IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Shturmovik Stab
Version 6.3
Ezzel minden gondod megoldódik.
Megkeresed a 1680X 1050 Widescreen opciót. Beállítod oszt jó lesz az.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
PageDown=fov90
Addig is: próbáld meg átírni az users/doe/settings-ben a fov-ot 90foknál nagyobbra. Szólj, ha sikerült... 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
width=3072
height=768
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=1
EnableClose=1
SaveAspect=1
Use3Renders=1
Azért nem 3840x1024-ben mert akkor vagy csík lesz látható, vagy olyan nagy lesz minden, hogy élvezhetetlen a repülés.
Ezzel a beállítással, amár korábban belinkelt képet látom (persze mozgás közben <#smile>#smile> )
A Lacusch által bemásolt conf.ini részleten kívûl kellett még valamit állítgatnod?
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/23110283/m/5361092975
Rendkívül kellemetlen, mikor valami miatt "csak" egy monitoron nézem a történéseket. Olyan érzés, mintha "csõlátásom" lenne.
Ezt a részt másold be a conf.ini-be:
width=1680
height=1050
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=1
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
Nem fogsz nagyobb látóteret kapni, sõt az aljából és a tetejébõl egy kicsit le fog venni, de ez nem zavaró. Az az oka, hogy a játékban a látómezõ (vízszintesen) maximálisan 90fok lehet.
46' widesreen problémában kérném a segítségeteket. Folymatos olvasója vagyok a fórumnak, de eddig még nem találtam választ a kérdésemre.
-vagy csak figyelmetlen voltam-
24" monitoron szeretném futtatni a játékot 1440x900, vagy 1680x1050
felbontásban, de nem sikerül a dolog. Próbáltam egy jó pár conf.ini verziót (köztük Truckerét is), meg a Sturmovik Stab-ot, de mindíg ugyan az az eredmény. A játék menü elindul 4:3-ban, majd a mésönnél full screenre vált, de nem kapok plusz látóteret, és ráadásul a videókártya beállításai is figyelmen kívül maradnak. Vagyis tök szar lesz az egész. Az érdekesség, hogy ha belépek a hardwer setupba ott azt a felbontást írja ki amit én beállítottam (1440x900, vagy 1680x1050). Egy 7950gt ko
karim van, és 1600x1200-on tökéletes a játék, de ez nem 16:10
képarány, és így nagyon nyújtott a kép. Bocs hogy ha hosszú voltam, elõre is köszi a válaszokat!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha online akarsz játszani "mindenképp" kell az 1946, de single playerhez azért (eretnekség, bocsánat😛) az FB-t, vagy max AEP-pel együtt ajánlanám. (hacsak nem fontosak a késõbb beletett repülõgépek)
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
3 papír?lehet be kell ruházzak rá..
Marad az inglis úgytûnik.
De lásd kivel van dolgod.
http://il2skins.free.fr/
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Meg mi az az XF11? Pusztuljak meg ha tudom pedig már jó pár éve ismerem az IL2-õt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Eddig 1680x1050, 2xAA, 4xAF, táj részletesség: very low, összes többi maximumon, ez így az olasz térképen a meranói hegyek felett 25fps körül tudott.
Most felbontás ua., 4xAA, 8xAF, minden maximumon (táj is!), ugyanott az olasz térképen 60 fps-t tud.
Megjegyzem, a monitor miatt többet nem is tudhat...
Kipróbáltam ezt a processzor optimalizálást és nálam átlag 4 fps növekedést
okozott.Nagyváros felett azonban teljes ráközelítéssel így is leesik néha 10 fps alá.
Isten áldja a pogányokat!
Hiába anyám mindig mondta ,hogy tanult embernek nincs párja.
Valóban jelentõs a gyorsulás,mi több még a Win is gyorsabban tölt be.
Köszi.