IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TG Gida
A repülõbenzin a németeknél is 100 oktános volt,vagy rosszul tudom?

Isten áldja a pogányokat!

Próbáltam, lófaxt nem jelent...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Vogel
Kiváncsi vagyok ha shell vpower racing 99+-t tankolsz a kocsidba, jobban vezetsz-e, mert ez jön le a cikkbõl 😊

Chazz76
Érdekes,a ruszkiknak jó volt a 76-os mosóbenzin is a vasakba.<#nyes>

Egy újabb legenda...

LINK

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nem tudom pontosan, de 1/3-a biztosan 20-as (lõszerjavadalmazás/találati arány alapján)...

Még csak nem is csíter volt a kolléga, mert offline sem egyszerû lelõni (5x20mm védõfegyverzet)

Sanyix
lol gondolom a találatok nagy része 20 milis...

bár ha megnézem én múltkor gyakoroltam egyet ai b17-eken. Ellõttem egy a8-as összes lõszerét, szinte mind talált... 4/1 esett le... többi rommá lyuggatva füstölve továbbrepült.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Helyesen:

Stat

Hát srácok, ma találkoztam a repülõ tankkal...

SoV, Anton6-tal mentem egy, a légvédelem által már megrongált H8K1 hidroplán ellen.
Lelõtt, mint huzat...
A legérdekesebb az, hogy 196(!) találatom volt rajta, rettenetesen füstölt, de túlélt engem...

stat

TG Gida
Hali!
Két dolog is eszembe jutott:
-Le van e modellezve a géppuska-szinkronizáló hibája?Ez ugye a légcsavar ellövéséhez vezet.
-Fogják e terjeszteni a steam-en?

Chazz76
Nincs track mentés?Basszus...

Sanyo
Találtam erre utaló jeleket, de nem vagyok benne biztos. Az Il-2 féle track mentés sajnos nincs, pedig nagyon jól jönne.

www.pcpilot.hu

L Viper
Ezt a WWI modot próbálta már valaki az IL2-höz?

Canvas Knights - WWI Project

Képek itt.
Willenbrock
Fok.DR I-et nem hagyhatják ki belõle.Az a manõverezõ harc bajnoka volt,remélem nem külön kiegészítõként lesz csak.

Vogel
Sanyo!

Készít valami coop.txt-hez hasonló log filet? Mert hát ugye ez az alapja a front warokhoz.

Sanyo
Van kétmotoros bombázó, azon teszteltem a légi ütközést. 😊 Arról sajnos csak videó van, de arra még nem bólintottak rá.

www.pcpilot.hu

Chazz76
A (most még?) nem repülhetõ,de a játékban lévõ gépek típusáról van infód?Kétülésesek,többmotoros bomberek vannak?

Sanyo
A bétában csak ez a két típus volt elérhetõ, lehet hogy kapok egy fullost megjelenés elõtt, akkor többet is tudok mondani. 😊

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Szépen néz ki a játék csak 1-2 dologgal nehéz kibékülni:Csak net kapcsolattal játszható(ez miért jó?)2 késõi típussal kezdik DVII Spad XIII,a korábbi típusok(DRI!) meg késõbb lesznek elérhetõek plusz pénzért.Persze így is nagyon várom.

Azt hiszem kurvára várom! 😄 <#eljen>

www.smart-bus.hu

Sanyo
Készen vagyok. Ha valami nem világos, kérdezzetek és javítom. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Írtam a PR részlegnek, rákérdeztem arra, hogy az orosz verzió tartalmazza-e az angolt is, de még nem jött válasz.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Köszi😊
Bár inkább repkednék vele mint olvasnék róla😄
Mondjuk nem értem a fejlesztõket,vagy a kiadót. Mi az értelme ,hogy csak Orosz honban lehet megvásárolni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
12 kép publikálására engedélyt kaptam és írhatok is a RoF bétáról. Ha van kérdésetek, estére tervezem a cikket, igyekszem belevenni a válaszokat is.

www.pcpilot.hu

rájöttem, hogy a hangot nem bírja vmiért mert lenémítva mûxik

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nekem is fagy

Trucker39
Igen, lehet öket irányítani. Most nincs elöttem a game (notiról írogatok), de olyat keress, ami a bombázáskor a bombsight beállítására szolgál. Az ami a bomba célzó irányzékot föl-le, illetve jobbra-balra állítja, Ugyan ezen gombokkal lehet a rakétát is irányitani. Persze csak addig, mig a rakéta vezetékei elérnek. Régebben rátettem az egyik HOT Switch-re az X-52-n. Némi gyakorlás után jól használhatóak például bombázók ellen. Csak közel kell hajolni a revi-hez mert elég érzékeny a rakéta.

Nektek megy ez?

