IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galimatika
Ma beleolvasgattam más fórumok bejegyzéseibe és meg kell állapítsam, hogy az itt összejött emberek színvonala messze, nagyon messze meghaladja az általam olvasottakét.
Biztosan vannak még jó csapatok, de eddig én nem találkoztam velük.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
A "LOL"-t? nekem is vannak rossz gondolataim tõle<#boxer><#violent><#gun><#falbav>

acidrain
Hogy útálom ezt a rövidítést.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

TG Gida
Már tényleg úgy hiányzott egy LOL😞

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Balhé van😊))))))
Sirály kollegát ne bántsátok!!!
Egyrészt mert századom egyik alapítója ,másrészt mert érti õ a tréfát csak nem szereti😊)
Evvel magam is így vagyok😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

galimatika
Szerintem akinek ilyen élményt okoz az eredeti CD, annak el kéne gondolkodnia azon, hogy mennyire vált fogyasztóvá és hogy hova csusszantak el a prioritások az életében.
Nem vagyok anarhista, de nem is vagyok a rendszer kiszolgálója.
Persze az is illúzió, hogy valaki a rendszer hatálya alól kivonhatja magát.
Na jó, nem filozofálgatok, de még egy idézet a végére.......
A csónak lehet a vízen, csak a víz ne legyen a csónakban.
Remélem szemléletes a példa?

galimatika
Sose értettem miféle erkölcsi és etika extázist lehet átélni attól, hogy egy eredeti cd pörög a meghajtóban.

Chazz76
Na,én is így gondolkodok,ezek az alapjátékok bõven megérdemlik,hogy az ember legálisan beszerezze õket+respect a moddereknek,akik ingyen fényesítik a játékot.Éles ellentétben pl. az FS sorozattal(amit én is tolok rendszeresen),ahol mindenféle kiegészítõért kemény pénzeket akasztanak le rólad,1:0 az IL-2.

Köszi Sanyo!
én is küldtem privit

A sirályok tudvalev&otilde;leg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

Sanyo
Szücsi írtam privátot. 😊

www.pcpilot.hu

mellesleg 16 éve repülök külömbözõ repülõs játékokkal ezeknek 90%-a megvolt vagy van eredetibe és majdnem ugyanenyi ideje azaz 20 éve a valóságban is repülök

A sirályok tudvalev&otilde;leg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

anno az 1.TG.ricsi kiképzõszázad alapitó bandájában bennevoltam aztán kiléptem repültem GT elõtaggal késöbb VO101 és ujra GT
lehet több fogalmam van a rep szimekrõl mint az elöbb sértegetõ kolégának
ezekkel nem szeretem mikor viccelnek
mutassa be õ a játékainak az eredetijét és aztán ossza itt az észt

azok közé tartozom akik azokat a szimeket megvették amikkel repülnek
tehát ill2 összes variácioban megvan lockon a kiegészitõ cd-vel black shark ,condor
mind legális

Chazz76
Ember,lazítsál már-))!Csak viccelt a kollega,senki nem vádolt semmivel,két szmájli is ott virít a mondat végén,én szimplán röhögtem egy jót a beszóláson.

Szevasz kiskomám!
nemtudom ki vagy és ismeretség nélkül itt vádolgatsz engemet,de lehet régebb óta repülöm az ill2 változatait mint te
és anno szerintem az országban nekem volt meg elöször legálisan a forgotten batles 3 cd-s verzioja ,mert amerikábol rendeltem
és az 1946 is megvan csak költözéskor valahováelpakoltam
fényképeket mellékelek majd ha megtaláltam
megkérlek rá vegyél vissza a stilusodbol
ha nemtudod az igazságot akkor légyszi a véleményedet tartsd meg magadnak

Zpogi
Engem nem zavarna,csak vicceltem,szerintem.

Ezen a képen egészen olyan vagy mint Ali G <#eplus2>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

MEggondoltam magam Galiba, mégse jó a 17.-e <#nyes><#nyes><#nyes>

Ha nem nyílt szervert akarsz létrehozni (mint pl a dedicated szerók) hanem csak dogolni vagy egyszerû coop missiont akarsz repülni pár emberrel akkor ülj be a General room-ban a legfelsõ slotba, várd meg míg összegûlik a kívánt számú nép, aztán az "info" gombra klikkelj és "Start game" gomb.

Szerintem nem kéne Sirályt baxtatni. Kizártnak tartom, hogy kalózkodna.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

i robot
Jó reggelt! A Hyperlobby-n hogyan lehet szervert, vagy játékot létrehozni?

LOL most már ország világ láthatja, hogy nem vagytok 100-asok <#nyes>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ezen tényleg belehet <#wow1> Hangja is majdnem mint az igazié!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nem nem😊 Csak magas a homloka! Okos emberek ismérve😄 Már nekem is elkopott,úgy látszik megjött nekem is az eszem.

Her Laca
Nem kell ahhoz semmiféle crack. Nem értem .

