IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy kis gondom.Sikerült megoldanom a 4.09m patch feltelepítését reinstall nélkül,de a chat-ben megjelenõ üzenetek oroszul vannak<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>.Csak a chat-ben levõk.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tényleg jó <#wow1>#wow1>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
Fókán a lényeg a csapatmunka, nem magányos farkasnak való (csak üres dogszerveren...) volt eset hogy egymás üldözõjét egyszerre lelõttük amit szólóban nem nagyon lehetne
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Egyébként fókával bemondásra lövi a gépeket. Nincs hiba, nincsenek túlélõk<#bdead>#bdead>
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Kedvenc magasságom, 6500-7000 m között van. Ezen a magasságon nehezen lehet észrevenni már a gépeket. Van magasság lecsapni és meglépni is, ha szorul a hurok.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ajánlom tõlük a " Don't fear the reaper" címû számot.
ON:

A Béna.
'46 os map Ausztria olaszország.
Én aztán tényleg nem tudok repülni legalábbis az itteni öregek között.
Legalábbis messzerrel nem ha fordulóharcra kerül a sor akkor nekem végem😄
Viszont Rengeteget repülök 2 barátommal privát szerveren D9,A9,Me-262,vel AI-k ellen.
Na ezen a mapon ha teljesen kizoomolsz akkor az északkeleti sarokban van egy reptér 2 viharmadárral😄
Kb 15 perc alatt 3 gépet löttem darabokra +2 sérülten elmenekült.Elég sokat járok arra a szerverre és tudják,hogy nem sok vizet szoktam zavarni😄 Ott is ment a kérdezösködés erösen😄
El is gondolkoztam rajta,hogy maradnom kellene a bombázóknál mert az tökéletesen megy😄
Sajnos a D9 nagyon ritkán van játékban a szervereken.
A Béna.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Valaki ûzi már a hivatalos 4.09-el? Van-e valamilyen tapasztalat vele?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
De az az Orlando gyerek ahogy látom annyira bepöccent, hogy izgalmában ki is lépett <#vigyor3>#vigyor3>
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
És mivel jónak ,mi több a legjobbnak tartják magukat (ahogy pl én is)😄
valamivel csak meg kell magyarázni,hogy mi végre történhetett ilyetén becstelenség. Ez ennyire egyszerû.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Olvasható a mellékelt képen a srác reakciója.
Szevasz! Nem vagyok a kiskomád. Te sem ismersz engem és nem vagyok itt senki,de azért mert 20 éve repülsz attól még te sem. Ha annyira megszeretnél ismerni gyere el egy jót sörözni okt.17-én,ahogy már egy páran megbeszéltük(csak hagyd otthon a fapofát).Mellesleg teljes mértékben viccnek szántam utalva rá a szmájlikkal+még egy hozzászolásomban.Egyszóval nem értelek...
On
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Namármost ezzel nem is lenne bajom, csak annyi hogy már az utcán is ezt lehet hallani.
"Lol nézdmá' mi van a busz oldalára írva!" "Lol akkora sztorim van!" stb...
Mikor a keresztfiam is ezt kezdte mondogatni, akkor lett tele a hócipõm.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Öreg" vagyok már, de ez a "LOL"-ozás mi a f.sz-t jelent?
Valami rövidítés vagy mi? Én 76-os vagyok ugye, de még az ismeretségi körömben sem hasznája senki.