IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Próbálkozz más támadási szögekkel! Állíts be QMB-ben néhány barátságos gépet, és támadd meg õket különbözõ irányokból. Minden gépnek más a gyenge pontja, de ha gépágyúval odadurrantasz a szárnya tövébe, az általában egyiknek sem használ. Legtutibb volna persze pilótafülkére célozni, de én örülök ha a gépet eltalálom. Azért egy bombázónál persze gondosabban lehet célozni, és érdemes is.
Persze ha pl. hátulról-oldalról-felülrõl nyitsz tüzet, akkor ha pontosan akkor lõsz mikor a célpont a keresztben van, már csak a hûlt helyét találod el. Hogy mennyivel kell elé célozni, azt elég sok gyakorlással lehet csak belõni. Elvileg csak akkor szabad lõni ha 100% a találat esélye, de a megfelelõ "lead" megállapításához néha megengedek egy-két rövid géppuskasorozatot, aztán mikor már "érzem", akkor megkínálom az ágyuval is.
Én az elsõ Il-2 megjelenése óta repdesek kisebb-nagyobb megszakításokkal, de nagyon sokáig tartott mire felhagytam a két-dimenziós gondolkodással, és elkezdtem függõleges manõverekben is gondolkodni.
Két elõny gyorsan megmutatkozott:
-több gépet lövök le, és kevesebb skulót használok el rájuk
-eredményesebben gazdálkodok a mozgási energiámmal, lendületesebben repülök, több lehetõségem van támadásra (tehát néha öt perc is eltelik az 1000 méter alatti, átesési sebességen való agonizálásig 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Keyboard Maps
Ha jól láttam, még válogatni is lehet.
<#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az ülés emelése taxizáshoz sem utolsó, pl ha szárazföldön kapsz Zero-t.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Toggle Seat Positions-t.
Azonkívûl,a végsebesség kisebb,ha nyitott a tetõ,elenyészõ mértékben.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
RandomFlights=4
AirIntensity=High
GroundIntensity=High
Telepítsd a ShturmovikStab6.3
progit,az Options/Dymamic Campaign regiszterfülnél megtalálod amit kerestél....
repülés néhány alapszabálya
1. A felszállás lehetõség. A leszállás kényszer.
2. A botkormányt elõre tolva, alattunk a házak mérete nõ, hátrahúzva pedig csökken. Huzamosan hátrahúzva tartva a kormányt, a házak ismét nõni kezdenek.
3. A repülés nem veszélyes, csak a lezuhanás az.
4. Jobb lent lenni és azt kívánni, bárcsak fent lennénk, mint fordítva.
5. Egy repülõgépen csak akkor feleslegesen sok az üzemanyag, ha lángra kap.
6. A gép orrán lévõ légcsavar a pilótát hivatott hûteni. Ha leáll, a pilóta rögtön izzadni kezd.
7. Bizonytalan helyzetben tartsd a repülési magasságot. Az éggel még soha senki nem ütközött.
8. A "jó" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A "nagyszerû" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.
9. Amennyire csak lehet, törekedjünk arra, hogy a gép hegyes vége mindig elõre álljon.
10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le onnan veszed észre, hogy a rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni.
11. A túlélés valószínûsége fordítva arányos a leszállási szöggel. Minél meredekebb szögben száll le a gép, annál kisebb az esély a túlélésre és fordítva.
12. Soha ne engedd a gépet leszállni olyan helyre, ahova agyilag már öt perccel korábban meg nem érkeztél.
13. Tartsd távol magad a felhõktõl. Megbízható források szerint a hegyek elõszeretettel bujkálnak a felhõk között.
14. Törekedjél arra, hogy leszállásaid száma egyenlõ legyen a felszállások számával (lásd az 1. pontot is).
15. A sima leszállásnak három egyszerû szabálya van, de ezeket sajnos senki nem ismeri.
16. A helikopterek nem tudnak repülni, csak olyan randák, hogy a föld egyszerûen taszítja õket.
17. Ha az ablakból csak körbe-körbe forgó talajt látsz és az utastérbõl a zûrzavar hangjai szûrõdnek, akkor a dolgok nincsenek egészen rendjén.
18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs.
19. A sebesen zuhanó alumínium tárgy kontra mozdulatlan föld csatát eddig mindig a föld nyerte meg.
20. A józan döntõképesség alapja a tapasztalat. Sajnos a tapasztalatot a rosszul meghozott döntések gyarapítják.
21. Tanulj mások hibáiból. Nem fogsz annyi ideig élni, hogy valamennyit magad is elkövessed.
22. Légy éber! Így is lesz mindig valami, ami elkerüli a figyelmedet.
23. Egy pilóta számára leghaszontalanabb három adat: a gép feletti magasság, a kifutópályán megtett úthossz és a tized másodperccel elõbbi pillanat.
24. Vannak öreg, és vannak bátor pilóták. De öreg bátor pilóták nincsenek.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Már nem emlékszem pontosan, ezért csak egy példa jön, de kb errõl van szó:
USAAF hadjárat:
1. Pearl Harbor
2. Guadalcanal
3. New-Guinea
4. Kyushu
-- The End
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kezdek beleõrülni...<#circling>#circling>
A statikus hadjáratok 5-30 küldetést tartalmaznak, attól függ melyiket repülöd.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha jól látom ez elõrendelési lehetõség. Kíváncsi vagyok, kicsin hazánkban mikor lehet majd kapni. Tudom: "egyszercsak" <#confused>#confused>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A nyár eleje óta repülök, és elhatároztam, hogy minden külsõ segítség nélkül tanulok meg repülni, és megismerni a játékot, a kezelést. Ez sikerült is (amúgy is mindenkinek a RENGETEG gyakorlást ajánlom 😊), de egyvalamit nem értek.
Mi alapján kapom a küldetéseket dynamic campaign-ban? Magyarul honnan tudhatom meg, hogy hol járok, és mennyi van még hátra? Tudom, egy kicsit üti a fullreált, de szerintem néha elég logikátlanul osztja a küldiket.
Köszi!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
<#gun>#gun>
<#vigyor2>#vigyor2>
(így az utóbbinál nem kell a 2,3,4 motort deselectelni, mert az összes többit mindig automatán leválasztja)
"ráadásul régebben ha nem pörgött fel az elõzõ moci és ráindítottam a kovetkezõre az elõzõ leállt."
Vajon létezik egy számszerûsített realitásfaktor, ami fölé az IL2-t elvbõl nem engedik?... ez az egész fejlesztés úgy fest, hogy ha valamin nehezítenek, valami mást ki kell venni. Vagy néha anélkül is.
Viszont nem tudom, hogy ugy beindul-e. Ha menet kozben allitom, akkor szinte leallitja a motort, mert lefogja.