IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

"Megvan még a Flight Patrol is de DOS alapú és valahogy nem sikerül elindítani.Pedig elvileg fut Windows 98 alatt is."

Tölts le hozzá dos emulátort hátha azzal.

http://www.gennadich.com/ ezt már én is nagyon várom<#lookaround>
Kiváncsi leszek a gépigényére.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Mark007
Hello!
En errol tudok:
http://www.gennadich.com/
http://www.gennadich.com/id/69/
videok, kepek alapjan jonak tunik!

Willenbrock
Hello!

Nem tudja valaki hogy készül e mostanában 1 Világháborús repszim?Nekem megvan a Red Baron 3D patchekkel nagyon szép még most is(igaz az Open Gl beszaggat)-a fizikája is élethû-de jó lenne már egy új játék ebben a kategóriában.
Megvan még a Flight Patrol is de DOS alapú és valahogy nem sikerül elindítani.Pedig elvileg fut Windows 98 alatt is.Nem ismeri valaki ezt a játékot-esetleg tudna tanácsot adni?

Bocs az offért,de nem tudtam hol feltenni ezeket a kérdéseket.

szólalt meg a másik <#violent>
Bucser
Nem csak tûnik😄

Az vagy<#mf1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Her Laca
arcúnak akart lenni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nem ,nem😊 Csak ha ott vagyunk nem jut neki enemi😄DD
Ez kicsit nagyarúnak tünik asszem ,sõõõõõõõtttttt.
Én speciel a világ bénálya vok ,legalábbis sûrûn érzem úgy.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Na most erre mit mondjak?😊)) Gratulálok ,de pl elõtte szépen rommálõtted Gidát 😄 Na jó ezt nem hagyhattam ki. Majd igyekszem kevesebbet lenni a lobbyn így biztos jobban fogsz érvényesûlni.

😄😄
ez századon belül mán csak így mûxik 😄
de azért szép volt szepy! 😊
Szerintem Lacának van otthon egy icipici Szepy-voodoobabája, és amikor egy szerveren vagytok, olyankor hatnak a beleszurkált tûk...<#nyes>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Laca! Én mindíg akkor sziporkázom amikor te elmész! Miután te és Gida kiléptetek, 1 felszállással 6db ellenséges gépet szedtem le Nalyib kolléga igazolása mellett, kevesebb mint 5 percen belül, majd sértetlenül leszálltam.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

jajaja 😄
Her Laca
Látod !😊 És milleenn diplomatikusan fogalmaztam is .😄

Jah tényleg, G1 van benne. Csak a G2 volt a késõbbi, meg azt repülte az ászok többsége. Kicsit rég játszottam már, bocsánat.
G2-es Stuka? Én csak G1-et látok benne. B2, a D sorozat, meg a G1 van a gyorsküldetés beállítóban.

bf 110-G2 Bk3.7 ágyúval, meg Mk 108-cal

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Persze, tisztában vagyok a páncélzat vastagságának alakulásásval. Csupán 3 gond van:
1, A G2 ágyúi lassan lõnek.
2, Pontosan ezért jól kell(ene) célozni. De mivel az ûgyúk a szárnyakon vannak, ha nem becsülöm meg jól a távolságot, akkor semmit se találok el.
3, Ritkán sikerül tökéletes szögben rárepülni a páncélosokra.

Mgejegyzés: Még hátulról se lövi ki a T34-est, csak felülrõl. (Motor, tetõpáncél)
M.Wittmann, ugyebár...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Trucker39
Nem kell szembõl támadni a tankot. Van annak motorfelõli oldala is.

Ez kiszúrás. :-( A G2-vel az a baj, hogy az ágyú valós realizmusnál képtelen átütni még egy T34-est is. Gondolom rossz helyrõl lövöm, de ha zuhanóbombázni akarok és felülrõl osztani õket, akkor D5-ös Stukába ülök.
Henschel vs tank, eredeti
A videó tanulsága szerint a valós pilóták se mértani pontossággal támadtak...
Amúgy az IL2 nem rossz, de nem lehet mindig azzal repülni... Meg ki ne akarna 75-sel lõni a levegõbõl?! <#wink>
Igazából csak az zavar, hogy a modell ezeréve benne van, és sorra jönnek ki az egyéb gépek, de ezt vmiért hanyagolják...
Nem, és - ha jól tudom - nincs is tervben.
A G2-re meg gyúrjál, jó kis gép az, az igazán jók bizosan hozzák az egy(2) lövés egy hk körüli eredményt.
Gondolom a 3M-et meg hiába is ajánlanám.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Sziasztok!

