91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #84887 Battle of Moscow. -
Lysandus #84886 Jó kérdés! De ez nem a régi Il-2, és szerintem nem is a BoS (nem DX9-s grafikának néz ki). Talán a CloD-hoz hasonlít leginkább, abban vannak is tankok, de nem T-34. -
Rue East #84885 Egy kis OFF. :)
Erről mit tudni?
https://www.youtube.com/watch?v=v4z7Iq0Jp7Q -
Lacusch69 #84884 http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kozelet/magyar-repulogepek-es-szemelyzetuk-maradvanyait-talaltak-meg-a-mocsarban-633884 -
#84883 A múzeum szerint 2016.03.21. Bár a hozzáállás szerint már tegnap nyitni kellett volna :) -
Lacusch69 #84882 Hopsza, mit találtam... -
#84881 Szuper!! a megnyitón remélem ott tudok lenni. -
GPx8 #84880
Tavasszal nyílik a kiállítás? -
#84879 Hali!
Rég néztem be (nagyon régen). A RepTár-on jómagam is dolgozom. Repgépeket újítunk/restaurálunk (MH LéJü). Most vásznazunk vitorlásokat. Kb a pusztulatból kell helyreállítani őket. R-16, R-22, R-26 totál újravásznazás, fa gépeknél borda rekonstrukció, mert konkrétan porrá rohadtak. Iszonyú meló, de nagyon érdekes. A régi MiG-ek fém és pleximunkái is igazi kihívás. Festések eredeti RAL kódok alapján történnek +időjárásálló lakk. Már szorultam be 30 percre MiG-21-be, amikor a dekket akartuk levenni, és nekem kellett kiemelni kiállva az ülésből, de a zár berohadt, így kb kifűrészeltek :D Sajnos sok kompromisszumos megoldás is születik, tudjátok, pénz és idő, de igyekszünk a legjobbat kihozni.
Vogel -
Frenky #84878 Üdv! Leírom, akit érdekel csatlakozzon bátran! A DCS Virtual Hungarian Air Force egy zárt csoport! Azért hoztam létre, hogy egy helyen legyünk, akik HASZNÁLJÁK ezt a szimulátort. Digital Combat Simulator. Ezáltal mindenki számára elérhetők a létrehozott események, oktatási anyagok és információk. Céljaink között szerepel, hogy egy jó társaságban, kulturált keretek között tudjunk online repülni, képezzük magunkat, a kezdő pilótákat is. Olyan jelentkezőket veszünk fel, akik aktívan részt vesznek a közös többjátékos repüléseken. Az új jelentkezőknek részt kell venni egy TeamSpeak_en történő beszélgetésen, ez a felvételhez tartozik, valamint az alábbi adatokat el kell küldeni: Neved, a játékban használt neved, kedvenc géped, mennyi ideje használod a DCS-t! A tagoknak ajánlott, hogy repül online közösségben, a csoport által szervezett repüléseken, részt vesz. Jelentkezés és infó küldése ezen az elérhetőségen: [email protected] Üdv, HUNter DCS Virtual Hungarian Air Force <-- FaceBook -
#84877 Ezt Lacának ajánlom :)
video
(valamiért nem megy a video beszúrás)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.10.13. 11:11:31 -
Lysandus #84876 Na vajon ki nyert? :-)
Top 10 air combat games
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.10.12. 13:21:26 -
#84875 küldtem privátot. -
Valka78 #84874 Ilyen.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.10.12. 10:56:31 -
#84873 Mutatsz egy screenshotot, hogy ez hogy néz ki nálad? Vagy átküldöd azt a dds fájlt? Megnézném a gépemen, hogy mi is ez.
