IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Urak! Mibe érdemes átkonvertálni a tracket?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én személy szerint még a rigán számolgattam a statomon a dolgokat és arra jutottam, g-6-al 23 percenként lövök vkit, emilel 12 percenként, a zeróval pedig 5 percenként. öszeszámoltam a gyõzelmeket és elosztottam az adott tipussal repült peercekkel.
nekem bevált rigán nagyon is

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Én személy szerint még a rigán számolgattam a statomon a dolgokat és arra jutottam, g-6-al 23 percenként lövök vkit, emilel 12 percenként, a zeróval pedig 5 percenként. öszeszámoltam a gyõzelmeket és elosztottam az adott tipussal repült peercekkel.
nekem bevált rigán nagyon is<#eljen>

acidrain
wááá fölbasz! azért a párbeszédre kíváncsi lennék a nõ és a mami közt 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Még annyit, hogy azt a bevetést vettem figyelembe, amikor találkoztam ellenséggel, illetve a saját hibából történt KIA-kat sem számoltam bele.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Kissé revideálom a Zeróval kapcsolatos álláspontomat, mert megnéztem a kubannet.ru-s statomat...
Zeróval 8 felszállásból 6 veszteségem van, gyõzelem nélkül (igaz, ebbõl 2 vagy 3 felszállás közben vagy a földön állva vulching volt, illetve többnyire I-16-osok elleni csoportos közelharc a jellemzõ).

Viszont A8 Fókával (amivel kifejezetten bénának tartom magamat) 3 felszállásból 6 gyõzelem veszteség nélkül. (Kicsit okosabb stílusban, kerülve a fordulóharcot).

Szóval... 😉

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca

Ez se rossz😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

De nagy kép

Her Laca

Her Laca
Ha jól tudom! de nem biztos a trackeket lehet fekete fehérben is megnézni. Azt hogyan kell?

szekelyland

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
"Szemtelen hazugság, hogy a C2 -es Citroén keveset fogyaszt városban, az enyém legalább 15litret fogyaszt százon....

<#idiota>

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Ha ráklikkelsz egy szerverre, akkor a jobb oldalon megjelenik a játékosok listája.
Ha azt lejjebb görgeted, akkor van egy opció "Nyers szerveradatok mutatása" néven.
Azt bontsd ki, és látod a beállításokat.

Sikerült! Azt honnan látom, hogy a különbözõ szerverek milyen változattal futnak (modokkal), és hogy milyenek a nehézség beállítások? Az arcade szervereket akarom kiszûrni.
Jó kis szervernek tûnik.
Mikor köszöntetek és válaszolni akartam, rájöttem, nem tudom, hogy kell. Mire megtaláltam, és beállítottam a bill. kombinációt, úgy eltévedtem, hogy alig találtam meg Londont... Az Emil géppuskáival túl nagy kárt amúgy sem okoztam benne. A visszaút már "sima" volt, de a légvédelem párszor kopogtatott a gépen. Calaisban egy tökéletes hasraszállást hajtottam végre, mert a futómûvet többszöri próbálkozásra sem tudtam kiengedni.
Her Laca
Én most hatolok London keleti gyárterületét lerombolni😊

Her Laca
Na ha valaki bobozni akar akkor a lobbyn a bob 1940 es szervert megcsinálták az lw10 esek. jól mûkszik

szekelyland
De jó lenne ma este egy kis dögölés.... (Vagy dogolás?)

Köszi!

D9

Danke! :-)

<#worship>
igen

Sziasztok!
Az ultrapackban lévõ térképeket, és gépeket offline is tudom használni?

D9

Tutorial 1

Tutorial 2

A valóságban nem ennyire bonyolult, ha csak online játszani akarsz.

Telepíted, elindítod, felderíti, hogy milyen játékok vannak a gépeden, a bal oldalon ráklikkelsz a két monitor ábrára (szerverek), aztán az Il-2-re, és örülsz a rengeteg szervernek...
A felül levõ "játékosok" gombbal be lehet állítani, hogy aszerint rendezze, hányan vannak a szerveren.
Én többnyire az Il2.kubannet.ru-n szoktam lenni délutánonként.

Életemben nem használtam még Xfire-t. Az hogy mûxik?
Oh, az a csodálatos monokróm, 480x320, ha jól emlékszem....
A beépített kazettás egység luxusával, és egy szép piros leddel, hogy a szalagon van-e jel...

Si vis pacem, para bellum.

XFire-n hatalmas orosz dogfight szerverek vannak, többnyire normális gépekkel.
Inkább oda szoktam menni, mint a Lobbyra.

