IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Ja igen, ez 😊

Valahol asszem írtam már róla, csak nem emlékszem hol ... ha kérdésed van akkor szólj, nem nehéz csak oda kell figyelni, és mindent 10-szer ki kell próbálni különben megszopathatod vele magad mint én xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Várjál mán😊 Családi flottánkban jelen pillanatban minden elsõ kerekes😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

ERRE gondolsz?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DummyBoy
Nekem úgy van az X-52-esem ... pill, megkeresem a linket ...

Kicsit el vagyok havazva, de majd ha lesz idõm, akkor leírom, meg adom a linket ...

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=21199

http://forums.wwiionline.com/showthread.php?t=158248

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Lacusch az autót csak szükséges rossznak tartja, az igazi jármûnek két kereke van...<#eplus2>
A fronthajtáshoz annyit, hogy én is sokáig gyûlöltem (az elsõ fronthajtásúm -kb. 17-18 éve- egy P205D volt, télen majdnem összetörtem, mert másképp csúszott, mint a Zsigám), de amióta a Saabom van, megszerettem. Amit nem adnék oda a sógi 520-as Bömcsijéért, hiába csak a felét éri...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
lányok, egy kérdésem lenne:
régebben láttam vhol képeket x52 upgrade-rõl, a a hall jeladó mágnesei voltak összeragasztva, mert így pontosabb a joy vagy mi...
nem közületek volt valaki?
pls ha valaki tudja mirõl van szó dobjon meg egy linkkel
köszi

GOOBY, pls

Nem akartam offolni, de nem bírok magammal, mert engem senki sem tud ûberelni! <#crazya> Tavasszal lesz 18 éves az autóm, amibe akkor került bele a 40.000-dik kilométer, amikor elvittem a rendszeres évi zöldkártyára és olajcserére tavaly õsszel. Egy tûzpiros benzines Peugeot 309-esrõl beszélek, amit csak azért viszek ki kicsit megfuttatni az országútra, hogy ne lustuljon el. Lacának már meséltem róla 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Egy újabb "gyönyörû" szovjet hõsköltemény, azaz "Hogyan védtük meg az orosz anyácskát a fasiszta hordától". Legalább is, ahogy azt Ivan Szergejevics Leszopov elképzelte <#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Bucser
Dehogynem mit gondolsz?😉

Élvezem az irodai munka elõnyeit:9

Ja és nincs autóm😊 Biciklivel járok vagy gyalog vagy busszal😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PhantomAss
de, pl én
és suzukim van, 8 éves 😛
😄

GOOBY, pls

Her Laca
Nem panaszkodom😊 Nekem a január jószerivel mindig ráérõs😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

TG Gida
De ráértek.Itt senki nem dolgozik?<#confused>

Isten áldja a pogányokat!

w77d
honnan tölthetõ le a kampány??

Hypo
kicsit a japan autogyartas jut azokrol az eszembe 😊))))))))) na most mar kussolok.

Van egy jo kis offline kampany Knoke konyve alapjan erdemes vegig repulni

w77d
bezony XXXD

Hypo
csunya zerok😊)

w77d
USB van benne... nnna de vissza a topic témájához 😊

Mostanság rászoktam a japcsik vadászására az amerikaiakkal 😊

Her Laca
De megint jóóóóól eltértünk az eredeti topik témától😊

Her Laca
Nem bizony😊 Okos ember 4 évesen veszi meg😊))

Hypo
persze nem vitatom, a tartossagan meg lehet majd vitatkozni ha megeri az 5 evet😊) persze tudom nyugati kulturakban ez nem szamit majd veszunk masikat de itt MO-on az ember nem 4 evre vesz autot...legalabb is a tobbseg.\\

Firewire es usb is van benne?😊))

w77d
az egy nagyon is príma autó 😊 komolyan mondom minden tökéletes és minõségi benne, egyszerûen egy orgazmus járkálni vele 😄 mondjuk az új S6-ossal is szerettem mászkálni, az meg elegánsan volt nagyon sportos 😊

Her Laca
Naugyi😊 Csak nem beszél az öreg hülyeséget😄 MB az MB😊

Hypo
az az E mar nem az az E csak valami utanerzes inkabb😊)

Her Laca
Jelzem ,igen sok panasz van pont az 1-2 éves dizel Opelek motorjaira.
Valamit eltákolhattak,pedig ez nem volt jellemzõ rájuk.

