IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acidrain
A MODS könyvtárban a zölddel kijelöltek között megcseréled a kötõjelet
a könyvtár neve elõtt, és akkor benn lesznek az új fülkék.
A pirossal kijelölteket töröld.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Én letöltöttem egy másik példányban is, az nem kért lemezt.
Az a poén, hogy ugyanonnan, ahonnan az elõzõt.

Igaz, az elsõ letöltés Linuxban történt, onnan másoltam át egy Winfos vinyóra.
A második közvetlenül Winfosban történt.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
4.08-ra ui 1-1-et,arra ui 1-2-t telepítettem és megy is de a fülkék a régiek.Mármint olyanok mint a sima 4.08-ban,ez hogy lehet mégsem jól telepíttem valamit?Az ui 1-1 nél új fülkék voltak már.Vagy az ui 1-2 sérült letöltés volt(mikor lefutott az installere kb. 4 hiányzó fájlt jelzett ilyen dos-os fekete ablakban-és azt írta nyomjak egy billentyût-utána ment az ui 1-2 csak mondom a régi fülkékkel)Mi a franc lehet már megint a gond?

acidrain
OFF:

Kitolták a srácok a fészerbõl a madarat.(aztán levágták a malacot)

Willenbrock
Ok látom már hogy a mod enabler jelzi ha ütközés van a modok közt.Na akkor most kipróbálom a szervereket is...

Willenbrock
14 mod van a JSGME-ben,ezek akkor nem kompatibilisek egymással?Melyikeket szabad akkor aktiválni,honnan lehet tudni melyik melyikkel kompatibilis?

szekelyland
elvileg van benne valami ami nincs meg ha direkt teszed a 4.08 -at a 4.06 ra

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Willenbrock
Szépen csillog a napfény a deklin.Remélem a játék ugyanolyan jó lesz mint ahogy kinéz.

Willenbrock
A 4.071 kell a 4.08 elé?Arról a patchrõl még nem is hallottam.A modaktiválást hogy is kell csinálni a végén?

Sanyo

www.pcpilot.hu

Valaki légyszi mesélje el, hogy miért kér másik lemezt a HSFX.exe ?
Vagy hogyan lehet kiküszöbölni?<#violent>
szekelyland
Tehát:

1.Tiszta IL2 1946
2. 4.071 patch
3. 4.08 patch
4. 4.09 patch
5. HSFX Mod pack
6. JSGME.exe ben aktiválod a modot, vigyázni kell mert egyes modok nem kompatibilisek egymással

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Ben007
nekem a héjás mod switchernél(vagymiaf)csinálta ezt

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Ezt is megoldottam. Cserébe orosz nyelvû lett, és a nyitó menünél kilép...<#boxer><#gun><#confused><#confused><#confused>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Megoldottam.

De most meg egy #2 lemezt kér a floppyba(???)...

szekelyland
ahogy néztem, 2 szervervan a lobbyn ahol lehet moddolt il2 vel menni

szekelyland
Nekem is újra kellett töltsem az elsõ csomagot, korrupció vádjával nem ment tovább..

Hmmm... az enyém kilép a telepítésbõl, nem talál egy fájlt. Pedig torrentrõl, egyben húztam le az egészet.(2.9GB)

szekelyland
Igen, az ip cime 127.0.0.0
<#idiota>

PhantomAss
nekem lejött 40 perc alatt :D
de most van olyan szerver ami ezt használja?

GOOBY, pls

Her Laca
Drága KV:))) Veled is egyet kell értenem:)) Persze hogy én vagyok a leg
......:DD Ha nem így gondolnám nem is ülnék a joy elé. Csak az a baj ,hogy sokan nem így gondolják,és agresszívan lépnek fel ellenem, sokszor sikerrel is. :D

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Asszem teljesen egyetértünk:))
Tudod miért jó században repülni.Mert az általad említett géppározást ott tökélyre lehet fejleszteni. Egy jó géppár verhetetlen . Szerintem

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Elkezdtem a torrentes verziót letölteni 3,5 óra alatt jön le 2,92 Gb.

