IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Joy: az a legjobb, ha van egy botkormányod és egy pedálod. Ezek helyett jó még egy 3D-s joy is. Ha pl. balra késbe teszed, akkor a ruddert (pedál, vagy a joy tekerése) érdemes jobbra kitéríteni, ez bizonyos fokig stabilizálja a gépet.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Köszi a válaszokat!
Mivel a joystickal tudod szabalyozni a kiterest, nyilakkal meg nem, es hirtelen belehuzasnal lebillen.
Ha joy-al probalod, akkor meg lassan huzd, es mikor hallod, hogy rezeg a gep (latni is lehet egyebkent), akkor engedd vissza kicsit, es ne huzd tovabb. Idovel rajossz, hogy meddig szabad huzni egyes gepeket 😊
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
ajánlom az La5 vagy 7 elõször, elég "jóindulatú" gépek
csak akkor bocsátkoz harcba, ha van elég sebességed, vagy magasságod ( amibõl +sebességet nyerhetsz ). radiátort tartsd bezárva, az is + légellenállást jelethet. bizonyos típusoknál WEP vagy Forzah (vagy mi a szösz) a érdemes használni, plusz teljesítményt ad, viszont melegszik a motor, úgyhogy nem sokáig
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nem boldogulok a játékkal. Anno '93-ban a Red Baron-nal kezdtem a szimes játékot, azóta számtalan szimulátor programmal találkoztam, de az Il2 valahogy nem megy, pedig nagyon lelkesedem. :-) Az a gond, hogy még könyített beállítások mellett is állandóan átesik a gép és nem értem mit csinálok rosszul. Gáz maxon, szárny alaphelyzetben, tehát nem leszáláshoz/felszálláshoz állítva, belekezdek egy fordulóba és átesik a gép. Mindezt 250-300 MPH mellett. 90 fokban bedöntöm a gépet, bot hasra, harchelyzetben máshogy esély sincs befogni az ellenfelet.
Gondolkozom rajta, hogy megvegyem a 1946-ot, de hétvégén feltettem az FB-t és megint állandóan átesett a gép, így meg nincs kedvem játszani. Nem Blazing Angels-özni akarok, mondjatok valami okosat. :-)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Formula 1 Fan
Formula 1 Fan
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hülye hibám van: ha elõre nézek a fülkében, akkor nagyon halk, illetve néha nincs hang. Ha "elfordítom a fejem", akkor normális a hangerõ.
Leszedtem a játékot, minden tartozékával együtt, és újratelepítettem egy másik vinyóra, de nem változott. Ötlet? 😞((
A következõ lenne a problémám: IL-2 1946-ban, ha multiban szeretnék repülni, miután kiválasztottam a hyperlobbyban valamelyik szervert, a játék elindul, aztán kiírja hogy "Please wait" . Ez úgy 20 másodpercig látható, aztán egy hibaüzenet jelenik meg: "Connection attempt to remote host failed. Reason: Timeout " (Routerem van, a 21000 portot átengedtem, a tûzfalamat pedig kikapcsoltam) :S 😞 :S
Nincs valakinek tanácsa mit tehetnék hogy repülhessek online?
Formula 1 Fan
Intel P4 1700MHz, 1024DDR RAM, GeForce 6200 128MB...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha megveszem eredetibe a gamát, akkor kell pl havonta venni kupónt vagy hasonlót? ( mint WoW ban?) vagy csak egyszer megveszem aztan jacchatok akár mennyit?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ezta linket
it lépésrõl lépésre le van írva , típus szerint, hogy mit kell csinálni
(sajnos angol de talán segít addig is)
az öcsém is így állította be az õ routerét
GOOBY, pls
Röviden a problémám. Vettem egy rutert (ami még nem is lenne baj) csak hát ehhez is tök hülye vagyok mint annyi máshoz is. A lényeg ,hogy nem tudom mit kell beállítani ahoz ,hogy ha hostolok akkor csatlakozni tudjanak hozzám. Valamit a 21000 -as porttal kapcsolatban kell csinálni asszem ,de ,hogy mit ,és hogyan arról gõzöm sincsen . Elõre is köszönöm.
UI: Bucser bá !! Mélységesen csalódnék ha nem tudnál tanáccsal szolgálni😊)) Ja a márkálya SMC ,de valószinûleg ez teljesen mindegy.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
de az biztos, hogy angolul megy mindegyik 😊
Igazából én mindig is angolul játszottam, így nem is tudom, hogy "romlott" el a játék 😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Formula 1 Fan
Formula 1 Fan
telepítsd fel újra, az megoldja a problémát
esetleg ha át van kapcsolva a játék magyarra, állítsd vissza angolra
IL-2 1946-al szeretnék egy új pilóta karriert létrehozni, de akármelyik országot is választom, és akármelyik repülõt, a végén, amikor rámegyek hogy "generálás" akkor a gépházból egy sípolást lehet hallani, de azon kívül nem történik semmi. Viszont a régi karrieremet hibátlanul betölti.
😞😞
Formula 1 Fan
Billentyûzettel játszotok? Úgy nem is lehet élvezni a játékot. 😞