IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

42nd Intruder
Légkondi rulez

Pe-2 cockpit

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

FREAK
illetve escape-quit mission-apply (vagy refly ha nem tetszik valami)

Riszpekk

FREAK
Escape, Apply

Riszpekk

Mit kell csinalni akkor amikor mar befejezodott a kuldetes mindenki leszelt en is es akkor nem tortenik semmi mire menjek?
FREAK
a kormány beállításainál lehet kapcsolni, hogy külön vagy egy tengelyen kezelje

Riszpekk

ahha ertem. elõállt rgy uj problémám. a joyom jol beállitottam, és még a kormányom pedálljait akarom beállitani oldalkormánynak. ez sikerült is régebben, csak azóta formatáltunk, és most fejletteb oprendszerrel nem sikerül, mert 2 teljesen külön tengelynek érzékeli a gázt meg a féket, ami autóban jó, de ide sajna nem. van erre vmi ötletetek hogy lehetne mégis megcsinálnom? 2 óra kisérletezgetés után nem jöttem rá, nincs több ötletem 😞
thx

Seaweed
Vegulis mind1 tokre..szerintem lehet siman repkedni orosz gepekel is legiharc kozben..legalabbis nekem soha nem gond.
(Nemet geppel nem repkedek szinte soha..de ott tudom hogy ha nem auto akkor nehezebb a vezerles)
Seaweed
HOTAS-al nem gond.
Seaweed
rendben..de az nem turbo..
(charger=tolto..de nem uzemanyag feltolto azaz turbo)
Helyesen teszed,csak arra utaltam,hogy harc közben könnyen megfeletkezik az ember ezek állítgatásáról. Ezért jó például,hogy a Bf-109eseknél ezek automatikusan mennek.

Yak hattómûvén 3 dolgot lehet állítani:
-a propeller dõlésszögét
-az üzemanyagkeverék arányát
-a supercharger állapotát Ez utóbbira gondoltam. Nem tudom a magyar nevét.

Seaweed
nincs...mert nincs fix ip cimu...
Keresd meg a hyperlobby nevû progit, rakd föl, ott találsz szervert, magyart is.

Mostanság az IP címhajhászsás elég ritka.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

FREAK
én haverokkal szoktam (na az túlzás) nyomni, publikus szerverrõl nem tudok

Riszpekk

szóval publikus magyar szerver nincs amit elárulnátok hogy mi is az IP??!! hát kár 😞

Seaweed
Azlenne elvileg az uzemanyagsurito!? Nem?!
Szerintem õ a Superchargerre gondolt..

Seaweed
Igen a Klimov M-105 (es variansai) szivomotorok voltak.
Seaweed
Tudtommal nem volt egyik Yakon sem TURBO!!
Szivomotor volt az osszes! (uzakeverek aranyt akartal mondani nem? 😉)
(De mingyart elokapom S/Q Yak Fighters fuzetem)
505thZajcev[PT]
Amikor nekem 😉

Jó, inkább elõször repülni tanulok meg rendesen, aztán jöhet a harcolászás...

Valóban nem olyan nehéz,de ugyanezt egy Yak-al légiharc közben elõvezetni már elég komplikált. Pl:légiharc közben a magasság szerint állítgatni a turbófeltöltõt...

heh mikor lesz nekem pénzem x800-ra 😊

Seaweed
ATI tulajoknak! Reszlet a ma megjelent 4.9 Catalyst driver, "Fixed in this driver"-bol:
"# IL2 Forgotten Battles: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON™ X800 series installed no longer results in the display corruption and the game failing to respond when FSAA is enabled and display is set to either 1200x960 or 1600x1200 "
Igaz, másik játék, de hátha érdekel itt is valakit:

Elkészült a Lock On legújabb, 1.02-es verziójához a magyar nyelvû billentyûzetkiosztás lap. A PDF formátumú, nyomtatható dokumentumot keressétek itt: http://bop.agria.hu/letoltes.php

Tegnap elõvettem a kézikönyvemet, és megpróbáltam egy IL-2-essel komplex engine managementtel repülni - quick mission, no ellenfél.
Rajzoltam egy fehér négyzetben egy "T" betût is az oldalára :-)
Nem is olyan nehéz ez. propeller állásszöge, fuel-levegõ :-) aránya, mindennel szépen el lehet játszani.

Bucser
Akkor tévedtem ez van😊 Örülj neki...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"Az e széria majdnem teljesen fából készül"

Lol. Na, ekkora baromságot már rég olvastam... a 109-es a kezdetektõl teljesen fémépítésû volt...