JoeDestroy
#21697 alatt van a link.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Na így tökéletes.
IL-2 1946
4.08m patch
4.09m patch
HSFX exe (a part2 exe lefut magától)

így már szépen fut, gyorsan tölt, a többi meg repülés közben kiderül :))

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Willenbrock
Ez az az új mod amirõl szó van(history mod vagy mi)?Nekem az IL-21946 van meg,arra pontosan miket és milyen sorrendben kell telepíteni hogy mûködjön az új mod?Csak 4.09m-et azután ezt az ubifix modot és kész?

JoeDestroy
A 4.08 asszem kimaradt :(
Rég telepítettem frissen az IL-2-t, A CD-rõl külön telepítendõ... bassz...
Újrapróba..

JoeDestroy
Frissen települt a cucc.
Az elõzõ teljes mértékben átkerült egy másik partícióra archívumnak.
XP sp3 op sys
A 242-es fórumon sem látok hasonló gondot még. :(

szekelyland
Azelõtt voltak modok a gépeden?

Ha voltak, azokat elõbb le kell telepíteni (törlöd a Mods és Files mappákat) és ha lehet akkor tiszta 4.09m re tenni fel

JoeDestroy
Nos lett egy kis problémám ezzel a modpackkal. sehogy sem akar elindulni a game.
telepítettem CD-rõl, (4.08m included), 4.09m patch, HSFX.exe települt,
szokásos setupolás,
sem aktivált modokkal (6 dof, HSFX modok), sem üresen nem hajlandó elindulni.
Felvillan töltõkép, és utána kilép.
Mi lehet?
Videó
NV9800GTX 190.xx driver, alap beállítások, sem OGL sem DX beállítással nem megy tovább.

acidrain
Az AAA community Installer 1.2 pathelése után megy a 4.09m a modokkal, ha jól tudom.

Akeritius
4.09m-re nincs még All Aircraft Arcade féle Mod Activator igaz? <#vigyor0>

szekelyland
nálam egy P4 3 ghz -es van HT-s (kétmagú õse) 2 giga ram és egy 256 -os AGP-s Ati x1300
Stabilan megy nem szaggat pedig már a proci elég öregecske és a meória is sima DDR, nem DDr2

Nekem is ilyen bajom van. Igaz, nálam már megjött a gyerek úgy hat hónapja. :)

JoeDestroy
All in Wonder. A 4.09m-re megy rá.

Low end gépeken hogy muzsikál ez az új mod? Nekem pont az a gondom az AAA-val, hogy a számítógépem már nem igazán bírja. Szaggat, fagy mint állat. Hardvert frissíteni meg tudok, jön a gyerek. :-)
Igen, ez jogos kérdés.

Most akkor ez egy mod "all in one" amit a sima 4.09-re rakni, vagy a már meglévõ modokra kell rápakolni?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
Amúgy ha kipróbáltátok, szóljatok, nektek nem tûnik-e úgy hogy, legalábbis a fóka és a mesza esetében, mintha jobban húzna nagy magasságban, és mintha igen jók lennének a fegyverek is, offline 4 B-17F -et levettem semmi gond nélkül A2 -es fókával, mindegyik egy relatíve rövid sorozat után felgyúlt v széteset....

szekelyland
Próbáltam, a srácok nem hazudnak, és lényegesen jobban megy mint az unified installer, az ultrapackról nem is beszélve

Sajnos egyelõre 2 - 3 szerver megy csak 4.09m el nomeg az aw
Van egy jópár új gép, nagy élmény volt Szolvák avia-kat darálgatni héjával......