Zpogi
Tegnap Savas belinkelt ezekbõl a videókból egyet,beszarok rajtuk a röhögéstõl. Nagyon kemény,ajánlom mindenkinek 😄

Gyerekek ez a Bob egy vicc! A peso gyerek több mint félóra várakozás után elindítja a mission-t. A játék, amikor fly-t nyomunk, kiírja, hogy a gépeink nincsenek elkészítve. Ilyen üzenetet sem láttam még, de mind1. Szóval ki a lobbyra. A peso gyerek eltünik, a haverja foglalja addig a hostot. Még 20 perc várakozás után a peso gyerek végre visszajön, visszaveszi a hostot, majd bejelenti, hogy megjavította a küldit. Szerintetek elindította? A f*szt! Beírta, hogy még 30 perc az indulásig! Noooooormális? <#wilting>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Úgy ahogy Lacusch mondja. Másik szerver managert raktak fel. A stat-oldal szerintem egyáltalán nem mûködik, de talán valamit letárol adatbázisba a folyó eredményekbõl. A nyitó oldalon is csak azt látni ki van online, de se gép se pontszám nem látszik. Gondolom majd javítják az oldalt is.

most már szarok erre az egész kib@szott bobra, csak felhuz.
nem fogok könyörögni se többet érvelni se hogy törölje az elsõ regim, ami azért nem ment mert hosszu a nevem és várn se fogok 1 órát 20 perc repülésért.
szivesen mennék de ugy néz ki nekem ez elérhetetlen.
lehetetlennel meg nem próbálkozom. van spit vs 109 ott is néha van ilyen map majd tolom ott

Na hasznald ki ezt a kis idot, mert nemsoka mar csak a csajok szamitanak es legkozelebb csaj 30 eves korod utan fogsz komolyabb skineket kesziteni 😉

Átállás van az FBDj rendszerre. (BlueLion írta júl.22-én a fórumban)

mijki
1 hónap és 15 leszek!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Amúgy 14 vagyok<#bee1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Te figyu mán! A WC honlapjával mi van? Nem látom a statot és úgy általában az egész server félgõzzel üzemel.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Mijki: majonur válasza kemény volt, de õszinte. De ez ne szegje kedvedet a próbálkozástól és fõként ne veszítsd el a lelkesedésedet. Látom kedvedet leled az új ismeretedben, de egyenlõre ezt ne nagyon erõltesd nyílvánosan még. Ha megtartod ezt a lendületedet és kitartó leszel, egy nap te lehetsz a legjobb skin készítõ pixelesztergályoskisiparos. Szóval fel a fejjel.

Szerintem jo hogy probalkozol a skinek keszitesevel, de meg nagyon amator vagy es otleteid sincsenek, egyelore. Ne eroltesd ezt a rogton feltoltom a netre dolgot, majd ha lesznek ertekelheto munkaid.
Gondolom kb. 10-12 eves lehetsz, kesobb szegyelni fogod ezeket a kepeket, jobb ha egyelore csak a gepeden maradnak.
Olvass tobbet a skin keszitesrol, es keress video tuorialokat a youtube-on.
Mert az amikor a void.bmp-t befested feketere, majd rateszel 1 zaszlot, az meg nem skin keszites.

Tegnap 22.49-kor indult. 40% üza-t kaptunk... 20 perc volt az egész mission.

Lehet, kogy csak squados nevet kéne regisztrálni, de én mégegyszer nem szarakodok vele, csak hogy küldetés elõtt minimum fél óráig malmozzak a lobbyn, mire elindul a játék...

uganezt kaptam én is, leszarom azt a szervert.

mijki
kösz 😉

Õszintén? Nem. <#pardon1>
mijki
Én is kimaradtam<#violent><#email><--- Peso (a spanyol)

mijki
Tetszenek nektek a skineim?

1. FW-190 A-6 Shadow
2. Bf-109 E-4 Hun
3. Bf-109 F-4 Nighthawk I.
4. Bf-109 G-2 Nighthawk II.

szar nap a mai:S :S :S

kaptam a spanyol sráctól freemailon egy üzenetet pirossal:
SORRY REGISTRATION IS CLOSED FOR SINGLE PILOTS, ONLY SQUADS

vagyis én már nem tudtam felregisztrálni?<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
ezt nem hiszem el, hogy azt a leborult....k.b@szott r.hadt.k.va...........
ilyen nincs! egyedül én maradok ki<#rinya>
jellemzõ, mint mindig.....<#falbav><#falbav>

elsõ hallásra bénaságnak tünik, de aki kételkedne, javaslom látogasson el a papirmakett index fórumra, és nézen meg pár befejezett makettet😉

nekem teljesen kész repcsi makett egy mig-31-es van, meg egy 1/48-as spit IX.
De mostanság kostolgatom erõsen a apapirmakettezést, ugyhogy azzal fogom folytatni😄 egy 109-est mán ki is nyomtatam meg fogom épiteni, csak k.vasokminden feljavitani való rajta, pl nincs futomûakna, gagyi a fülke, de ez mind megoldhaztó, és ami a legjobb benne nekem, jól néz ki és ingyé van😄😄😄😄

mijki
Focke Wolf FW-190 A-6 "Shadow"