IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, de nincs is tervben a megvétele. Ha 4 éven át nem hiányzott, a hátralévõ idõben sem fog.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
nem de tervben van a megvétele, nem értem a kérdést, nem tudom

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

proway
hi. ezt a TRACK IR-t használjátok? ez az a cockpit-es mod?
UI 1.2-es patch megyeget 4.09b1m-en is?

Bocsi a videokártyás kérdésedre nem válaszoltam mer nem láttam:D 8600GTS van

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Mármint aki a pulikat képzi?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Nem Te vagy a rádós gyerek?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
DDDDDDDD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Laca volt a kiképzõm
Az enyém, meg Bakó alezr. és Decsov (késõbb ezrd.) korábban alezr.
Mégkorábban Csordás (Csóri), Szász Alajos, Kiszely, Pokaraczki, Hargitai, néhányszor Bessenyei.<#nyes>
Nos azok voltak ám a szép idõk.<#finom>

Her Laca
Ja ja :) Azok voltak a szép Il2 es idõszakok.
Komolyan mondom ti voltatok Blasterral az utolsók akikkel szívesen foglalkoztam. És ez nem azt jelenti,hogy aztán én mennyire tudom ezt az Il 2 õt :)) De abban biztos vagyok,hogy "kiképzõnek" nem mindenki alkalmas. Többek szerint én igen,de mint mondottam már elment tõle a kedvem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nincs ebben semmi arrogancia. Pusztán saját magamból indultam ki. Én annak idején addig nem akartam magam online blamálni amíg nem tudtam biztosan leszállni és lõni. Bár az is igaz, hogy nekem nem az il2 volt a legelsõ szimulátor.

Laca volt a kiképzõm nagyon sokat tanultam tõle, és erre büszke is vagyok. Különösen arra, amikor elvitt egy körre (rossz aki rosszra gondol) és felkiáltott hogy "Na végre egy pilóta aki lõni is tud!" (ha ez nem így lett volna nem merném most ide leírni). Szóval nem csupasz seggel jöttem, de akkor is Laca faragott belõlem "embert" amikor végtelen türelemmel csiszolgatott és magyarázta mi is az a B&N zoom, mi is az a navigáció, hogy érdemes kilebegtetni, mi az vészleszállás stb.

Ja amúgy életem elsõ face to face összecsapása éppen Jupival volt. Emlékszem kb. 3x akartam szívrohamot kapni egymás után annyira izgultam.
Régi szép idõk
<#buck>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
Mindegy csak felszed a srác ezt - azt

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Nahát kössz a támogatást, Szepy tesó, igazad is van meg nem mert hát offline az Ai-tól hiába kérdez mert csak azt mondja, hogy "Itt a kettes, nem leheet!!!! " :D
Felküldöm a srácot a Ts akadémiára, oszt majd bemutatom Békának, õ majd megmutatja mi a teammunka egy igaz profi módra
<#idiota>

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

alma2
Erre nem is gondoltam hirtelen, pedig van benne logika :)
koszi.

szerintem

Her Laca
Én úgy értettem,hogy feljön ts re vannak ott 77-esek,102. dongó, meg még egy halom másik csapat is. Van aki nem repül ,és biztosan állíthatom,hogy ha kérdez valamit akkor valaki bizonyára segít neki.
Magam nem ígérek olyat ,hogy behatóan, azaz órákat foglalkozom vele,mert egyrészt nincs kedvem ,meg másrészt sincs kedvem,de ha kérdez valamit szívesen válaszolok neki. Én már nem akarok kiképzõdösdit játszani,megutáltatták velem mindenféle arra érdemtelen egyének.
Bár Szepyt asszem még okítgattam, mert hát õ se tudott mindent ha jól emlékszem:))

HA Szepy bevonul papnak, akkor legális <#nyes>

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Her Laca
Engem nem szokott KÉT Spit üldözni!!! Ki van zárva. Én szoktak két,három Spitet üldözni:))

TG Gida
Háháá...

Isten áldja a pogányokat!

Chazz76
Errõl van itten szó kérem szépen.<#wink>Kösz a segítséget.

Zpogi
A Spit vs 109mod szerverhez csak rakd fel a U.I. 1.2 Patch-et. A 4.09m a mod nélküli szerverhez kell.

http://www.warbirdsofprey.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5647

Chazz76
A 4.09 peccset csak a 4.08-ra lehet feltenni,vagy mehet az U1.1-re is?Vagy mi a helyes sorrend?

PhantomAss
"Lehet hogy talán ma este elviszem egy körre"
no comment :D

GOOBY, pls

hozzáállásod elég fura számomra. ha netán ez lenne az elsõ szimje, honnan a rákfenébõl tudná, hogyan kell egy gépet kezelni. Régen a TG-ben vaoltak páran akik ott tanultak meg leszállni és egyebek. köztük én is. szerintem kevésbé arrogánsan kéne fellépni egy kezdõ szobapilótával szemben.

uff
Sanyo
Kiraktam a AAA_Comunity_Unified_Installer_1-2-t a letöltések közé, ha valakinek még nem lenne meg. :)

www.pcpilot.hu

Nem mondod, hogy még a tûz gomb sincs nála bekonfigurálva!!?????? <#wilting>

Eleve úgy menjen bárhova is, hogy offline már szerzett némi tapasztalatot pl megtanult jó eséllyel leszállni, lõni és egyéb alapok stb. És online csak akkor jön, hogy az önszorgalomból(!) tanult dolgokat elmélyítse és tovább fejlessze. Egyébként hány éves gyerekrõl beszélünk amúgy?

