IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
UI 1.2-es patch megyeget 4.09b1m-en is?
Bocsi a videokártyás kérdésedre nem válaszoltam mer nem láttam:D 8600GTS van
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az enyém, meg Bakó alezr. és Decsov (késõbb ezrd.) korábban alezr.
Mégkorábban Csordás (Csóri), Szász Alajos, Kiszely, Pokaraczki, Hargitai, néhányszor Bessenyei.<#nyes>#nyes>
Nos azok voltak ám a szép idõk.<#finom>#finom>
Komolyan mondom ti voltatok Blasterral az utolsók akikkel szívesen foglalkoztam. És ez nem azt jelenti,hogy aztán én mennyire tudom ezt az Il 2 õt :)) De abban biztos vagyok,hogy "kiképzõnek" nem mindenki alkalmas. Többek szerint én igen,de mint mondottam már elment tõle a kedvem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Laca volt a kiképzõm nagyon sokat tanultam tõle, és erre büszke is vagyok. Különösen arra, amikor elvitt egy körre (rossz aki rosszra gondol) és felkiáltott hogy "Na végre egy pilóta aki lõni is tud!" (ha ez nem így lett volna nem merném most ide leírni). Szóval nem csupasz seggel jöttem, de akkor is Laca faragott belõlem "embert" amikor végtelen türelemmel csiszolgatott és magyarázta mi is az a B&N zoom, mi is az a navigáció, hogy érdemes kilebegtetni, mi az vészleszállás stb.
Ja amúgy életem elsõ face to face összecsapása éppen Jupival volt. Emlékszem kb. 3x akartam szívrohamot kapni egymás után annyira izgultam.
Régi szép idõk
<#buck>#buck>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Felküldöm a srácot a Ts akadémiára, oszt majd bemutatom Békának, õ majd megmutatja mi a teammunka egy igaz profi módra
<#idiota>#idiota>
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Magam nem ígérek olyat ,hogy behatóan, azaz órákat foglalkozom vele,mert egyrészt nincs kedvem ,meg másrészt sincs kedvem,de ha kérdez valamit szívesen válaszolok neki. Én már nem akarok kiképzõdösdit játszani,megutáltatták velem mindenféle arra érdemtelen egyének.
Bár Szepyt asszem még okítgattam, mert hát õ se tudott mindent ha jól emlékszem:))
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
http://www.warbirdsofprey.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5647
uff
www.pcpilot.hu
Eleve úgy menjen bárhova is, hogy offline már szerzett némi tapasztalatot pl megtanult jó eséllyel leszállni, lõni és egyéb alapok stb. És online csak akkor jön, hogy az önszorgalomból(!) tanult dolgokat elmélyítse és tovább fejlessze. Egyébként hány éves gyerekrõl beszélünk amúgy?
Lehet hogy talán ma este elviszem egy körre. De ahogy kiveszem a szavaidból már elõre félek...
a BOB szerveren Lacát épp üldözi két spit, akkor hogyan fogja majd nyugodtan hidegvérrel elmagyarázni hogy a menüben a lõgombot melyik gombra kell konfigolni hogy szedje le a háta mögött lõdözõ spitet, leszz arra türelem?
With UI 1.2 out, I just wanted to let everyone know that our Warbirds of Prey servers will be upgrading to new versions.
Jöjjön fel egy épkézláb serverre ami full real és majd ott elválik milyen fából faragták. Ha folyton vissza fogja sírni a külsõ nézetet meg egyébb dedós beállításokat, akkor lehet, hogy valami nagyon el van baxva még a legelején. Ha így van nem érdemes erõltetni a dolgot.
Ha van esze, úgyis belátja majd hogy fejlõdni csak így lehet. Vérrel verítékkel. Legyen akármilyen kezdõ is.
Ha használni akarod, külön missiont kell rá írnod.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kössz elõre is, ha van vki jelentkezzen felveszem vele a kapcsolatot mailen v ts-en
Mit kell meg tenni, hogy latszodjon ?
/ mindig ez a par alap map latszik csak./
Koszi.
szerintem
A conf.ini-be másold be ezt, írd felül a ezzel a
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=0
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=0
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=0
TexFlags.UseVertexArrays=0
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=0
TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=0
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=0
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=2
Effects=1
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
Még ne jöjjön ki, mert még nincs meg a keret az új gépre <#nyes>#nyes>
Én nem tettem fel az új patchet (4.09), inkább keresek olyan szerót ahol tudom tolni az AAA-val. Múltkor is akkorát henteltem valami open cockpit-os szerón..
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Ha jól értelmezem, akkor ezzel megy a 4.09, viszont csak két verzió közül lehet választani : 4.09 no mods, és 4.09 mods on
Az U.I. v1.2 alatt megy a bob szerver? Lehet egyáltalán valamelyik szerveren használni?