IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
lehetnétek kicsit összehangolatabbak is 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
>> JELENTKEZÉSI LAP <<
Nagy segítség lenne. :-)
Bár énis dolgozom, de a hétvégén szeretném rendbetenni a masinát végre...
lehet, vagy nem?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Inkább értelmesebb dolgokkal foglalkozok, pl. a bop oldallal...
egyébként nincsennek álmatlan éjszakáim azóta, fõleg hogy én is azt terveztem, hogy kilépek, csak a "pk" megelõzött 😊

de ha hazaérek és nem felejtem el, majd megnézem
Köszi..
Próbáld meg lementeni a fontos fájlokat és utánna másold vissza hatha megmaradnak a küldetések.
Már csak egy a gond: A logbook.dat-ban jegyzett küldetések leírását nem olvassa be a játék, pontosabban az ominózus programhiba utáni küldetésekrõl a játékban a logbook (jegyzék, részletek) menüben nincs feljegyzés. Érdekes módon a logbook dat-ot megnyitva ott vannak a leírások, és korrekt módon minden benne van, de ha a játékból nyitom meg, akkor nem... :-(
Mit lehetne tenni? (Illetve: a késõbbiekben okozhat ez gondot? Elõléptetés, kitüntetés stb...
Azért igen morcos lennék, mert legutóbbi küldetésben 3 db Bf109 E-t lõttem le... (I-16 ossal.... :-))
Mégegyszer köszi...
6 személy részére felvételt hirdet !
Csak azon személyek jelentkezzenek akik komolyan is gondolják a repülést ezzel a játékkal és teljesíteni is tudják a követelményket, bõvebben: katt ide és nézegessetek
V.4 Dongó Század
üdvözlettel :V.4_Szmuki õrmester ,géppárparancsnok

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Bombázgattunk... Elõször még nagyon sok vadász védte a szigetet aztán szépen leszivárogtak a serverrõl. A legutólsó akcióban mikor már közel voltunk az ellenséges szigethez,hirtelen a semmibõl elõbukkant 2 db IL-2 es ... egy kicsit meglepõdtünk aztán lelõttek minket... engem hamarabb kaptak el.. nem is tudtam katapultálni Afie pedig a vízben fulladt meg 😊
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Magyarosítás létezik már a játékhoz?
THX

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
http://bop.agria.hu/repszim.php?id=magazin_il2szkin

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.