IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ez egy Opel.
<#eplus2>#eplus2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
<#wave>#wave>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A flééém felvetés tökéletes... én is hotas beszerzés elõtt álok! Hajrá... 😄
www.smart-bus.hu
A joystickhoz hozzászólva:
Gondolkodtam rajta, hogy mire cseréljem az x52-t, de sajna egyik újdonság sem tetszik
G940-et vennék, csak egy baja van, hogy logitech, az pedig számomra nem egyenlõ a minõséggel, ráadásul a gázkar úgy néz ki, mint valami bucsus kétpálcikás darab
Ráadásul egy kb 50 éves pocakoa bácsi a fõtervezõ, akinek a lwgnagyobb királyság a cserélhetõ nyomógomb borítás a gázkaron, és ezt minden videón ki is hangsúlyozza(remélem nem sértek meg senkit)
X65-öt megint nem veszek, mert bár ez tetszik a legjobban, nem ideális a propos gépekhez
Warthogot megint nem veszek, mert abban semmi újdonság nincs, legalábbis számomra, viszont gondolom jó drága lesz mint a cougar, és remélem egy valag pénzt még rá is kell költeni modra
induljon a flééém 😊
GOOBY, pls
Ez a srác egy kib. nagy varázsló,imádom a filmjeit,zene,akció,effektek nagyon ott vannak,nem is tudom,hány programot használ,hogy így megcsinálja.Van egy 2 részes filmje,ahol az amik Ploeistit támadják B-24-esekkel alacsonyan,nekem az a kedvencem.
www.smart-bus.hu
http://www.youtube.com/user/doktorkop
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
UUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuncsiiiiiiiiii!!! UUUUuuuuncsi UUUUuuuuncsi UUUUuuuuncsi UUUuuuuuuuuuuncsssiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak ennyit szerettem volna hozzáfûzni. Köszönöm, hogy meghallgattak.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Élénk a fantáziája Uram! 😊 Én ilyet soha nem mondtam... 😉 Fórumokat természetesen én is böngészek, de az általam leírt mondat "irkálnak" kifejezése arra hivatott célozni, hogy szûröm a fórumokon elhangzottakat. 😊
www.smart-bus.hu
ezért érdemes körbenézni a fórumokon, és itt nem csak a magyar prohardver fórumra gondolok
Egy kicsit nonszensz, hogy ne a fórumokra hallgassunk mert nálad mûködik
Persze ugyanígy az én véleményem sem szentírás, én viszont pont ezért mondom mindenkinek, hogy jól nézzen körül hogy neki mi a legjobb
Nem kötekedni akarok 😊
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Más is megszopta a vagyonadónak nevezett újabb sarc autós részét?
Most számoltam, hogy egy 50-essel könnyítenek évente meg a 14 éves kocsim miatt...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Sok kortársához képest az is szép teljesítmény, hogy nem kell dosboxban futtatni 😊==)
www.pumaszallas.hu
Viccet félretéve, én is kiváncsi leszek ezekre ... bár nekem most pedál fronton kellene erõsítenem, egyelõre az X-52 még bõven sok is 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Gigabyte 6600 GT 128 -al kezdtem, ezután Inno 3d 8600Gt 256, utána Gigabyte ATI4850 1G OC(ez van jelenleg is), és meg vagyok vele elégedve.
Tény, hogy Nvidiánál nem kellett semmit álligatni, és mikor kivettem a gépbõl a 8600-at, betuszkoltam a 4850-et és ugyanúgy szaggatott az IL2 majdnem köptem 1 nagyot, de sikerült beállítani, és szóta semmi bajom vele.
+jegyezném még, hogy csak az IL2 nél volt ilyen problémám, más programnál nem.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ez legalább annyira ontopic post mint az alábbi fél oldal tartalma😊
A 32 bites oprendszerek kezelik a sok memórát, mûködik vele a gép, de a címzés miatt a windowsban csak 3,2GB-ot jelenít meg (és annyit is használ). Ami gond még ezzel, hoyg a 32 bites oprendszerek az alaklmazásoknál is lekorlátozzák, 2GB-nál többet nem használhat egy program.
www.pumaszallas.hu
Tény,hogy nem vagyok egy számítógépzseni,de olvastam róla,hogy a 32bit-es rendszer nem kezeli(vagy csak nem címezi,nem tudom pontosan) 4GB felett a memóriát. Viszont nem mertem váltani 64bit-re,mert azt is olvastam,hogy vannak gondok a driverekkel,most is csak kísérlet képpen raktam fel,tény hogy nem találkoztam driver hiánnyal,ill.hibával.
"Az pedig alap dolog ( szerintem ), hogy vagy driverbõl, vagy program alól állítok be valamit. A kettõ egyszerre... 😉"
Az ATi elõtt Nvidiám volt,ott ha a játékban beállított érték kevésnek bizonyult pl. recés maradt,akkor az nvidia menüjében feltekertem egy kicsit és az felülírta a játékot...nekem ezért nem volt egyértelmû ez a dolog.
Ha meglesz az X52-m, akkor tudok majd újra a játékkal is foglalkozni! 😄
www.smart-bus.hu