IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pcpilot.hu
Csak épp 20 éve még 200 mérnök reszelt évekig azon ,hogy elmenjen 500ezret gond nélkül,ma meg 2000 mérnök reszel azon,hogy 3 év vagy 100ezer😄
De elismerem,hogy a mai gépek biztonságosabbak egy ütközésnél mint a régiek,ez tény.
A Béna.
D9
Kamikazéztam én vagy 20 évig sportmotorokkal, de meguntam a temetésekre járkálást. (Meg összetörtem magamat is és a GSXR-emet is)
Inkább egy öregebb, min. középkategóriás autó. (Most van egy Sierra kombim is a Saab mellett)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
8 évig semmi baja nem volt. Utána kuplung ez meg az ami kopik. Persze fékek azok meg olaj cserélve voltak. Ahogy a 10 évet elérte elindult a szétesés útján😊) ez van
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
de még sosem hagyott cserben
de most komolyan, négy éve hogy megvettem, de csak az olajat cserélem...
csak mosolygok hogy másoknak mennyi baja van az autójával
persze ha lenne pénzem lecserélném egy nagyobbra
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Skoda Fabia 1.2 MPI dettó.
VW Caddy SDI Pumpen Duse motor, 1 porlasztó behányt, telelocsolta anyaggal a hengert, porlasztó, hengerfej dobdel.(persze szervízlámpa fel sem villant)
A másik, hogy vízhõfokmérõt minek egy autóba rakni manapság? Maximum lámpa jelzi ha már forr a víz.
Sok autót lehet látni, hogy a hegytetõ után áll, és vakarássza a fejét a tulaj. "megy ez erõs motor" és kinyomja a szemét felfelé, azt ugye nem látja hogy a vize meg melegszik, átér a púpon(ha szerencséje van) azután megbuggyan a víz.
Arról már nem is akarok sokat beszélni, hogy 0,3mm-es kábeleket használnak egy 12 voltos rendszernél pl az elsõ fényszórókhoz. Vicc.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Kicsit olyan mint a dos vs. wondows esete. tudom, hogy hülye példa volt, de most csak ennyi telt ki tõlem Megittam egy doboz sört és már fejbebaxott. megyek is szt kialszom
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
<#nevetes1>#nevetes1>
olasz, büdös, füstös, hangos, öreg, csúnya, családtag, igénytelen igásló, tágas, kényelmes, mínusz 20-ban izzíts-indíts, 1.9 dízel-fütty. 😄
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Üveglámpa,gázbowden!
Most itthon vagyok egy kis szabadságon mert pár hét mire fix lesz az uj melóm.
Ma épp egy 2008 as Lancert kuplungoztam meg mert széttört benne a szerkezet,kint áll az udvaron egy boxer 6 éves darabokra hullot a váltója,a Golf 4 et meg sem merem említeni😄
Én úgy tartom legyen inkább egy jó állapotú öreg vasam mint bármi amit 94 után gyártottak.
Nem szarok az mostani gépek csak más szempontok szerint építik\tervezik õket😄
A Béna.
Egy trükkre emlékszem: fraps felvételkor lelassítja a játékot, majd a video készítõ progiban visszagyorsítja. Így szép sima lesz a futása (ha a vas nem bírja az ilcvó+fraps kombót 😊, nem akad semennyire.
A hang gondolom normál felvételrõl van leszedve, így kalapálja össze.
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Francia autó: <#fejvakaras>#fejvakaras><#whatever>#whatever><#violent>#violent>
www.smart-bus.hu
A kódoló progiban (egyesekben van opció a videó tömörítés fokára is, pl hogy 600kbps v 1200 v mittoménmennyi
minél nagyobb, annál részletesebb marad a film tömörítés után
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A legtöbb a 640 x480 van a kódoló progiban .
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A mocival az a baj,hogy a turbó megeszi õket,de ha kíméletesen hajtod nincs annak baja.
tönkremennek hamar, utána költheted rájuk a lét
induljon a fléééém 😄
GOOBY, pls
Amúgy nem fogyasztanak sokat, én 4 felnõtt + csomaggal 8.0-ás fogyasztással mentem le Görögországba. (Az 1.4-es R5-öm többet fogyasztott, pedig ez 5.5mázsával nehezebb)
Én arra akarom a 95-ös A4-esemet cserélni. egynyócas benzines, telhetetlen disznó!!
A haveromnak van egy, kombi 80-asa, 1,9-es legelsõ TDI modell (1Z, 90 lóerõ, de 205Nm 1900ford/percnél), városon kívül 4.5, városban 6 literrel beéri, ráadásul kítûnõen dorombol kamionos nemhivatalosan vett gázolajjal is, ami féláron van a bótinál (ft ban kb 150ft/litér)
nyûglõdjön vele aki akar. Különben azt látom ,hogy az ujj citroenek tényleg hulladékok,no de nem is szándékozom azt venni😊)
A megane az tetszik 1,5 ös 120 lovas keveset fogyaszt és jó is,no meg 4-5 évesen ocsó. Most ez szempont ,hitelt nem vagyok hajlandó felvenni ,pláne autóra . Meg még az Oktavian töprengek azt lehet tudnak szerezni nagyon jó áron egy 1,9 es dizelecskét. Azt nagyon dicsérik .
Annak már annyi baja volt, hogy nekiült és kiszámolta: kb. ott tart, mintha egy 5000-es V8-as benzinessel autózna...
Mondjuk azt sajnálni fogom,hogy egy tank 1000 km er. Nem hiszem,hogy bármi utánozná.
Új logó by: berczely (Y)
Mondjuk azt nem mindig sikerül abszolválnom😄
Jaja. Sõt ha nem akarod, hogy a kísérõ bután menjen a vezére után amíg seggbe nem lövöd, akkor külön rajba tedd õke (pl 3x1), úgy elsõre is harciasabbak.
"A legnehezebb ellenfél szerintem a póni."
Igen, a szemét AI lemenekül a bolygóról, nincs overheat, gyorsabb szinte minden más propelleres gépnél a játékban, ha egyszer eltávolodott sose éred utol.
Nagyon fontos ,hogy mindig (lehetõleg mindig)tartsd meg a lendületedet.
Nagy erõs belehúzásoknak nincs értelme,elveszik a sebességed. Szepy mondta egyszer,hogy (oktatója tanította neki)ne túrja a levegõt a gép orrával. Ha lendületben vagy ,lehet késõbb éred be egy picivel azt aki nagyon szûkít de tuti beéred.Tiszta fizika.Na meg gyakorlás😊
azok azért megszorongatnak néha. Észnél kell lenni mert ha az elsõ akció nem sikerül ,akkor megpiszkálják az embert. Csináltam ma Fókával ,különbözõ messzerekkel tracket ,de a király az volt amikor L7 ellen Ta152c vel hatoltam. A három harmincassal szembekaptam õket kissé magasabbról😊 na ott kettõ azonnal elpárolgott. Mondjuk lõttem is egy szép hosszú sorozatot.
A legnehezebb ellenfél szerintem a póni. Annak az ai ja jól csinálja és kihasználja a gépe adottságait. A lavorok azok forognak,persze nem úgy mint egy humán ezt el kell ismerni.
Akkor örülök ha egy percen belül le tudok lõni hármat,na akkor elég sert ittam😊