IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre a repülõ tank izére meg én sem tudok mit lépni.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
AEP-et azért mert nem forgalmazták akkor még itthon PE-2-t meg azért mert mire megvettem volna jött a 46.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Isten áldja a pogányokat!
Az viszont biztos, hogy a DVD meghajtóm nagy valószínûséggel Il-2 mérgezésben pusztult el. Sokkal többet látta ezeket a lemezeket, mint az összes többit együttvéve... (beleértve a Morrowindet és az Obliviont is)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
ÉS amennyit játszottam vele eddig messze ez a 4-es érte meg a legjobban életemben😊 (meg a Total war sorozat és a mechwarriorok)
2-3 év online és még kb 5 év offline játékolás😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Viszont a Mesza-Spit 2v2 harccal nem tudsz villogni a dizsiben <#nyes>#nyes>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Kétezeröc'cáz forint, amennyibe pl a kedvenc pulcsid/nadrágod került.
A benzint meg remélem csak viccnek szántad. Ez a játék bõven megér ennyit, még akkor is, ha én már egy éve nem tudtam vele játszani egy förtelmes nagy hiba miatt 😞
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Hidd el, annyit mentem Simsonnal, amennyit elképzelni sem tudsz...
Amit írsz, az 300km motorozás. Hát, ha neked az még akkora élmény...
Amúgy a tankja 7.8l, ebbõl 0.8l tartalék.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Viszont ha két rúd szalámi helyett parízert veszel, már megvan az ára...
Nem baxogatásnak szántam, hanem tényközlésnek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
help :S
Az "Arcade" pedig eredetileg a játéktermek stílusát jelenti, ahol (a pénzbedobósdi miatt) 1. reflexjáték 2. általában olyan irreális "fizikája" és irányítása van, amit direkt szokni, tanulni kell, tehát nem is nagyon lehetsz benne jó benne elsõre.
Mivel igazi szimulátort nehéz eladni, a gépbe meg nem kell érmét dobálni, szigorúan vett "szim" és "árkád" aránylag kevés létezik, ezeket legtöbbször csak rájuk aggatjuk. A legtöbb játék legfeljebb "erõsen húz" valamelyik felé, de akár mindkettõ jellegzetességei is elõfiordulhatnak.
A Dunaparton ott voltam ma egész véletlenül (mármint nem emiatt mentem pestre😄) 13h-tól, a nagysó kb abból állt, hogy néha "véletlenül" elszállt valami, közben meg szégyentelenül pofáztak negyed-félórákat.
A lökõs bemutató mondjuk jó volt (hozzátenném Kecskeméten sosem voltam😄), a redbullból meg a selejtezõt láttam.
Oké tudom, nem repülõnap. 😊
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A Teremtõ folytasson szexuális aktust ennek az ki-be-ba*ott tetves gennyes szartúró országnak a ki-be-ba*ott bürokratáival!!!
Legalább nem kell fõnöm a napon, hogy lássam.
Addig is: offline gyakorló Stuka, Heinkel és Ju88-as lövészeknek.<#idiota>#idiota>
ITT
Igaz a red bull racen, Palik olyan hangon kiabált, még a várban is tisztán lehettt hallani😊 így legalább nem maradtam le semmirõl.
A B-25 jó volt, meg az a négy motoros gép is (dc-6).
Meg a Boeing-737 is szép, ahogy lassan "eltotyog", a margit-híd felett. Onnan legalább mindent látni, és az air races gépek elõttem fodulnak el😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nagyon nagy egy vas az már biztos.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.