IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Még csak nem is csíter volt a kolléga, mert offline sem egyszerû lelõni (5x20mm védõfegyverzet)
bár ha megnézem én múltkor gyakoroltam egyet ai b17-eken. Ellõttem egy a8-as összes lõszerét, szinte mind talált... 4/1 esett le... többi rommá lyuggatva füstölve továbbrepült.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
SoV, Anton6-tal mentem egy, a légvédelem által már megrongált H8K1 hidroplán ellen.
Lelõtt, mint huzat...
A legérdekesebb az, hogy 196(!) találatom volt rajta, rettenetesen füstölt, de túlélt engem...
stat
Két dolog is eszembe jutott:
-Le van e modellezve a géppuska-szinkronizáló hibája?Ez ugye a légcsavar ellövéséhez vezet.
-Fogják e terjeszteni a steam-en?
Isten áldja a pogányokat!
www.pcpilot.hu
Készít valami coop.txt-hez hasonló log filet? Mert hát ugye ez az alapja a front warokhoz.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Bár inkább repkednék vele mint olvasnék róla😄
Mondjuk nem értem a fejlesztõket,vagy a kiadót. Mi az értelme ,hogy csak Orosz honban lehet megvásárolni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
a legújabb kiegben van egy gép (Fw-183 talán), irányítható rakeszokat tud lõni, én nem tudom beállítani a gombokat, nem tudom irányítani a rakétákat tudtok segíteni?
Szerintem a dolog nálad ott "zuhant le", mikor az 1.0 patch telepítésével kezdted. Ha visszanézed, amit írtam ezzel a témával kapcsolatosan, sehol nem szerepel benne olyan, hogy az AAA 1.0 patch-t javasoltam volna kezdésböl feltelepíteni.
az 8-9 db file megvan abból raktam fel, ami az oldalon volt, amit adtatok
mindjárt leszedem újra a site-ról a patch-t és meglátjuk
akkor telepítek újra
Az AAA UI 1.1 és annak az 1.1.1 patche kell csak
Felrakod a játékot a hivatalos patchekkel 4.09b1m-ig.
Utána rá az All Aircraft Arcade 1.1-es mod csomagját (AAA Unified Installer 1.1, ez egy közel 2 gigabyte méretû csomag, 250-megás darabokban tölthetõ le)
Ehhez van egy 1.1.1-es patch (AAA Unified Installer patch 1.1.1, ez kb 50 mebagbyte)
Pedig ezt az általatok megadott magyar oldalról szettem
Eddig eljutottam oda, h. a 4.08 és 4.09m fent van
és még jelenleg angol
most települ a AAA community
van két patch
AAA_Unified_v1_1_Patch_v1_0.exe
AAA_Unified_1_1_Patch_1<1>1>.1.1.exe
byte-ra azonosak, mi a különbség? érdemes felrakni?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
pl.: C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\il2fb.exe
Isten áldja a pogányokat!
Aham, és addig még hány évet kell még aludni?? <#mf1>#mf1>
www.pcpilot.hu