IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Jahh ennyibõl már értelmes Golfot lehet kapni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Mármint apu fizet rendesen...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Her Laca
Csak ne ezen az ékes szláv nyelven énekelnének közbe😞

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

"Én nemsokára leszek X éves. A következõ konfigot fogom tõled ajándékba kapni..." - szólnak majd a mai napi posztok <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Ez 8 misi?
Ez egy Opel.
<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

w77d
neked is 😉

samsung123
ok thx, szép jó estét

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

w77d
az év számlálásában a születésnap ugrópontot jelent XXXD pont 22 éve születtem XD

samsung123
naponta egy évet öregszel? szép

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

w77d
eggyel több, mint tegnap XXXD

samsung123
hi😊 hány éves vagy? pls áruld el XD

w77d
nekem is megvan a "Hazámért repültem" 3x olvastam ki 😊

Willenbrock
Ja nem úgy értettem ám a mesét,csak azért mondtam mert tisztára úgy kezdõdött a film mint egy mese😊A könyv nekem is megvan,tudom hogy dokumentumkönyv😉

Nono! <#ejnye1> Semmi mese ez a valóság! Heinz Knoke naplóját filmesítették meg szóról szóra. Nekem is megvan a könyv és egyike a kötelezõ olvasmányoknak.

<#wave>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

w77d
és azzal járkáljak mindenhová? XXXD

Willenbrock
Szép,de ennyibõl már lehet hogy kijött volna egy kis sportrepülõ is meg egy pilótatanfolyam😄

Willenbrock
Esti mese szobapilótáknak😄,nagyon jó videó,mennyit vacakolhattak vele.

w77d
õ az én picikém:

Ugyan... fátylat rá! 😊

A flééém felvetés tökéletes... én is hotas beszerzés elõtt álok! Hajrá... 😄

www.smart-bus.hu

PhantomAss
akko én kérek elnézést mert félreértettem😊

A joystickhoz hozzászólva:
Gondolkodtam rajta, hogy mire cseréljem az x52-t, de sajna egyik újdonság sem tetszik
G940-et vennék, csak egy baja van, hogy logitech, az pedig számomra nem egyenlõ a minõséggel, ráadásul a gázkar úgy néz ki, mint valami bucsus kétpálcikás darab
Ráadásul egy kb 50 éves pocakoa bácsi a fõtervezõ, akinek a lwgnagyobb királyság a cserélhetõ nyomógomb borítás a gázkaron, és ezt minden videón ki is hangsúlyozza(remélem nem sértek meg senkit)
X65-öt megint nem veszek, mert bár ez tetszik a legjobban, nem ideális a propos gépekhez
Warthogot megint nem veszek, mert abban semmi újdonság nincs, legalábbis számomra, viszont gondolom jó drága lesz mint a cougar, és remélem egy valag pénzt még rá is kell költeni modra
induljon a flééém 😊

GOOBY, pls

Chazz76
Szerintem valami lõszerszállító hajó lehetett,az pukkanhat ekkorát.
Ez a srác egy kib. nagy varázsló,imádom a filmjeit,zene,akció,effektek nagyon ott vannak,nem is tudom,hány programot használ,hogy így megcsinálja.Van egy 2 részes filmje,ahol az amik Ploeistit támadják B-24-esekkel alacsonyan,nekem az a kedvencem.

Vettem, érthetõ! 😊)

www.smart-bus.hu

Nohab
Akkor is <#gonosz2><#violent>
http://www.youtube.com/user/doktorkop
Nohab
A többi videóját is érdemes megnézni.[/url]
Nohab
Szintén egy Doktorkop mû.
A többi videóját is érdemes megnézni.
Ez se rossz, Norvég feeling

Bár így lõnének a német flak-osok 😊

A végén mit dob le a srác? Atomot?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Uraim! Kérem engedjék meg, hogy én is hozzászólhassak a videókártya vitához:

UUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuncsiiiiiiiiii!!! UUUUuuuuncsi UUUUuuuuncsi UUUUuuuuncsi UUUuuuuuuuuuuncsssiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak ennyit szerettem volna hozzáfûzni. Köszönöm, hogy meghallgattak.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Na de ezek sem 100-asok <#mf1><#eljen><#worship>

"Egy kicsit nonszensz, hogy ne a fórumokra hallgassunk mert nálad mûködik"

Élénk a fantáziája Uram! 😊 Én ilyet soha nem mondtam... 😉 Fórumokat természetesen én is böngészek, de az általam leírt mondat "irkálnak" kifejezése arra hivatott célozni, hogy szûröm a fórumokon elhangzottakat. 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
mindenkinek a saját tapasztalat a fontos, azonban az csak az egy a sokezer vagy millió közül, így nem mérvadó az, hogy neked nincs gondod vele
ezért érdemes körbenézni a fórumokon, és itt nem csak a magyar prohardver fórumra gondolok
Egy kicsit nonszensz, hogy ne a fórumokra hallgassunk mert nálad mûködik
Persze ugyanígy az én véleményem sem szentírás, én viszont pont ezért mondom mindenkinek, hogy jól nézzen körül hogy neki mi a legjobb
Nem kötekedni akarok 😊