Az eltérő méretet arra mondom, hogy a különböző LOD szinteken a modellre különböző méretű textúrát rak az engine (apropo, melyik játékra kellene?). Ezt pl. Clodnál kétféleképp oldották meg: a repülőgépeknek csak egy textúrája van (a skinezhetőség miatt) és az engine majd átméretezi őket a távolabbi objectekre. A tankoknál viszont, aminek nem változtatható a skinje, a tank mappában van egy skin0.dds, skin1.dds, skin2.dds, stb skin6.dds-ig. Ezek egyre kisebb méretűek, 1024x1024-től 32x32-ig. Ezeket egy photoshop egy fájlban csak úgy tudná tárolni, ha minden layer 1024x1024 pixel lenne, ami nyilván nem jó megoldás. Ha változtatni akarunk valamin, akkor itt is meg kell csinálni az összes fájlban a változtatást, ami mondjuk gyakorlatban úgy néz ki, hogy megcsinálod a legnagyobbat majd átméretezed és felülírod a kisebbeket. De a lehetőség megvan rá, hogy ha a kicsin a textúra már túl elmosódott, felismerhetetlen, akkor belenyúlj ha akarsz. -
Valka78 #84872 Azt nem engedi elmenteni. De ezek ugyanazok a képek, mint amiket a ps 6.0-val szerkesztettem, ez a skálázás nekem teljesen új, azt sem tudtam, hogy van ilyen.
Hmm... Hogy érted, hogy eltérő méretű layerek? Ez úgy néz ki, hogy megjelenik a kép és mellette az 1/4 méretű mása. Az mellett annak az 1/4 méretű mása, majd annak is és így tovább. Ha ráteszek egy új layert az eredeti képre, akkor a kisebbeken nem jelenik meg. És ha a textúrát rárakom a 3D modellre, akkor az új layer csak közelről látszik. Ahogy távolítom az objektumot, az eredeti textúra egyre jobban áttűnik, míg az újból már nem látszik semmi. Ha az első kis képre is rámásolom, akkor távolabbról kezd eltűnni, ha másodikra, akkor még távolabbról és így tovább. De ez így egy agybaj, hogy minden kis képre át kell méretezni és rámásolni amit változtatni akarok. -
#84871 Én még nem találkoztam ilyennel PS-ben, és amennyire tudom, a PS nem is tud kezelni eltérő méretű layereket egy fájlban. A gimpnek viszont van ilyen pluginje (különböző LOD layerek egy fájlba), lehet, hogy az alapkép is ott készült, és azért nyitja meg a PS ilyen furcsán?
Azt kipróbáltad, hogy a legnagyobb képet egyszerűen átmásolod, egy újonnan létrehozott fájlba, és azt mented el dds-ként?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.10.12. 00:23:30 -
Valka78 #84870 Üdv!
Photoshophoz kellene egy kis segítség. Régen a 6.0 használtam és ott egyszerűen lehetett .dds fájlokat szerkeszteni, de a win 8-hoz a cs6-ot kellett már felraknom. Itt viszont a .dds kép mellett megjelenik egy másik ablak, amiben a kép van csak kicsinyítve. Az mellett megint egy újabb kicsinyítés, stb... nem tudom hogy hívják ezt. A gyakorlatban ezek layerekként működnek, amik a távolság viszonylatában tűnnek át egymáson. Aki ismeri ezt, az tudja miről beszélek.
A kérdésem az lenne; Hogyan lehet ezt kikapcsolni, hogy csak az alap képet értelmezze távolsági hatások nélkül, vagy hogyan lehetne az összes távolságra értelmezni a készre szerkesztett képet? -
sulyid #84869 ACG publicon engedik? Próbáltam felrakni a spitfire skineket, addig eljutottunk hogy a társam látja a festést a gépemen, de nem tudom hogy a többi player is látná-e? Azért kérdezem mert egyszer láttam egy tök érdekes festésű hurricanet, ami biztos hogy nem a defeault festés volt... -
Lysandus #84868 Ha jól tudom a szervertől függ, hogy engedik-e. Egyébként általában nem szokták. Akkor se te, se a többiek nem látják az egyedi skineket. -
sulyid #84867 Hogyan tudok olyan skint berakni ami multiban látszik nálam és a többi playernél is? -
#84866 Ütközésmodell szar, de a sérülésmodellt tekintve az egyik legjobb a CloD :)
Ami a G.50-et illeti, a többi kiskaliberhez képest jobb a géppuskája, mert ez nem 7.92-es, hanem 12 mm-es, de a 20 mm-es MG-FF/M-nél nem jobb.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.10.07. 22:53:54 -
sulyid #84865 Akkor azt már meg sem említem hogy ma meg két 110C7-esre estünk rá, 2-0-ra nyertünk. :)
Én kilőttem a pilótáját annak amelyikre rácsaptam, a másik pedig a parton csapódott a földbe. Az egész végén már csak az volt a vicces hogy elhagytam a szárnyvégemet. Tudjátok a spitek leszerelhető utolsó szárnyszekcióját.... Nem tudom hogyan, de a jobboldalit elhagytam, lehet hogy túl alacsonyan húztam ki felhúzáskor és beleért a vízbe, vagy nem tudom, de elég vicces látvány volt az asszimetrikus szárny, ami szerencsére csak egy kicsit húzott jobbra.
