IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Annyit mondok! M3. Na abba bele lehet szeretni😊De ez szigorúan magánvélemény😄 Ez olyan csajos autó nekem😊
Ez is elsõ kerekes ugye?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

w77d
bazdmeg XXXD

Hypo
miert nem vettel autot akkor mar?😊))))

Her Laca
Ez nagyon nem szép!
Fiam 22 éves fõsuliba jár,mellette keményen melózik, van hogy két három napig haza se talál. Lassan többet keres mint én hála az égnek😊
Az igaz ,hogy régebben sponzoráltuk ,de mostanra nincs rá szüksége.
Csak azért írtam ,hogy gondolkodj mielõtt megbántasz valakit.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

w77d
neeem csak úgy XXXD

w77d
ha valaki megy vele vagy megnézi egybõl beleszeret 😊 van benne minden: Start gomb, full bõrözés, nagy hifi, sport futómû stb....

Bucser
hát persze persze, nevedre jön a csekk😛

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

w77d
kupé kabrió.... gombnyomásra 9 másodperc alatt eltûnik a csomagtartóba a keménytetõ...

Her Laca
Ez targa ,vagy lehajtható tetejû?

Her Laca
Én nem tudom😊 Számomra az autó az vagy egy csillaggal van jelölve és nõi neve van,vagy három betû ,ami utal a tartományra ahol gyártják. . A többi csak gépjármû😊
Bár fiamnak vettünk tavaly egy 15 éves calibrát ,teljesen felújítottuk,már csak a fényezés ,meg némi optika van hátra. Csináltunk bele 200pacit 😊
Bitang egy jármû lett ,van is csodálkozás amikor meglódul.
Csak az a fránya elsõ kerék hajtás ne lenne😞

w77d
8,2 misi volt tavaly nyáron... A képen elõtte lévõ is egy opel az egy Antara az a fateré, az egy picivel 8 fölött volt... jók ma már az opelek.

w77d
én fizetem nem apu 😉

Her Laca
Csak csodálkoztam,hogy 8 milla most egy opel.
Bár a szomszédasszonyom Corsaja is vagy 5 milla volt.
Távol álljon tõlem ,hogy minõsítsem bárki autóját, vagy bármi más tulajdonát különben.
Én aszondom mindenki szíve joga mit vesz mennyiért stb.

Bucser
Jahh ennyibõl már értelmes Golfot lehet kapni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Mármint apu fizet rendesen...

Her Laca
Csak ne ezen az ékes szláv nyelven énekelnének közbe😞

"Én nemsokára leszek X éves. A következõ konfigot fogom tõled ajándékba kapni..." - szólnak majd a mai napi posztok <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Ez 8 misi?
Ez egy Opel.
<#eplus2>

w77d
neked is 😉

samsung123
ok thx, szép jó estét

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

w77d
az év számlálásában a születésnap ugrópontot jelent XXXD pont 22 éve születtem XD

samsung123
naponta egy évet öregszel? szép

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

w77d
eggyel több, mint tegnap XXXD

samsung123
hi😊 hány éves vagy? pls áruld el XD

w77d
nekem is megvan a "Hazámért repültem" 3x olvastam ki 😊

Willenbrock
Ja nem úgy értettem ám a mesét,csak azért mondtam mert tisztára úgy kezdõdött a film mint egy mese😊A könyv nekem is megvan,tudom hogy dokumentumkönyv😉

Nono! <#ejnye1> Semmi mese ez a valóság! Heinz Knoke naplóját filmesítették meg szóról szóra. Nekem is megvan a könyv és egyike a kötelezõ olvasmányoknak.

