IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gázkar parádés!!! Azon elélveztem . A joy érdekes. Az hogy nem mozog igen szokatlan, mondjuk csak pár percig tesztelgettem,de assszem meg tudnám szokni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
És papír sem.... <#action>#action>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Sajnos volt már ilyen konstellációban kellemetlen élményem... Ügyes kezekben meglepõen mozgékony az a madár.
Irt egy kis összefoglalót ott van a honlapjukon.
Amúgy gyere má repülni
Ettõl csak a Swen Hassel könyveket szeretem jobban😊)) Hihetetlen meggyõzõen ír olyan dolgokról, amikhez amúgy köze sincs 😊))))
ki nem találod melyik ország végezte a felméréseket 😊"
Én nem csak olvastam, hanem hallottam is. Honnan, hát Szaniszló Ferenc mûsorából az Echo tv-n. Világpanoráma a címe. Tudom ajánlani mindenkinek, mert hihetetlen rálátása van a dolgokra, persze vannak nézetei amikkel nem értek egyet. Pl: "Mo mint a világcsatra kp-ja" De ezeket a képzavarokat leszámítva minden szava etalon számomra. A 90-es évek elején a Panoráma címû mûsoron nõttem fel. Azt mondhatni, az esti mese helyett is csak ezt néztem 😊)))
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
<#wilting>#wilting>
A való életben meg máshogy mentek a dolgok. A Csendes-óceánon egy kicsit másként mentek a dolgok, mint Európában. A kötelékek az üzemanyag gazdálkodás miatt mindig a legszegényebb keverékkel mentek, és leggazdaságosabb utazósebességen. Úgyhogy nem az számított elsõsorban, hogy kinek jobb a végsebessége, hanem hogy ki veszi észre elõbb a másikat, mert az fel tudott készülni, a jószerével letolt gatyával lavírozó ellenre.
Egyébként a youtubon van fenn egy hellcat vs zéró sorozat, érdekes dolgok vannak benne. A Zérók menekülési taktikája a Hellcatek megjelenéséig a Wildcatek ellen az volt, hogy egyszerûen leborítottak, és elzuhantak. Pacific Online-on ez pont fordítva volt, a Wildcatek borítottak elõlünk. :-)
persze az is lehet hogy tényleg el van írva a fotó
GOOBY, pls
A Létra lefordulja a Fókát??? Kik ellen mentél? Valami paralimpiai csapat ült az A8-asokban? Egyszer vert meg A8-asban Létra. De úgy, hogy a ravasz malac - amikor látta, hogy biztosan be fogok ülni mögé - rárepült a saját légvédelmére, az meg köhögõsre lõtte a motorom.
Az esti repülésre, vagy a hétvégi sörözésre készül a csapat?
Si vis pacem, para bellum.
Viszont találtam benne 1-2 apró hibát, pl vadászok elõttünk 3 órában ami inkább oldalt lenne vagy a fotóknál, a levegõben repülõ messzer az nem G6-os még véletlen sem g6 os hanem F széria (nincs dudor a motorburkolaton se kiálló farokkerék) Amúgy 6 év IL2 után piszok jó könyv, kár hogy oleg nem olvasta, csak a Pravda korabeli harcjelentéseit..
talán egy v kettõ jutott haza megrongálva
azért volt annyi létra ász a csendeso-n, mert azok a háború kezdete óta repültek, és másodvonalbeli gépek voltak, inkább felderítõ-vadászbombázó feladatkörben
de európában nagyon leszerepelt a típus
persze találkoztam már a játékban én is olyan létra pilótával akit egyszerûen nem tudtam lelõni
diurnus lupus volt a pilóta neve ha esetleg vki találkozik vele lobbin akkor ne lepõdjön meg 😄
egyébként Laca, a játékban én is szívesebben repülök létrával mint zéróval, errõl ennyit 😊
GOOBY, pls
Si vis pacem, para bellum.
Az utóélete meg még szemléletesebb (hogy valójában ki is lõtte le Yamamoto gépét)
LINK
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról