IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Urak egy órája kipróbáltam az X65 öt.
A gázkar parádés!!! Azon elélveztem . A joy érdekes. Az hogy nem mozog igen szokatlan, mondjuk csak pár percig tesztelgettem,de assszem meg tudnám szokni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát valaki tudna segíteni fotoshopban skin készítésnél!? Kicsit elvesztettem a fonalat!😞

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Putyinnak én se mernék nemet mondani. :-))))
Her Laca
Azé nem halad a BOB mert Olegéknak ilyeneket kell csinálni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Her Laca

Her Laca

Az az este nekem is érdekesen alakult (de itt már valszeg elmentem aludni, nem vagyok a listán). Minden egyes légigyõzelmemnél felrobbantottam az áldozatomat. Hogy ez elõfordúl 10-bõl 2x azon nem lepõdök meg, de hogy 5-bõl 5x??? Lehet az az oka, hogy amióta nem rángatja az ffb a joyom, sokkal jobban célzok.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
Jaja ott voltam a WC-n, fókóval, de nem volt létra <#idiota>
És papír sem.... <#action>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Kitalálom: a nevekbõl ítélve WarClouds, valamint Richthofen kolléga "Nuke" álnéven hazaáruló lett...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

szekelyland
Na, a mai este eredményes volt...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

😞(( köszi hogy megnézted.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Hol élek én? Az nem raktár😊

VO101Tom
Szepy. Megnéztem amit kerestél, nincs. Csak alapprogi, semmi tutor.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Motoros fóka nem figyel a vizesblokkban? 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Én a klotyón még se létrával se fókával nem találkoztam😞

"Ata gondolj a WC-re! Ott még sosem fordulta le létra a Fókát."
Sajnos volt már ilyen konstellációban kellemetlen élményem... Ügyes kezekben meglepõen mozgékony az a madár.

Her Laca
Na Drebil vette a fáradságot és kutakodott zero ügyben.
Irt egy kis összefoglalót ott van a honlapjukon.

szekelyland
jó, de itt A8 as fókák voltak.
Amúgy gyere má repülni

Willenbrock
Nagyon jó képek,remélem idén már tényleg ki fog jönni.

Amúgy zeke vs kabátban halálra szopattam a japókat a létrával, de az inkább taktika mint reptudomány volt.

Ata gondolj a WC-re! Ott még sosem fordulta le létra a Fókát. Kurva jó gép ha lenyomod és elfûtesz, kurva jól lehet vele elétartani a magas revi miatt, de ha leáll fordulódni akkor amennyire jó volt annyira szar lesz.

Her Laca
Sanyó! A jó isten áldasson téged és mindennemû leszármazottadat ha igazad lesz😊 Jó ha nem, akkor is.

Kurt Rieder? Mármint magyarhangja Földi Pál? Azaz hogyan használjuk a Ctrl+C ----> Ctrl+V billentyû kombinációt?

Ettõl csak a Swen Hassel könyveket szeretem jobban😊)) Hihetetlen meggyõzõen ír olyan dolgokról, amikhez amúgy köze sincs 😊))))

"a napokban volt hír, hogy Afganisztánban 1000 milliárd dollár értékû, kitermelhetõ ásványkincs van
ki nem találod melyik ország végezte a felméréseket 😊"

Én nem csak olvastam, hanem hallottam is. Honnan, hát Szaniszló Ferenc mûsorából az Echo tv-n. Világpanoráma a címe. Tudom ajánlani mindenkinek, mert hihetetlen rálátása van a dolgokra, persze vannak nézetei amikkel nem értek egyet. Pl: "Mo mint a világcsatra kp-ja" De ezeket a képzavarokat leszámítva minden szava etalon számomra. A 90-es évek elején a Panoráma címû mûsoron nõttem fel. Azt mondhatni, az esti mese helyett is csak ezt néztem 😊)))

szekelyland
Én nem kérdezek semmit. Semmmit!!!!

Te is zseni vagy! Itt mindenki zseni! <#law>
Amúgy a gépigénye milyen lesz!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Sanyo
Októberben, de az biztos, hogy még idén.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Én csak egyet kérdek.Mikor adják ki?

Sanyo
Storm of War - Sérült Hawker Hurricane, He 111 bombázókötelék, Gloster Gladiator és Bf 108 Tájfun.

www.pcpilot.hu

szekelyland
Nem is egy hanem vagy 4 alkalommal is leforduloztam a fokakat. Nagy sebessegnel ugyanugy fordul mint a messzer, a taktika a kovetkezo: beallsz a mesza moge, ha probal kifordulni es van sebesseg akkor benyomod a feket, egybol eléje tudsz célozni, az a 20-as rohadt erõs és precíz és a célzó miatt nagyon jól lehet elõretartással lõni.

Sanyo
Storm of War - mondhatni a szokásos. Sérült Hurricane, He 111 bombázókötelék, Gloster Gladiator és Bf 108 Tájfun.

www.pcpilot.hu

Te is zseni vagy! <#wave>
PhantomAss
engem is ledogoltak ugyanígy 😄

GOOBY, pls

Öööö... Hát, nos, szóval, ööö, mindenkinek lehet rossz napja. Még egy zseninek is. <#buck>
Her Laca
Én voltam😞( a bf es gyerek.
<#wilting>

Minden lehetséges, de akkor is nagy szégyen a Bf-es gyereknek, ha ledogolta egy Létra.
Her Laca
Én is találkoztam már olyan sráccal aki nem hogy a fókát de a messzert is ledolgolta a létrával.

