IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

több lesz-e õ attól, hogy ismeri a típusokat?

nem

Jobban repül

igen

ügyesebben céloz?

igen

Jobban élvezi?

igen

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Beleolvasgattam a fórumba!Ez a Seaweed nevü egyén mitöl szenved?Vagy mit erölködik itt?Annyira rosszul adja elö😞
Én nem értettem soha az ilyeneket😊Ti szeretitek öt?😊)

FREAK
"Sok embernek több mint hobbi a repüléssel (még ha szimulátor is) és a háborúval foglalkozni..."

Ez világos, de ilyeneknek is van külön fórum, ahol nyugodtan beszólhatnak, ha valaki nem ismer fel egy gépet. De ez a játékosok, nem a háborúkattantak fóruma...

Riszpekk

FREAK
"de azért még Seaweed-nek meglehet róluk a véleménye"

Persze, a véleményéhez joga van. Kérdés, hogy több lesz-e õ attól, hogy ismeri a típusokat? Jobban repül, ügyesebben céloz? Jobban élvezi? Ne felejtsük el, hogy csak egy monitort bámulunk, ami elég messze van a valóság érzetétõl, így semmi értelme a valóságot hajszolni egy ilyen játékban. Be kell kapcsolni a feliratokat, és akkor tudod, kivel állsz szemben.

De még egyszer, nem az a baj, ha valaki túlzásba viszi, az magánügy, de ha leszólja azokat, akik tudják, hol a határ, ezzel önmagát minõsíti...

Riszpekk

arty
max az ACE-re emlékezhetnek, vagy a fighter bomberre, de az nem 20, hanem 10 eve volt 😄

Forza.

Szerintem jópár ember még 30 év múlva is jó érzésekkel fog visszaemlékezni a sturmovikra, van 1-2, 30-40 közötti haverom, akik úgy emlékeznek a 20 évvel ezelõtti repülõs játékokra mintha ma lett volna... Sok embernek több mint hobbi a repüléssel (még ha szimulátor is) és a háborúval foglalkozni...

Az iskolában tanultak 90%-ának se veszed soha hasznát az életben 😊)

A játék valóban nem lesz jobb, viszont neked jobb lesz mert nem mindegy, hogy egy ellenségre mész rá vagy egy saját gépre tök fölöslegesen.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

viszot lehet, hogy vannak olyanok, akiket jobban érdekel a hadtörténelem vagy a repülés, mint téged, így jobban is ismerik ezeket a gépeket.

Vann aki komolyabban veszi ezt a játékot, mint az átlag. Abban persze igazad van, hogy nem sok hasznát vesszük az életben, hogy tudjuk mi a különbség a Mustang és a Focke-Wulf között, de mi nem csak játszunk vele, hanem egyfajta hobbiként tekintünk rá (és minden szimulátorra).

Persze nincs "jogunk" leszólni azokat, akik kevésbé éreznek rá az ízére, de azért még Seaweed-nek meglehet róluk a véleménye.

És ha teszem azt arról vitatkoznánk, hogy a Starcraftban melyik a legjobb egység, akkor ugyan úgy találnál olyan embereket, akik "jobban értenek" hozzá, mint te vagy én...

Falconer
"attól meg nem lesz jobb a játék, hogy 2 mérföldrõl felismered az összes 6 pixelbõl álló gépet....."
Na ez lol

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

FREAK
bár lehet hogy ha az illetõ múzeumban akar dolgozni, akkor tök jó, hogy ennyi mindent tud a gépekrõl 😊

Riszpekk

FREAK
...és eltelik pár év, és már arra sem fogsz emlékezni, mi volt a címe annak a "régi repülõs játéknak"...

nincs azzal semmi baj, ha valaki 60 éves orosz gépekkel álmodik, de egyrészt a világon semmi hasznát nem veszi, másrészt talán nem kéne leszólnia azokat, akik csak játszani akarnak egy játékkal amíg szórakoztatja õket

attól meg nem lesz jobb a játék, hogy 2 mérföldrõl felismered az összes 6 pixelbõl álló gépet.....

