IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TG Gida
Jó a videó,bár tudtommal a valóságban nem egészen így történt.

Isten áldja a pogányokat!

helló már megy játék csak kurva nehéz irányítani a leszállás meg felszálas megy de még senkit sem sikerült lelönöm de majd remélem belejövök
Sanyo
Ha jól emlékszem, akkor az F8 default skinje magyar. Ha nincs engedélyezve a skin letöltés, az Il-2 a gyárit rakja rá, ebben az esetben a magyar F8 festést.

www.pcpilot.hu

Tulajdonképpen a jg.oldies miatt akarnám felrakni, hogy az menjen, de a bob szerveren is szeretnék néha kalandozni.
Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne, hogy a 4.09m patchnak(tudom a flyonlineról le lehet tölteni) minden összetevõjét le kell szedni a flyonlineról? (server, skin, exe.(ez kell))
Illetve van valami mod váltó? Én csak a bob szerveren, illetve a jg.oldiesen szoktam repülni(képességeimnek ez áll jól), ami 4.08-as volt, de már 4.09-es lett.
Szóval a BoB továbbra is 4.09bm1-esel megy? Illetve lehet váltogatni a modok között valamivel?
Ha már így péntek van.. hova megyünk akkor holnap?
Vagy mindenki megiszik otthon egy (2-3-4-sok) sört, és TS-en megvitatjuk az élet viselt dolgait?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Na majd este megnézem õket, mert így hang nélkül nem az igazi..

Az elsõt még nem láttam, tényleg jó. A másodikhoz két hónapja írtam kommentet, hogy magyar skin van az F8-as Fókákon.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
Nekem EZ tetszik nagyon, ettõl meg a lélegzetem is elállt, mikor elõször láttam.<#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Ezt Galiba kedvencei közt találtam <#hehe>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ha kevés angoltudásommal jól értettem, kéne neki a végleges 4.09m, meg az 1.7 aktivátor. Én nem raktam még föl. Most nem otthon vagyok, hanem dolgozom. Várom a profik tapasztalatait. <#help>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Ben007
felraktam eztet-e beraktam a héját elindítom a játékot tölt majd kilép valaki ötlet?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

acidrain
Én kitöröltem

42nd Intruder
A telepítés leírásána a végénél van egy kép a mod mappáról és írja, hogy ami pirossa van azt töröljük. Ez okés akkor, vagy inkább hagyjam majd meg azokat a modokat is?

Repülhetõ Re-2000
Re-2000

Zpogi
Szombaton is dolgozok este hatig,van már valami fejlemény a helyszínnel és az idõponttal kapcsolatban?

acidrain
Az UI 1.2 -õt nem mindegyik szerver szereti. Pl a BOB 1940-re nem lehet felmenni vele.
Viszont a motorok, és a gépágyúk hangja sokkal jobb, mint az UI 1.1-ben.
Ha valakit érdekel, akkor leírom, hogy hogyan tudja a hangokat "átültetni" az Unified installer 1.1 -be

Vadászként beléd kell, hogy kössek. A vérebek a sebzett vad utánkeresésére kiképzett kutyák, a köznyelvi "vérebek" a harci dögök. De ettõl függetlenül beszerezhet vérebet, a sebzett de menekülõ BSA ügynökök felkutatására <#eplus2><#violent><#kocsog>

Ha leszedted a gamét, akkor írd ki 1 lemezre. Onnan telepítsd, majd akkor jó lesz. akkor nem fog kötekedni a daemonnal, sem az alcohollal.
Vagy ha már mindenáron iso fájlból telepítetted, akkor a telepités után távolítsd el a virtuális meghajtóból a lemezképfájlt.
De ha az ebay-ról megrendeled, akkor valami 2000 HUF-ba kerül. Én például Ukrajnából hozattam, mert az eredeti lemezem elkallódott, valahol és nem volt bizt. másolatom. Ugyan ráment egy fél napom, míg kiírtottam az ukrán nyelvezetet, de megérte.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Esetleg szerezz valami régebbi DT verziót. Nekem sose írta ki. Én kimentettem egy biztonsági mentést DVD-re a patchek nélkül ISO fájlból az 1946-ról (és milyen jól tettem mert az eredeti dvd eltûnt közben <#eplus2>) onnan installálok ha valami gebasz van. Nekem sose nyöszörgött ilyen miatt, igaz nekem valami õsrégi DT-m van fent.

kösszi aztán ha még égysem jó akkor megszerzem eredetibe
Próbáld uninstallni a demont, vagy tüntesd el hide-val.

igen használtam Demontoolst és bemásoltam oda az izo fájlt de igyse jó
Demontoolst, alcoholt v hasonlót használsz? Ha igen, szedd le õket és prábáld meg újra. BSA ellen vérebek v géppuskák beszerzése ajánlott.<#mf1>

Azt, hogy jön a BSA 😊

heló nekem lenne egy olyan kérdésem hogy letöltöttem az il2 sturmovik 1946-ot és fel telepítettem meg krekeltem minden és amikor be akarok lépni ki írja hogy összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel ez mit jelent????
Zpogi
Hééé itt ne hagyjatok,én is jövök.Bár másnap dolgozom,de annyi baj legyen.

acidrain
Szerintem csak a 4.09b1m-el mûködik

repvez
De nem azt irták hogy nem kompatibilis a 4.09m patchel? vagy megy vele is gond nélkül ?
TG Gida
Ha nem egy spit lenne a képen,le is tölteném.

Isten áldja a pogányokat!

A bõség zavara fog megölni. Na meg az állandó kidobálás a szerókról, valamint a váltogatás a mod-ok között.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ehh.. akkor már 3 féle verzióval mennek majd a szerverek.. fain..

acidrain
A nyitó képernyõ

acidrain
Kijött az AAA Unified installer 1.2 --->
klikk
A letöltéshez regisztrálni kell.

Ne tolongjatok ennyire!

Lehet én hozom asszonypajtit is.

galimatika
Kaptam pár ötletet a helyel kapcsolatban, de mivel nem ismerem õket ezért még utánna kell járnom egy kicsit, hogy mifélék ezek az ivók.
Dióhélyban én úgy képzeltem, hogy a vidékrõl jövõket felkapkodjuk, egy a megállójukhoz közeli helyen és valahol ott keresünk az alkalomhoz megfelelõ "intézményt"
Azt is jó lenne konkretizálni, hogy kik is jönnek akkor pontosan.
Glo, Laca, ???

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Õ már ott repül ahol csak fegyvertelen, lassú szállítógépek az ellenfelek, és mindig mögüle süt a nap! S!

R.I.P. öreg harcos. Már az örök vadászmezõk felett száll...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
Igazán nincs mit.

acidrain
Virtual Red Bull air race IL 2

Her Laca
Ó 😞
Ez szomorú.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nekem is. Mobil vagyok,max ha nem bírok már járni se hát a fiam fuvaroz😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az idõ nem kérdéses, szar lesz..

Ennek fényében ugrott a titkos földalatti szervezkedés, hogy Galibáékhoz csináljunk egy retro repülõs bulit (pedig élõben is megnéztem volna abban a fülvédõben..) <#nyes>

Valami fedett hely kell. Én Tbányáról jövök vonattal aztán békávéval, szal nekem mindegy..

A Puma-fórumon írta tegnap Kurfürst, hogy elhunyt Günther Rall.
Nyugodjék békében!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

galimatika
Sziasztok!!! Iszunk akkor a hétvégén? Ha igen, akkor elkellene kezdeni a részletek megbeszélését.
A 17. volt kitûzve. Már csak a hely és az idõ kérdéses.
Valami ajánlat?
Azokhoz kéne igazodnunk akik messzirõl jönnek.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

nekem is bejelzett!

na végre egy profi! Akarom mondani miskolci <#nyes>

Her Laca
Gidának sikerült. Még váltogatott is a modok meg a 4.09 között.
Kérdezd meg tõle este.

Akkor ebbõl reinstall lesz <#falbav>

Vagy megmondjátok, hogy az AAA modra hogy tudom felpakolni a 4.09m-et?

Chazz76
Azt kellene tudnunk,hogy milyen magasságon mérted ezt?Ha tengerszinten,akkor valamit te nem csinálsz jól,de ha pl. 8000-en,akkor teljesen rendben,repesztel😊5-600-al.Ez a légnyomás csökkenése miatt van,azért ír fals adatot a müszer.