<#wave>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

w77d
és azzal járkáljak mindenhová? XXXD

Willenbrock
Szép,de ennyibõl már lehet hogy kijött volna egy kis sportrepülõ is meg egy pilótatanfolyam😄

Willenbrock
Esti mese szobapilótáknak😄,nagyon jó videó,mennyit vacakolhattak vele.

w77d
õ az én picikém:

Ugyan... fátylat rá! 😊

A flééém felvetés tökéletes... én is hotas beszerzés elõtt álok! Hajrá... 😄

www.smart-bus.hu

PhantomAss
akko én kérek elnézést mert félreértettem😊

A joystickhoz hozzászólva:
Gondolkodtam rajta, hogy mire cseréljem az x52-t, de sajna egyik újdonság sem tetszik
G940-et vennék, csak egy baja van, hogy logitech, az pedig számomra nem egyenlõ a minõséggel, ráadásul a gázkar úgy néz ki, mint valami bucsus kétpálcikás darab
Ráadásul egy kb 50 éves pocakoa bácsi a fõtervezõ, akinek a lwgnagyobb királyság a cserélhetõ nyomógomb borítás a gázkaron, és ezt minden videón ki is hangsúlyozza(remélem nem sértek meg senkit)
X65-öt megint nem veszek, mert bár ez tetszik a legjobban, nem ideális a propos gépekhez
Warthogot megint nem veszek, mert abban semmi újdonság nincs, legalábbis számomra, viszont gondolom jó drága lesz mint a cougar, és remélem egy valag pénzt még rá is kell költeni modra
induljon a flééém 😊

GOOBY, pls

Chazz76
Szerintem valami lõszerszállító hajó lehetett,az pukkanhat ekkorát.
Ez a srác egy kib. nagy varázsló,imádom a filmjeit,zene,akció,effektek nagyon ott vannak,nem is tudom,hány programot használ,hogy így megcsinálja.Van egy 2 részes filmje,ahol az amik Ploeistit támadják B-24-esekkel alacsonyan,nekem az a kedvencem.

Vettem, érthetõ! 😊)

www.smart-bus.hu

Nohab
Akkor is <#gonosz2><#violent>
http://www.youtube.com/user/doktorkop
Nohab
A többi videóját is érdemes megnézni.[/url]
Nohab
Szintén egy Doktorkop mû.
A többi videóját is érdemes megnézni.
Ez se rossz, Norvég feeling

Bár így lõnének a német flak-osok 😊

A végén mit dob le a srác? Atomot?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Uraim! Kérem engedjék meg, hogy én is hozzászólhassak a videókártya vitához:

UUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuncsiiiiiiiiii!!! UUUUuuuuncsi UUUUuuuuncsi UUUUuuuuncsi UUUuuuuuuuuuuncsssiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak ennyit szerettem volna hozzáfûzni. Köszönöm, hogy meghallgattak.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Na de ezek sem 100-asok <#mf1><#eljen><#worship>

"Egy kicsit nonszensz, hogy ne a fórumokra hallgassunk mert nálad mûködik"

Élénk a fantáziája Uram! 😊 Én ilyet soha nem mondtam... 😉 Fórumokat természetesen én is böngészek, de az általam leírt mondat "irkálnak" kifejezése arra hivatott célozni, hogy szûröm a fórumokon elhangzottakat. 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
mindenkinek a saját tapasztalat a fontos, azonban az csak az egy a sokezer vagy millió közül, így nem mérvadó az, hogy neked nincs gondod vele
ezért érdemes körbenézni a fórumokon, és itt nem csak a magyar prohardver fórumra gondolok
Egy kicsit nonszensz, hogy ne a fórumokra hallgassunk mert nálad mûködik
Persze ugyanígy az én véleményem sem szentírás, én viszont pont ezért mondom mindenkinek, hogy jól nézzen körül hogy neki mi a legjobb
Nem kötekedni akarok 😊

GOOBY, pls

Hát ez valami b*szott nagy! Rég láttam már egy ennyire jó Il2 filmet. De ez eddig mindent visz!!! <#worship><#worship><#worship><#eljen>

Brutális... <#eljen>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Megyek is megtámadom Angliát.<#violent><#violent><#violent>

Ezek után Te veszel mindenkinek olyan vga-t amit csak kér! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
KÖTELEZÕ

Battle of Britain v2.0 by Barfly - 2009 nagyon jó

Willenbrock
Spit vs.109 hez aktiváltam a Zuti mod-ot,de még 3-at azon kívül,advanced engine managment,high effects,smoke bullets.Érdemes még valamit aktiválni?

Toby0501
És most dicsekszel, vagy panaszkodsz? 😄