IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Igen,az ernyõn lógó embereket is imádták "pokolra küldeni".Tipikus jenki mentalítás.

Üdvözlet!

Mappák hozzáadása QMB-hez:

Itt van egy leírás: http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1552.msg16097.html#msg16097 lényege, hogy a Quicks/QMBMaps.ini-ben ki kell venni a / jeleket.

Ezenkívül az Ultr@PackDocs könyvtárban is van leírás a további állítgatni valókról. (conf.ini, mis fájlok a Missions/Quick könyvtárban, Gui_ru.properties).

Üdv:
Zzoli
Willenbrock
Ja egészen úgy nézett ki mint egy rendes ruhába öltözött test,még a vörös csillag érdemrend is a helyén lógott,hihetetlen.

"Fegyvert nem festeni szoktak, hanem barnítani (felületkezelési eljárás)."

Ami annyit tesz, hogy olajba mártják és ráégetik (pl kovács tûzben 😛)

"ha valamirõl leszeded a rozsdát fémtisztára, akkor az egyik legjobb korróziógátló módszer egy vödör tiszta vízbe tenni." vagy olajos kóccal áttörülgetni majd petroleumban lemosni. Kb olyan mintha WD40-et fújtál volna rá. Merthogy a WD40 is voltaképp mûszerolaj és petróleum keveréke.

Éljenek a vasas szakmák! <#worship>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

szekelyland
Jó, de a jenki plióták 75% még ellenséges gépet se látott az európai hadszintéren, 44-45 ben mert annyira sokan voltak (a németek, magyarok meg kevesen ) és a taktikájuk miatt nehezen is lehetett elkapni õket (1-2 ezer méteres magassági elõnybõl rá a bombázókra, megsorozták, majd a legtöbb esetben utána spuri el a színhelyrõl)...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
4 géppel mióta ász valaki? Az még az ami terminológia szerint sem az. iGAZ 4.5 DE AZ SEM 5!!! EZ NEM IS ÁSZ! bibi

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

TG Gida
Azért ez jellemzõ:
"A gép elkezdett zuhanni, Hutchins, aki Archerrel együtt üldözte a gépet további lövedékeket lõtt ki, „hogy a pokolra küldje” mondta késõbb az esettel kapcsolatban Archer."

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
Én meg belelõttem a G6-os teljes lõszerkészletét egy Halifaxba és még egy vékonyka benzincsíkot se húzott.Persze utána egy koppanás, minden vezérlés balra el,motor leáll,füstöl.Még jó,hogy ki tudtam ugrani.

Isten áldja a pogányokat!

Elhunyt az egyetlen suínesbõrû amerikai 2.vh ász, aki három messzert lõtt le a Balaton térségében.

Fegyvert nem festeni szoktak, hanem barnítani (felületkezelési eljárás).
Ha lekopott a barnítás (aki volt katona, az emlékszik még majdnem teljes egészében fényesre kopott AMD-kre), akkor rendszeresen kell olajozni a nyers felületet.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Chazz76
Most voltam a 109vsShit szerveren,G2 kontra IXc(!).Én meglövöm felülrõl a szárnyát,2 kis füstpamacson kívül semmi,utána nekem egy koppanás,sûrû füst,motor leáll.Hát f.szom,undorító ez az egész.

szekelyland
Én karácsonyra ilyet kérek... szimcsi

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

zsoltfireman
Hogy lehetne a UP2.0-ban új MAP-okat(helyszineket) hozzáadni a QMB-ben?
<#fejvakaras>

Benzines festék?

Ezt kifejtenéd? Én a vadászfegyvereimet suvickolom állandóan, mert a tárolóhely elég hideg és mindig kicsapódik rajta a pára, és állandóan kiül rajta a vakrozsda.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Vasipari emberként mondom: ha valamirõl leszeded a rozsdát fémtisztára, akkor az egyik legjobb korróziógátló módszer egy vödör tiszta vízbe tenni.
Felhasználáskor gyorsan szárítani (pl. hõsugárzó), a keletkezõ harmatrozsdát meg a benzines festék feloldja.
Ha nem tiszta vízbe teszed, hanem mosogatószeresbe (de csak pár percre), akkor vékony foszfátréteg marad rajta száradás után, ami szintén gátolja a rozsdásodást néhány napig.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Igen, az édesvíz jól konzervál.

Meg a gleccser is. Ötzi tudna mesélni 😊 Bár ott a fagy a jobb konzerváló erõ.

Her Laca
Az oldalfegyvere is tökéletes állapotban maradt. Ha jól tudom ha nem éri oxigén a dolgokat akkor elméletileg megmaradnak egész jól. Gondolom itt is ez a helyzet ,a ruha is a jelvény,a papírok ,rajzok mind mind hibátlan állapotban maradtak.A testet nem mutatják (gondolom vannak bizonyos kegyeleti megfontolások) de ahogy kitölti a ruhát ,nagy a valószínûsége ,hogy az is mumifikálódott.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

MEnnyit láthatott az a búvár? Az a tipikus tapogatós meló..

Még a katonakönyve is olvasható. Oszlásbiztos, vízálló pilótaruházat 😉

Her Laca

Chazz76
Bazz,vagy 2 percig gondolkoztam,hogy került a fák közé,hogy így egyben maradt,aztán rájöttem én is a rejtélyre.:-)))

zsoltfireman
Mégis csak benne van a UP2.0-ban:

zsoltfireman
Nem,én csak itthon nyomnám,nos akkor 1946--->4.08m--->4.09m--->UP2.0--->
na ez után jönne az:
UP2.0ClientPatch.exe vagy a WarbirdsOfPreySwitcher.exe?

