IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Bag the Hun
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ami a Hystory Channelen lesz vasárnap, az Lengyelekrõl szól (A Dark Blue World Csehekrõl), szerintem a két film nem ugyanaz.
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Én nem tudom ti hogy vagytok vele,de én nem tudok megbarátkozni ezekkel a félvérekkel.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Miután Szepyvel leborítottunk megláttam egy kétfedelût amit gyorsan meg is csaptam,húzott benyát is füstöt is,ott hagytam. Ekkor megláttam egy Hurrit amint egy Stukszit bizergál,gyorsan utána eredtem megfüstöltem,de a második rácsapásnál nem váltam ki idõben és elkaszáltam a szárnyamat. Sikerült kiugranom,de a saját gépem nekiütközött az ernyõmnek oszt leestem...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én kinyomtattam a térképet, így nem lehet baj 😊
Glo:
Itt regelsz, megerõsítõ mail, azután rákendról<#wink>#wink>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Román történészek egy ásatás során kiásnak egy korhadt táblát, amire a következõ felirat van írva:
"Ave cezar vavan!!"
Megörülnek a románok, hogy végre van római kori leletük, bár nem értik mit jelenthet a VAVAN szó. Ki is rakják gyorsan a Román Nemzeti Múzeumba fõhelyre, hogy minden látogató megnézhesse, cikkeznek róla a lapok, nyilatkoznak a feltárást vezetõk. Mígnem pár nap múlva egy székely bácsi rettenetesen elkezd nevetni mikor meglátja a leletet.
Kérdezik is tõle:
- Mi a baj bátyám?
- Fiam, oda nem az van írva, hogy AVE CEZAR VAVAN!!, hanem az, hogy "A vécé zárva van!!"!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Si vis pacem, para bellum.
Csak pislogtam, hogy akkor most mi merre van? Mindenfelé felhõ, ráadásul párás idõ, mire kitaláltam mi merre van, már ki is írták, hogy BLUE WON.
2 duplafedelû enemy-t láttam, meg pár spit nyomjelzõt messzebb.
Repteret megtaláltam, jó nagy oldalszél volt leszállásnál, bal szárnyvég húzta is a földet.
Egyébként nagyon tetszett, volt adrenalin rendesen a kezdés elõtti pillanatokban.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Különben is két esetben van az ember olyan alacsonyan amikor a fa útban van. fel és leszálláskor. Mit kóricálsz 0 méteren? Na jó meg ha dogolunk az a harmadik eset.
Majd jön a BOB oszt lesz fa ,erdõ ,bokor,cserje stb. Még hangya is.
Ez egy 10 éves játék ahogy Nohab írta,ahoz képest még szép is,azért kevés hasonlót lehet felsorolni ami ennyi idõt megért.
A fáknál meg arra gondoltam, hogy ugyan olyan "primitív" módszerrel kirajzolható lenne egy függõleges textúra darabka is, hogy például észrevegye az ember, hogy jön az erdõ, amikor a földet szántja...idegesítõ tud lenne, amikor elkapnak az Ent-ek😄
Aki anno játszott a mafiával, az emlékezhet arra, hogy ott hogy vlt megoldva a fák lombja: egy textúra, ami mindig feléd fordult, így minden irányból gömb alakúnak láttad a lombokat, és a memóriát se ette😄 Na valami ilyen kis finomságra gondoltam, ez bõven elég lenne...
Hallj oda, 7000 éves õsi dák jelek... Dákok nem is léteztek, ezt tudományosan alátámasztották több nemzetközi, független kutatások, egy nayvalyás szláv nyelvtörzs nõit pár római meg... öö vagyis a géjeit beléjük verte, így lett a dicsõséges román nemzet, úgy idõszámításunk szerint 100 - 200 körül.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Egy pályának akkor lesz vége, ha eléri az egyik fél a kitûzött célt. Az alap játékban ebbõl csak azt tapasztalhatod, hogy mennek elõre a frontvonalak. Többet érsz, ha ezt letöltöd és beüzemeled, mert itt kézileg sokkal több mindent be tudsz állítani. Jah, és itt lehet nyugati kampányt indítani mind a két oldalon.
Ajánlom még a statikus kampányokat, ahol emberek csináltak küldetéssorozatokat, és azok sokkal változatosabbak és gyorsabbak.
Ha egy kampánynak vége, akkor választónál valahova kiírja, hogy 100% és ennyi.
2.:Az erdõnél jelentõs változást nem tudsz csinálni. Ennek a játéknak az alapjai 10 évesek, és ez egy akkori kompromisszum volt. Ajánlom neked is várni a folytatást, ami (állítólag) még ebben az évben meg fog jelenni. Itt van annak a topikja.
Az offline kampányok úgy mûködnek, hogy a valós történelem alapján vett hadmozdulatokra "kitaláltak" küldetéseket. Nem kell elfoglalni a térképet, nem is tudod. Egy kampánynak akkor van vége, ha a megfelelõ darabszámú küldetést végrehajtottad. Pl. az eredeti Il-2 német kampánya 85 db küldetésbõl állt, az elején az elõretörõ hadsereggel, aztán a Krími visszavonulással, végül a németországi harcokkal.
A kiegészítõkben már nem tudom, hány küldi van kampányonként, ez nyilván változó.
Si vis pacem, para bellum.
Lovagias volt a srác, amikor elkezdett füstölni, lefordult róla.
D9
Érdemes belehallgatni.
Azt is olvastam, bár ez La7 rõl szolt,hogy leszállás közben mindig elugrott a földtõl. Nem sikerült rájönniük mind a mai napig miért van ez😊
Lovacska becenévvel is illették.
Más.
Tegnap poénos volt az egyik Xfire-s szerveren (a WarClouds-hoz hasonlóak a beállítások):
Orosz szerver, voltunk vagy 40-en. Késõi angolszász vs. német gépek.
Az egyik repterünk felett hatalmas dogfight volt 0m-en. Csak úgy tépték a P47-eseket fordulóharcban... 😊
Kevés idõm volt, Ta-152-vel BnZ-vel levadásztam egy P47-est meg egy P63-ast, aztán mennem kellett.
Azt vettem észre, hogy az átlag orosz még mindig azt hiszi: a P47-est, P51-est pont úgy kell tépni, mint a Ratákat...
A La-5 öt egy német pilóta is tesztelte, aki azt állította hogy erõs gép, jó fegyverzet, de a szükségteljesítmény csak kis magasságban volt hatékony és hogy annyi bizbaszt kellett kezelni a gépen az optimális repüléshez hogy az totál elvonta volna a pilóta figyelmét a légiharcról