IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TG Gida
Ez tényleg hihetetlen!Néha még az operatõr se tudta követni.

Isten áldja a pogányokat!

panther112
Lehet h 10 méterrel magasabban tanulta meg ezt a szintû irányítást😊 Amúgy tényleg elképesztõ.

Trucker39
Azt a kurva.... elöször film trükknek gondoltam. Le a kalappal. Azért arra kiváncsi lennék, hányszor törte össze a technikát, mig betanulta a koreográfiát.

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Scottt
A hiba oka:
Hardver gyorsítás.Nekem is csinálta.
Megoldás: futtatás->dxdiag->hang->gyorsítás kikapcs

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bucser
Én is erre voksolok😊

Mondjuk a melóhelyen (bankban) érdekesen néznek mikor meló közben dobolok rá a kezemmel😊 (mp3 lejátszó füles és saját feladat amikor nem szólnak hozzám😊)

Ja és "You Shook Me All Night Long" a legjobb

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Her Laca
A játékban a controlsnál legalul van egy olyan ,hogy hotas control.
Na ott ráböksz a power feliratra és megmozgatod a gázkart.
Azért érdekelne miket néztél már meg a sok minden közben😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

exTrem
Sziasztok. Hogyan tudnám a gázadást az X52-es jojomra beállítani ? Sok mindent megnéztem már de nem jártam sikerrel :S. Köszi a helpet.

PhantomAss
jaja
egy jó400-as elég kell legyen

GOOBY, pls

E8400+HD4870 rendszer terhelt fogyasztása kb.: 270W... egy jó minõségû 400-as tápnak még 3 vinyóval sem okozhat gondot! 😉

www.smart-bus.hu

3 hónapja, amikor is készen lett, semmi gond...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

TG Gida
Viszi viszi,aztán egyszer csak leteszi😊

bátor
Ebben az esetben nem hiszem, hogy a táp (hacsak nem valami hibája van).
Nekem egy 400w-os Chieftech viszi a 8400-es procit, 3db winchestert, 8800GT-t, DVD-t, meg az apróságot...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Neuman
A tápom 350W-400W nem tudom pontosan, de 1 éves nagy ventilátoros!
Azt kizárom mert másnál is elõ jönne. Joyom meg nincs jelenleg!

A másik most vettem bele winyót, így most két winyó van. Elõtte is csinálta. Megpróbálom a DVD olvasót hátha úgy is akarok egy másikat

!!!HALA MADRID!!!

TG Gida
Hali!
Lehet joy probléma is.Nekem a retek x52 miatt csinálta mindig ezt.Amióta viszont újraraktam windows-t meg az il-2-t egy új sata-s vinyóra nincs ilyen gondom.

Milyen tápod van ? Lehet hogy az a hibás. Gyenge v régi v rossz minõség. Próbálj meg némi fogyasztáscsökkentést pl dvd táp le. Esetleg kérj kölcsön egy nagyobbat.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Neuman
A kártya jó.
Viszont DVD írót használok, nincs olvasóm, és nem is mostani példány, esetleg az?
Néztem a naplót is nincs semmi hiba!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Nem jön be így se, simán újra indúl.

!!!HALA MADRID!!!

Automata indítás kikapcsolása:

Vezérlõpult--> rendszer--> speciális--> indítás és helyreállítás beállítások--> rendszerhiba--> automatikus újraindítás

Itt a négyzetbõl vedd ki a pipát.

Legközelebbi problémakor kapni fogsz egy álló kék képernyõt, azt fényképezd le, majd olvasgasd el, milyen hibára hivatkozik.

A vidikari jónak tünik. Táp ? Hõmérséklet ? Próbálj meg egy jó erõs videotesztert végignyomni. Az megizzaszt mindent.

Neuman
Még a medievalal 2, szintén eredeti.

grafika kártya amire én gondolok. Inno3D Geforce 7600GS 512Mb PCI-E.
Viszont azt nem tudom, hogy mit jelentenek ezek: X32, X64, X86 frissítéseknél.

Autómata újra indít hol van? Bios?

!!!HALA MADRID!!!

Ilyet az enyém is játszott. A gameport miatt beszerelt Genius hangkártya drivere idõnként összeakadt valamivel.

Sanyix
akkor kapcsold ki az automatikus újraindítást, és akkor még látni is fogod miért halt be.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Más programmal is csinálja ?

