IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
Sajnos ez engem nem érint, nekem nincs annyi idõm, hogy teljesíteni tudjam azokat a kötelezettségeket, amik egy ilyen századba tartozással járnak ... csak érdekel 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Keresd Drebil nagyfõnököt,õ az egyetlen kis hazánkban aki elhivatottan segít a repülés szerelmeseinek. De kérdésekre itt is bármikor választ kapsz.
A dongók ,pumák,102 esek nem vesznek fel tagokat. Szemét egy banda mind, ideges ,gonosz,agresszív ,beképzelt arcok😄 ,azoknál ne is próbálkozzál.
Ja meg van még a Béka század õk nem tudom ,hogy állnak a kérdéshez.
És még vannak az egyharmados srácok .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
1. Pontosítsd mit értesz BOB alatt,lévén amikrõl szó van itt a fórumon az két dolgot is takar.
Az egyik egy online war ami az angliai csata idõszakát öleli fel ,a másik az az õsszel megjelenõ ujj szimulátor rövidítése.Az is a fentebb említett idõszakot dolgozza fel .Remélem érthetõ volt.
2.Igen.
3.Az tõled függ.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Teljesen kezdõ pilóta vagyok, hangyányi tapasztalatom van még csak.
Joy-om még sajna nincs, de remélem hamarosan lesz.
1. Azt szeretném kérdezni, hogy mi az a BoB és milyen programok kellenek hozzá?
2. És esetleg lehetne, este együtt repülni?
3. És majd ha lesz joyom, csatlakozhatok az egyik virtuális repülõ századhoz?
Köszönöm...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Jó 25 perces késés után nagynehezen elindultunk, erre a reptéren egy idióta beleül az elõtte levõ gépébe, bumm, restart! Kilépik persze a fél vörös banda, vissza a lobbyra. még 10 perc.... Na indulunk, messzerek 7000 m-en repstart, beállunk szép kötelékbe, erre Dominó és Szepy egy sikertelen Bf 109Z-t próbálnak csinálni, ami nem sikerül. Elérjük Dovert, sehol senki, ekkor el kezdenek sírni a bombázók, hogy nagy pácban vannak. LEfele spirálozunk, meg is pillantjuk a tommikat, csapkodunk rendesen, elõttem egy spit megsorozom, mellémegy, felhúzok, erre egy másik rajtam! Csúsztatom, palástorsó, elõmbe kerül, lövöm, errem megint nyomjelzõk! kis jobbkanyar, még egy spit mögöttem, megint bel csúsztatás, leborítás, palástorsó bõséges oldalkormánnyal fûszerezve, ez is elõmbe került és bedugózik, hoppá, ez nem ai!! húzom utána, de leborít és be az 1000-2000m közötti qutyaharc közepébe. Na, felhúzom a gépet, emelek, fent senki, teszek pár kört 3000-3500-on, visszamegyek dover fölé, 4000m, sehol senki! Nézem a statot, 2 vörös spit maradt! Na én lemaradtam a mai disznóvágásról! Pár búcsúkör Churchill szigete fölött, s irány haza. Eredmény semmi,de ép géppel, ép lélekkel értem vissza.
A riport azt írja,hogy nem lõttem egy db lõszert sem😞,pedig de😊
Aztán jöhetett a leszállás:

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
(nincs harag)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
il-2 verziók
alul link a legújabb (április óta meglévõ) UP2.1-hez. A fórumban a full installt töltsd le, ne az elsõ linket ami eléd kerül 😊
www.pumaszallas.hu
...
NoSubTitles=0
...
SubTitlesLines=3
Elsõt átírod 1-re, teljesen letiltja a kiírást, de ha nulla marad, akkor a másodiknál írod be, hogy mennyi sor legyen. Ha jól emlékszem, akkor ez megoldja a problémád 😊
www.pumaszallas.hu
Nálam tizenegy, Poginál például csak négy sort ír a képek alapján. (4 sor nekem is bõven elég lenne)
Mondjuk bennem volt már 4 Kozel, 1 fél pálesz, és 1 fél gömbkóla, emiatt nem mindenre emlékszem pontosan. <#buck>#buck>

És utána így szálltam ki a gépbõl😊)
\Files\com\maddox\il2\objects\air.ini.
Ezt megnyitod, ott van a teljes lista, hogy milyen gépek vannak a modban. Ha a Paint Schemesben az adott típus nincs, akkor pontosan ugyanazon a néven létrehozol egy mappát, és mûködni fog.
www.pumaszallas.hu
olvastam kell szazadot választani, látom van egy olyan ami azoknak van akik semelyikben sincsenek. Hogy kel oda belépnem?
vagy nem muszály?
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Acid:elküldtem mail-on.