Az F-4-ben is és a G-1 ben is már 1db MG151/20-as volt, nem csak a G-2-tõl.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Bucser
a tömege miatt... G2 visszakapott egyet az orrba... Az e széria majdnem teljesen fából készül, míg az F egyes elemei (szárny és orr fémbõl, míg a G sorozat már telljesen fémbõl készült.. ÉS elõször az e-rõl F-re való átállás során nem volt erõsebb motor és csökkentették a fegyverek tömegét...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

FREAK
2.01 - 102 MB
2.04 - kb 24 MB

Riszpekk

jaj télleg mien patch ek kellenek AEP hez?

helo mindenki! már tegnap is olvasgattam a hozzászólásokat, csak még nem tudtam irni a fórum okossága miatt. még be kell állitgatnom joystickot is meg pedalokat. nemtom ti hogy csináljátok, nekem logitech wingman joyom van, mint botkormány, és egy kormány pedáljai szolgálták anno az oldalkormányt. azóta format volt, uj oprendszer, stb...
kb. még annyi problémám van, hogy van e magyar szerver, állandó, és hogy azt szabad e használni olyanoknak mint én, tehát elmndhatjátok e az IP jét meg a pass ot ha van rá =))
mert nagyon szeretnék magyarokkal repkedni.
amugy repülésszakértés terén kb olyan szinten vagyok mint Vlala, ugy csinálom a manövereket, de hogy immelmann... =)))
ja és jó olvasgatni, hogy vkik télleg ennyire tudják a repülöket, tök jó =))
elõre is thx a válaszokat

Kösz az infot. Megszemléltem közelebbrõl ezt a Ratát,a 20mm es gépágyúkkal felszerelt változata nem rossz.

Sosem értettem,hogy a E széria után miért távolították el a 20mm-es szárnygépágyúkat a Bf-109esbõl.

Ja és a Rata.. a spanyol polgárháborúban hívták a nacionalisták Ratának, ami patkányt jelent. A köztársaságiak Mosca-nek nevezték (légy vagy muslica).
Hivatalos orosz neve Jasterbok (Sas), nem hivatalosan Ishak (szamár).

Az üzemanyag keverék, ahogy a neve is mutatja, a motorba jutó levegõ-üzemanyag keverék aránya. Nagyobb magasságban, ahol kevesebb az oxigén, ott több levegõt és kevesebb üzemanyagot kell a motoroba juttatni, hogy mûködjön.

Bucser
RAta az az I-16-os

Én komplex engine managementel repülök,de nemigazán tudom,miben küldönbözne,ha ez kikapcsolnám. Amit lehet kapcsolgatni a motoron,az tök egyértelmû. A turbófeltöltõ helyzete le van írva a readme-ben,hogy melyik orosz gépnél milyen magasság fölött kell 1-esrõl 2-esre állítani. A légcsavar-állásszög is egyértelmû. Egyedül amit nem tudok,az az,hogy az üzemanyag-keverék arány micsoda,és miszerint kell állítgatni. Annyit észrevettem He-111nél,hogyha egy bizonyos magasság fölött 80%-ra veszem vissza a mix-et,akkor nagyobb fordulatszámon mennek a motorok. Nem tudja tehát valaki,mi ez a mix dolog?

Hülye kérdés,de a Rata melyik orosz géptípust takarja? És miért éppen ez a neve?

A Rata?
Nekem nagyon stabilnak tûnt...
Érdekes..
Kipróbáltam én is, csak nem ment... újra kéne próbálni

Pedig sokkal könnyebb Complexel repülni! (miután megszoktad 😄)
Én régen nagyon szerettem és jól is repültem viszonylag csak aztán újra kalibráltam a joyt és így már marhakönnyen bedugózik! (nem volt rendesen bellítva a joy és nem lehetett túlhúzni a gépeket)
Egyébként a Rata is egész jól dugózik.
Hú, és az milyen könnyen dugóba esik... :-)
Nem egy kezes járgány...
:-)
Könnyû túlhúzni..
Complex engine-t én sem szeressem..
Csirke4
Jaja mert ívben mentél.
De amúgy...
Na ez az FR -ben nagyon nagy élmény! Volt már hogy 3000 -rõl olyat dugóztam hogy a földön lett vége! 😄DD
Hát, akkor engem nem nagyon szokott eltalálni.. Tegnap egyedül marattam, 2 messzerrel a valagamban, csak körözni kezdtem, és hívtam a kollégákat..
Egyetlen egyszer sem találtak el... :-)
Aztán jött egy cimbi, messzerek szétrebbentek, utána le is szedtem õket.. :-)
Nekem már sikerált, igaz, nem teljes fizikával (complex enginet inkább a gépre bízom), és 5000 m-rõl indultam...

Próbáljátok meg kivenni a P-39 -et dugóból!
Csirke4
Az AI akkor talál ha az elõtte lévõ gép nem kanyarodik.
Ha már kis ívben repül akkor mellé lõ 😊
Bezzeg ha engem támad akkor mindig hajszálpontos 😊
Igen, azt szoktam, hogy mögötte repülök, aztán kb. 1 km-re elkezdek ereszkedni, jótávol, sebességgyûjtés, úgy hogy ezerrel emelkedve kicsit alulról-hátulról végigsorozzam.
Nemtom, nekem valahogy az orosz gépek jobban bejönnek, lehet h. azért, mert ha itt gépet váltok, az látványosabb. :-)
B239..
Na az télleg olyan. repülök egy finn kampányt, az szinte szárnyvégen megfordul.. :-)