Riszpekk

Szerintem errõl ne nyissunk vitát. A gépek felismerése/ismerete jól jön játék közben,de sajnos az egyetemen nem ebbõl kell vizsgázni,és a csajok is falra másznak az ilyen témáktól.

FREAK
miért, szüksége lesz ilyen jellegû tudásra az életben? kizárt... akkor nem mindegy? CSAK egy játék... tökéletesen élvezhetõ akkor is, ha egy gép nevét sem tudod

Riszpekk

Falconer
Hát azt tudtam hogy Pe, de hogy hanyas az nem ugrott be
Egyébként a többit vágom

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Seaweed
en inkabb nem arra lennek buszke hogy fingom sincs a tipusokrol...
Seaweed
aha persze...
Falconer
Jóvan mán! Én is be tudom kapcsolni és megnézni! 😊))

Seaweed
Petlyakov Pe-8
Falconer
😄DDD a stukás az szép lehetett
Én azt csináltam hogy quick misssionban beraktam havernak egy rakás qrva nagy ruszki bombázó (nemtomminekhíjják, a legnagyobb) És raktam rájuk asszem 5000kg os bombákat, és benyomtam hogy cél egy reptér!
Olyan lett a füstjük, mintha atombombát robbantottak volna!
Ha meg a bombázókat alacsonyra raktam, a lökéshullám porrá zúzta õket😊))

Falconer
lb=font 1kg=0.45font

Kipróbáltam a híres Mustangot is. Árulja már el valaki,mi ez a kapcsolgatható "HUD"/célkereszt rajta. Elõször sima célkereszt,aztán célkereszt és Gyro,majd sima Gyro. Mi ez?

Továbbá: A rá tehetõ 1000 lb-s bombák 1000 kilósak?

A D5ös Stukán is van valami bombacélzó készülék,azt hogyan kéne használni? Most néztem,tud 1800 kg-os bombát is vinni. Csináltam is egy különösebb célzás nélküli zuhanórepülést,és sikerült az 1800assal egy egész falut eltüntetni a térképrõl...

Seaweed
igen ha te vagy a pk.
Ha te lennél akkor asszem igen (régen játszottam kampányt).

Már hogyne lehetne 😊 legfeljebb elkezd sipákolni, hogy húzzál vissza a helyedre 😊 (kiválsz már az elején a kötelékbõl és otthagyod õket).

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Csak egyféle fegyverkonfiguráció választható a küldetés elõtt. Ha én lennék a vezér,én választhatnék?

-Nem lehet lehagyni a vezért.

Falconer
Áhhh, kezdek képben lenni
Valamelyikõtök esetleg nem osztaná meg az AEPet DCn?

Hídhoz tök fölösleges 500 kilónál több bomba (talán még egy 50-estõl is beborul bármelyik a vízbe😊), szal rakjál kevesebbett, azt hagyd le a vezért 😊)

Falconer
Mi az az AEP????

Az AEP-ben van 110-es, 1.22-ben nincs.

Falconer
De neked pé honnan a francból van BF110ed?
Nekem megvan a 1.22es verzió alapból és nincs

Falconer
Ja

Na próbálgattam a Bf-110 el a hadjáratot,de nem sokra jutottam vele. Századasi rangban vágtam neki,így a négyes kötelék második gépét repülöm. A feladat a következõ: Lerombolni egy hidat a frontvonal mögött. Felszállunk. Irdatlan nehéz tartani a lépést a vezérgéppel,lévén hogy a gépen 1200 kg bombateher van,és az õ motorjaik nem melegszenek túl. Nade mind1,hûtõ nyolcas pozícióban,95%os gázzal követem a vezért. Kb 20 perc repülés után megérkezünk a célterületre. Orrunk elõtt ott van keresztbe a híd,1500 méterrel lejjebb. Erre vezér kiadja a parancsot a támadásra,és kb 45 fokos szögben rárepül a hídra,és a két féltonnás bombával azonnal telibe találja,mintha csak valami korunkbeli lézervezérlésû cuccot használna. Mission Complete. Én pedig még nem is csináltam semmit. Mi értelme ennek? Én meg tudok semmisíteni egy hidat, de én úgy szoktam,hogy az út vonalát követve párhuzamosan repülök a híddal,és közvetlenül felette repülök el,és ekkor dobom le a bombát,és így megsemmisül a híd. Általában elsõ próbálkozásra sikerülni szokott,de mivel a helyes megközelítéshez némi idõ kell,ezért nulla az esélyem arra,hogy én semmisítsem meg a hidat,hiszen nem tudok versenyezni a vezér irreális,de valahogy mégis hajszálpontos bombavetésével. Ezután mégis mit kéne csinálnom? Leoldani a bombatehet és hazarepülni?

