IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És a többi letöltést INNEN meg tudod tenni.
Hogy miért nem megy gyorsabban a 110 es?.
Azt csak te tudhatod. Futómûvet behúztad? Féklapok ? Emelkedtél folyamatosan ,vagy vízszintesen repültél? Különben sem egy gyorsulási bajnok a 110 es,bár 300 nál azért jobban megy.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Egy linket nem tudnál inkább küldeni?? Mert elsõre nem látom át az oldalt...
Üdv!
Mint kezdõ játékos lenne több kérdésem hozzátok!
Hol a rákban lehet megvenni a legális Il-2 1946- ot- gondolom ez az evolució csúcsa az Il- 2 szériában??
Mivel én nem tudtam megszerezni- kaptam egy crackelt 4.07 verziójú példányt- amire nem megy fel sem a 4.08 patch- a 4.09 elindul 5%- nál és kilép.
Megoldás??
Másik, miért van az hogy pl. kipróbáltam egy Messzer 110- est asszem 75- vagy 50 mm- es ágyúval az orrán, de a ráknak sem akart pl 300 km/h- nál jobban menni??
Melyik patch adja azt a jó kis eredeti hangot a DB motoroknak?? És melyikben van a repülhetõ ME- 410- es??
Egyenlõre ennyi lenne.
Válaszokat elõre is kösz!!!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Menj bele az i18n könyvtárba, abba ami a játék fõ könyvtárában van, keresd meg ezt a file-t---->"hud_msg.properties"
Csinálj róla 1 másolatot, és rakd be a MODS/XTD/i18n könyvtárba.
Ha ilyen könyvtárt nem találsz, akkor a MODS/STD/i18n -be rakd.
Ezután nevezd át a filet erre---->"hud_msg_ru.properties"
Ha így sem jó akkor, a fõkönyvtár/i18n bõl másold át a "hud_msg.properties"-t ,és a "netmessages.properties"-t a Files/i18n-be, és a fileokat nevezd át "hud_msg_ru.properties", és
"netmessages_ru.properties" re.
Ha ezután sem jó akkor passzolom a kérdést
De magas volt a labda ,nem bírtam kihagyni😊)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tû nye ucsíl po russzki?
Kak tü csitájes szaabscsényija rosszijszkix pilotov?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Még jól is jöhet a jövõre nézve😊)
Van egy kis gondom.Sikerült megoldanom a 4.09m patch feltelepítését reinstall nélkül,de a chat-ben megjelenõ üzenetek oroszul vannak<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>.Csak a chat-ben levõk.
Tényleg jó <#wow1>#wow1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
Fókán a lényeg a csapatmunka, nem magányos farkasnak való (csak üres dogszerveren...) volt eset hogy egymás üldözõjét egyszerre lelõttük amit szólóban nem nagyon lehetne
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Egyébként fókával bemondásra lövi a gépeket. Nincs hiba, nincsenek túlélõk<#bdead>#bdead>
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Kedvenc magasságom, 6500-7000 m között van. Ezen a magasságon nehezen lehet észrevenni már a gépeket. Van magasság lecsapni és meglépni is, ha szorul a hurok.
Ajánlom tõlük a " Don't fear the reaper" címû számot.
ON:

A Béna.
'46 os map Ausztria olaszország.
Én aztán tényleg nem tudok repülni legalábbis az itteni öregek között.
Legalábbis messzerrel nem ha fordulóharcra kerül a sor akkor nekem végem😄
Viszont Rengeteget repülök 2 barátommal privát szerveren D9,A9,Me-262,vel AI-k ellen.
Na ezen a mapon ha teljesen kizoomolsz akkor az északkeleti sarokban van egy reptér 2 viharmadárral😄
Kb 15 perc alatt 3 gépet löttem darabokra +2 sérülten elmenekült.Elég sokat járok arra a szerverre és tudják,hogy nem sok vizet szoktam zavarni😄 Ott is ment a kérdezösködés erösen😄
El is gondolkoztam rajta,hogy maradnom kellene a bombázóknál mert az tökéletesen megy😄
Sajnos a D9 nagyon ritkán van játékban a szervereken.
A Béna.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Valaki ûzi már a hivatalos 4.09-el? Van-e valamilyen tapasztalat vele?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
De az az Orlando gyerek ahogy látom annyira bepöccent, hogy izgalmában ki is lépett <#vigyor3>#vigyor3>
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?