot?????
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy meg tanítson téged a jó anyád viselkedésre!...
[/cserf][/fülünyúl]
Csak tetszelegsz amgad kis hulye szerepeben..de a vilagrol se tudsz semmit nem hogy a repulesrol..
heh..mar kezdek igen komolyan rohogni rajtad..
Miert hasonlit szerinted? Megnezted keprol? ... LOL
Nezd mar meg ugyan egy Extra 300 vagy egy Su-26 keresztmetszeti profiljat es egy P-51 keresztmetszeti profiljat...
...nah nehogy mar te kezd engem a temabol tanitani..
Azt meg elhiszem, hogy szeretnéd, ha a cicád lennék, de nem vagyok az. Szal nyasgem öcsisajt... 😊
[/cserf][/fülünyúl]
HAT MEGNYALHATOD CICAM!
Nem erdemelte meg senki ki azt hogy atolvassam mielott MEHET gombot nyomok...
TE sem..
Egyébként meg nem reagáltad le azt az észrevételt, miszerint hasonló a P-51 sárkánya a mai mûrepülõgépekéhez. Szóval, kiemelve egyes részleteket, megsózva egy kis saját szájízzel, és fikázásként tálalva kõkemény unintelligenciára vall, hiába tartod magad egy repülõlexikonnak. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
HAT VICCES...
Szerencsere Olegek nem olyan hulyek, hogy adjanak az ilyen velemenyekre...