IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A Béna.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Fél 9 körül leszek online,kiprobálhatnánk😄
A Béna.
"With this Mod we will not get AI planes on our Server, flying is human stuff , but, Ships, Carriers, trucks, cars, trains, what ever ist needed will now be moving around. This mod inclouds a Radar option as long as special object are not destroyed on the map and a Base capture option by landing on an enemy base with special planes."
Az utolsó mondatot ajánlanám mindenki figyelmébe!
Erröl tudtok valamit?vagy probálta már valaki?
Mert nagy muri lenne elfoglalni egy angol repteret London mellet és onnan osztani a népet<#violent>#violent>
A Béna.
Esetleg csináld meg azt, hogy valaki más lemezérõl telepítesz, majd a tieddel indítod. (Spoiler: a moddolt játékhoz nem kell lemez)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Átírtam vagyis beírtam mert nemvolt ott semmi sem. Beírtam a hu-t , de nemmûködik még ígysem. Valami más verzió kell hozzá vagy nemtom már. :S
A 4.09-et nem ismerem de a régebbi verziókkal - ha jól emlékszem - 88-cal egy menetben el lehetett süllyeszteni a hordozókat. A két legnagyobb bombát (1xxx kg-os) kell rápottyantani.
Ha 4.09-ben változott valami akkor nem szóltam... 😊
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A Béna.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Aztán ha nem megy akkor MODS mappa törlés, és elõrõl az AAA installertõl(a 2Gb-os) az egész..
1. Töröld az egész mods mappát. Ez nagyon fontos!
2. AAA Community installer.
3. Unified Installer 1.1.1
3. LW10 Serverpack 1.2
4. AC_Installer_v3_8plus Halifax
Amire figyelned kell, hogy egy szûz 4.08-ra telepítsd mindezeket.
Mivel az AAA Mod tartalmazza a 4.09-et és Modswitchert ezért nem kell mást csinálnod.
Létezhet az ,hogy az AAA1.1 patch hiánya miatt van az hogy csak egy repteret látok? mert szerverre felenged.
Vagy mindenképpen ujra kell telepitenem az egészet az elejétöl?
A Béna.
A Béna.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Sikerült eléggé összezavarni, vagy meséljek még a telepítésrõl? 😊
Na a sorrend mégegyszer:
Felrakod az AAA1.1.1-et (8 fájlban lehet letölteni, kb 2 Gb), aztán ezt felpeccseled az AAA1.1 patch-el, utána az LW modpack-bõl felrakod a 2 fájlt, a felugró ablakban meg megnyomod a 6-ost.
Aztán belépsz Lobbyra.. 😄
A Béna.
Mondjuk nagy ficsör volt tegnap Tobruk felett he 162 vel csapatni😄
Mondjuk elvileg Glo és pogi megsugta mi a megoldás ugyhogy remélem ma már repülhetek én is normálisan.
A Béna.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Galiba: Sose az egyén, hanem a csapat gyõz 😊
Én nem nagyon nézem a statisztikát.. pláne mióta mindenhol a 20. hely körül szerepelek <#nevetes1>#nevetes1>
Tanusíthatom<#zavart1>#zavart1>
Repülök vígan Tobruktól észak-keletre 3000 körül, meglátok egy kontaktot, jön felém. Kérdem ki van 3000 körül aki jön déli irányon. Pogi lelkesen válaszolja, hogy õ arrafelé maszatol. De még mindig jön felém. Gyanús, mert nem olyan mesza formája van. Tüzet nyit, felvillan a 6 szárnyágyú. Több se kellett, húzom fel a gépet, pár forduló után lõpozícióban vagyok, szépen kiterül elõttem a Seafire, tüzelek, 3 20-as robban az enemy-n (szárny, kabin, törzs közepe.. micsoda kombó..) és a Seafire elpárolog. Enemy aircraft destroyed. Pogi was killed by Glo. Hö? <#wilting>#wilting>
Valóban Pogi volt a gép 3000-en, csak közben sunyiban átállt a sötét oldalra <#hawaii>#hawaii>
Amúgy Ju88-al 2x is pofánlõttek Seafire-el, mindkétszer PK..
Aztán lefeküdtem én is, mert az anyahajót elsüllyeszteni sztem lehetetlen..
Amúgy azt figyelem, hogy a hajókat nem adja meg a statban..
Sikerült a hajókat hullámsírba küldeni?
Kösz az infót! <#eljen>#eljen>
Hát a V.4 az V.4!!<#worship>#worship>
Az összevetõ képet sajna nem tudtam megcsinálni, mert afrikai map volt egész este. Viszont 9 után beindult a nagy hentelés, igaz kicsit nehézkesen szálltak fel a vörösök az anyahajóról.
Más: A 4.09b-ben hogyan lehet kinyitni a bombeteret? Mert nekem csak a külsõ függesztményû bombákat oldja a gép, a bombetér ajtaját nem nyitja automatukisan mint a 4.08m-ben.
Viszont nem tudom megfigyeltétek-e, de roppant sokat lobbiztunk azért, hogy a játék indításánál V.4.09b legyen feltüntetve <#nyes>#nyes>
harceljárások, magyarázó ábrák, visszaemlékezések, fényképek...
1936tól -ugye45ig.... sztem alapmû
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"