Rég játszottam már az IL2-vel. Az érdekelne, hogy idõközben bekerült már a Henschel HS-129? Kéne már valami normális német alacsonytámadó. (A G2 Stukával sosem lövök ki semmit max realizmuson, az AI Henschel egyedül kiírt egy egész harckocsi oszlopot.)
😄
tuttttam amikor írtam pont aeea gondoltam hogy laca erre le fog csapni és igen. így lenne ötösöm 😄

mocsok 😄
Her Laca
Igen igen. Te vagy a maradi😊))

lehet hogy énvagyok naonmarha meg az élethûséghez ragaszkodó de csak felszálláskor és vészhelyzetben használom 110en a vasat.monnyuk bombázónál tökmindegy 😊
Bucser
csukott hûtõvel 110%. életet menthet az a kis plusz mikor éppen sebességre van szükséged. (van hogy szívesebben tolnám kívülrõl a gépet ahelyett, hogy benne ülök😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Viszon nyitott hûtõvel tovább üzemelhet a motor 110%-on...
Kérdés, hogy mi a jobb: nyitott hûtõ 110%, vagy zárt hûtõ másodpercekig 100% fölött?
minél nyitottabb a hûtõ annál lassabb a gép a több átáramlott levegõ miatt.
És azért cowl Or armor, mert sokféleképpen mûködnek a hûtõk. Ha egy biz. géppel sokat repülsz, érdemes megnézni kívülrõl, hol nyílik ki a hûtõ és hogy mûködik, mert
- van, amelyik sebezhetõvé tesz ha kinyitod (pl IL16-nál a motor elõl csúsztat ki lemezeket
- van, amelyik szétnyílik és visszafogja a gépet. (a sebességet érdemes figyelni, mert némely gép ettõl nem lesz lassabb)

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Ha rákattintasz a piros FAQ feliratra az oldal közepén, akkor a 22-es pontban megtalálod, hogyan lehet magyar szöveget is kicsalni a játékból.
Vagyis az összes beállítási lehetõség magyarul fog megjelenni.

radiator azaz a hûtõ
hooah
Mi az a "Cowl or armor flaps"?

ja és csak a pf-es gépeknél mükszik a dolog ugye.
Toggle wing fold - szárny leeresztés
toggle arresting hook - horog le-fel
toggle choks - fékbak ki-be
open/close canopy - kabintetõ ki-be

mind ezeket középen találod a beállításnál
Seaweed
Olvasd el a kezikonyvet, a readmet...egyebkent most hirtelen csak a masodik jut szembe...regen il2-ztem mar...de ottse minden gepen mukodik, csak az ujabbakon a kabin teto nyitasa: Ctrl+c
Egyebkent meg beallitasoknal arra allitod amire akarod.
hooah
Hali, lenne két kérdésem.
1. Hogyan lehet a a hordozókon a szárnyakat nyitni csukni,
2 és hogy lehet a kabintetõt kinyitni vagy csukni?

Seaweed
jah gyorsan szetneztem..vakeran van Pro2 1000 pizert kikialltva...(bar szvsz a Pro 1 jobb volt)
Használt, állítólag újszerû, a teszvesz.hu-n.

Seaweed
hasznaltan?! vagy hogy?!(vakera, ebay?!) ha jol tudom regota nem gyartjak mar...
Azt is most rendeltem egyet...

Kellõen meg is lepõdtem, amikor szétszedtem az új tápcsatlakozás beépítése miatt... Be akartam fújni a potikat...<#nevetes1>

Gundark
Bizony. A Sidewinder FFB 2esem kiválóan mûködik a mai napig is. Más téma hogy vettem x52est mert az jó 😊 De a polcon még megvan ha a szükség úgy hozná, bevethetõ 😊

Seaweed
Nekem maig megvan "backup" joykent a regi MS Sidewinder Precision Pro USB/GP-os joyom 😉)
Bucser
A sidewinder egy istenverte jól sikerült konstrukció. ha anno azt vettem volna Legotech joy helyett akkor évekig meglettem volna csere nélkül. hála az optikai érzékelõknek. Az egy nagyon eltalált dolg a M$-nak. Csak kb ( K Huf volt a Legotech és a M$ joy között ami akkor nekem még túl nagy teher volt.

Az eddiginél valamivel magasabb szintû terméktámogatás szerintem nem vitte volna Billyt csõdbe...

Amúgy amióta kisérleti jelleggel használom, kezdem megérteni a vonzódásodat a Cougarhoz. Még ez az öreg SW is lényegesen jobb, mint a Cyborg Evom...

Az egyik cimborámnak ugyanez volt F1 Challenge és rFactor alatt a Microsoft kormányával.

Bucser
mt vártál egy lassan 8 éves konstrukciótól?

Ez se semmi...
A joyomhoz eredetileg adott kalibráló progi nem megy XP alatt, az újabb,ami meg megy XP alatt, az nem támogatja a gameportos kivitelt...
Bill Gates bekaphatja...

Hehe... mûködik az FFB... már csak a kalibráló progi hiányzik...

Trucker39
"parkinsonos"<#worship><#vigyor5> Mekkora...