IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.smart-bus.hu
Persze ,ezt nem vitatom. De nem hiszem ,hogy tisztában lettek volna mindennel a delikvensek. Tudod fiatalon hiszékeny az ember.!!!!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ez azért teljesítmény ismerjük el. Némi repkedés után (mert amerikában jártak pilótasuliba) nem is lehetett egyszerû. Igaz szabályos leszállásra nem készültek.
Pedig volt rá példa...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Erre van egy példám de nem ennyire drasztikus.
Életem elsõ kiküldetésére (Svájc) kaptam egy S80 D5-ös Volvót hogy azzal menjek fel Ferihegyre. Nekem otthon egy Peugeot 309-m van. Szóval amikor megláttam a bérautót, azt hittem hogy kandikamera, de amikor tudatosult hogy ez a való világ, akkor meg nemtudtam hovaverjem a seggem.
Nem szaporítom tovább. Mire felértem Pestre, hálát adtam az égnek, mert a Volvo tempomatja és automata sebváltója a full manuális Peugeot-om után, ahol még az utat is érzem a fenekem alatt, olyan ingerszegény volt számomra, hogy folyton attól féltem, hogy bealszom.
Talán bennem van a hiba, de ez van.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Fapapucs 😊)
Fú én azt gyûlöltem. De a Tornado nekem is megvolt. Az volt talán az elsõ komoly repszim a piacon, de voltak sajna komoly hiányosságai.
Sok repszimem volt aminek a nevére sem emléxem mert nem érdemes... a Dogfight is közéjük tartozik.
Hajlamosak vagyunk elfelejteni,hogy ott is éveket vett igénybe a pilóta képzés. És persze nagyon magasak voltak a követelmények akkor is.
Félreértés esete forog fenn. 😄
Én úgy értettem ,hogy elhivatottság ,szorgalom kelletik ehhez is,úgy mint az életben bármihez hogyha sikeres akar lenni az ember.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De ezt asszem már sokszor megvitattuk😊
Különben meg csakis az egyéntõl függ mire viszi ,és ez szerintem a való életben sincs másként.
Szerintem igenis kell egy században valamiféle értékelési rendszert kialakítani. (Klánoknál nem fontos, de azok olyanok is....)
Milyen lenne az, ha Kispista Ubul kitalálhatná, hogy õ mától pl. VO101 tag (vagy V.4, 102vo, tökmindegy...), a század tagjai kötelesek ezt tudomásul venni, és Ubulka igen béna ugyan, de használja a nickjében a századnevet.
Innentõl kezdve, bárki látja VO101_Ubulkát repülni, azt hiszi, hogy ez az egység egy rakás szerencsétlenbõl áll...
Én kifejezetten szeretem, amikor pl. a WarCloudson az ellenfél zömében DEY, TFS, PFS, KITE stb... századtagokból áll, mert tudom, hogy ezekkel a srácokkal színvonalas küzdelmet lehet vívni, nem agyaggalamb-lövészet lesz ellenük harcolni.
Tényleg jólesik az embernek, ha vívsz egy párbajt mondjuk PFS_BlueLionnal (egyik legügyesebb a szerveren), igaz, hogy elveszted, de tiszteleg az ellenfél a teljesítményed elõtt. És innentõl kezdve ha belépsz, a holland srác magyarul köszön...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Emlékszem ,hogy amikor jelentkeztem ,(ugyan repülni ,meg harcolni tûrhetõen tudtam) de navigálni semmit. Tanítgattak ,magyaráztak ,de a balaton mapon is képes voltam eltévedni,és állandó stresszben voltam ,hogy most hová tartok ,meg hol vagyok. Oszt Neghwar ( a türelmes)😊
megunta és "finoman,csendesen ,oktatólag" rámförmedt,hogy mi a f..szt nem értek, fent észak ,lent dél,stb a térképen oszt ott az iránytû és használjam. Azóta asszem bárhova ,bármikor,bármely idõjárási körülmények között eltalálok😄
Azt kell tudnod,hogy honnan indulsz,hova tartasz ,folyamatosan memorizálnod kel az adott irányodat és egyszerû lesz a dolog. Jegyzetelhetsz is eleinte.
3 éve (még nem volt saját gépem) apám bepakolta a szobámba a 200MHz MMX-et "ne õket zavarjam éjjel" jelszóval, akkor jöttem rá, hogy engem háromféle játék köt le:
- ami 320*200-ban fut
- ami Thief (1-2)
- ami IL-2 😊
(- néha befér a 640*480 de azokat hamarabb unom meg😊
Elég szerencsés volt, hogy a sok régi játékot pont 14" CRT-n játszhattam újra. Pl. Dogfight (Microprose), ha nem szedem elõ, sosem kezdek IL2-zni.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
aztán jött a Dogfight, Chuck Yeager's Air Combat, B-17 meg még jópár aminek a nevére sem emlékszem
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Amiga 500+: Combat Air Patrol (Talán Microprose)
286: Retal
És nem utolsó sorban: most jövök a lobbyról, õs il-2 (1.2)-vel dogoltam valami skót srácokkal. Nagyon érdekes volt 😉 Meglepõdtem, hogy 6-8 ember volt fenn a Sturmovik szobában. 2001-es game és még mindig vannak akik online nyomják...