IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mappák hozzáadása QMB-hez:
Itt van egy leírás: http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1552.msg16097.html#msg16097 lényege, hogy a Quicks/QMBMaps.ini-ben ki kell venni a / jeleket.
Ezenkívül az Ultr@PackDocs könyvtárban is van leírás a további állítgatni valókról. (conf.ini, mis fájlok a Missions/Quick könyvtárban, Gui_ru.properties).
Üdv:
Zzoli
Ami annyit tesz, hogy olajba mártják és ráégetik (pl kovács tûzben 😛)
"ha valamirõl leszeded a rozsdát fémtisztára, akkor az egyik legjobb korróziógátló módszer egy vödör tiszta vízbe tenni." vagy olajos kóccal áttörülgetni majd petroleumban lemosni. Kb olyan mintha WD40-et fújtál volna rá. Merthogy a WD40 is voltaképp mûszerolaj és petróleum keveréke.
Éljenek a vasas szakmák! <#worship>#worship>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"A gép elkezdett zuhanni, Hutchins, aki Archerrel együtt üldözte a gépet további lövedékeket lõtt ki, „hogy a pokolra küldje” mondta késõbb az esettel kapcsolatban Archer."
Isten áldja a pogányokat!
Isten áldja a pogányokat!
Ha lekopott a barnítás (aki volt katona, az emlékszik még majdnem teljes egészében fényesre kopott AMD-kre), akkor rendszeresen kell olajozni a nyers felületet.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezt kifejtenéd? Én a vadászfegyvereimet suvickolom állandóan, mert a tárolóhely elég hideg és mindig kicsapódik rajta a pára, és állandóan kiül rajta a vakrozsda.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Felhasználáskor gyorsan szárítani (pl. hõsugárzó), a keletkezõ harmatrozsdát meg a benzines festék feloldja.
Ha nem tiszta vízbe teszed, hanem mosogatószeresbe (de csak pár percre), akkor vékony foszfátréteg marad rajta száradás után, ami szintén gátolja a rozsdásodást néhány napig.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Meg a gleccser is. Ötzi tudna mesélni 😊 Bár ott a fagy a jobb konzerváló erõ.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Még a katonakönyve is olvasható. Oszlásbiztos, vízálló pilótaruházat 😉
na ez után jönne az:
UP2.0ClientPatch.exe vagy a WarbirdsOfPreySwitcher.exe?
Az 1.07-hez volt readme,olyan gyönyörûen le volt írva,hogy melyik MOD mit eredményez,vagy ha "azt" aktiválom,akkor a "másik" nem kell stb.
Köszi!
Üdv!
Zsolt
Egy kicsit lemaradtam a MOD-olásokban és csak most zárkozom
Zsolt
A telepítésérõl valamit amit tudnom kell,mert félek ami a torrentrõl jön le az egy exe és nincs readme-je.
90% lent van
Szerintem jobban jársz, ha átállsz az Ultrapack 2.0-ra. Ott egyszerûen lehet váltogatni az UP2 és a 4.09m között, míg az UP 1.7 idején – úgy rémlik – még csak a béta 4.09 volt elérhetõ, ezért a véglegest nem ismeri.
Zzoli
A ULTRAPACK 1.7-et használom,az lenne a kérdésem,hogy az új 4.09m patch-bõl az új modelleket,mint Avia B.534 stb.hogy lehet e használni abban a MOD-ban,ha igen mik a lépések?