IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont ez a lényeg. ezek a gépek nemigen játszottak szerepet a háború alatt. csak azért kerültek be a játékba, hogy a vörös oldalnak is legyen esélye... akár csak az la7. de ha megfigyeled a magukra valamit is adó pilóták nemigen repkednek az ilyen gépekkel. úgy látszik nem értetted. az, hogy melyik fw-rõl van szó, az meg sztem egyértelmû.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem hinném ,hogy nagyon el akarná cseszni. De kiktõl származnak az infórmációid? Most komolyan kiváncsi vagyok. Én is ismerek egy pár veterán pilótát,bár sokszór kicsit fentartással kezelem a mondandólyukat.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezt honnan is veszed? Részt vettél a fejlesztésben? Oleg mondta neked?
...vagy csak a nagytudású fórumosok sírására hagyatkozol?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
(Mellesleg elegge hianyosak szemmel lathatoan a tortenelmi informacioid...a MiG-3U nem allt nagy letszamban hadrendben(osszesen alig tobb mint 50db-ot gyartottak a MiG-3U-bol!!), maga a tipus(MiG-3) is igen kevesett szerepelt a fronton mert nem voltak megelegedve vele a pilotak.(Mivel eleve a 41 jun.-dec kozti idoszakban (O.B.) szazaval semmisultek meg, sok a foldon igy visszarendeltek a maradekot kikepzo alakulatokhoz es Moszkva legvedelmere) Eleve nagymagassau elfogovadasznak keszult. Illetve a 185 az egy prototipus...mit akarsz vele?!...szerintem azok a bizonyos "elsõ kézbõl származó infóid" vagy hulyesegek, vagy egyoldalo es pontatlan valamik.....
Vegyel a kezedbe szakirodalmat (nem! ne pilotak beszamoloit!*) osszefoglalo konyveket, es tipusleriasokat...aztan vagdalodz!
*.: mert azok mindenek alltalaban csak nem objektivek....mindig olyan jokat mosolygok a tv-ben is a veteran pilotak omlengesein az altalauk repult tipusokrol(legyen az Spit vagy Mustang vagy Messzer)..hogy igy meg ugy a legjobb, meg jobb se letezett azota se....hehe lol...
Mellesleg megjegyeznem hogy az alltalad emlegetett "fw" az Focke Wulf mint gyarto....ebben van 189 meg meg jopar tipus is....
"ez a bánásmód a fw-al nem méltányos!"
Tehat mi a bajod peldaul a Fw-189-el?!! <#ravasz1>#ravasz1>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És innentõl asszem felesleges is a gépek tulajdonságait firtatni😊
Pl. van Maddog41-nek egy tisztán PF szervere. (A magyarok közül DarkSide-dal repülünk ott, mostanában néha, régebben sokszor...) Ott aztán gyakori, hogy a hülye amerikai faszagyerek lejön forgolódni 1000m alá P47-tel meg a Mustanggal a Zerók meg a Hayaték ellen... Mennyit lelõttünk már 😊
Az viszont igaz, hogy amikor a VF101-esek vannak fent, akkor ilyen könnyû gyõzelmek nem fenyegetnek...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én lepõdtem meg a legjobban.
Az meg, hogy a "német gép jobb", de "az oroszok többen vannak" eleve lehetetlen, mert akkor a (témában nem érintett) többség német gépekkel akarna repülni, nem lenne "egyensúly".
Én tulajdonképpen nem is lázadozok a gépek repülési tulajdonságainak különbözöségén, tudom, hogy létezik, de ez van... Sokkal jobban zavar, ha az ellenfél "sportszerûtlen". (Vagy gyakran a saját csapattársam...)
Ja mennénk online wart 10 orosz VS 5 német ellen. Jó móka lenne az biztos ,csak sose indulnánk el😊)
Nem értek valamit. Most mi is a baj tulajdonképpen?
Hogy nem domborodik ki a különbség a gépek között. Dehogynem. Csak nem úgy ahogy neked tetszene.😊 Vagy az ,hogy az orosz lelõ? És ez neked fáj ,holott meg vagy gyõzõdve róla ,hogy te is jó vagy.
Mert ha az utóbbi ,hát annak a legegyszerûbb orvossága az az ,hogy te is ugyanolyan géppel repülsz. A tudásbeli különbséget így lehet lemérni.
Megjegyzendõ ,hogy 42 ig nem nagyon van a messernek ellenfele még a játékban sem. Sõtt a G2 még a 43 as gépekkel is pariban van.Hát utána van egy kis ez meg az de meg lehet azért oldani😊
Ott a fóka. Igaz nem egy dog gép ,de hatékony az mán biztos😊
"Valóban , kiegyensúlyozottat írtál , de nekem ettõl feláll a szõr a hátamon .
Abszolút nem értek ezzel egyet , miért akarnak kiegyensúlyozni egy - elvileg - történelemhûnek szánt szimulátort ? Ha egy német gép pl. jobb volt akkor annak olyannak kellene lennie , hogy akkor nehezebb lesz orosz oldalon ? Hja kérem ez a szimulátor része a dolognak . Ha esetleg több az orosz darabszámra ? Na ez a történelemhûség lenne talán . Gyengébb géppel erõsebb , jobb ellen vagy jó géppel de túlerõ ellen ? Szerintem jó móka lenne ...
Persze ez csak egy kósza gondolat de számomra errõl szólna egy szimulátor ."
vazze' gyakorlatilag ugyanezt pofáztam tegnap egész este
Én már akkor sem bosszankodom ha leszállás közben lõnek szét. Ha csak ennyire futja neki hát felõlem örüljön😊
Megalakítottam az 54%Alk.Szilvórium rep század-ot.