Tök aranyos kis unalomûzõs repcsis játék de nálam folyton lefagy. Nálatok?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

hali

a legújabb kiegben van egy gép (Fw-183 talán), irányítható rakeszokat tud lõni, én nem tudom beállítani a gombokat, nem tudom irányítani a rakétákat tudtok segíteni?
Trucker39
Kis helyesbítés. a 4.09bm patch nem kell, mert benne van az AAA patch-ban.
Szerintem a dolog nálad ott "zuhant le", mikor az 1.0 patch telepítésével kezdted. Ha visszanézed, amit írtam ezzel a témával kapcsolatosan, sehol nem szerepel benne olyan, hogy az AAA 1.0 patch-t javasoltam volna kezdésböl feltelepíteni.

aszem 4.09ig volt jó

az 8-9 db file megvan abból raktam fel, ami az oldalon volt, amit adtatok

mindjárt leszedem újra a site-ról a patch-t és meglátjuk
akkor telepítek újra

AZ AAA 1.0 nem kell rá

Az AAA UI 1.1 és annak az 1.1.1 patche kell csak

Minden lépésben nézd meg hogy mûködik e a játék.

Nem tudom mit csinálsz rosszul, de ez nem bonyolult.

Felrakod a játékot a hivatalos patchekkel 4.09b1m-ig.

Utána rá az All Aircraft Arcade 1.1-es mod csomagját (AAA Unified Installer 1.1, ez egy közel 2 gigabyte méretû csomag, 250-megás darabokban tölthetõ le)

Ehhez van egy 1.1.1-es patch (AAA Unified Installer patch 1.1.1, ez kb 50 mebagbyte)

Most lett orosz nyelvû

Pedig ezt az általatok megadott magyar oldalról szettem

Kicsit el voltam havazva, de most telepítem újra a progit

Eddig eljutottam oda, h. a 4.08 és 4.09m fent van
és még jelenleg angol

most települ a AAA community
van két patch
AAA_Unified_v1_1_Patch_v1_0.exe
AAA_Unified_1_1_Patch_1<1>.1.1.exe

byte-ra azonosak, mi a különbség? érdemes felrakni?

Willenbrock
lehet abba kéne hagynom a játékot-ma megint 2X leszedtek, 0 eredményt értem el.

TG Gida
Szombaton indultam volna Moszkvába,de lefújták. 😞 Mekkora cumi.

Több orosz fejlesztésû játéknál láttam mostanában ezt a stratégiát. Nem értem teljesen, de valószínüleg benne van, hogy a világ egésze úgyse tud játszani az orosz nyelvû változattal, hiába is terjed el a feltört változat. Utána meg kidobják a Steam-es verziót, ha már bejött az ára.

Willenbrock
A Spit vs. 109MOD szerver jó.Az AAA moddal lehet rajta játszani,ugyanolyan realisztikus beállítások vannak mint a 4.08-ason.Most ugyan kajak mérges vagyok mert 2X is leszedtek spittel földközelben.Ráborítottam egy oszlopot támadó tempestre,el is találtam egy fordulóban,erre egy spit elkap hátulról.Késõbb ugyanez a pilóta 2X is leszedett...kb ugyanez volt a szitu de kilõttem elõtte 2 légvédelmi kocsit meg 6 teherautót azért.3X is engem sikerült meglepniük de sikeres lerázás után leszálltam.Csak némileg vígasztal hogy egy olyan kanadai szedett le akinek 28 gyõzelme van a hónapban,vesztesége meg szinte alig-legalább nem egy zöldfülû.<#vomit>

Willenbrock
Attól "tartok" a végén még egyszerre jön ki a BoB-nal,haj de nagy szimulátorbõség lesz akkor itt <#hehe>

Her Laca
Hát akkor várhatunk rá asszem még egy pár hónapot.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Miután kifogytak a dobozos változatok tõlünk keletre, utána indítják csak be a digitális terjesztést. Valahol olvasta, hogy a steam nagy favorit a kiadónál, de semmi hivatalos infó nincs.

www.pcpilot.hu

TG Gida
Pontosan írd be az útvonalat,kis és nagy betûk is számítanak.
pl.: C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\il2fb.exe

TG Gida
Már csak egyet.

újratelepítettem a windowst és most hiába írom be a hyperlobbynak az il2 elérési útját nem akarja észrevenni. viszont nagy elõszeretettel fötör a mappáim között. vajon 'mér jó az, ha az egész könyvtárfámat feltérképezi és így minden fájlom és azok elérési útjai ismertek lesznek annak, akinek ezt elküldi? hogyan lehet úgy megtaláltatni vele a játékot, hogy közben ne kotorásszon a többi cuccom között?
Her Laca
Meg lehet rendelni valahol? Van róla információd? Stb😊

Sanyo
A holnapi május 7-én. 😊

www.pcpilot.hu

"Megjelenés május 7-én,"

Aham, és addig még hány évet kell még aludni?? <#mf1>

Sanyo
Tavaly új nevet kapott és azóta sokkal szebb lett. Megjelenés május 7-én, egyelõre csak Oroszország és a korábbi tagállamok területén.

www.pcpilot.hu