Seaweed
Sehonnan. (patchek tartalmazzak(ha), azt meg official websiterol)
Seaweed
Mo.-n nem is fogsz (olvass vissza).
Falconer
Honnan lehet hozzá gépeket leszedni?

Falconer
Az Ace Expansion pack mikor jelent meg? Mert egyik boltban sem láttam

😄

Oleg eddigi határídõbetartásaiból itélve szerintem jó ha karácsonyra megjelenik, de remélem Neuronak lesz igaza és nem nekem 😊)

október

Ja,akkor érdemes lessz átnyálaznom a manualt.

A Pacific Fighters mikor jelenik meg?

FREAK
amikor gurulsz a kifutó és a hangár között pl.

Riszpekk

pf megjelenése után lesz ju-88 és b-25 is

Seaweed
Sose tanultal orosz nyelvet? Mert nem olyan bonyolultak azok az orosz muszerek sem...bar manualban van boven info roluk..meg osszehasonlito tabla is van (legalabbis az en angol verziomban)
Seaweed
PF ben lesz asszem 88-as vagy utana legalabbis...
Billeg ...talan mert keskeny nyomtav es ahhoz kepest "nagy" fesztav/tomeg miatt belibeg forduloban...(de minden bizonnyal ilyen volt valojaban, azert)
Galy
mi az a taxizás?
Bizony,az IL-2 ben én is a szárnygépágyúkat bírom a legjobban. Fõleg a korai,géppuskás nélküli változatot. Ellenben az orosz nyelvû fedélzeti mûszerekkel nem tudok mit kezdeni. A németeket még csak csak kibogarászom a mértékegységekbõl (nyilván amin Celsius fok van,az lessz a motorhõmérséket mérõ,amin km,az a magasság,amin km/h az a sebességmérõ :-)),de a cirill macskakaparást nem tudom értelmezni. Ezért jók az amcsi eredetû,de orosz felségjelû gépek,ott az angol mûszerek miatt mindig rögtön képben vagyok.

Más: Nem terveznek Ju-88 addont? Mert ha már Mistrel van a játékban,akkor nemigazán értem,hogy a natúr Ju-88as miért nem repülhetõ...

Megint más: Nem tudja valaki,miért billeg veszettül a Bf-110es szárnya taxizás közben? Nagyon szeretem azt a gépet,iszonyatos fegyverkombinációkkal lehet felszerelni,és jól repülhetõ. Az az igazság,hogy sokkal jobban bírom a kétmotorosokat,mint az egymotoros vadászokat. Amcsiknál is csak a P-38 jön be.

42nd Intruder
LOL 1 hétig nem nézek ide és egybõl flém..... Na de mind1.

Kata
csíter muszka gépek vannak a játékban

[/cserf][/fülünyúl]

Az a két bazi nagy puska is jó benne, 1 lövés és már attól is szenesednek a fritzek...

il-2 ben a lövész a legjobb.két sorozat és a messer már szenesedik is😊meg jókat lehet vele vadászni mint heinkellel😊azám a poén
Hú, akkor már biztosan lemerült az akksid. Segítsünk betolni? :-)
Én mostanában szintén IL-2-vel tanulok repülni, T betû is van az oldalán :-)