Utána meg G50-nel szálltunk fel, én 1 hurry-t kaptam el, a géppárom 3-at... Robbantó-gyújtó-nyomjelző és páncéltörő-gyújtó-nyomjelző felváltva = 10-20 lövedék / ellenséges gép. Maga a fiat egy műszaki hulladék, de a fegyverzete a legjobb a játékban lévő vadászok közül, ha jön majd a P-40E akkor az fogja majd átvenni ezt a szerepet.
-
lala42 #84864 ÁRULÓ!!!!!!!!!! -
Lacusch69 #84863 Ja, ez volt a gond, aztán rájöttem én is. -
rabbiddgog #84862 nekem a stukák kamikázéztak bele a földbe, úgy emlékszem a magassággal volt baj,alacsonyan volt beállítva az oldási magasság
nem tudta kivenni a zuhanásból(elájult a pilóta?)
-
Valka78 #84861 Rémlik hogy nekem is csinált ilyet, de hogy mi volt a hiba, azt nem tudom.
A "set" opciót én nem használom célpont kijelölésre. (legalábbis földi célpontnál)
A ground attack-nál nézd meg milyen magasság van beállítva.
Asszem akkor is meghülyül néha, ha nem raksz neki bombát vagy rakétát.
Több nem jut eszembe.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.10.04. 23:21:22 -
Valka78 #84860 Szerintem csak annyi, hogy beállítasz még egy normfly waypointot a ground target után...
Legalábbis nálam nem mennek a földbe. -
sulyid #84859 Köszönöm szépen. :)
Közben ma is elvoltunk:
Repültünk 2 órát, kemény 1 légiharcban volt részünk közben, de az is egy 20 perces 0-2500 láb közötti kergetőzés volt csak. Adtunk és kaptunk is, végül senkinek nem írt jóvá a rendszer semmit és lőszer fogytán inkább leléptünk Hawkinge-be vissza. :) -
#84858 Üdv. Azon a képernyőn, ahol az üzemagyagot és a bombákat állítod be, ott kell a lövész slotját (nose gunner) "empty"-re tenni. -
Lacusch69 #84857 Megvan... -
Lacusch69 #84856 Srácok, segítség kellene...
Offline full missiont írok ('46 + HSFX aktuális), amiben -többek közt- Il-2-esek támadnának német hk-kat.
Beállítom a repülési paramétereket, megadom a gépek célpontjait, fegyverzetet is választok, de bombázás helyett belerepülnek a földbe a hk-k mellett.
Régebben valahogy megoldottam, de már nem emlékszem hogyan.
Valakinek rémlik még valami ebből? -
sulyid #84855 Reggölt
Valaki nem tudja hogy online repüléskor hogyan kell kiszedni a Ju-88-ból a bombázó tisztet? Zubózni szeretnék és elég zavaró a jelenléte, totál 0 a kilátás jobbra. Előre is köszönöm a választ. -
#84854 Nem épp világszinvonalú,de legalább van
-
#84853 Ma olvastam a Jetfly-on hogy a REPTÁR 2016.03.21. én nyit hivatalosan. -
lala42 #84852 Itt van. De csak látványosság
12 Km.-re tőlem. Berci szülőfalujában. Akkor volt az űrben, amikor 1. éves voltam a Killiánon Szolnokon.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.09.30. 18:46:32 -
croatianus #84851 Hát azt a tikkadtszöcskenyájas-erjedőalumíniumszagos-valaholkeleteurópában fílinget kicsit hiányolni fogom.
Most már Monyinóig kell menni hasonló élményért.
De amúgy meg persze: -
#84850 Magyargencsen van egy kiállitva,egyéb techikákkal együtt nincs agy tömeg igy több ideig lehet nézelödni ,vagy fotózni -
#84849 Magyargencsen van egy kiállitva,egyéb techikákkal együtt nincs agy tömeg igy több ideig lehet nézelödni ,vagy fotózni -
#84848 Magyargencsen van egy kiállitva,egyéb techikákkal együtt nincs agy tömeg igy több ideig lehet nézelödni ,vagy fotózni