Lehet hogy talán ma este elviszem egy körre. De ahogy kiveszem a szavaidból már elõre félek...

szekelyland
Persze, én beküldeném ts-re, hogy ragadjon valami.... de mi van ha pl.
a BOB szerveren Lacát épp üldözi két spit, akkor hogyan fogja majd nyugodtan hidegvérrel elmagyarázni hogy a menüben a lõgombot melyik gombra kell konfigolni hogy szedje le a háta mögött lõdözõ spitet, leszz arra türelem?

Willenbrock
Akkor reinstall lesz a dologból gondolom.Jááj már megint ez a vacakolás meg patchelés...majd talán holnap.

PhantomAss
hát már jó lenne ha minden szerver átállna az ofisölre:)

GOOBY, pls

acidrain
Willenbrock
MDSV0.8RC3.5 ezt hiányolja az a szerver.Ez micsoda?Mert a 4.09b1m az biztos nem hiányzik az bennevan az AAA modban.Tud ebben valaki segíteni?

Her Laca
Mûködik a stat a csatornás szerveren. Már ha érdekel valakit.

Willenbrock
Mi a rák van a Spit vs.109Mod szerverrel a lobbyn?kb.tegnap még mûködött nekem(az AAA mod van fent tehát tegnapig jó is volt)Valami m80rcv-t vagy mi halált hiányolt.Ez mi valami újabb patch?

repvez
ez volt a baj akkor köszi
Igen, jogos a kérdõjel, de lényeg, hogy akinek szól tudja mirõl beszélek.

Her Laca
?????

?????
Bocs Ata, de Lacának ebben tökéletesen igaza van. Ez ennyire egyszerû.

Jöjjön fel egy épkézláb serverre ami full real és majd ott elválik milyen fából faragták. Ha folyton vissza fogja sírni a külsõ nézetet meg egyébb dedós beállításokat, akkor lehet, hogy valami nagyon el van baxva még a legelején. Ha így van nem érdemes erõltetni a dolgot.

Ha van esze, úgyis belátja majd hogy fejlõdni csak így lehet. Vérrel verítékkel. Legyen akármilyen kezdõ is.

Mert a "Full Mission Builder"-ben találod meg.
Ha használni akarod, külön missiont kell rá írnod.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Mért nem jön fel ts re a srác és kezd el repkedni azokkal akik ott vannak . Remélhetõleg a koszon kívül csak ragad rá valami,aztán meg a többi jön magától.

szekelyland
Segítségre lenne szükségem, a feleségem unokatesójának nagyon megtetszett az il2, kicsivel a minimum alatt van a tudása, sajnos nekem nincs idõm hogy repórákat tartsak neki. Ezen úton is szeretneém emgkérni azokat az idõvel rendelkezõ, reptudást átadni akaró profikat, hogy ha tudnak heti 2-3-10 órát rászánni egy barátom megtanítására, hajlama volna csak nekem nincs idõm rá
Kössz elõre is, ha van vki jelentkezzen felveszem vele a kapcsolatot mailen v ts-en

alma2
feltettem a ui 1.2-t utana meg a koreai mapot, az all.ini-bea mapok kozott be is tette magat. Jatekot elinditva barmelyik verzioval, plusz mod on, sehol nem tudom kivalasztani azt a terkepet, se quick mission builderbe, se a single mission-be.
Mit kell meg tenni, hogy latszodjon ?
/ mindig ez a par alap map latszik csak./
Koszi.

szerintem

acidrain
Na ott a baj, hogy OpenGL módban kellene futtatni.

A conf.ini-be másold be ezt, írd felül a ezzel a részt:

TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=0
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=0
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=0
TexFlags.UseVertexArrays=0
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=0

TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=0
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=0

HardwareShaders=1

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=17
Water=2
Effects=1
ForceShaders1x=0

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

Chazz76
Talán a landscape detail-t is feljebb kell húzni,ha jól emlékszem.

repvez
tud nekem valaki mondani egy tanácsot hogy it kéne még állitani ha a viz nálam csak sima kék textura?Hiába állitottam a config.iniben is feljebb az értéket nem történik semmi.Ati4850es kártya és directx modban 1946+4.09+AAAmod
Nyugi Szepy!

Még ne jöjjön ki, mert még nincs meg a keret az új gépre <#nyes>

Én nem tettem fel az új patchet (4.09), inkább keresek olyan szerót ahol tudom tolni az AAA-val. Múltkor is akkorát henteltem valami open cockpit-os szerón..

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

A tököm tele van a sok buzi pepatch-eléssel meg modokkal! Jöjjön már ki az qrwa bob vagy mi éppen az aktuális neve! <#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#violent><#gunyos1>

acidrain
AAA Community Installer 1.2a patch
Ha jól értelmezem, akkor ezzel megy a 4.09, viszont csak két verzió közül lehet választani : 4.09 no mods, és 4.09 mods on

acidrain
A BOB 1940 tuti nem megy

Willenbrock
Repülhetõ F-86 és Mig-15 is letölthetõ az AAA-ról?A lobbyn van ilyen Koreás szerver?

DummyBoy
Wow ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sziasztok !

Az U.I. v1.2 alatt megy a bob szerver? Lehet egyáltalán valamelyik szerveren használni?
Sanyo