Jelszavunk (eddig csak én vok benne)<#mf1>#mf1>:IN VINO VERITAS ill. "TÖRKÖLYÜNK" ODA NEKIK AZ ANYUK SZEMIT
Nos az alakzat célja összekapcsolni a kellemest a még kellemesebbel. Férfias idõtöltés stb.😊
A felvételi követelmény az alábbi teszt végig vitele
http://www.jengajam.com/r/key-hole-drunk-game
Ha valakit érdekel a www.102vo.hu -ts en megtalál. A ts jelszó tspass.
Röviden , minden bevetés elött el kell fogyasztani a megfelelõ mennyiségü célzóvizet (sör, bor, pálinka) az évszaknak és a küldetésnek megfelelõ formában és kész a vidám század [!!] !
Elõzetes eképzelésem szerint a felségjelet az Unikum keresztjére cserélnénk, a rajoknak lehetne mindenféle italnevük,mint pl heinekken,stb.Sajnos mivel ez stabil alkoholista század lenne ,így minimum 25 év a belépési korhatár.
Ha mást nem ,hát ötleteket szivesen elfogadok😊
Igazad van, de pont most írtam egy másik fórumon, hogy tegnap a WarCloudson milyen "élményeim" voltak... Szóval ha akartam, ha nem, a saját repterünk felett magasan köröztek a Spitek, és felszállás után egy kicsivel lecsaptak... Ha sikerült elkerülni az elsõ rácsapást, akkor jött még 2-3 gép utána... ilyenkor meg csak abban bízok, hogy dogfight lesz belõle, és esetleg közben elkapok egyet...
Szóval elég tré helyzet volt...
Nos szar géppel is le lehet lõni klasszis gépet ha a pilcsije szar. Ha meg jó akkor marad az imádság ,vagy ki kell térni elõle.Én nem vagyok egy hú de jó pilóta de azt megtanultam már ,hogy pl a mostani olasz mapon G6 tal nem állok le dogolni Spit IX ellen. Fõleg azért nem mert ugyan lehet éppen egy kezdõ akit lelövök ,de lehet ,hogy tapasztalt jól repülõ krapek vezeti ,így az esélyeim közelítenek a nulla felé.
Mert ne feledjük el ,hogy a háborúban pl az orosz pilóták csapnivalóak voltak (persze voltak kivételek) és így a sokkal képzettebb németek könnyen legyõzték õket.Bár a háború végére a németeknek is hasonló problémáik akadtak . De itt az online közösségben bizony nem ez a helyzet. Itt mindkét oldalon sok a jó pilóta,sõtt vannak egészen kiemelkedõ képességûek is. Hát a gépek tulajdonságai inkább csak akkor kerülnek elõtérbe amikor két hasonló tudású játékos összefut.Szóval kár itt lamentálni ,ez egy jó kis játék oszt élveni kell a harcot.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hat becsulettel es szemermesen bevallom pionir koromban (regvolt tan igaz se volt), en is szemrebbenes nelkul lealltam vitatkozni...De mar jelentem kinottem!...ma mar csak a flame-hez meg az eszosztashoz ertek! <#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe>
De mondtam lüjjetek le vazze...oszt legyen az amit a níp ákár! hat holvagyok en ahhoz hogy szegeny nípet megfekezzem! <#ravasz1>#ravasz1>
<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
Igen mert õk általában felnöttek valamint nem régen olvasott kalandregénybõl vagy filmbõl táplálkozva tudják, hogy mirõl beszélnek és nem rózsaszín köd szerû álmaikat akarják beváltani ahogy a messerrel leverik a gonosz amerikánerpombert head on...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Te vagy a 80% ??? 😄DDD
Engem kimondottan érdekel amikor valóban hozzáértõk vitatják meg a dolgokat , rendszerint érdekes szokott lenni bár hozzászóni nem igazán tudok . Ez egy nagyon elenyészõ hányad ez tény .
Vérpityuk mindenütt vannak , idõnként jókat kacarászok a vérnáci/amerikamájer/oroszmunkásököl hozzászólásaikon .
Életkor alapján pedig nem szép dolog megítélni az embereket szvsz .
Éredekes , hogy a - számomra - hozzáértõbbnek tûnõk sokkal kevésbé véresszájúan kritizálnak .
szerintem egyszerûen az emberek többsége rendelkezik egy olyan dologgal, amit úgy hívnak, hogy "élet" és nincs ingere arra, hogy 13 éves szagértõ kölykokkel vitatkozzon naphosszat, meg az il2 compare-rel hasonlítgassa össze a repülõgépeket egy játékban(!)
De õszintén szólva a te hozzászólásaid nem alkalmasak erre.
Hogy jön ide a napi politika? Indulj képviselõnek ha ennyire tetszik.
-da!
"Vagy mert az emberek egymást spanolják a fórumokban mert mindenki hozzáértõbbnek akar tûnni ?"
-en nem ertek hozza szar is voltam, es az is maradok...de azert nekem is lehet ugye velemyem amit meg is mondok! <#ravasz1>#ravasz1>
"Vagy mert az emberek birkák és egyvalaki kitalál valamit és a többi bégetve megy utána ?"
-volt mar ilyen...<#gonosz1>#gonosz1>
"Esetleg papucs orrán pamutbojt ..."
-Esetleg! AZ! Azaz pont az! <#vigyor2>#vigyor2>