Hát, ez a gép még réten landolt, csak idõközben felnõtt alatta az erdõ 😊

Természetesen nem kell mindet aktiválni. Ha online akarsz játszani akkor a hoszt leírásánál mindig ott van, hogy melyik modok azok amik feltétlen kellenek. A többi (pl vizuális effektek, safe_dll, tougher train-bridge) már csak hab a tortán.

zsoltfireman
Mindegyik MOD-ot aktiválni kell a JSGME ablakban?
Az 1.07-hez volt readme,olyan gyönyörûen le volt írva,hogy melyik MOD mit eredményez,vagy ha "azt" aktiválom,akkor a "másik" nem kell stb.

Köszi!

Üdv!

Zsolt

acidrain

acidrain

Willenbrock
23997 hsz,onnan le lehet tölteni a 4.09m-et.

Willenbrock
Azt hiszem elnéztem mégis 4.09m kell hozzá,566 Mb-os fájl.2399 hsz-ban az van ha jól látom.4.08m,4.09m aztán UP2.0

zsoltfireman
Köszi!
A sima 4.09-et honnan tudom letölteni?

Willenbrock
Vagyis az 1.11 és 1.12 azt hiszem a Zuti mod frissítése volt csak ez a mod benne van az UP2.0-ban.

Willenbrock
Az UP patces topikja itt van oldal,a friss patch hozzá itt van,a korábbi 1.12 már nem tudom hol van.2.0m patch

Willenbrock
Az elmúlt hetekben 2 patch jött ki az UP2.0-hoz,volt egy 1.11 aztán 1.12,de most úgy látom mintha lenne egy újabb-végsõ verzió is,ezt a 2.0m-et én sem ismerem,eddig az 1.12 volt innen letölthetõ és a Spit vs 109mod szerver is azt használta.De ha ez az újabb akkor biztos ez fog kelleni nemsokára.De van aki szerint ezeket a patcheket nem is kell aktiválni,csak a warbirdsofprey modot.(engem úgy nem engedett be de mindegy)A modokat,patcheket a JSGME fájlban lehet aktiválni ami az UP2.0 fõkönyvtárában lesz.

zsoltfireman
No várjunk csak,ez UP1.12 mi is?
Egy kicsit lemaradtam a MOD-olásokban és csak most zárkozom

Zsolt

Willenbrock
Semmi extra.Alap 1946-ra a 4.08,arra a 4.09 (nem a 4.09m mert az más) aztán az UP 2.0.Utána lehet a UP1.12 és a switcher peccset rátenni.

zsoltfireman
Ok!
A telepítésérõl valamit amit tudnom kell,mert félek ami a torrentrõl jön le az egy exe és nincs readme-je.
90% lent van

koszonom
a 00_WarbirdsOfPrey - Switcher tartalmaz mindent ami kell a spitvs109mod szerverre, vagyis az 1.12-õt is, így teljesen felesleges azt is aktiválnod

Benne van a Héja.
Mit is csinalnek nelkuletek?KOSZ HERR LACA. Most megy
zsoltfireman
Ebben a 2.0-ás csomagban nincs benne véletlenül a Re-2000-es repülhetõ verzió?

zsoltfireman
Köszi,most jön le a 2.0

Üdv!

Zsolt

Her Laca

NAGY BAJ VAN GYEREKEK! ultra pack 2.0 modban feltettem a v1.12-t,innen a forumrol volt leveve.Kiverte a v1.11-et,de ezt is visszavettem,most latom mind a kettot.Be akartam menni a SPIT vs 109 szeverre ami most v1.12-ben es nem tudok nem enged be,ezr irja ki:IL2-STURMOVIK FORGOTTEN BATTLES:IL2FB EXE APPLICATION ERROR.the instruction at 0x0f830a referenced memory at ox129013eb0.The memory could not be "read" Nem tudom mit jelent ha valaki tud segiteni akkor megkerem.Az alapjatekom il-2 sturm 1946 Koszonom.
Üdvözlet!

Szerintem jobban jársz, ha átállsz az Ultrapack 2.0-ra. Ott egyszerûen lehet váltogatni az UP2 és a 4.09m között, míg az UP 1.7 idején – úgy rémlik – még csak a béta 4.09 volt elérhetõ, ezért a véglegest nem ismeri.

Zzoli
zsoltfireman
Üdv Mindenkinek!

A ULTRAPACK 1.7-et használom,az lenne a kérdésem,hogy az új 4.09m patch-bõl az új modelleket,mint Avia B.534 stb.hogy lehet e használni abban a MOD-ban,ha igen mik a lépések?

Willenbrock
Az nagyon jó lenne!Szerintem sokan örülnének neki itthon.Ezek szerint létezik egy elkészült fülke hozzá?

Sanyo
Meg fogom környékezni a Daidalos-t, hogy tegyék bele. 😊

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Így van,a Macchi sorozat fülkéje van hozzá ami egy kicsit zavaró azért mert olyan kb. mintha a Bf 109 fülkéjét adnák a fókához is.A "Sólymok Héják Nebulók" c. könyvben van egy elég jó kép az erdeti mûszerfalról és egyáltalán nem hasonlít a Macchiéhoz.