w77d
Az új E osztály tette eddig rám a legjobb benyomást az új prémiumok közül:
itt éppen egy kicsit meg is hajtom XXD

Hypo
az alenyeg hogy elvezed a tobbi nem szamit.....

mondjuk egyszer uljel be egy 1970 es cadillac cabrioba mas feeling😊)) es meg megy is, kivancsi vagyok ezek az aluminium csodak megerik e mondjuk a 10 evet bar ez nem volt szempont a tervezesnel mert hat a lenyeg hogy fogyaszto vagy es vegyel minden 2 evben autot😊)

na off inkabb repuljunk

Her Laca
Egyetértek😊)

Bucser
Akkor majd az akku köré fogják építeni õket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Csak realista vagyok😊 Napi 150-200 hitelkérelmet átnyálazva bennem van az elõítélet😊

w77d
Vezettem már sokféle BMW-t és Mercit meg Lexust meg mindent, 1 éve melózok az Autó Magazinnál és sztem már több mint 100 új autót kipróbáltam XXD

Más világ a BMW, tény hogy nagyon jó, de nekem ez a verda is nagyon jó és élvezem....

Hypo
pedig egyszeru a keplet 92 ig autokat gyartotak most meg mobiltelefon kore epitenek autot....... kivancsian varom az uj autokat mondjuk ugy 6 ev mulva...ja vagy akkor mar ujat kell venni?😊

Her Laca
De majd jön Lacusch kollega ,oszt megmondja gépjármû terén a tutit😊

Her Laca
Na ezen ne nyissunk vitát😊 Tied ,szereted ,valószínû 20-on évesen én is szeretném😊
Annyit mondok,ülj be egy cupe 3 as BMV be ,nem is kell M3 as.
Próbáld ki ,oszt majd azután nyilatkozz .😄D

Hypo
😊)))))))) tudod hogy szivbol jott😊)

w77d
elsõ kerekes.... csajos?? Max a Tigra a csajos autó, ez nem.....

w77d
azt nem tagadom, hogy magát az autót apám vette, de én tartom el. Nem kevés pénz a kötelezõ+casco+benya+súlyadó stb sem.... Nekem is melóznom kell a fõsuli mellett...

Her Laca
Annyit mondok! M3. Na abba bele lehet szeretni😊De ez szigorúan magánvélemény😄 Ez olyan csajos autó nekem😊
Ez is elsõ kerekes ugye?

w77d
bazdmeg XXXD

Hypo
miert nem vettel autot akkor mar?😊))))

Her Laca
Ez nagyon nem szép!
Fiam 22 éves fõsuliba jár,mellette keményen melózik, van hogy két három napig haza se talál. Lassan többet keres mint én hála az égnek😊
Az igaz ,hogy régebben sponzoráltuk ,de mostanra nincs rá szüksége.
Csak azért írtam ,hogy gondolkodj mielõtt megbántasz valakit.

w77d
neeem csak úgy XXXD

w77d
ha valaki megy vele vagy megnézi egybõl beleszeret 😊 van benne minden: Start gomb, full bõrözés, nagy hifi, sport futómû stb....

Bucser
hát persze persze, nevedre jön a csekk😛

w77d
kupé kabrió.... gombnyomásra 9 másodperc alatt eltûnik a csomagtartóba a keménytetõ...

Her Laca
Ez targa ,vagy lehajtható tetejû?

Her Laca
Én nem tudom😊 Számomra az autó az vagy egy csillaggal van jelölve és nõi neve van,vagy három betû ,ami utal a tartományra ahol gyártják. . A többi csak gépjármû😊
Bár fiamnak vettünk tavaly egy 15 éves calibrát ,teljesen felújítottuk,már csak a fényezés ,meg némi optika van hátra. Csináltunk bele 200pacit 😊
Bitang egy jármû lett ,van is csodálkozás amikor meglódul.
Csak az a fránya elsõ kerék hajtás ne lenne😞

w77d
8,2 misi volt tavaly nyáron... A képen elõtte lévõ is egy opel az egy Antara az a fateré, az egy picivel 8 fölött volt... jók ma már az opelek.

w77d
én fizetem nem apu 😉

Her Laca
Csak csodálkoztam,hogy 8 milla most egy opel.
Bár a szomszédasszonyom Corsaja is vagy 5 milla volt.
Távol álljon tõlem ,hogy minõsítsem bárki autóját, vagy bármi más tulajdonát különben.
Én aszondom mindenki szíve joga mit vesz mennyiért stb.