IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helyesíási hibákért a nagybetûs alkohol vállal 😄
sztem arafikus motirt simán ráhúzták a földi modellekre.hamár a stuka így néz ki akkor asszondom egésségetekre.lepetézés a négyzeten.szeressük majdan eztis😊 kíváncsi vagyok h a lobby bõvít e majd😉
Jól látom, 2d ellenfelek?
Azt hittem ilyen nincs is, nekem C64-re is volt repszimem 3d gépekkel;Ð

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

bob
Kéretik az öreget nem kiröhögni. Anno nekem nagyon tetszett és jókat játszottam vele.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Mi értelme lenne? Ugrabugra árkádból tömegtermelés van, a szim piacon viszont nem igazán van sok konkurens produkció, igaz a piac is sokkal szûkebb...

Van valahol valami nem_1000_éves repülhetõ gép lista?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Battlefield of britain. <#smile>

Lehet. Csak nehogy egy Battlefield klón legyen belõle, mert akkor a szimulációt cseszhetjük.

Sanyo
Oleg szerintem valami nagyobban gondolkodik. Abból gondolom, hogy a légvédelmi ágyúkat is irányítani lehet majd, késõbb talán az egyéb jármûveket is. Mindenképpen új generációs lesz a játék, az elején sok idõt kell beleölni a fejlesztésbe, aztán csak ontani kell a kiegészítõket. 😊

www.pcpilot.hu

ugyanez jött le a képek láttán..

a földi célokkal kár ennyit pöcsölni, 300 felett mindegy

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szép, szép...

Csak tudnám mi a túróért kell így kidolgozni egy teherautót, Amikor 500m-nél közelebbrõl sose fogjuk látni, akkor is szanaszét lõjük.

Inkább csinálnának komolyabb repmodellt, meg részletesebb fülkéket, szuper hangokat, ha engem kérdeztek. Az adná az élményt. Az életben soha még nem volt alkalmam repülés közben egy Spitfire szerelõajtaját, meg trim-lapjait csodálgatni... De még a saját gépem külsejét se nagyon szoktam skubizni.

Arra megy ki az egész hogy vegyél új gépet hozzá...

Gyönyörû képek. A repmodelt remélem nem rontják el. Jó grafika + reális repmodel = erõmû ?

Mivel a neten szedtem össze az angol "tudományom" lehet, hogy én értettem félre, de volt egy olyan kérdés, hogy nagy sebességnél bekeményednek-e a Messzer kormányai, amire az volt a válasz, hogy nem.

Ezt nem árt tudni, ha a vörcsikkel vitára kerül sor...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nem sok érdemlegeset mondtak. Magyarán semmit. Pár hülye kérdésre néhány semmit mondó kissé flegma válasz. ennyi.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Kösz a linket, csinálok egy (remélem érthetõ) magyar fordítást róla a flyhura.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Aligha jelenik meg idén, még mindíg csak alpha-test van a játékból.

új BoB képek

A képek eredeti forrása: Olegfórum

A FlyOnline Il2 szerverrel folyamatosan gondjaim vannak, de még nem fogytam ki az ötletekbõl. 😊

www.pcpilot.hu

ja itt az ideje 70 évesen abbahagyni a vadászrepülõzést... ez édes 😄
nemértem a kérdésed.ezis egy repülõ 😄 ezen behaltam 😄
Két, jelenleg is 109-esen repülõ pilóta véleménye ITT.
Remélem, Oleg is olvassa...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
már tavaly is olvastam a megjelenésrõl, augusztusi dátummal
sõt ha jól emléxem 2 éve is
az összes ilyen listán rajta van, szal nem kell vele foglalkozni
a pontos dátum 2 hét múlva

GOOBY, pls

Az enyémen is. <#vigyor4>

Szerintem a BOB minden ilyen listán rajta van😄

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

TG Gida
Azért az érdekes,hogy semmi elõzetes hír nincs, csak valaki belökte a dátumot.

Isten áldja a pogányokat!

Ez igaz, de a játék és a valóság más. Ezért érdekel a vléleményetek. A pumások általában mo felett is póttankkal repültek megnyújtandó a messza rövid repidejét.

Sanyix
maradjunk a két hétben 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Her Laca
Na már csak 6 nap és itt van😊))))) Ezek szerint BOB

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyix
"valószínûleg ausztrál, japán vagy amerikai lehetett"

aaa micsoda megállapítás, ezt vajon honnan sikerült így meghatározniuk? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Meg mikor kapsz egy üza.-elfolyató találatot...

Her Laca
Gondolj arra ,hogy igaziból is tele tankkal mentek harcolni,és a póttank azért kellet hogy még tovább a levegõben tudjanak maradni.
Mondjuk lehet ,hogy a háború vége felé már az üzemanyag hiány miatt kevesebbel is beérték ,de én aszondom a sok benzinnél jobb a több. Mit lehessen tudni meddig kell a levegõben tekeregni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Valószínûleg úgy gondolták, hogy a Dora nagyon gyors, nem érik utol és úgy örülsz a megmenekülésednek, hogy nem fogsz visszafordulni

Her Laca
Szerintem a póttank butaság. Csak az oroszok szeretik használni 😊 de komoly embernek nem kell. Meg kell tanulni 100 benyával harcolni és akkor semmi baj nem lehet.Ez az én véleményem.

Régebben én is így csináltam, de eléggé megfogja a gépet, plusz néha elfelejtettem ledobni... 😊

Más.

NEKI nem volt szerencséje...

Mi a helyzet a póttankkal ? Megéri-e mondjuk 50% + póttank, amit baj esetén dobni lehet?

Her Laca
Nagyon ügyesen csinálták ,szintbe voltunk ,szembe repültünk ,az egyik le a másik fel. A fentire fordultam kicsit meglõttem de már az alsó lõtt is rám. Na aztán orra a fókát oszt nyomás. Ott hibáztak,hogy amikor a repterem közelébe értünk átváltottak két másik gépre és volt idõm megfordulni. Na akkor jól meglõttem az egyiket utána rögtön a másikat de nem elég jól mert csak felbõszítettem õket. Aztán kezdõdött a nagy kergetõzés.

Her Laca
Hát igen vannak nevek akiknek a látványától is ideges lesz az ember.

A nem csihi-puhi szervereken (pl.WarClouds) mindig 100% benzinnel szállok fel.
Ahol hirtelen akciók vannak (pl.BGszerver), 25-50%-kal.

Her Laca
Mondjuk dogolni meg sem akartam próbálni vele😊 Max G2vel lenne bármi esélyem asszem😄

Grat!

Her Laca
Ja ja😊

Ez a Berkut AZ A Berkut?

Aki 19-re lapot húz könnyen pórul jár. Ha hazamentek volna, tán leszállnak. Lehet abban bíztak h elfogy a benyád ? Én pl 50-75%-al szállok föl.

<#nevetes1>
Azért ha téged lõnélek le tévedésbõl, annak nem örülnél.

Her Laca
Hát ezt el kell mondanom.
CC Berkut ,meg Omni nevû srácokkal olyat kergetõztem dórával ,hogy már kezdtem unni. Konkrétan egy teli tank benyát elégettem ,és már piros volt a lámpa mire leszálltam. Õk P63C vel voltak,már mindketten húzták a füstöt ,egyik kevésbé a másik jobban de még így is elhivatottan jöttek utánam vagy fél órát,de lehet volt az háromnegyed is,mire az amelyiket alaposan meglõttem felrobbant. Nem hiszem el ,hogy egy kígyo ennyit kibírt volna😊 de mindegy mert aztán a másikat is lelõttem.

Her Laca
Ez nagyon jó😄DDDDDD

Negwar
"Lödd le mindet, majd az Úr kiválogatja..." régi légvédelmis mondás😊

\"This is a good day to die!\"

Hu én megnéztem és elég siralmas vagyok rajta. Ez tán változik kissé, mert elkészült a szemüvegem. Hát nem semmi a különbség. Már értem miért nem láttam senkit. Kiszúrtam két pöttyöt (messzerek voltak), levettem a szemüveget és eltüntek. Az azonosítással azonban még mindig gondjaim vannak.

Her Laca
Ha akarsz találsz egy rakat magyar srácot.
Ma kb 8 an repültünk egy szerveren egy ts en volt ott pumás ,ricsis ,hvst-s stb. Mondjuk gyönyörû volt mert veszteség nélkül lelõttünk vagy nyolc ,kilenc spitet,meg p51 et egy felszállás alatt. Az is igaz hogy ebbõl ötöt 101vo Pistu vakart le😊 No de az összhang nagyon jó volt.

Ebben a pillanatban a Ricsitõl a lobby cseten van: Gida, Blaster, Tony. Laca, Neghwar, HUN_Vihar a WoE-n repül. Ennyit találtam 20s alatt...

Sanyix
ja, arma serveren is van mindenféle emberke, csak egyszerre 4-nél több soha 😊

Elég, ha csak ITT szét néz Sanyix kolléga.
Van itt minden: V.4, 102.VO, 1/3.vszd, 1/2.vszd, HVS stb...

TG Gida
Vannak századok.Ha jobban körülnézel a lobby-n mindig találsz néhány Dongót,Pumát és mi is rendszeresen fent vagyunk.Ha nem találkozunk annak az lehet az oka,hogy legtöbbünk dolgozó ember és nem ér rá hajnalokig repkedni.

Isten áldja a pogányokat!