IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Aztemg hogy?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

beregisztráltad magad?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

bazza
Rákattintok a Forgotten Battles-re, Connect, aztán nem látok egy servert se! 3.6.68-as a lobby verzióm...

Menj fel lobbyra, keress egy dogservert, és játsz 😊)

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Az AEP-ben van. Itt nincsenek csak külön letölthetõ gépek. Minden a peccsekben van benne, pályák, gépek, stb...

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

bazza
Mindennel megvagyok...És most hogyan tovább? 😊

A Me-110 is az AEP-ben van benne? Vagy esetleg letölthetõ? Ha igen,honnan?

bazza
thx!!!!!

negwar megelõzött 😊

FAQ újra 😊

IL2 Forgotten Battles
arra felrakod az Ace Expansion Pack-ot
utánna patchil2_aep_201.exe, majd aep_patch204.exe

Negwar
igy kell telepíteni IL-2FB+AEP+2.01+2.04 +hyperlobby + nem árt a Teeam Speak se +microfon. Törtel is megy.

\"This is a good day to die!\"

Bucser
OIgen és kell a hiperlobbykliens is a netes gamehoz..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bazza
Ezeket kell szedni?

"aep_patch204.exe - Ace Expansion Pack retail v2.01 -> v2.04 patch

patchil2_aep_201.exe - Ace Expansion Pack retail v2.00 -> v2.01 patch"

bazza
Melyik hozzászólásba volt sz arról, hogy mi kell a netes játékhoz? Asszem kell patch+vmi progi. Szükségas az eredeti, vagy tört játékkal is lehet neten menni?

bazza
thx

Bucser
HA játszani szeretnél magyarokkal az 1TG-sek a lobbyn szívesen látnak gyakorlás esetén repülhetsz velünk bár a kiképzésnél zárt a server. Gyakorolhatsz velünk és ha megtetszik akkor 1 hónap múlva lesz újra jelentkezési idõszak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
hát a síma repüléshez gyakorlat kell nem több.... a manõverezést is gyakorolni kell és kész...

bazza
Felszállni, leszállni, már úgyahogy tudok...(nem töröm össze a gépet😄)

Repülni...azt nem nagyon...szépen nem.

Bucser
huhh nagyon alapokra???
felszállás leszállás repülés???

bazza
Tehát: Szeretnék megkérni valakit, hogy tanítson meg az alapokra, mire ügyeljek, mikor mit csináljak!

bazza
NEM!
Arra gondoltam, hogy vkivel kettesben, hármasban jáccak a neten! Mutatnátok néhány trükköt, kicsit tanulnék vmit! Mégegyszer mondom: Nem szeretnék keményen háborúzni, csak szeretném ha együtt játszhatnék vkivel. Szóval nincs kedve vkinek "foglalkozni" velem?

a korr.-nak ez a dolga, meg az, hogy veszekedjen Brazzal.
:-)
Csak azért kérdeztem a visszacsatlakozást, mert a controlban Csatlakozás/leválás gombóc szerepel.
bazza
Attól függ, "nyitni kék" online szervert "T" betûvel, és kezdõ szintû pilótákkal, ott még engem sem nevetnének ki :-)
Joy nélkül lehet, csak nem érdemes.

két "szerintem" egymás után.. a korrektor biztos fogná a fejét 😊

Szerintem legalább három hónap offline repülés ACE szintû AI ellen. Három-négy repülõgép tökéletes ismerete (minden évbõl egy-egy) és egy jó joystick. Ha ezek nélkül vágsz neki, elég hamar elmegy tõle a kedved...

Szerintem nem lehet visszacsatlakozni 😊 A valóságban is maguktól repültek vissza az I-16-osok, mikor végeztek a célpontokkal.

TB-3 igaz, hogy lassú, nehézkes és sérülékeny, de legalább nem olyan bonyolult a bombacélzója, mint a Heinkelnek.

bazza
ideje

bazza
Szeretném megkérdezni, hogy kb milyen felkészültség kell, hogy tudjak neten játszani? Mármint mekkora repülés technikai tudás szükséges hozzá? Van valamiféle kiképzés? Esetleg vki "megtanítana repülni"? Természetesen ha van idelye...

