IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a könyvtár neve elõtt, és akkor benn lesznek az új fülkék.
A pirossal kijelölteket töröld.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Az a poén, hogy ugyanonnan, ahonnan az elõzõt.
Igaz, az elsõ letöltés Linuxban történt, onnan másoltam át egy Winfos vinyóra.
A második közvetlenül Winfosban történt.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kitolták a srácok a fészerbõl a madarat.(aztán levágták a malacot)
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Vagy hogyan lehet kiküszöbölni?<#violent>#violent>
1.Tiszta IL2 1946
2. 4.071 patch
3. 4.08 patch
4. 4.09 patch
5. HSFX Mod pack
6. JSGME.exe ben aktiválod a modot, vigyázni kell mert egyes modok nem kompatibilisek egymással
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
De most meg egy #2 lemezt kér a floppyba(???)...
<#idiota>#idiota>
de most van olyan szerver ami ezt használja?
GOOBY, pls
......:DD Ha nem így gondolnám nem is ülnék a joy elé. Csak az a baj ,hogy sokan nem így gondolják,és agresszívan lépnek fel ellenem, sokszor sikerrel is. :D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tudod miért jó században repülni.Mert az általad említett géppározást ott tökélyre lehet fejleszteni. Egy jó géppár verhetetlen . Szerintem
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
IL-2 1946
4.08m patch
4.09m patch
HSFX exe (a part2 exe lefut magától)
így már szépen fut, gyorsan tölt, a többi meg repülés közben kiderül :))
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Rég telepítettem frissen az IL-2-t, A CD-rõl külön telepítendõ... bassz...
Újrapróba..
Az elõzõ teljes mértékben átkerült egy másik partícióra archívumnak.
XP sp3 op sys
A 242-es fórumon sem látok hasonló gondot még. :(
Ha voltak, azokat elõbb le kell telepíteni (törlöd a Mods és Files mappákat) és ha lehet akkor tiszta 4.09m re tenni fel
telepítettem CD-rõl, (4.08m included), 4.09m patch, HSFX.exe települt,
szokásos setupolás,
sem aktivált modokkal (6 dof, HSFX modok), sem üresen nem hajlandó elindulni.
Felvillan töltõkép, és utána kilép.
Mi lehet?
Videó
NV9800GTX 190.xx driver, alap beállítások, sem OGL sem DX beállítással nem megy tovább.
Stabilan megy nem szaggat pedig már a proci elég öregecske és a meória is sima DDR, nem DDr2
Most akkor ez egy mod "all in one" amit a sima 4.09-re rakni, vagy a már meglévõ modokra kell rápakolni?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Sajnos egyelõre 2 - 3 szerver megy csak 4.09m el nomeg az aw
Van egy jópár új gép, nagy élmény volt Szolvák avia-kat darálgatni héjával......
www.pcpilot.hu
Ha jól értem, kell hozzá:
1. 1946
2. 4.08
3. 4.09
4. mod
amúgy Laca természetesen azért lõtted le Pirat-ot mert te vagy a legeslegeslegjobb :)<#beka2>#beka2>
engine management, negatív g-nél olajnyomás szimulálva, a másik gép mögött légcsavarszél :)
ezt kipróbálom
GOOBY, pls
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Csak azt akarom érzékeltetni, hogy más a valóságban a repülés. (Páratlan élmény XDDD)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A titka ennek a modpacknek, hogy vissza van minden szépen csomagolva az sfs fájlba, és a grafikai elemek egységesítve vannak, emiatt gyorsabban tölt be és gyrosabban is fut mint az eddigi modok
Szóval ez a légi harc dolog elég érdekes itt az Il2 ben.
Mondjuk ez szigorúan a saját véleményem,szeretném leszögezni.
Alapvetõen azt látom,hogy a vérrel írott taktikák itt is élnek,de azok pontról pontra való betartása nem mindig vezet eredményre.
Azért ez csak másabb mint az igazi repülés,és harc. Gondolom ,mivel én csak monitor elõtt csinálom.:D
Van a lobbyn egy krapek Pirat ,ha jól tudom és jól tudom õ su25 tel repkedett annó az Orosz hadseregben ,szórta a bombákat csóró tálibokra.
Na õ is ezt magyarázta egy beszélgetés alkalmával.
Mondjuk õ itt a játékban is jól domborít. De minap harcoltam vele,és lelõttem úgy ,hogy magassági fölénybõl támadott hátulról,minden adu nála volt mégis lelõttem. Evvel csak azt akartam érzékeltetni,hogy ez nagyon más .