IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként tényleg gyönyörûek! 😊
www.smart-bus.hu
Én az ember alkotta egyik leg-leg leg legcsodálatosabb dolognak tartom a gõzmozdonyt. Egy mérnöki és ipari mûremek. Nagy tisztelettel nézek mindig rájuk.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Itt van egy remek gyorsvonati sorozat a 301-es, nem mellesleg teljesen magyar. A megjelenése idején Európai szinten kimagaslott az erejével és szépségével. Természetesen a sorozatoknál nagy becsben tartják az elsõ kigördült jármûvet. 301,001-es gép (tehát az elsõ) rövid története:
1911. szeptember 11-én "született".
1931. szeptember 13-án 00:15 kor Biatorbágy melletti völgyhídon Matuska Szilveszter felrobbantotta. A mozdonyvezetõ és a fûtõ is meghalt a merényletben. Tiszteletükre a 424,004-es mozdonyra emléktáblát helyeztek el.
1939-re újjáépítették a lehetõ legtöbb eredeti alkatrésszel, és az emléktáblát áthelyezték rá. Normális esetben új gépként kellett volna megszámozni, de ettõl eltértek, és meghagyták neki a 001-et.
1966. augusztus 13-án selejtezték le mûködõképes állapotban. Felajánlották a Közlekedési Múzeumnak, de elutasították az átvételét, mivel a modellgyûjteményében már megtalálható ez a gép 1:5-ös méretarányban, így nem érezték szükségesnek a megõrzését.
Magyarországnak csak két mozdony maradt meg ebbõl a sorozatból, de azok sem mûködõképesek. 006, 016
innen kilépek, a 2.upgrade-uqmg446upgr0016 mappában lévõ cuccok - copy, program files/UberQuickPF mappában - paste, ok, felülír mindent, ok, ok, ok.
start menübõl elindítom, és megy.
www.pumaszallas.hu
Ezer és ezer hála és köszönet mindenkinek aki szavazott<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
www.pumaszallas.hu
Szerencse a mai nap folyamán kicseréltem és egy gyengébb videókártyát tettem bele, apropó az nvidia en210-es kártya mennyire ütõképes? Mert csak arra volt zsé...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
felteszem, végigszöszölöm amiket ír, végez, kilép. Alapot indítanám:
There was an error Opening the Uber Quick Mission Generator File.
This may have happened due to a newer version of UQMG. You may be able to ignore this error.
leokézom:
Error main load
ekkor kilép, de a feladatkezelõben fut tovább. Bezáromn ott is, mondom szépen felpeccselem, de ugyanaz az eredmény 😞(
www.smart-bus.hu
No meg "feltételezzünk" egy mûködõ DB 605 ös motort ,akkor az egy nagyon ritka dolog a világban. Nem hinném ,hogy pince lakhatásra kárhoztatnák😊
Persze ez az egész dolog nem ilyen egyszerû. Mint tudjuk a bürokrácia érdekes egy intézmény,és hát ne feledkezzünk meg az emberi kapzsiságról sem.
De okosan és körültekintõen mindent meg lehet oldani.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Ez valahol a Quick Mission Builder és a Full Mission Builder között valahol félúton van, gyakorlatilag generál egy, a beállított paramétereknek megfelelõ mission file-t, amit a játékba belépve kell elindítanod. A képen is látszik, sokkal több beállítási lehetõséged van, mint az il-2 beépített quick mission generátorával.
(Installnál nyomatékosan kihangsúlyozták, hogy fel kell tenni a programot, egyszer elindítani, akkor kavar még egy kicsit, majd ki kell lépni belõle. A patch csak ez után tehetõ fel!)
www.pumaszallas.hu
Sok Babiákot nem ismerek ,nem egy átlagos név. Ha valóban az van ott amirõl beszélünk ,akkor aktivizálom magam.
Babiák Sándor fentartásvezetõ minden titkok tudója. vele kell beszélnünk. Ha már repkedni nem tudok veletek, legalább valami hasznomat vegyétek<#nyes>#nyes>
Illetve hogy balaton környéke mapot valahogy nem lehet betenni quick mission builderbe???
Ha tényleg létezik,komolyan mondom érdemes lenne megkörnyékezni az aktuális illetékes elvtársat,és elcserélni valamely újabb konstrukciós nagy teljesítményû motorra😄D Kamion motort bármikor szerzek. Lenne egy saját messer motorunk😄
Bár az ilyen dolgoknak múzeumban a helyük véleményem szerint.
A közlekedési múzeumban lehet a talpunkat is megcsókolnák érte.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Utána kéne informálódni.
kicsit drága...
GOOBY, pls
Itt
Mesza
Messerschmitt Gyõrben
www.pcpilot.hu
Repképes (legalábbis a közelmultig) lajstromok. Az airliners.neten ezekrõl nagyon szép fotók vannak fent.
D-FMBB (FM+B😎 (szerintem ez a legszebb 😊
D-FWME (Red 7)
WNr-151551 (Black 2)
WNr-10639 (Black 6)
Ez pedig a túlélõk listája
List of surviving Messerschmitt Bf 109s
www.pumaszallas.hu
Aztán az egyik landolás nem igazán jött össze, és ezután úgy döntöttek, hogy nem fog többet repülni Videó
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A G4-es Piros 7-es is Buchon volt, lásd: D-FWME.
Airliners.net D-FMBB, airport-data.com
Egyetlen eredeti 109-es ugrik be, a fekete 6-os, egy G2 Trop. Sajnos már nem repül.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Ha valakinek felkeltette az érdeklõdését írjon és átküldöm.
Ezek nem kifejezetten háttérképek, de talán fel tudjátok õket valamire használni.