Zpogi
Ezt a dumát majd a szoftver-kommandónak add elõ,miután rád rúgtát az ajtódat és a fejeden térdelve próbálnak megbilincselni...<#eplus2><#hehe>

szevasztok!
nemtalálom az eredeti 1946 dvd-met tudnátök segíteni van -e valami crack a 4.9m-hez?
az albibol való költözködéskor nemtudom melyik dobozba tettem

acidrain
Jó képek lettek!
Kb olyan sok hajad van, mint nekem<#vigyor0>

galimatika
Személyes kedvence a lányomnak....[/url][/img]

galimatika
Még ezt a lányomról és rólam......[/url][/img]

galimatika
Õk oktatják gyermekeinket<#wow2>

galimatika
[/url][/img]

galimatika
[/url][/img]

galimatika
[/url][/img]

Falcon87
m-m. Nem ezt a gond, a játék eredeti, lemez a helyén, minden baba, kivéve azt, hogy nem indul el. Nem értem. Mod nincs fent.
A problémáddal kapcsolódóan: Tölts le videokártya drivert az ati.com-ról, mûködnie kell.

Nem sikerült, amit a szavazzással akartam, most jön a "b" terv.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

http://tinypic.com/

aztán linkeld be õket ide is 😊

OFF

A legutóbbi csapatépítõt én is nagyon élveztem. különösen a levezetõ buli volt nagy, amikor volt karaoki és az egyik kollégám dülöngélve felrohant a színpadra, majd kicsavarta a mikrofont az épp éneklõ csajok kezébõl és beleordította, hogy "jó a buli csak sok a köcsög!!!"

<#mf1><#mf1><#mf1><#taps>

acidrain
Az én taktikám:

Felszállok (eddig fasza), emelkedek, tájékozódom (már ha sikerül), elérem a repülési magasságot, kontakt keresés (néha kontaktlencse is kellene hozzá, mert a szemem kigúvad), +látom az ellent, lecsapok, lelövöm, örülök mint állat, eddigre már mögöttem van a következõ (de én annyira örülök, hogy észre sem veszem), ezután lelõnek, ha esetleg mégsem, akkor biztos kifogy az üzemanyag, mielõtt visszaérnék a bázisra.<#wink><#idiota>

galimatika
Nem tud valaki egy tuti oldalt, ahova gyorsan és egyszerûen felrakhatnám a képeket?

galimatika
Már töltögetem töltögetem. Amit elõre elárulhatok, hogy messze nekem van a legkevesebb eszem ránézésre.

acidrain
lássuk! lássuk!
Retro party! király!<#wink>

nem, hanem csinaltam 1 uj telepitest egy 10. il 2 konyvtarba.
tehat akkor
1. telepit
2. patch
3. crack (ez esetben fairlight)

koszi, probalom

galimatika
Végre túl vagyok a céges, "csapatépítõ" tréningen. Ez egy retro party volt aminek én voltam a házigazdája és még számomra is hozott meglepõ fordulatokat.
A kolléganõim egytõl-egyig elragadóak voltak és igen-igen belevaló módon adták magukat.
Hogy értsétek a dolgot megosztok pár képet a buliról.

Ez valamilyen videókártya driver probléma lesz. Próbáld meg az il2setup-ban átállítani a videó drivert DirectX-re.

Ja és a 4.09-et mod-os változatra raktad e?

Valaki nem tudja, hogy az atioglxx.dll hibával miért dob ki a játék? Eredeti a game.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Az egy olyan exe fájl, amit ha használsz, akkor nem kéri a lemezt.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

szia!

Sajna nekem se megy a 4.09 patch utan.
Mi az a fix.exe?
en nem talalom.

Her Laca
Tudod mit csinál jól? Ahogy Sepy mondta annó ,nem túrja a levegõt.
Megtartja a sebességét ,nem csinál túlhúzott manõvereket. Míg az ellenfelek igen.

Her Laca
Igen😊 Mondtam hogy jól repül,de továbbra is fent tartom a véleményem.
A fóka nem dogra való,egy az egyben nagyon sok géppel szemben hátrányba van.Egyszerûen az irányítása ilyen ,ha elkopik a sebessége nagyon nehéz vele. 3-4 száznál még jól is manõverezhetõ,flaps használata kötelezõ,és ami jó nehezen ragad be. Csapatban tökéletes egy gép,mi több a kedvencem. Tegnap egy felszállással leabáltam egy négyfõs összerádiózott századot a BOB on. De fent tartom,hogy ha beül mögé egy jó pilóta akkor sanyi.
Palásttal csak a gyakorlatlan arcokat lehet lerázni, a tapasztaltabbak vagy lekövetik,vagy egyszerûen felhúzzák megtartva a sebességét és újra lecsapnak. A videóbol is látszik ,hogy az ellenfelek rendre mellé lõnek ,ez mutatja,hogy még nincsenek a helyzet magaslatán.
Az egész játékban a legfontosabbnak tartom a pontos gyors célzást ,lövést. Az elsõ lövésed találjon és akkor már nem lehet nagy baj.