IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
az X52-ben semmilyen FFb nincs...Hacsak nem vagy parkinsonos😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hooah
Az x52-ben van olyan FFB?

Sanyo
A TrackIR-rõl írok egy bõvebb ismertetõt, pár napon belül készen lesz. Linkelni fogom és ha nem értesz valamit, nyugodtan kérdezhetsz. 😊

www.pcpilot.hu

Bucser
Az nem platinum amit tõled kaptam hanem síma Cyborg 3d😊 igen azzal nyomom😊 De már megvan a megoldás a problémámra csak meg kell rendelnem (egy kölcsön visszakapására vár a dolog)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Télleg összeraktad már a Cougart, vagy még a platinummal nyomod?
Bucser Te még megvagy? :-))
Trucker39
Érdemes a témával kapcsolatban itt széjjel nézni.

Bucser
"az egér mozgatása nélkül pedig vagy a joyyal vagypedig a trackir nevezetû jópofasággal tudod csinálni. a trackir olyan hogy egy kamera és egy a fejedre kötött jeladó közötti mozgást érzékeli a cucc amit pedig a játékban szintén fejmozgatássá formál. eccóval ahogy mozgatod a fejed (persze kisebb mértékben mert a monitort látnod kell) úgy mozog a szimulált fejed a játékban."

A TrackIR nem kamera hanem infrakibocsátó és érzékelõ fej és a visszavert infrajeleket érzékeli. ergó egy 100-as izzó a háttérben hülyét tud belõle csinálni nem kicsit😄 A többi okés.

FFB = Force Feed Back. egy motor van a joyban/kormányban/játékvezérlõben ami szimulálja a környezeti hatásokat.tehát ha fordulsz akkor az erõhatásokat elvileg lemodllezi és nehezebb húzni a joyt.ha hasra szállsz rángat mint állat.ha eltaláljákk a szárnyad akkoris ránt egy marhanagyot.

az egér mozgatása nélkül pedig vagy a joyyal vagypedig a trackir nevezetû jópofasággal tudod csinálni. a trackir olyan hogy egy kamera és egy a fejedre kötött jeladó közötti mozgást érzékeli a cucc amit pedig a játékban szintén fejmozgatássá formál. eccóval ahogy mozgatod a fejed (persze kisebb mértékben mert a monitort látnod kell) úgy mozog a szimulált fejed a játékban.

ennyi röviden 😊
hooah
Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan lehet körülnézni a fülkébõl az egér mozgatása nélkül, mert láttam egy pár videón. Ja és mi az a FF?

PhantomAss
ja ebben igazad van😮) a hangulatot én is sajnálom

GOOBY, pls

báldoznám-beáldoznám

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Persze, hogy pontosabban lehet célozni és összességébe talán hátrány a FF, nekem a hangulat a fontos. A Pe-3-nak sincs semmi elõnye a Bf110-zel szemben de a hangulat, hmm... Nincs az a stat amiért báldoznám ezt. 😄DD

PhantomAss
én nagyon szerettem az il2-ben az ffb-t, mikor szétment a joy ugyanolyat akartam venni
aztán beruháztam az x52-re, eléggé fura volt hogy nem érzem a kormányerõket stb de aztán megszoktam.
Szerintem pontosabban lehet célozni, és sztem online a ffb hátrány
szerintem...
<#integet2>

GOOBY, pls

Röhögni fogsz: tökéletesen mûködik minden más. A táp a kezemben volt, de a srác, akitõl vettem, nem ért hozzá, és szerinte máshoz való...
Hétfõn elmegyek érte, ha nincs meg, akkor összeütök egyet. RTV mûszerész szakmával talán sikerülni fog... <#nyes>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ennyit az 1500ftos joyról 😄 poti van benne??? 😄
Lehet, Te leszel az én emberem...
Nem kaptam telepítõ CD-t és ha nem tudom sehonnan sem leszedni a kalibráló programot, akkor lehet, hogy megkérlek: küldd el emilben...
De elõbb utánanézek a tápegységnek, hogy valóban mûködik-e vele a FFB.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ízlések és pofonok, én a LockOn-t X52-vel tolom, de az Il-2-t nem tudnám elképzelni vele, azt M$ SW FF2-vel nyomom. Nem csak azért mert hangulatosabb - ha lehet ilyet mondani (pl. nagyon tetszik amikor egy közelben robbanó nagy kaliberû légvédeli gránát robbanásának lökéshullámát érzem a kezemen) - de a repülésben is elõnyös "érezni" a sebességet. Nálam a középretartás ki van kapcsolva, a FF pedig maxon van. Álló gépnél csak úgy lötyög a bot, nagy sebességnél meg bele kell kapaszkodni. Lövésnél meg meg kell tartani és ennyi, a nagykaliberek egészen fantasztikusak! 😄

PhantomAss
mondjuk én 4 évig használtam ffb-s joyt de nem vennék újra-sztem több kára van mint haszna
igaz fura volt utána az x52 de ma már nem sírom visza az ffb-t

GOOBY, pls

Köszi, megvan a probléma...