Sanyo
Köszi, erre én is ránézek. Tárhellyel most nem állok túl jól, de megpróbálom feltölteni a flyhura.

www.pcpilot.hu

Elnézést a tudatlanságomért, de ennek a modnak mi lenne a lényege?
Ha jól értem, kell hozzá:
1. 1946
2. 4.08
3. 4.09
4. mod

Gundark 1 1
Próbálta ezt a modot valamelyikõtök? Sok szép mindent írnak benne, de... :)
hát én láttam már igen jó géppározásokat:) igaz ehhez században kell repülni. anno eléggé sokat nyomott a latba, ha bementünk alamelyik online warra. elég jelentõs szektor/térkép foglalásokat végeztünk egy-két este alatt :)

amúgy Laca természetesen azért lõtted le Pirat-ot mert te vagy a legeslegeslegjobb :)<#beka2>
PhantomAss
hát itt nagyon durva dolgokat írnak errõl a modról:
engine management, negatív g-nél olajnyomás szimulálva, a másik gép mögött légcsavarszél :)
ezt kipróbálom

GOOBY, pls

Próbálj X-firében rákeresni szerókra. ( ha ott vagy bocsi XD)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ja és még annyit, hogy a valóságban, ha megcsusztatol egy gépet, az csúszik. Itt fordulni akar. És azért üldözés közben nem egy hátrány egy jó idõben kivitelezett csúsztatás, vagy pl. ha hosszura jön be az ember leszállás közben. Ezzel nem ócsárolni akarom a játékot, mert véleményem szerin nagyon jól sikerült. Sõt szerintem eddig nem tudták felülmúlni.
Csak azt akarom érzékeltetni, hogy más a valóságban a repülés. (Páratlan élmény XDDD)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

szekelyland
Hát aw-n köcsögség miatt nem tudtam kipróbálni (ülök a slotban 15 percet erre jö vki aki miatt pont én kell repüljek...) egyelõre kevés 4,09m szerver van, a CZ_AH Dedicated az,de viszont CRT 2 és moddal nem lehet m,enni

Valóban más mint az élõ repülés. Csak annyit, hogy teljesen más a látószög, más a belátható terület, valamint harci cselekmény közben pl. egy háton kinyomás közben lõni, teljesen más a valós élmény és a virtuális valóság. Többek között a valós repülésnél érzed a gépet, a fenekeddel, a kezeddel-lábaddal, ellenben itt nem. Lehet bármilyen erõvisszacsatolós cuccod, de az nem olyan. Ott az áteséséi sebességet is érzékeled, ellenben itt nem. Remeg a gép, a kezedben rezonanciát érzel a kormányok által.stb. Tehát érzed, amikor kezd leválni az áramlás a szárnyakról. Itt csak egyszerûen lebólint. Sajnos tapasztalatom, hogy nem érvényesül a géppár, esetleg a köteléktecnika. Mindenki ölni akar, de jelentõsen jobb eredmények születnének (egyes emebereknek is) ha kötelékben harcolnának. Minak az egyik szerón teljesen egyedül kellett küszködnöm, mert senki nem akart kötelékben repülni. Felszállt, irány a frontvonal és csodálkozik, hogy le van lõve. (Spitek kötelékben voltak.)

szekelyland
Épp sorbanállok AW-n lássuk kidobnak-e vele
A titka ennek a modpacknek, hogy vissza van minden szépen csomagolva az sfs fájlba, és a grafikai elemek egységesítve vannak, emiatt gyorsabban tölt be és gyrosabban is fut mint az eddigi modok

Her Laca
Jó ,hogy szóba hoztad.
Szóval ez a légi harc dolog elég érdekes itt az Il2 ben.
Mondjuk ez szigorúan a saját véleményem,szeretném leszögezni.
Alapvetõen azt látom,hogy a vérrel írott taktikák itt is élnek,de azok pontról pontra való betartása nem mindig vezet eredményre.
Azért ez csak másabb mint az igazi repülés,és harc. Gondolom ,mivel én csak monitor elõtt csinálom.:D
Van a lobbyn egy krapek Pirat ,ha jól tudom és jól tudom õ su25 tel repkedett annó az Orosz hadseregben ,szórta a bombákat csóró tálibokra.
Na õ is ezt magyarázta egy beszélgetés alkalmával.
Mondjuk õ itt a játékban is jól domborít. De minap harcoltam vele,és lelõttem úgy ,hogy magassági fölénybõl támadott hátulról,minden adu nála volt mégis lelõttem. Evvel csak azt akartam érzékeltetni,hogy ez nagyon más .