Egyébként a Zéró vitához: nagyon jó gép volt '43-ig. Anno Mandzsúriában saját veszteség nélkül radírozták le az égrõl a Ratákat. Ez nem köszön vissza Olegnél, illetve a 3.01-es verzióban még így volt. Azóta "finomítottak" a Zéró repmodelljén is, szánalmas gép lett belõle.

A való életben meg máshogy mentek a dolgok. A Csendes-óceánon egy kicsit másként mentek a dolgok, mint Európában. A kötelékek az üzemanyag gazdálkodás miatt mindig a legszegényebb keverékkel mentek, és leggazdaságosabb utazósebességen. Úgyhogy nem az számított elsõsorban, hogy kinek jobb a végsebessége, hanem hogy ki veszi észre elõbb a másikat, mert az fel tudott készülni, a jószerével letolt gatyával lavírozó ellenre.

Egyébként a youtubon van fenn egy hellcat vs zéró sorozat, érdekes dolgok vannak benne. A Zérók menekülési taktikája a Hellcatek megjelenéséig a Wildcatek ellen az volt, hogy egyszerûen leborítottak, és elzuhantak. Pacific Online-on ez pont fordítva volt, a Wildcatek borítottak elõlünk. :-)
PhantomAss
lehet hogy öszvér gép, sérült volt és összeraktás más gépekbõl
persze az is lehet hogy tényleg el van írva a fotó

GOOBY, pls

Igen, Tobak Tibi bácsiék azt tapasztalták, hogy az angolszász gépek közül egyedül a P-38-nál volt jobb minden tekintetben a Bf.

A Létra lefordulja a Fókát??? Kik ellen mentél? Valami paralimpiai csapat ült az A8-asokban? Egyszer vert meg A8-asban Létra. De úgy, hogy a ravasz malac - amikor látta, hogy biztosan be fogok ülni mögé - rárepült a saját légvédelmére, az meg köhögõsre lõtte a motorom.
VO101Tom
Dolgozok. Tegnap lógtam egész nap 😊

www.pumaszallas.hu

De csönd lett a flém után... 😊))
Az esti repülésre, vagy a hétvégi sörözésre készül a csapat?

Si vis pacem, para bellum.

szekelyland
Nekem spéci a szövi gépek közül a P47 a csúcs, valamiért nagyon bírom, a taktikája a fókáéhoy hasonló, csak jobban emelkedik és 10000 m fölött is rohadt jól megy, a P38 se rossz, régen a skyes of valoron volt egy map, normandia, ott P47 és P38 volt G6 meg A8 ellen, na ott jókat buliztam a fókák ellen, az A8 ast könnyen lefordulja, és a Tobak bácsi által elmondottak ellenére a messzer 6-7000 m-en ugyncsak bottal ütheti a nyomát. Amúgy a munkahelyemen megint elolvastam 10 év után a Pumák égen földön könyvet ,annyi külömbséggel hogy szinte átéreztem az egészet a végén szinte könny szaladt a szemembe.
Viszont találtam benne 1-2 apró hibát, pl vadászok elõttünk 3 órában ami inkább oldalt lenne vagy a fotóknál, a levegõben repülõ messzer az nem G6-os még véletlen sem g6 os hanem F széria (nincs dudor a motorburkolaton se kiálló farokkerék) Amúgy 6 év IL2 után piszok jó könyv, kár hogy oleg nem olvasta, csak a Pravda korabeli harcjelentéseit..

PhantomAss
igen, le is lõtték az összes létrát, pont a múltkor olvastam vmelyik régi top gun-ban
talán egy v kettõ jutott haza megrongálva
azért volt annyi létra ász a csendeso-n, mert azok a háború kezdete óta repültek, és másodvonalbeli gépek voltak, inkább felderítõ-vadászbombázó feladatkörben
de európában nagyon leszerepelt a típus
persze találkoztam már a játékban én is olyan létra pilótával akit egyszerûen nem tudtam lelõni
diurnus lupus volt a pilóta neve ha esetleg vki találkozik vele lobbin akkor ne lepõdjön meg 😄
egyébként Laca, a játékban én is szívesebben repülök létrával mint zéróval, errõl ennyit 😊

GOOBY, pls

Ez sokkal inkább a kódfejtõk érdeme volt, és kevésbé a vadászoké. Bár itt sietek hozzátenni, hogy ezzel nem õket akarom lekicsinyleni!

Si vis pacem, para bellum.

Arra gondoltam, hogy 16 P38 támadott meg leszállásra készülõdõ 6 Zerót és 2 Bettyt. Vagyis nem volt nagy mûvészet lelõni õket ( bár 1 P38-as is veszteséglistára került).
Az utóélete meg még szemléletesebb (hogy valójában ki is lõtte le Yamamoto gépét)

LINK

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Olvastam róla.
De mond mit tudsz?😊
Ha jól homályosodom lehallgatták a rádió forgalmazást oszt odaküldték a létrákat ahova kellett.