GOOBY, pls

Hát ez valami b*szott nagy! Rég láttam már egy ennyire jó Il2 filmet. De ez eddig mindent visz!!! <#worship><#worship><#worship><#eljen>

Brutális... <#eljen>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Megyek is megtámadom Angliát.<#violent><#violent><#violent>

Ezek után Te veszel mindenkinek olyan vga-t amit csak kér! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
KÖTELEZÕ

Battle of Britain v2.0 by Barfly - 2009 nagyon jó

Willenbrock
Spit vs.109 hez aktiváltam a Zuti mod-ot,de még 3-at azon kívül,advanced engine managment,high effects,smoke bullets.Érdemes még valamit aktiválni?

Toby0501
És most dicsekszel, vagy panaszkodsz? 😄

Willenbrock
8millás?Az nem gyenge,milyen kocsi?

w77d
1 éves 8millás verdám van.... fizetek én is rendesen....

Off

Más is megszopta a vagyonadónak nevezett újabb sarc autós részét?
Most számoltam, hogy egy 50-essel könnyítenek évente meg a 14 éves kocsim miatt...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
Kösz,örülök hogy valaki egy játékkal kapcsolatos kérdésre is reagált,most hogy átalakultunk a nagy kártyatopikká😄

VO101Tom
"+jegyezném még, hogy csak az IL2 nél volt ilyen problémám, más programnál nem."

Sok kortársához képest az is szép teljesítmény, hogy nem kell dosboxban futtatni 😊==)

www.pumaszallas.hu

DummyBoy
Force Sensing? Elvileg az pont nem jó a propelleres gépekhez (flém on xD)

Viccet félretéve, én is kiváncsi leszek ezekre ... bár nekem most pedál fronton kellene erõsítenem, egyelõre az X-52 még bõven sok is 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DonZorro
Szép lett az A10 vezérlõ, de inkább maradok az X65F-nél majd ha jön... <#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

acidrain
Kicsit offolok én is ha szabad.

Gigabyte 6600 GT 128 -al kezdtem, ezután Inno 3d 8600Gt 256, utána Gigabyte ATI4850 1G OC(ez van jelenleg is), és meg vagyok vele elégedve.
Tény, hogy Nvidiánál nem kellett semmit álligatni, és mikor kivettem a gépbõl a 8600-at, betuszkoltam a 4850-et és ugyanúgy szaggatott az IL2 majdnem köptem 1 nagyot, de sikerült beállítani, és szóta semmi bajom vele.
+jegyezném még, hogy csak az IL2 nél volt ilyen problémám, más programnál nem.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Bucser
Most hogy ilyen szépen átalakult a topic hardware fórumba megkérdezném: Ki fog venni szép Thrustmaster Warthog HOTAS-t?

Ez legalább annyira ontopic post mint az alábbi fél oldal tartalma😊

VO101Tom
A 64 bites XP-hez nincs driver néhány perifériához, Wacom rajtábla, 3dx connexion pl, de a rendszercuccokhoz van. Vista és W7 már teljesen jól el van látva velük.
A 32 bites oprendszerek kezelik a sok memórát, mûködik vele a gép, de a címzés miatt a windowsban csak 3,2GB-ot jelenít meg (és annyit is használ). Ami gond még ezzel, hoyg a 32 bites oprendszerek az alaklmazásoknál is lekorlátozzák, 2GB-nál többet nem használhat egy program.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
"Ha nagyon gonosz akarnék lenni, akkor már az sokat elárul, ha valaki 4Gb ram + 1gb vram esetén 32 bites oprendszert telepít."
Tény,hogy nem vagyok egy számítógépzseni,de olvastam róla,hogy a 32bit-es rendszer nem kezeli(vagy csak nem címezi,nem tudom pontosan) 4GB felett a memóriát. Viszont nem mertem váltani 64bit-re,mert azt is olvastam,hogy vannak gondok a driverekkel,most is csak kísérlet képpen raktam fel,tény hogy nem találkoztam driver hiánnyal,ill.hibával.

"Az pedig alap dolog ( szerintem ), hogy vagy driverbõl, vagy program alól állítok be valamit. A kettõ egyszerre... 😉"

Az ATi elõtt Nvidiám volt,ott ha a játékban beállított érték kevésnek bizonyult pl. recés maradt,akkor az nvidia menüjében feltekertem egy kicsit és az felülírta a játékot...nekem ezért nem volt egyértelmû ez a dolog.

Na nem borzolom a kedélyeket tovább, szép napot Urak! 😊

Ha meglesz az X52-m, akkor tudok majd újra a játékkal is foglalkozni! 😄

www.smart-bus.hu

DonZorro
Igen. Ez is igaz!!! <#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...