És egyáltalán: Lehet joystick nélkül próbálkozni? 😊

Megint több mint 100 új üzenet...
bgabor: A TB3-as azért elég komoly gép, azt is nézd, hogy 33-as évjárat! Ennyi bombát célba juttatni ez volt a legjobb szerkezet... Ajánlom figyelmedbe az AEP-ben az SPB-t, amely egy TB3-as, két I16-ossal a szárnyai alatt! (Sikerült már valakinek visszacsatlakozni rá?)

Kíváncsi vagyok mikor adják ki a Ju-88-ast meg a B-25-öst... biztos a PF megjelenésével egy idõben.

Seaweed
Van Me-110 is mar..
(Meg uj stukak..meg YP-80..meg anyamtyukja is..)
Hivatalos oldalon minden info fellelheto!
Az AEP milyen pluszt ad? (netes játékot nem játszom)
Én a FB-t is csak a bombázók miatt vettem meg,aztán csalódva tapasztaltam,hogy csak két db bombázó repülhetõ. No nem mintha a He-111es nem lenne zseniális szerkezet,de amikor a szovjet TB-3ast megláttam,szétröhögtem az agyam. Bicikliszerû kerekek,no flaps,30as évek elejét idézõ dizájn.Még a 10 éves öcsém is jót nevetett a "kabrió bombázón".

mindek háborúzni, ha van atombomba?

Seaweed
"Minek verekedni ha haboruzni is lehet?"
ranGer2
SZerintem továbbra is csak haverokkal fogjuk tolni... 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

505thZajcev[PT]
Itt most flame van keremszepen?
Miert veszekedtek ha verekedni is lehet?

Seaweed
jah akkor gyorsan vegyel egy jo joyt 😄

(FB akkor 1.22 az utolso verzio..de FB-t nem nagyon nyomja senki..AEP kell patch ra..es "jok vagytok"...)
ranGer2
😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Seaweed
(Kene csinalni egy FAQ-ot..es kitenni logo ala...mert mar kicsit unalmas heti 2x leirni ugyanazt 😛)
ranGer2
FB van fenn de az Expansion pack al volt a gubanc.. eddig bill el nyomtam elég durvásan hozzászoktam..

Seaweed
(Azutan ezekhez patch-et talalsz a hivatalos oldalon (http://www.il2sturmovik.com), az aktualis verzioszam 2.04 !)
Seaweed
Kerdes hogy alap IL2 Strumovik vagy IL2:Forgotten Battles..
Amugy szerintem nyugodtan szokj ra a hyperlobby-ra!
http://hyperfighter.jinak.cz/

es szerezz be valahonna FB-t ha nincs (4K boltban) es Ace Expansion Pack-ot (kieg)...mert mar mindenki ezzel tolja!

..es igy nem lesz gond se a hostolas, se a "klienskedes"..
ranGer2

ranGer2
eddig a haverokkal ugy nyomtuk hogy IP alapján kapcsolódunk és fõled a Dogfight ot gyakoroltuk.. én BF-109 esekkel próbálkoztam.. Aztán nemrég felraktam valami patch et és az elb@szta az egész gamet.. nemhogy multizni nemtudtam, el se indult a game... so mostmár Katácska rózsaszin P51 esét is szivesen apritanám... 😊 milyen patch(ek) kellenek?

Seaweed
Mivannem repulsz? Mar elvonasi tunetek leptek fel a buradban? 😄

Te is csak szeretnel egy akkora branert ...
Kata
jövök! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mert gondolom ráléptél a farkadra... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

ranGer2
Gyere holnap is... 😛

Seaweed
..miert hallok elhalkulo kutyavinnyogast csata utan? :Ð...
Kata
Kár, hogy nem jöttél elõbb, mert akkor simán a földbe döngöltetek volna ketten. 😊
Majd legközelebb... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Na, folytassátok a flémet nélkülem, mert sürgõsen írnom kell a készítõknek, hogy legyen jobban manõverezõ a p51. LOL 😄DDD

Viccen kívül: mentem repülni egyet...

Sziasztok! 😊

[/cserf][/fülünyúl]