Neuman
Játék közben, repülök, vadászok és egyszer csak meg áll a kép és újra indúl a gépem.

!!!HALA MADRID!!!

Sanyix
Mer ugye manapság menõ a fogalomzavar pl: lag= szaggatás, kifagyás = ctd, critical error
Pedig nagyon nem így van...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Mert szar a vindóz. Egyébként bõvebben hogy fagy ki? 😊

Neuman
Miért van az hogy kifagy a játék??
Csak az fb van meg eredetiben. A többit még nem vettem meg.

!!!HALA MADRID!!!

DonZorro
Nekem is. Mert nem lehet olyan rossz az idõ hogy én ne legyek ott! <#vigyor1>

Halasszuk péntekre a letisztázását, amikor már többet látunk az idõjárásból... (egyébként nekem szombat az esélyesebb)

DonZorro
Skacok Repülõnapon egy mini tali <#kerdes>

Tegnap 2x is elszállt a billentyûzetem. Érdekes hogy csak az il2 alatt. Billentyû nélkül se futó, se fékszárny, se beszélgetés. Laca amikor kiléptél akkor szállt el 2.x , azért nem köszöntem. Aztán nem is mentem vissza. Ma este megint megnézem. FLYONLINE !

panther112
Köszi, bár sajnos kaptam egy szemgyulladást, min 1-2 hét mire meggyógyul teljesen😞 De legalább akkor már nem kell ilyenekkel foglalkoznom😊

Her Laca
Na Lacusch69! Repülünk egyet a Flyonlin?😊 Ha már kérdezted😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én nem is tudtam ,hogy a szigeten lesz. A fiam kérdezte akarok e menni rá ,én meg mondtam ,hogy ja. Õ intézte a többit .Na de majd rákérdek ha hazajön😊

Sok sikert a bevetésekhez!<#wave>

ja de azt azér vedd bele h közel sem 400 kilót kell megemelned ahhoiz h felállítsd.mert ugye végig érintkezik a talajjal.
off

nem vagyok hajlandó tovább müller péter és társai zsebét tömni. 2003-2006ig minden héten kinnvoltam.de az berakta a szögeslécet h 5 napért annyit kérnek el mint tavaly 7ért.plusz a sör is drágább lett. szal innentõl belehet kapni azt a bizonyosat alapos fogmosás után..

on
már állítottam fel.csak azért mondom.de lehet h akkor ez nem volt akkora nagy gép mint az egynyolcas.meg a rendõrbácsik is mutatták a tévében.(pesze az amiknál)
Sanyix
ez megint olyan mennek a hõs angol pilóták és lelövik a buta messzereket, akik nem tudnak senkit sem eltalálni, és bambán csõlátással repülnek téma, mint abban a gagyi angliaicsatás filmben.

panther112
Szia, sikerült egy notebook-on megcsinálnom, minden megy tökéletesen. Újrarakom a rendszert, mert semmilyen registry clean... progam nem oldja meg a gondot. Úgyhogy köszi, de most már fog emnni egyedül is, végre tudom, milyen az, ha rendesen mûködik.

Her Laca
Várjál !😊 KV a kisebb rokon, KP a nagy😄DDD Na neki lehet nem okozna problémát😄

Her Laca
Azé mert ahányszor felnézek a a reptéri kóbor kutya sincs rajta.
Így én sem idõzök ott sokáig.

Her Laca

Fel lehet emelni, én 70 kilós koromban szinte felkaptam a földrõl a 230 kilós 1100-as Gixxeremet, amikor eldõlt.
Olyan ez, mint az középállványra húzás: a haverom 350kilós Kawáját egyedül én tudtam sztenderre húzni. Technikája van ennek is...

De hogy legyen ON is: miért nem jön soha senki a flyonline-ra?

Vogel
azért az õ termetével csak sikerül neki 😊

Her Laca
Apropó! Tudod ,hogy koncertjük lesz? Nekem már van bilétám😊Asszem életemben többet úgysem lesz esélyem látni õket élõben.

Her Laca
KV ezen nem vitatkozom ,én láttam már ezt a monstrumot eldõlni ,és hát volt vakarózás. De ha te aszondod ,én megszervezek neked egy próbát😊
Mivel ismerlek ,így bizton állíthatom,jól fogok szórakozni😊)))

Repülõs filmekrõl jut eszembe: nézzétek meg a Vadászpilótákat.
Abban nagyon durva felvételek vannak.

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM