IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
Olyan kérdésem lenne, hogy a 4.09m patchnak(tudom a flyonlineról le lehet tölteni) minden összetevõjét le kell szedni a flyonlineról? (server, skin, exe.(ez kell))
Illetve van valami mod váltó? Én csak a bob szerveren, illetve a jg.oldiesen szoktam repülni(képességeimnek ez áll jól), ami 4.08-as volt, de már 4.09-es lett.
Szóval a BoB továbbra is 4.09bm1-esel megy? Illetve lehet váltogatni a modok között valamivel?
Vagy mindenki megiszik otthon egy (2-3-4-sok) sört, és TS-en megvitatjuk az élet viselt dolgait?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Re-2000
Viszont a motorok, és a gépágyúk hangja sokkal jobb, mint az UI 1.1-ben.
Ha valakit érdekel, akkor leírom, hogy hogyan tudja a hangokat "átültetni" az Unified installer 1.1 -be
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Vagy ha már mindenáron iso fájlból telepítetted, akkor a telepités után távolítsd el a virtuális meghajtóból a lemezképfájlt.
De ha az ebay-ról megrendeled, akkor valami 2000 HUF-ba kerül. Én például Ukrajnából hozattam, mert az eredeti lemezem elkallódott, valahol és nem volt bizt. másolatom. Ugyan ráment egy fél napom, míg kiírtottam az ukrán nyelvezetet, de megérte.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Lehet én hozom asszonypajtit is.
Dióhélyban én úgy képzeltem, hogy a vidékrõl jövõket felkapkodjuk, egy a megállójukhoz közeli helyen és valahol ott keresünk az alkalomhoz megfelelõ "intézményt"
Azt is jó lenne konkretizálni, hogy kik is jönnek akkor pontosan.
Glo, Laca, ???
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ez szomorú.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ennek fényében ugrott a titkos földalatti szervezkedés, hogy Galibáékhoz csináljunk egy retro repülõs bulit (pedig élõben is megnéztem volna abban a fülvédõben..) <#nyes>#nyes>
Valami fedett hely kell. Én Tbányáról jövök vonattal aztán békávéval, szal nekem mindegy..
Nyugodjék békében!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A 17. volt kitûzve. Már csak a hely és az idõ kérdéses.
Valami ajánlat?
Azokhoz kéne igazodnunk akik messzirõl jönnek.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Kérdezd meg tõle este.
Vagy megmondjátok, hogy az AAA modra hogy tudom felpakolni a 4.09m-et?