IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
én azt mondom hogy az hogy hol nyitsz ugye a repülõgéptõl is függ mert annál feljebbrõl nem tudsz..., namost szerintem bõven elég a HALO mert a másik az ugye ugyan az mint a "sima" ugrás csak magasabban van a repülõ... 😊 mert amugy enyi erõvel lehetne közepes, középalacsony nagyonalacsony, kicsitmagas, etc nyitás is... 😊
na midn1 végülis igy találták ki csak ez most igy kitört belõlem hogy milyen észlkények az amcsik megint 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A HAHO ugrás pedig nem nevezhetõ "normálisnak", mert pl. az amerikai hadseregben csak a Deltások és a Navy Seal-ek ugranak ilyen magasból (esetleg még pár speciálisan erre kiképzett Green Beret és Ranger). Az ilyen magasságból történõ ugráshoz már oxigénmasz és speckó ruha szükséges.
én akkoris a HALH ra szavazok 😛
HAHO
The HAHO technique is used to airdrop personnel at high altitudes when aircrafts can fly above enemy skies without posing a threat to the jumpers.
In a typical HAHO exercise, the parachuter will jump from the aircraft and deploy his parachute at a high altitude, 10–15 seconds later after the jump (typically at 27,000 feet or so). The parachuter will use a compass to guide himself while flying for 30 or more miles. The soldier will use way points and terrain features to navigate to his desired landing zone, and along the way, he must correct his course for changes in wind speed and direction; making for a tricky navigation problem.
Ha magasan nyitnak több tíz perc is eltelik, amíg földetérnek, próbáld már meg 20 percig a fejed fölött tartani a kezed...
Magasból ugarnak (10km) és magasan nyitnak
Van olyan ejtõernyõs ugrás, ahol magasból ugranak, de alacsonyan nyitnak (HALO).
(Neuro!!!!!!!!! Nem eleg feltuno a forum link!!!!!)
Task Force-ot akartál irni nem? 😊
VERI TENKSZ!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

A DID F22 ADFfel is játszottam vagy 2évet, az iszonyú jó játék, ma is csak a grafikájával van bajom
Abban volt az amikor az egész területen körbe kellett menni, végtelen sok lõszered volt, és idõre kellett teljesíteni a chekpointokat, aztán a végén kaptál egy pontszámot...
Emlékszel rá? A vöröstengeren sikerült átjutnod? Mert engem ott mindig lekaptak a Rafaelek
Nagyon benne van még a fejemben a game minden mozzanata 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
mondjuk sikerként talán csak az ACE légitankolását könyvelhettem el, mert a 3D fighter bomber frémrátája nem tett lehetõvé tul élvezetes légimutatványokat 😊 (értsd: 1- fps)
én az ACE2-t szerettem, osztott képernyõn haverok ellen... ahh... és micsoda menüzenéje volt!!! 😄
másik nagy kedvencem volt az F15(vagy F14???), az is szépen ment, jo kis karriert lehetett benne játszani 😊 sajnos táj 0. Ellenben az F19 a komplex vektorgrafikájával szintén csak látványra volt jo, ráadásul sokat töltött 😊 ... F16 ... na, ezzel keveset játszottam, vektoros volt, de egyszerü, elég folyaamtosan futott... F18/Hornet (ezt nem tuti h igy hivták) - fura gfx, és nem is emlékszem mit lehetett benne csinálni 😞
Nem is emlékszem mi készült még emlitésre mélto c64en ... PC-n nekem elsõ a f29/retailator volt, soros kábelen 😊 Majd F19/F117/F15 ... DID F22 (ez a game, amivel talán a legtöbbet játszottam).
Amugy ilyen mult után sem volnék képes hang alapján gépet felismerni, de tisztelgek azoknak, akik igen, kicsit frusztrál is, hogy engem egyik játék sem érdekel ennyire mélységeiben - engem minden játék leköt 😄
Forza.

Flame rlz...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Soha sem voltam egy kifinomult csondes szemelyiseg, es nekem a repules, a szimulatorok a haditechnika, a haboruk, a tortenlem mindig is tobb volt egy jateknal, egy-egy mondatnal a forumon...
most ez vagy el fogadja valaki vagy nem...aztan megprobal jol belemrugni, en meg "szetflamelem az arcat"...jah bocs hogy nagykepu lennek? ..az ...tagadtam ezt valaha is?..
Mindamellett azokat becsulom es tisztelem, es szivesen diskuralok veluk a temakrol akik egy 5 eves gyerek jatekigenyenel komolyabban vesznek egy ilyen szimet mint pl az IL2...
S hogy van e hasznom belole...van...legiharcban hangjarol megismerem a mogottem kevero gepet, eleg messzirol megismerem a sziluettjet...es azt mar mondanom se kell azoknak akik komolyan csinaljak az egeszet, hogy mekkora haszna van egy ilyen komlexitasu gamenel annak hogy a tipusokat ismeri az egyen. Ismeri a korlataikat, ismeri a telljesitmeny adataikat, az oaltala "repult" geppel szembeni hatranyait, vagy elonyeit, amikbol mindig elony kovacsolni legiharcban. Ismeri a tortenelmi legiharc doktrinakat, es azt hasznalva az esetek 99%-ban hatasosan tud az ellenfele ellen fellepni...es meg hosszasan sorolhatnam....
Nem kell engem szeretni, ebben a korban amiben en jarok mar nem vagyok raszorulva ilyen gyerekes dolgokra, de termeszetesen jolesik ha valaki lat bennem valamit es nem az irigyseggel tulfutott butasagabol eredo kisebbsegi erzesebol, csipobol ruhell engem, 3 oldal elolvasasa utan...bar mint mondottam nem hat meg...de nem is normalis az en "olvasatomban"..
Azt mindig is tudtam hogy az sg forumaban nem egy kategoriaba sorolhato topiclatogatok talalhatok, mint mashol...
de..kar a szot csepelnem...
mas:
#4665:
http://bop.agria.hu (szim muzeum!)
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Sõt 83-ban volt már FS I IBM PC-re, korábban Apple és TRS-80-ra is megcsinálták, az FS II pedig már C-64-en is ment.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Inkább soroljon valaki nekem 80-as évekbeli repszimet...
A második világháborús gépeket is ismerem, csak most éppen nem ugrott be hogy a nagy szart amivel emberkedtem kb. fél éve Pe hanyasnak hívták!!!!! Ez olyan nagy baj?