IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olajjal meg WD40-nel kezelgetem, úgy fest ez a kombó beválik a rozsda ellen.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
offline kampány:"Luftwaffe Pilot- Afrika!" by FlatSpinMan.
Emillel repülök,járõrben 2000 méteren egyszercsak napból ránkesett pár spit lett is hirtelen nagy forgolódás.
Gépveszteség nélkül ledaráltuk õket az égrõl de az utolsó azért bekopogott egy rövid sorozattal,gyors csekkolás épnek a szárnyfelületek motor húz füst nincs,(szigorúan külsõ nézet nélkül)Nem is tünt fel semmi hirtelen.
Máz hazafelé irányon tünt fel,hogy valahogy fura a motor hangja,nem ilyen szokott lenni 60%gáznál...
Gondoltam biztos a nagy hirigben kikapcsoltam az auto prop pitchet,csekk nincs kikapcsolva.
Azért lassan rájöttem,hogy nem reagál a gép a gázkar állására.
Eddig semmi érdekes,bár én még ezzel soha nem találkoztam pedig lõttek már le épp eleget😄
De mikor nézelõdtem a fülkében észrevettem ,hogy a gázkar bowdenja le van szakadva!!! Azért nem kicsit "jó" érzés volt látni ,hogy ez az öreg játék még ezt is tudja😄
Sajna fotó nem készült...
Valaki találkozott már ilyennel?
A Béna.
Mit pörgetnek fel a kurblival a Dórán?
Olyan mintha valami lendkerekes cuccot tuningolnának felfelé.
De indításnál meg hallhatóan pörög az indító,tudja valaki,hogy mûködött?
Esetleg annyira kezdetleges volt az akksi ,hogy elõtte dinamóval fel kellet "tölteni"?
Mert gondolom járó motornál már töltötte az akksit,legalábbis ezt gondolom mivel repülés közben ha leállt a motor egyszer kétszer megpróbálkozhattak az indítással.
Valaki hozzáértõ felvilágosítana?
A Béna.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Próbálgatom,már tanulmányoztam az ini.fájlt és begépelem a MAP neveket,érdekesség,hogy Malta,ER_Malta,de az elmentett QMB missionok neveibõl lehet következtetni!
Missionokat tudok készíteni QMB-hez is,azt már egyszer begyakoroltam.
Tudom a bõség zavara,de nagyon jó lett volna,ha a Letov is repülhetõ lenne!
Nagyon komoly,ahogy közeledik felé az "ellen" és ahogy az AI dolgozik,készíti a légvédelmi géppuskákat. <#eljen>#eljen>
Isten áldja a pogányokat!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mappák hozzáadása QMB-hez:
Itt van egy leírás: http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1552.msg16097.html#msg16097 lényege, hogy a Quicks/QMBMaps.ini-ben ki kell venni a / jeleket.
Ezenkívül az Ultr@PackDocs könyvtárban is van leírás a további állítgatni valókról. (conf.ini, mis fájlok a Missions/Quick könyvtárban, Gui_ru.properties).
Üdv:
Zzoli
Ami annyit tesz, hogy olajba mártják és ráégetik (pl kovács tûzben 😛)
"ha valamirõl leszeded a rozsdát fémtisztára, akkor az egyik legjobb korróziógátló módszer egy vödör tiszta vízbe tenni." vagy olajos kóccal áttörülgetni majd petroleumban lemosni. Kb olyan mintha WD40-et fújtál volna rá. Merthogy a WD40 is voltaképp mûszerolaj és petróleum keveréke.
Éljenek a vasas szakmák! <#worship>#worship>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"A gép elkezdett zuhanni, Hutchins, aki Archerrel együtt üldözte a gépet további lövedékeket lõtt ki, „hogy a pokolra küldje” mondta késõbb az esettel kapcsolatban Archer."
Ha lekopott a barnítás (aki volt katona, az emlékszik még majdnem teljes egészében fényesre kopott AMD-kre), akkor rendszeresen kell olajozni a nyers felületet.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezt kifejtenéd? Én a vadászfegyvereimet suvickolom állandóan, mert a tárolóhely elég hideg és mindig kicsapódik rajta a pára, és állandóan kiül rajta a vakrozsda.
Felhasználáskor gyorsan szárítani (pl. hõsugárzó), a keletkezõ harmatrozsdát meg a benzines festék feloldja.
Ha nem tiszta vízbe teszed, hanem mosogatószeresbe (de csak pár percre), akkor vékony foszfátréteg marad rajta száradás után, ami szintén gátolja a rozsdásodást néhány napig.
Meg a gleccser is. Ötzi tudna mesélni 😊 Bár ott a fagy a jobb konzerváló erõ.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Még a katonakönyve is olvasható. Oszlásbiztos, vízálló pilótaruházat 😉
na ez után jönne az:
UP2.0ClientPatch.exe vagy a WarbirdsOfPreySwitcher.exe?
Az 1.07-hez volt readme,olyan gyönyörûen le volt írva,hogy melyik MOD mit eredményez,vagy ha "azt" aktiválom,akkor a "másik" nem kell stb.
Köszi!
Üdv!
Zsolt
Egy kicsit lemaradtam a MOD-olásokban és csak most zárkozom
Zsolt