IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Sziasztok.
Van egy kis gondom.Sikerült megoldanom a 4.09m patch feltelepítését reinstall nélkül,de a chat-ben megjelenõ üzenetek oroszul vannak<#nemtudom><#fejvakaras>.Csak a chat-ben levõk.

Maaarhaaa...<#taps><#taps><#taps>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
Húú de ráértek a srácok! <#bohoc>
Tényleg jó <#wow1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Bocs de ekkora elmebetegséget rég nem láttam <#mf1><#mf1><#nyes><#nyes><#taps><#wilting>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
Nekem is rohadt nehezen megy, 3x próbáltam mig beengedett, utána töbször kidobott

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

nekem megy

A sirályok tudvalev&otilde;leg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

Zpogi
Tárgytalan<#zavart1>.

Zpogi
Nektek sem megy a Lobby?

szekelyland
Mi Szepyvel exklúzive fókát nyomunk, ritkán megyünk 5000 fölé, általában elég szoros géppárban és mindig szem elõtt tartsuk egymást, fedezzük egymást, amikor jól megy az együttmüködés/kommunikáció, akkor gyakran küldünk egy bevetésen 3-3 spitet gyep alá. Ja persze tilos túlhúzott forduló, sebesség mindig 450 fölött, ha baj van akkor orrt lenyomni, futás és ha lehet akor az üldözõt a csapattárs ágyúja elé csalni, ha leborít akkor továbbmegyünk v emelkedünk, az a9 manuál prop pitch-el eléggé jól emelkedik.
Fókán a lényeg a csapatmunka, nem magányos farkasnak való (csak üres dogszerveren...) volt eset hogy egymás üldözõjét egyszerre lelõttük amit szólóban nem nagyon lehetne

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Laca rádióz : ezt is meglõttem, ennek is leesett a szárnya, megfüstöltem, pk-t kapott, kiugrott.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

galimatika
Laca akármivel tud repülni. Meggyõzõdésem, hogy spirituális és okkult erõk bújnak meg sikeressége mögött<#hehe>
Egyébként fókával bemondásra lövi a gépeket. Nincs hiba, nincsenek túlélõk<#bdead>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Ha megérzed megszereted. Én sem vagyok a mestere, de ha jó napom van akkor azért potyog valami, nem csak én. Laca jól repül vele. Ha teheti fókával megy. Persze Laca egy vasalódeszkával is tud repülni.<#wink>

galimatika
Ritka az amikor érzem a fókát. Általában csak billegek vele mint szarka a dögön.

Én általában 4-6 km magasan cirkálok. Ez még mindig elég ha le kell lépni, de lefelé jobban látni. Sajnos még így sem látok mindent amit kéne. A fóka még ide is lassan ér föl. Ha már jól repüli vki a messzát, érdemes kipróbálni a fókát. Jobban kell figyelni, kevésbé emelkedik és fordul, de brutál fegyverzete van.<#violent>

galimatika
És ami fontos, hogy 7000m-en még nem húzol kondenzt. Ritka, hogy ezen a magasságon meglepjék az embert. Aki alattad van az áldozat, aki fölötted azt meg kiszúrod a kondenz miatt. Általában akkor lövik le az embert amikor kevés ideje van repölni és ezért nem emelkedik, hanem beugrik a sûrûjébe úgy 2000-2500m-en.

galimatika
Togyo hibátlanul megfogalmazta a BF109-el való tökéletes hadviselést.
Kedvenc magasságom, 6500-7000 m között van. Ezen a magasságon nehezen lehet észrevenni már a gépeket. Van magasság lecsapni és meglépni is, ha szorul a hurok.

A hangsúly a repülhetõ Héján van...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A titok: ne forgolódj ! Abban a vörös gépek sokkal jobbak és pillanatok alatt a hátadba kerülnek. Emelkedj magasra és csapj le. Aztán megint emelkedj. Ha az ellen elkezd fordulni, ne fordulj utána, hanem húzd föl. Ha valaki a hátadba kerül, orrát le, gáz 110, radiátor zár. Sebesség > 700. Idõnként hátranézel követnek-e. Ha nem, akkor gáz< 105, radiátor nyit, és visszaemelkedsz.

galimatika
Esi zenei kalandozásom eredménye. Eztet akartam írni<#zavart1>

galimatika
Esti zenei kalandozásom ez a borító.
Ajánlom tõlük a " Don't fear the reaper" címû számot.
ON:

tyüüü ez de összevissza lett😄

A Béna.

ez velem is megesett spit vs 109 en
'46 os map Ausztria olaszország.
Én aztán tényleg nem tudok repülni legalábbis az itteni öregek között.
Legalábbis messzerrel nem ha fordulóharcra kerül a sor akkor nekem végem😄
Viszont Rengeteget repülök 2 barátommal privát szerveren D9,A9,Me-262,vel AI-k ellen.
Na ezen a mapon ha teljesen kizoomolsz akkor az északkeleti sarokban van egy reptér 2 viharmadárral😄

Kb 15 perc alatt 3 gépet löttem darabokra +2 sérülten elmenekült.Elég sokat járok arra a szerverre és tudják,hogy nem sok vizet szoktam zavarni😄 Ott is ment a kérdezösködés erösen😄
El is gondolkoztam rajta,hogy maradnom kellene a bombázóknál mert az tökéletesen megy😄
Sajnos a D9 nagyon ritkán van játékban a szervereken.