Lényeg az, hogy külön csatin keresztül kap a FFB 12V-ot. Én nem kaptam tápegységet hozzá, de majd szerkesztek egyet...
Amúgy 1500 azaz egyezerötszáz Ft-ért vettem... <#nevetes1>

A driverét külön kell telepíteni,vagy a win felismeri?
Lehet hogy csak driver hiba....

Her Laca
Vidd vissza.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

S.O.S. !!!!

Vettem egy MS Sidewinder FFB Pro joyt, de az FFB nem mûködik rajta (minden más igen). Ötlet?

PhantomAss
szeva rég láttalak 😮)

GOOBY, pls

Ha lesz rá idõd....???
Ez kb 5 másodperc,kiveszel egy pipát a játék setupjában.
Sound/Audio enhancements and hardwere accelerationnál ne
legyen kijelölés...

Mondjuk volt olyan bevetés, amikor sercegõ, recsegõ Karádyt hallgattunk repülés közben egészen addig, míg valaki be nem mondta: Kontaktot látok! És egész jó hangulata volt neki. A kontakt után mondjuk már a motorok zaja volt hallaható, a zene le lett lõve.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

ezekszerint én meg biztos valami újhullámos hülye vagyok aki kistehenes baromságokat hallgat. oké.
Aha... ezek szerint én biztos valami régimódi, konzervatív hülye vagyok, de jobban szeretem hallani a motorhangot, meg hogy lõnek-e rám, mint a Kistehén legújabb számait...<#rolleyes>

zene.
tod vmi zaj ami a füldbe bemegy és a fejedben átformálódik vmi egészen élvvezhtõ dologgá.
érdekes nem?

😄
Háttérben Winamp? Minek?

a játék megy tovább, nem szaggat a kép, a repülö máskülönben irányítható marad csak lõni nem akaródzik neki.

közben a hangkártya-gondra én is elkezdtem gyanakodni mert néha a közelemben elszáguldó és tüzetnyitó gépek fegyvereinek hangja is sokkal tovább hallatszódik mint kellene.
és most azt is megfigyeltem hogy ha a háttérben szól a winamp akkor tüzelés akadazása még gyakrabban elõfordul és még hosszabb ideig tart.

ha lesz idõm majd megpróbálom amit sindelnet javasolt.
köszi.
Régen volt ilyen hibám,a gyenge hangkártya okozta,kikapcsoltam a hardveres gyorsítást a Sound Setupban....by.

Várjunk egy pillanatra, a játék megy tovább csak nem lõ vagy lövésnél az egész beszaggat egy jó nagyot(áll az egész)?

Eléggé tanácstalan vagyok... Milyen a játék verziója és a PC-konfigod? (A kevés RAM-ra gyanakodnék, de ez nagyon bizonytalan)

Minden más normálisan mûködik?

Az fb tekinthetõ az il2 kibõvített változatának is, a kampányok és küldik kivételével minden benne van az fb-ben ugyanúgy vagy javított formában.

[HUN]Crassus
uhhh köszi!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Bucser
nem. Az alap Il-2 és a forgotten battle snem kapcsolódik sehogy. Ergó az 1946és az Alap Il-2 sem kapcsolódik egymáshoz.

Az 1946 mellé nem kell semmi más csak az 4.07 és a 4.08-as patch.

[HUN]Crassus
hogy minden fenntlegyen a gépen?

[HUN]Crassus
akkor kell egy alap IL2 is?

Bucser
nem.

Az 1946-ban benne van a forgotten battles az Ace Expansioon és a Pacific Fighters+ a mandzsria addon + a Pe2 addon + az 1946

[HUN]Crassus
Hello! egy kérdés! Ha feltesezm az 1946-ot abban ugye bennevan az alap IL2 a forgotten battles és a pacific fight-os kieg is??

sziasztok,
a program egy régebbi változatával próbálgatnék repülni, de az a gondom hogy nem akar lõni bármelyik géptipust is válaszatom, hiába nyomom a gombot, csak nagy sokára indul el a tüzeles. nincs kiírva hogy a géppuska elakadna vagy ilyesmi és minden joystickgombot kipróbáltam már, meg billentyúzetrõl is. most feltelepítettem rá az aep-et de a hiba továbra is megmaradt. ez igy nagyon játszhatalan, mert pont a kellõ idõpillanatban nem tudok lõni.
milyen bigyó? ez egy elég egyszerû szerkezet, ha jobban megnézed rá fogsz jönni, mi mire való.
Scottt
Az bigyó a rugón belül az muit tud?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Nem kicsit lötyög nálam ......

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

nálam is nõtt a holtjáték, szerintem ez egyszerûen kopás következménye
Scottt
Az elnyûhetetlen,habár nekem kezd lötyögni a rugó 😞 Van ez ellen vmi megoldás??

nyugi fogja 😊
Hát nekem a 23 e forint is megfizethetetlen. Remélem az EVO-m még sokáig húzza.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

ugyanezt csinálja ubi...egy két repcsi egy két helyszín kiad egy teljes árú új set-tet il-bõl😄

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99