IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez is elsõ kerekes ugye?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Fiam 22 éves fõsuliba jár,mellette keményen melózik, van hogy két három napig haza se talál. Lassan többet keres mint én hála az égnek😊
Az igaz ,hogy régebben sponzoráltuk ,de mostanra nincs rá szüksége.
Csak azért írtam ,hogy gondolkodj mielõtt megbántasz valakit.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bár fiamnak vettünk tavaly egy 15 éves calibrát ,teljesen felújítottuk,már csak a fényezés ,meg némi optika van hátra. Csináltunk bele 200pacit 😊
Bitang egy jármû lett ,van is csodálkozás amikor meglódul.
Csak az a fránya elsõ kerék hajtás ne lenne😞
Bár a szomszédasszonyom Corsaja is vagy 5 milla volt.
Távol álljon tõlem ,hogy minõsítsem bárki autóját, vagy bármi más tulajdonát különben.
Én aszondom mindenki szíve joga mit vesz mennyiért stb.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ez egy Opel.
<#eplus2>#eplus2>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
<#wave>#wave>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A flééém felvetés tökéletes... én is hotas beszerzés elõtt álok! Hajrá... 😄
www.smart-bus.hu
A joystickhoz hozzászólva:
Gondolkodtam rajta, hogy mire cseréljem az x52-t, de sajna egyik újdonság sem tetszik
G940-et vennék, csak egy baja van, hogy logitech, az pedig számomra nem egyenlõ a minõséggel, ráadásul a gázkar úgy néz ki, mint valami bucsus kétpálcikás darab
Ráadásul egy kb 50 éves pocakoa bácsi a fõtervezõ, akinek a lwgnagyobb királyság a cserélhetõ nyomógomb borítás a gázkaron, és ezt minden videón ki is hangsúlyozza(remélem nem sértek meg senkit)
X65-öt megint nem veszek, mert bár ez tetszik a legjobban, nem ideális a propos gépekhez
Warthogot megint nem veszek, mert abban semmi újdonság nincs, legalábbis számomra, viszont gondolom jó drága lesz mint a cougar, és remélem egy valag pénzt még rá is kell költeni modra
induljon a flééém 😊
GOOBY, pls
Ez a srác egy kib. nagy varázsló,imádom a filmjeit,zene,akció,effektek nagyon ott vannak,nem is tudom,hány programot használ,hogy így megcsinálja.Van egy 2 részes filmje,ahol az amik Ploeistit támadják B-24-esekkel alacsonyan,nekem az a kedvencem.
www.smart-bus.hu
http://www.youtube.com/user/doktorkop
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
UUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuncsiiiiiiiiii!!! UUUUuuuuncsi UUUUuuuuncsi UUUUuuuuncsi UUUuuuuuuuuuuncsssiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak ennyit szerettem volna hozzáfûzni. Köszönöm, hogy meghallgattak.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Élénk a fantáziája Uram! 😊 Én ilyet soha nem mondtam... 😉 Fórumokat természetesen én is böngészek, de az általam leírt mondat "irkálnak" kifejezése arra hivatott célozni, hogy szûröm a fórumokon elhangzottakat. 😊
www.smart-bus.hu
ezért érdemes körbenézni a fórumokon, és itt nem csak a magyar prohardver fórumra gondolok
Egy kicsit nonszensz, hogy ne a fórumokra hallgassunk mert nálad mûködik
Persze ugyanígy az én véleményem sem szentírás, én viszont pont ezért mondom mindenkinek, hogy jól nézzen körül hogy neki mi a legjobb
Nem kötekedni akarok 😊
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu