IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztosan vannak még jó csapatok, de eddig én nem találkoztam velük.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Sirály kollegát ne bántsátok!!!
Egyrészt mert századom egyik alapítója ,másrészt mert érti õ a tréfát csak nem szereti😊)
Evvel magam is így vagyok😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem vagyok anarhista, de nem is vagyok a rendszer kiszolgálója.
Persze az is illúzió, hogy valaki a rendszer hatálya alól kivonhatja magát.
Na jó, nem filozofálgatok, de még egy idézet a végére.......
A csónak lehet a vízen, csak a víz ne legyen a csónakban.
Remélem szemléletes a példa?
én is küldtem privit
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
lehet több fogalmam van a rep szimekrõl mint az elöbb sértegetõ kolégának
ezekkel nem szeretem mikor viccelnek
mutassa be õ a játékainak az eredetijét és aztán ossza itt az észt
tehát ill2 összes variácioban megvan lockon a kiegészitõ cd-vel black shark ,condor
mind legális
nemtudom ki vagy és ismeretség nélkül itt vádolgatsz engemet,de lehet régebb óta repülöm az ill2 változatait mint te
és anno szerintem az országban nekem volt meg elöször legálisan a forgotten batles 3 cd-s verzioja ,mert amerikábol rendeltem
és az 1946 is megvan csak költözéskor valahováelpakoltam
fényképeket mellékelek majd ha megtaláltam
megkérlek rá vegyél vissza a stilusodbol
ha nemtudod az igazságot akkor légyszi a véleményedet tartsd meg magadnak
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
nemtalálom az eredeti 1946 dvd-met tudnátök segíteni van -e valami crack a 4.9m-hez?
az albibol való költözködéskor nemtudom melyik dobozba tettem
Kb olyan sok hajad van, mint nekem<#vigyor0>#vigyor0>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A problémáddal kapcsolódóan: Tölts le videokártya drivert az ati.com-ról, mûködnie kell.
Nem sikerült, amit a szavazzással akartam, most jön a "b" terv.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
aztán linkeld be õket ide is 😊
A legutóbbi csapatépítõt én is nagyon élveztem. különösen a levezetõ buli volt nagy, amikor volt karaoki és az egyik kollégám dülöngélve felrohant a színpadra, majd kicsavarta a mikrofont az épp éneklõ csajok kezébõl és beleordította, hogy "jó a buli csak sok a köcsög!!!"
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#taps>#taps>
Felszállok (eddig fasza), emelkedek, tájékozódom (már ha sikerül), elérem a repülési magasságot, kontakt keresés (néha kontaktlencse is kellene hozzá, mert a szemem kigúvad), +látom az ellent, lecsapok, lelövöm, örülök mint állat, eddigre már mögöttem van a következõ (de én annyira örülök, hogy észre sem veszem), ezután lelõnek, ha esetleg mégsem, akkor biztos kifogy az üzemanyag, mielõtt visszaérnék a bázisra.<#wink>#wink><#idiota>#idiota>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
tehat akkor
1. telepit
2. patch
3. crack (ez esetben fairlight)
koszi, probalom
A kolléganõim egytõl-egyig elragadóak voltak és igen-igen belevaló módon adták magukat.
Hogy értsétek a dolgot megosztok pár képet a buliról.
Valaki nem tudja, hogy az atioglxx.dll hibával miért dob ki a játék? Eredeti a game.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Sajna nekem se megy a 4.09 patch utan.
Mi az a fix.exe?
en nem talalom.
Megtartja a sebességét ,nem csinál túlhúzott manõvereket. Míg az ellenfelek igen.
A fóka nem dogra való,egy az egyben nagyon sok géppel szemben hátrányba van.Egyszerûen az irányítása ilyen ,ha elkopik a sebessége nagyon nehéz vele. 3-4 száznál még jól is manõverezhetõ,flaps használata kötelezõ,és ami jó nehezen ragad be. Csapatban tökéletes egy gép,mi több a kedvencem. Tegnap egy felszállással leabáltam egy négyfõs összerádiózott századot a BOB on. De fent tartom,hogy ha beül mögé egy jó pilóta akkor sanyi.
Palásttal csak a gyakorlatlan arcokat lehet lerázni, a tapasztaltabbak vagy lekövetik,vagy egyszerûen felhúzzák megtartva a sebességét és újra lecsapnak. A videóbol is látszik ,hogy az ellenfelek rendre mellé lõnek ,ez mutatja,hogy még nincsenek a helyzet magaslatán.
Az egész játékban a legfontosabbnak tartom a pontos gyors célzást ,lövést. Az elsõ lövésed találjon és akkor már nem lehet nagy baj.