A Béna.

Nekem is megvan ez a modváltó, de sajna nem mûxik a leírás alapján.<#ejnye1><#gonosz3>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

galimatika
A BoB 1940 szerveren történt. Én voltam egyedül kék + három vörös.

Hali!
Valaki ûzi már a hivatalos 4.09-el? Van-e valamilyen tapasztalat vele?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Zizi6785 kolléga linkelte az Indexen:

LINK

nem az erõlködéstõl. (bocsi kimaradt a nem)

Helyes. Lõd csak õket. Mondanám vannak elegen, de sajna az utóbbi idõkben ez nem igaz. Már én is több alkalommal bevörösödtem, és az erölködéstõl. Meg kell mondanom a vörös gépek teljesen egyenértéküek a kékekkel. Pedig nincs is nagy gyakorlatom a vezetésükben. Egész más taktikát igényelnek.

acidrain
Melyik szerveren volt?

galimatika
Igen. Hamar eldöntötte a dolgot, még válaszolni sem volt idõm. Na majd ma este ha fent lesz, akkor hagyok egy rövid 20mm üzenetet a géptörzsön neki a miheztartás végett.

acidrain
Engem elég sûrûn lelõnek, de csak mosolygok rajta, és tanulok a hibáimból(legalábbis megpróbálok).
De az az Orlando gyerek ahogy látom annyira bepöccent, hogy izgalmában ki is lépett <#vigyor3>

ranGer2
Az igazi elismerés számomra is mindig az volt ha Cheater jelzõvel illettek, egy szép kis OWNED után..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

lehet, hogy van és mi nem tudunk róla. ezek szerint õk tudnak róla és még így is leabálod az égrõl õket. tehát mosolyogj vissza egy csendes kurvanyád keretében 😊 amúgy ezeken mindig jót nevetek 😊 manapság bárki valamit jobban csinál egy játékban akkor egybõl CSÍÍÍÍÍTEEEER lesz😊 de azért essen csak jól 😊
Pláne ha volna spit mod. 😊 Megõrülnének, ha úgy kanyarodnánk, ahogy õk.

galimatika
Ezzel nincs is semmi baj, de ilyen marhaságot kitalálni! Radar Mod!!!

Tegnap elõtt 1 percen belül 2 gépet füstöltem meg fókával. Egyik az enyém lett, a másikat vagy lelõtte más, vagy szerencsésen leszállt. Szembe repült velem 1 géppár.<#hehe>

Chazz76
Ezek nem tudták,hogy ez az egyik titkos csodafegyver volt,a híres Fóka-radar+AMRAAM kombó.

Her Laca
Mert mint minden pilótának van nekik is önérzetük.
És mivel jónak ,mi több a legjobbnak tartják magukat (ahogy pl én is)😄
valamivel csak meg kell magyarázni,hogy mi végre történhetett ilyetén becstelenség. Ez ennyire egyszerû.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

i robot
Ez tetszik! <#zavart1><#taps>

galimatika
[/url][/img]Ezek azt gondolták, mivel mindkettõjüket lelõttem egymás után , kb 6 perc különbséggel, már biztos, hogy valami csaláshoz folyamodtam.
Olvasható a mellékelt képen a srác reakciója.

Zpogi
Ja,és részemrõl a témát lezártnak tekintem.

Zpogi
Off
Szevasz! Nem vagyok a kiskomád. Te sem ismersz engem és nem vagyok itt senki,de azért mert 20 éve repülsz attól még te sem. Ha annyira megszeretnél ismerni gyere el egy jót sörözni okt.17-én,ahogy már egy páran megbeszéltük(csak hagyd otthon a fapofát).Mellesleg teljes mértékben viccnek szántam utalva rá a szmájlikkal+még egy hozzászolásomban.Egyszóval nem értelek...
On

Hozzád képest igen😄 De a 20 éves korosztályhoz képest már "öreg". Ezzel akkor szembesülök inkább, mikor a házban,ahol lakom, a szomszéd 15 éves kiscsaj barátnõi lecsókolomoznak. Én meg azt nézem, hogy mekkora a melle már most, õ meg lecsókolomoz😊 Szép mondhatom😄
acidrain
Én 80-as vagyok, de ezt már nem veszi be az agyam.

én már csak ilyen hüjje gyerek vagyok <#nyes> Nézzétek el nekem. Igérem, többet nem mondom hogy LOL. Jaj, mégint mondtam LOL! Ajaj mi lesz most <#banplz>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
LOL = Laughing Out Loud, kitörõ kacaj, hangos röhögés, ha valami vicceset látsz.
Namármost ezzel nem is lenne bajom, csak annyi hogy már az utcán is ezt lehet hallani.
"Lol nézdmá' mi van a busz oldalára írva!" "Lol akkora sztorim van!" stb...
Mikor a keresztfiam is ezt kezdte mondogatni, akkor lett tele a hócipõm.

Her Laca
Te öreg?? Ne nevettess😄DDD Ifjú tinédzser.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sziasztok !

"Öreg" vagyok már, de ez a "LOL"-ozás mi a f.sz-t jelent?
Valami rövidítés vagy mi? Én 76-os vagyok ugye, de még az ismeretségi körömben sem hasznája senki.
Her Laca
Ne hízelegj ,ne hízelegj😊